* к 0 м Е н Т а Р и * {СасуСаку} Миналото продължава
+3
loveto_3
sSanDy
pipi_321
7 posters
- pipi_321Новородено
От : Варна
Рожден ден : 07.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 21.03.2011
* к 0 м Е н Т а Р и * {СасуСаку} Миналото продължава
Сря Мар 30, 2011 6:23 pm
Тук пишете своите комента
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011
Re: * к 0 м Е н Т а Р и * {СасуСаку} Миналото продължава
Сря Мар 30, 2011 6:35 pm
На мен ми хареса. Тук - таме имаше малко грешки, но не са фатални. Само мисля, че главата трябва да бъде малко по-дълга, но като цяло ми хареса! =)
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Дата на рег. : 28.03.2010
Чет Апр 07, 2011 12:14 am
Главата беше кратка, но много интересна и хубава.С нетърпение чакам следващата глава.
- sisi-chanРазвиващ се
От : Никога не се спирам на едно място...
Рожден ден : 17.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 07.02.2010
Нед Апр 17, 2011 8:29 pm
Леле, още съм в шок от прочетеното !!
Ти сериозно ли си на 13 ??
Просто скоро не бях виждала " фик " ( напомням, че една глава на фик трябва да се състой от минимум 1500 думи.. ) с тооолкова много грешки.
Изобщо не говоря за пунктуация или граматика.. Само правописните ти грешки са напълно достатъчни на човек да се хване за главата. Ако наистина си на 13 направо ми е жал за теб, защото явно си проспала 5 и 6 клас.
Нищо лично, хубаво е че си се заела да пишеш, но ти просто се излагаш.
По - добре си намери редактор, защото ако продължаваш така това няма да е единствената критика, която получаваш!!!
Ти сериозно ли си на 13 ??
Просто скоро не бях виждала " фик " ( напомням, че една глава на фик трябва да се състой от минимум 1500 думи.. ) с тооолкова много грешки.
Изобщо не говоря за пунктуация или граматика.. Само правописните ти грешки са напълно достатъчни на човек да се хване за главата. Ако наистина си на 13 направо ми е жал за теб, защото явно си проспала 5 и 6 клас.
Нищо лично, хубаво е че си се заела да пишеш, но ти просто се излагаш.
По - добре си намери редактор, защото ако продължаваш така това няма да е единствената критика, която получаваш!!!
- mariqvladiРедовен
Рожден ден : 09.09.1998
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Апр 17, 2011 9:17 pm
Фика е страхотен,а за правописните - много важно,с малко повече вглеждане,се разбира какво е написано.С нетърпение чакам следващата глава!!!
П.П. Само така
П.П. Само така
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Нед Апр 17, 2011 11:25 pm
mariqvladi написа:Фика е страхотен,а за правописните - много важно,с малко повече вглеждане,се разбира какво е написано.С нетърпение чакам следващата глава!!!
П.П. Само така
Миличка, не си мисли, че момичето преди теб се заяжда! И аз не гледам много за правописни грешки, но е хубаво да се стараеш да не ги допускаш постоянно. Защото в противен случай се нарушава целия изказ, което ме подсеща за един коментар на журналист, на който му пратих линка на този форум. Той влезе дирекно в този раздел и... страшно се разочарова именно с липсата на граматика в повечето творби, пуснати тук.
Така, че нека авторката да обърне внимание на коментарите, в които би могла да се доизгради и да си вземе бележка, а не да ги пренебрегва така, както ти го правиш.
- mariqvladiРедовен
Рожден ден : 09.09.1998
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Апр 27, 2011 7:01 pm
Кога ще има нова глава?
П.П. Надявам се да е скоро
П.П. Надявам се да е скоро
- MedeqНовородено
От : Somewhere
Рожден ден : 29.12.1996
Дата на рег. : 12.05.2011
Чет Май 12, 2011 5:39 pm
Супер е въпреки че има малко грешки, но се надявам да го продължиш, защото си измислила много добра идея
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите