[коментари] Перфектният край (one shot)
+2
sakura_sasuke_fenka
gabimoli
6 posters
- gabimoliУчaщ се
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009
[коментари] Перфектният край (one shot)
Пет Фев 25, 2011 10:49 pm
Тук поствайте коментарите за Перфектният край (one shot)
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Re: [коментари] Перфектният край (one shot)
Съб Фев 26, 2011 7:11 pm
Направо нямам думи! разплаках се .... толкова е красиво наистина е перфекния край, макар че се надявам в мангата да не свършват нещата така. Нищо лично - просто съм фенка на "... и живели щастливо" повече!
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Фев 27, 2011 1:09 am
Хубаво е да се опитваш да "изобразиш" нещо с думи.
Грешки? Ами, то това е нормално да се среща. Всеки допуска грешки.
Понеже искаше откровен коментар, сега ще те удостоя с това.
Идеята - доста е интересна.
Начинът, по който се развиха нещата ме очарова. Сакура вече не обича Саске, но въпреки това, той е способен дори да я изнасили, само и само за да я има. Наглоста и арогантността на Саске в този one shot е образа, който липсва в истинската реалност на анимето.
Доста добре си се справила с описанията на техният двубой. Малко екшън никога не е излишен.
Ти си на 14, и въпреки това, мога да кажа, че надминаваш някои други форумци, които са по-големи от теб, но не могат да и това да напишат.
Едно въпросче, четеш ли книги? (предполагам че да)
Това изречение май нещо не ти се е получило.
Дори не успях да разгадая какво си искала да напишеш.
Мисля, че имаше още 1-2, но не съм сигурна, пък и не ми се търси в момента.
Направиха ми впечатление няколко твои грешките, които си допуснала.
Съвет: Оставяй разстояние след тире на пряка реч.
Изпуснала си няколко запетаи, и многоточието се състой от три точки, след което се оставя разстояние за да е по-прилежно.
Грешки? Ами, то това е нормално да се среща. Всеки допуска грешки.
Понеже искаше откровен коментар, сега ще те удостоя с това.
Идеята - доста е интересна.
Начинът, по който се развиха нещата ме очарова. Сакура вече не обича Саске, но въпреки това, той е способен дори да я изнасили, само и само за да я има. Наглоста и арогантността на Саске в този one shot е образа, който липсва в истинската реалност на анимето.
Доста добре си се справила с описанията на техният двубой. Малко екшън никога не е излишен.
Ти си на 14, и въпреки това, мога да кажа, че надминаваш някои други форумци, които са по-големи от теб, но не могат да и това да напишат.
Едно въпросче, четеш ли книги? (предполагам че да)
gabimoli написа: Двамата съотборника на розовокоската също усетиха това.
Това изречение май нещо не ти се е получило.
Дори не успях да разгадая какво си искала да напишеш.
Мисля, че имаше още 1-2, но не съм сигурна, пък и не ми се търси в момента.
Направиха ми впечатление няколко твои грешките, които си допуснала.
Съвет: Оставяй разстояние след тире на пряка реч.
Изпуснала си няколко запетаи, и многоточието се състой от три точки, след което се оставя разстояние за да е по-прилежно.
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Нед Фев 27, 2011 5:13 am
Уау, миличка, това първия фик ли ти е? Защото ако е първи опит, ще ти кажа, че много ми хареса. Идеята, замисъла, действието... Персонажите са запомнящи се, справила си се в описанията изключително добре... Така де, няма смисъл да се повтарям с предишни мнение и да ти казвам нещо, което вече си чела.
Само едно не ми хареса и се надявам да не си обидена, че ти го казвам. Повтарянето на думите "розовокоска" и "зеленоочка". Предполагам ще е добре, ако бяха вмятани един-два пъти, но ти ги пишеш постоянно. По пътя на логиката следва, че не знаеш как да напишеш за Сакура без да използваш името й или "тя" постоянно. Пробвай описания именно в тази част, когато искаш да избегнеш повтарянето на съществително. Това е едно от решенията.
Друго, като че ли няма какво да добавя! Браво за старанието ти.
Продължавай в същия дух!
Само едно не ми хареса и се надявам да не си обидена, че ти го казвам. Повтарянето на думите "розовокоска" и "зеленоочка". Предполагам ще е добре, ако бяха вмятани един-два пъти, но ти ги пишеш постоянно. По пътя на логиката следва, че не знаеш как да напишеш за Сакура без да използваш името й или "тя" постоянно. Пробвай описания именно в тази част, когато искаш да избегнеш повтарянето на съществително. Това е едно от решенията.
Друго, като че ли няма какво да добавя! Браво за старанието ти.
Продължавай в същия дух!
- gabimoliУчaщ се
Нед Фев 27, 2011 1:03 pm
Благодаря, за прекрасните коментари и критики, разбира се xD Да, опитах се да напиша нещо по-различно от фиковете с Хепи Енд, понеже в истинския живот много рядко има такъв край ^^ Знам че е СасуСаку, най-баналната двойка от анимето, но повярвайте, оригиналната идея беше НаруХина. Обаче нещо не се получи...Наруто да е толкова гаден? o_0 После пък исках да е НеджиТен (любимата ми двойка) но не мисля, че във форума има почитатели на тази двойка. И отново стигнахме до СакуСаку -.-'' Постоянно повтарях ''розовокоска'' и ''зеленоочка'' понеже мислех, че повтарям ''Сакура'' прекалено често xD. И да, чета си понякога книги, но сега съм 7 клас и мисля, че се досещате, че ще кандидатствам и зубренето се насабира...Заета съм. Фикът беше написан за една нощ, понеже през деня просто нямам време. Е, стига съм ви пълнила главите. Отново - Благодаря!
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Пон Фев 28, 2011 3:20 pm
разплака ме... наистина! Това беше невероятно, макар и с малк0 грешц*ци, и все пак-невероятно!
- temari_sakura_Развиващ се
Рожден ден : 15.03.1997
Дата на рег. : 11.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 10, 2011 12:27 am
Опа май пак сгафих... Gomen Gabi-chan... Току що свърших с проекта и прочетох фика ти. Беше ми интересно, въпреки че знаех какво ще стане Идеята беше супер и не си написала всичко, за което мислише, но това си е твое решение.Естествено имаше и грешчици, обаче да не забравяме, че твоята мързелива редакторка не сядаше на скайп (коя ли е тая луда) xD Надявам се, че няма да си ми ,,жестоко"...нали?!?! Айде чао чао от мен...
- gabimoliУчaщ се
Сря Мар 16, 2011 8:53 pm
Оооо...Eli-chan, добре знаеш коя е тази луда.... xD Щеше да е много по-слолучливо ако го беше редактирала, ама айде, от мен да мине. Прощавам ти! Но само този път :д! Ем да, оригиналната идея беше друга, доста по извратена, но сърце не ми даде да го напиша по онзи начин. Незнам, просто нещо ме теглеше към тази история и the result е такъв ^^ Arigatou, Eli-chan desu!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите