Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red [коментари] [One Shot] Приятелство

Сря Фев 23, 2011 1:59 am
smile
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Re: [коментари] [One Shot] Приятелство

Сря Фев 23, 2011 10:48 am
Не знам дали тук е мястото да ти кажа, че днес докато се ровех в раздела за творчество на Анимес, попаднах на един твой фик. "Битка с фатален край" или нещо от сорта, сори, че не му запомних името. Казвам това, защото ако погледнеш съвсем бегло онова, което си писала тогава и сега, ще забележиш огромна разлика и то в положителна насока. Развила си се, пораснала си, разсъждаваш и експериментираш, даваш насоки, идеи... Имаш страхотни заложби, наистина. Така де, дала ли си нещо твое на някой, който разбира? Убедена съм, че ще ти каже същото като мен smile

А иначе за фика: усещам нещо съвсем авторско и оригинално, вмяташ мисли и констатации... Това е страхотно. Идеята ти за приятелството и създаването на трайна връзка, като това да вземаш нещо от характера или поведението на човека до теб, лично за мен е доста ново. Имай го впредвид, че съм изчела грамади книги с философски уклон за човешките качества, но такава философия за приятелство като твоята още не съм виждала. И тя ми харесва! В крайна сметка, когато пишеш трябва да се усеща нещо между думите, които драскаш. Това наричам аз идея, замисъл...

А смея да твърдя, че ти имаш много идеи, нали? [коментари] [One Shot] Приятелство 242502
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Сря Фев 23, 2011 12:20 pm
cool cheryll написа:Не знам дали тук е мястото да ти кажа, че днес докато се ровех в раздела за творчество на Анимес, попаднах на един твой фик. "Битка с фатален край" или нещо от сорта, сори, че не му запомних името. Казвам това, защото ако погледнеш съвсем бегло онова, което си писала тогава и сега, ще забележиш огромна разлика и то в положителна насока. Развила си се, пораснала си, разсъждаваш и експериментираш, даваш насоки, идеи... Имаш страхотни заложби, наистина. Така де, дала ли си нещо твое на някой, който разбира? Убедена съм, че ще ти каже същото като мен smile

Първо - благодаря за това, че така вярваш в мен. Никой до сега не ми е казвал нещо такова. Пиша не само за удоволствие, а и защото искам да надмина предишния ден. smile
Не се притеснявай, че не си запомнила името. Точно така е, както го написала.
Това беше първият ми опит. Първото нещо, което написах макар и не много добре.
Тогава когато го пишех, бях прочела около 2 книги и то от поредицата на Здрач. Те първа тогава се запалих по книгите и манията за писане. Започнах да разучавам неща, от които преди не се интересувах.
Честно казано, бих направила основна редакция на "Битка с фатален край", но истината е, че ми доставя удоволствие да погледна от къде наистина съм тръгнала и къде съм сега.

cool cheryll написа:
А смея да твърдя, че ти имаш много идеи, нали?

Не е въпроса само до идеите.
Една идея, поне при мен, се заражда от само себе си. Не се напрягам за да създам нещо, което дори собственото ми въображение не може да създаде.
Понякога думите сами се редят в главата ми, а понякога не, защото речникът ми не е достатъчен богат.
Времето ще мине, и аз ще продължа да се чета книги за да си обогатя знанията [коментари] [One Shot] Приятелство 787605
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите