Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red [Коментари] *Ангели*

Съб Мар 26, 2011 2:16 am
Коментари - тук!
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Re: [Коментари] *Ангели*

Съб Мар 26, 2011 8:58 am
Въпреки, че направих темата още преди няколко часа сега ми се отваря възможност да коментирам. Като за начало имам няколко забележки, които съм убедена, че няма да ти харесат на тебе като цяло, но ще изчакам да видя дали аудиторията е съгласна с мен.

Първо: формата на текста. Това е текст, нали? Всеки текст има на вид скучна подредба. Изреченията се редят едно под друго, понякога правиш нов абзац и т.н. Тогава защо си включила опция центриране. Стихче ли редиш или какво? [Коментари] *Ангели* 751198 За мене това е абсолютно... не знам как да го нарека, безсмислено!

Второ: относно творбата. Разделът се казва фикчета. Това предполага, че е форум за лично творчество, т.е. произвиденията тука трябва да са на непотвърдени (все още!)автори. Нямам нищо против фенфикшън, преведен от английски. От скоро дори забелязах, че мноого читатели са захласнали да четат фикчето "Парченце рай", в което няма лошо. Но... твоето е творба, книга на автор, издадена вероятно от издателство и разпространена масово. Това предполага, че мястото на тази творба не е тук. Пък може и да греша! Защото в този ред на мисли и аз бих могла да постна много хубави книги на автори, които съм чела, но с това ще разруша концепцията на раздела за ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО! Има си тънка граница, която забелязвам, не знам за другите. Ако читателите нямат нищо против и ако модовете също нямат нищо против, продължавай да пускаш. Ще изчакаме друго мнение на читател, за да видим дали хората са съгласни с мен. Ако хората им харесва тази книга, не виждам лошо ти да продължаваш да превеждаш и да пускаш!

Но иначе ако въпроса опира до мене, темата ти заслужава да бъде изтрита.
Съжалявам за грубия пост. Но това е моята позиция по този въпрос! smile
Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите