- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
*коментари*"Ангелите на Роузберг"
Съб Мар 19, 2011 8:22 pm
Коментари
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: *коментари*"Ангелите на Роузберг"
Съб Мар 19, 2011 8:55 pm
Oпределено ми хареса ! ; ) Новата ти идея ме заинтригува ужасно много и дори вече, нямам търпение да пуснеш втора глава . Зарадва ме с новото си произведение, наистина . От последно време се срещат все по-рядко неща, които могат да ми привлекат вниманието .
Надявам се и, че няма да изоставиш това което си започнала, защото имаш навика да го правиш понякога ! ;d
Успех с писането . : )
edit : Прочетох и втора глава . Хареса ми, определено бях права, че новата ти история е по-различна, или поне такова е впечетлението ми до момента . Единственото от което малко се изненадах е, че не очаквах Роуз да е главната героиня . Просто когато прочетох първа глава останах с впечетлението, че Соня най-вероятно ще е главната героиня ! И аз самата незнам защо съм се заблудила ! ;д
Може би защото още от 1вата глава Соня ми направи най-голямо впечетление и още отначалото ми стана любимка . ;д
Дори, ако трябва да съм честна, малко се разочаровах, че не тя е главната героиня . Но това в никакъв случай не означава, че няма да продължавам да чета ! : ))
Надявам се и, че няма да изоставиш това което си започнала, защото имаш навика да го правиш понякога ! ;d
Успех с писането . : )
edit : Прочетох и втора глава . Хареса ми, определено бях права, че новата ти история е по-различна, или поне такова е впечетлението ми до момента . Единственото от което малко се изненадах е, че не очаквах Роуз да е главната героиня . Просто когато прочетох първа глава останах с впечетлението, че Соня най-вероятно ще е главната героиня ! И аз самата незнам защо съм се заблудила ! ;д
Може би защото още от 1вата глава Соня ми направи най-голямо впечетление и още отначалото ми стана любимка . ;д
Дори, ако трябва да съм честна, малко се разочаровах, че не тя е главната героиня . Но това в никакъв случай не означава, че няма да продължавам да чета ! : ))
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Апр 27, 2011 8:38 am
Твоите фикове, истории и т.н. наистина са ми любими. За пореден път доказа, че си страхотна писателка!
Но знаеш ли, написаното ми прилича на азиятските сериали или на аниме. Знам ли, като го чета и все се сещам за Vampire Knight, макар че няма нищо общо.
Иначе нямам никакви забележки - историята е завладяваща, героите са интересни. Александър ми е много забавен, а Роуз наистина ми допада като героиня.
Няма да ти казвам, че с нетърпение очаквам другата глава, защото всичко написано от теб, си заслужава! И молята те, моля те, довърши го, защото май нямаш такъв навик Хд
Но знаеш ли, написаното ми прилича на азиятските сериали или на аниме. Знам ли, като го чета и все се сещам за Vampire Knight, макар че няма нищо общо.
Иначе нямам никакви забележки - историята е завладяваща, героите са интересни. Александър ми е много забавен, а Роуз наистина ми допада като героиня.
Няма да ти казвам, че с нетърпение очаквам другата глава, защото всичко написано от теб, си заслужава! И молята те, моля те, довърши го, защото май нямаш такъв навик Хд
- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
Нед Май 22, 2011 3:28 am
http://twilight.foromotion.net/t3991-topic
тука ги има всички глави до сега
тука ги има всички глави до сега
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Сря Юни 01, 2011 5:47 pm
На мен също страшно много ми хареса и ме "грабна" ! Наистина има малки правописни грешки тук-таме, но нищо фатално! Сигурна съм че е от бързане, а не от незнание! какво другоооо ....
Ми в общи линии е тва! Идеята е нова, различна и ми Хаа-ресва! Ще чакам с нетърпение продължение!
Ми в общи линии е тва! Идеята е нова, различна и ми Хаа-ресва! Ще чакам с нетърпение продължение!
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Вто Юни 14, 2011 1:12 am
много ми харесва
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите