Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
~DrEaM~
~DrEaM~
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : София
Рожден ден : 11.02.1996
Години : 28
Дата на рег. : 31.10.2010

red Приказното Щастие за Двете Държави

Сря Фев 23, 2011 10:56 pm
Здравейте, наистина се нуждая от вашата помощ, направих нещо като залог, че мога да напиша романтичен и свръхестествен фик. Просто искам хубави комантари за да спечеля залога хихихи...Е, започвам.. Фика ще го пускам всеки месец тъй като главите са много дълги.. Ок, енджой!

Глава 1 Принца и Принцесата

Тази история която ще ви разкажа е една легенда, приказна или мит зависи как я виждате. Това е историята за две враждуващи страни за повече от 10 години. Двамата царе решили да направят премирие като смесят кръвта си. Цар Хиаши решил да предложи сватба на Цар Джирая.
Хиаши предложи на Джирая млад негов внук да се ожени за най-малката му дъщеря-Хината. Джирая имаше три внука Шикамару, Саске и Наруто. Тъй като Наруто беше по-малкият той трябваше да се ожени за Хината. Джирая
обеди Хиаши, че думата която даде ще бъде изпълнена до края на седмицата.

"Защо аз трябва да се оженя за нея? Защо не Саске или Шикамару, те са по-големите? ",каза Наруто.

"Защото ти си най-малкия внук, а тя е най малката дъщеря. Тъй като нямаме пари те ни предложиха брак.", каза Шикамару.

"Защо не мога да избера аз моята булка? Защо не мога да намеря истинската любов? Но аз ще се оженя за нея без да я обичам. Правя го за страната си.", каза Наруто!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Татко, защо аз трябва да се оженя за този непознат? Ами ако е грозен или мирислив? Защо не се оженят Сакура илиТемари за него! аз трябва да се отдам на някого без любов?", попита Хината.

"Знам, че искам много от теб дъще но го правя за хората, които са нетърпеливи да свърши войната която ги мъчи толкова години. Дъще моя, ти ще доведеш мира най-после.", каза цар Хиаши.

"Кой знае малка сестричке.. Може да е красив, просто се опита да мислиш за народа.", каза Темари.

"Остана ми една седмица преди да се срещна с годеника си. Може ли да напусна замъка за известно време. Искам да размисля на спокойствие.", каза Хината.

"Незнам, взе още е твърде опасно. Само ако те придружи кралската охрана на Какаши.", каза крал Хиаши.

"Добра идея, така можем да бъдем спокойни.", каза Сакура.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След няколко дни..

Тримата братя пътували за Страната на богатството за сватбата на Наруто и Хината. Наруто си позволи да се отпусне малко. По време на пътуването те чули женски пъсъци, тримата смели братя скочили да помогнат. Те видели осем бандити които се опитваха да изнасилят трите млади дами. Наруто бързо скочи с коня си. Двмата братя решили да му помогнат. Тримата братя ги превъзхождаха числено и бандитите от страх да не загубят живота си.Наруто бързо подаде на младите дами ръка за да се изсправят.Когато Наруто повдигна поредната дама очите им се пресякоха и гледаха безкрайно един в друг. Когато Хината зърна тези сини очи се почуства някак свободна и не можеше да се откъсне от тях. Тя искаше да говори но не можеше. Наруто беше толкова шокиран от красотата и, че почти си забрави името.

"Добре ли сте г-це?", попита Наруто.

"Добре съм, брагодаря ви сър.", каза Хината.

"Казах ти Темари да не се отдалечаваме прекалено от Какаши. Ако не бяха тези мъже сега не ми се мисли какво щеше да е станало.", каза Сакура.

"Просто исках да направим една екскурзия между сестри. Без бодигардове и служители за да запомни този ден до края на живота си преди сватбата.", каза Темари.

"Ами, постигна го!", каза Сакура.

Все още принца и принцесата продължаваха да се взират един в друг, Шикамару бутна Наруто.

"Ей идиот, да не си забравил, че си женен? Гледаш я доста страховито, най-вероятно я плашиш.", каза Шикамару толкова тихо, че никой не го чу.

"Шикамару, видя ли очите и? Аз просто се изгубих в тях. Трябва да науча името и преди да се омъжа." каза Наруто.

" Идиот, не можеш да и кажеш кой си. Ако разбере, че си принц тя със сигурност ще се опита да те преласти. Просто попитай името и и после да отидем на сватбата ти за да свърши най-после тази война.", каза Саске.

"Може ли да попитам за името ти прекрасна лейди?", попита Наруто.

Темари бързо хвана Хината: "Не можеш да му кажеш, че си принцеса. Тези момчета може да ни убият или да поискат откуп. Не казвай истинското си име.", каза Темари.

" Знаете ли сър, предопреждавам ви, че името ми не е особено привлекателно. Какво ще кажете?", каза Хината.

"Не ме интересува името ви лейди. Красотата ви ме заслепава и омайва както никоя не е успявала до сега." Наруто си свали шапката и се наведе като джентълмен.

"По дяволите какъв чаровник..Хината за теб е най-добре да стоиш далеч от него защото можеш да загубиш девственоста си.", потрепна Темари.

"Не се чегувам, той е толкова красив..", каза Сакура.

Хината се изчерви от думите на Наруто, доближи се до него и се поклони.

" Как мога да ви благодаря, сър?", попита Хината.

"Само един ваш поглед, милейди ме изгаря. Аз съм в присъствие на един ангел.", каза Наруто с усмивка.

"Добре, взимаме малката си сестра и се махаме.", каза Темари.

"Да, но трябва да призная, че той знае какво иска.", каза Сакура.

-Права си но не забравяй, че нашата сестра трябва да се омъжи девствена за принца. Смята се за неоважение да не е девствена.", каза Темари.

Темари бързо хвана Хината. " Принц Наруто е твоя годеник. Край на войните. Мир по нашите земи.", каза Темари.

"О, добре, но неговите думи ме очароват.", каза Хината.

"Ако татко разбере какво сме направили не ми се мисли какво ще се случи, така че правете каквото аз правя.", каза Темари.

"Ами благодарим ви много момчета но сега трябва да тръгваме и се пъзете ", каза Сакура.

"Чакайте, знаете ли колко време ще отнеме пътуването до село Wealth?", попита Саске.

"Едва един ден.", каза Темари.

"И ние отиваме там.Можете да дойдете с нас.", каза Хината.

"Страхотна идея аз и братята ми ще се насладим на най-красивите жени на планетата.", каза Наруто поглеждайки Хината.

Хината се влюби в най-неподходящия момент в един напълно непознат. Какво повече би се объркало на това малко пътуване?

"Хей, Темари мъжа с тъмната коса, е толкова красив и така деликатен, не мислиш ли?", каза Сакура.

"Шегуваш ли се? Изглежда мързелив като ада и се обзалагам, че е тъп. Вгледай се в косата му, прилича на ананас. Обзалагам се, че косата им не е докоснала гребен.", каза Темари.

"Ами другия мъж, който не обелва нито една дума?", попита Сакура.

"О да, красив е", каза Темари.

" Просто от любопитство защо първо очите ти се спряха на него?", попита Сакура.

" Защо не? Знам, че имаш лош вкус при мъжете.", каза Темари.

Хината започна да си прибира нещата обратно във вагона.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тъй като те пътуваха за няколко часа, те създадоха лагер. Саске никога не е виждал малкия си брат толкова щастлив. Когато Приключили вечерята си те забелязали, че Наруто и Хината се отдалечили.

" Никога не съм срещал човек като теб, вие сте неописуема и когато съм близо до вас сърцето ми бие силно. В момента когато ви видях разбрах, че съм свързан с вас. Вие сте перфектната жена за мен.", каза Наруто.

"А вие за мен сте мъжа на мечтите ми, сър.", каза Хината.

"Дори в мечтите ми не съм допускала, че има такава красота. Вие, милейди сте най-божественото същество на земята. Вие сте скулптура която само боговете може да притежават.", каза Наруто.

Хината се разтопи от думите му. Тя положи ръце около връта му и го целуна. Двете им души бяха толкова близо и все по близо с всяха секунда. Наруто я придърпа към себеси а Хината не се съпротивляваше, напротив, тя отвръщаше на всеки жест. Той я целуна по врата и ухапа ухото и съблазнително.И двамата стенеха в екстаз. Хината не беше от онези жени които с няколко красиви думи биха направили всичко, но този мъж беше различен. Той беше докоснал душата и а тя искаше да докосне тялото му.

"Хм", прекъсна ги Темари.

"Темари, не е това което изглежда, не знам, аз..аз просто исках да бъда близо до него.", каза Хината.

"Дръжте ръцете си на разстояние от сестра ми. Благодарни сме за това, че ни спасихте от онези бандити, но ви забранявам да я съблазнявате по този начин. Като по-голяма сестра ви забранявам да я докосвате.", каза Темари.

Тя бързо грабна сестра си за да се махнат. Наруто бързо се затече да ги спре.

"Съжалявам, ако си мислите, че просто искам да се възсползвам от сетра ви. Но знайте, че тя е специална и никога не бих направил нещо такова.", каза Наруто.

"Вие дори не знаете името и а се държите така сякаш сте влюбени. Ами ако това е някаква игра която вие и братята ви играете за да заведете три девици в леглата си? Кажете ми една причина за да не ви ударя?", попита Темари.

"Права сте, аз дори не знам името но знам какво чуства тя към мен и аз към нея. Същото се отнася и за моите братя. Защо не говорите с тях и не се убедите сами?" , каза Наруто.

Темари реши да прости на Наруто и Хината поради силните им хормони и се върнаха в лагера с сестра си. Тя решава да говори с двамата братя но когато пристига забелязва, че Сакура и тъмнокосия мъж липсват. Тя забеляза мъжа с конската опашка да седи мързеливо и да гледа облаците.

"Хей, мързеливец такъв, къде е сестра ми и къде брат ти?", попита Темари.

"Приличам ли ти на бавачка?

Темари започна започна да спори и да крещи на Шикамару. Шикамару се умори от шума който създаваше Темари и и посочи пътя по който Сакура и Саске бяха тръгнали. Когато Темари видя сестра си бързо се затече да я измъкне от ръцете на другия възбуден брат.

Хината и Наруто напуснаха къмпинга и седнаха до един огън. Хината седеше между краката му а Наруто посегна да я прегърна.

"Е, ще ми кажете ли името си?, каза Наруто.

"Не, защото ако ви го кажа ще бъде много трудно да си кажем сбого.", каза Хината.

"Ще се насладя да тези красиви очи тази нощ. Защото утре сутринта ще бъде най-тъжната нощ в живота ми.", каза Наруто и я прегърна толкова силно, че да я стопли.

Когато тя се облегна назат до неговите златни коси тя си пожела Принц Наруто да е като него. Тя заплака и си пожела деня на сватбата и да не е най-ужасния в живота и. Тя заспа на гърдите му случайки как сърцето му бие леко.

Когато Хината се събуди тя бързо стана от Наруто и отиде да види сестрите си. Тя видя Сакура как спи дълбоко. Тя потърси Темари но не можа да я намери. Тя отиде при големия брат за да го попита къде е сестра и. За своя изненада Темари беше гола с мързеливия мъж. Хината не можеше да повярва, че сестра е спала с него. Хината се опитваше да събуди по-голямата си сестра и да я измъкне от прегрътките на Шикамару. Когато най-накрая Темари се събуди разбра, че е спала с мързеливеца. Когато и Шикамару се събуди те не можеха да се гледат в очите дори. Темари предложи всеки да си продължи по своя път и всички бяха съгласни.
Наруто и Хината изглеждаха така сякаш сърцата им се разпадат на пърченца. Хината се просълзи но наведе глава за да не я видят останалите.

Когато Темари, Сакура и Хината се върнаха в двореца си те бяха приветствани от всички служители. Хината се запъти занправо към стаята си и започна да плаче неуморно. Сестра и влезе в стаята и седна на леглото милвайки я.

"Просто го срещна и се влюби? Това е невъзможно, това което изспитваш е просто страст.", каза Темари.

"Независимо дали това което изспитвам е любов или страст никога не бих правила секс с него още от първата ни среща.", каза Хината.

Темари се изчерви и се опита да отговори с много големи усилия.

"Как се случи това все пак?", попита Сакура.

"Ами той е много умен е не е мързелив, мога да свидетелствам за това. Тези четири оргазма за една нощ никога няма да забравя.", каза Темари изчервявайки още повече от тази изповед.

Двете момичета просто поклатиха глави в изумление. Хината отново заплака но този път двете и любящи сестри я утешиха.

"Когато стигнем до замъка ще кажа на дядо и баба, че не искам да се омъжа. По-добре беден и влюбен от колкото богат и нещастен.", каза Наруто.

"Не бъди егоист. Знам, че искаме много от теб но не позволявай тази война да продължи. Бъди смел братко.", каза Саске.

"Ние ще намерим това селско момиче и ще я доведем от задния вход, така, че никой да не я види за последен път. А после трябва да се осъществи тази сватба.", каза Шикамару.

Наруто се помоли да успее да види селското момиче само още един път.

Последната промяна е направена от ~DrEaM~ на Чет Фев 24, 2011 10:58 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Re: Приказното Щастие за Двете Държави

Чет Фев 24, 2011 8:38 am
Приказното Щастие за Двете Държави 93283507
Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите