Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку)

Съб Апр 02, 2011 12:04 pm
First topic message reminder :

Коментари тук!

liuba4e
Състезател
Състезател
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

red Re: *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку)

Нед Май 15, 2011 4:48 pm
Найстина са интересни главите, но отново има едно голямо ,,НО''. Имаш много правописни и пунктоационни грешки, инъче пак ти казвам вървиш с нормално темпо, главите за завладяващи, за жалост обаче грешките са много. Хареса ми фактът, че отдели мислите на Сакура в отделен абзац, което накара фикът ти да придобие по-добър вид. Моля те намери редактор за фикът ти и всичко ще е ОК. Нямам други забележки. smile
sSanDy
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 03.03.2011

Нед Май 15, 2011 6:15 pm
Благодаря ти отново за дългия коментар, НО аз имам няколко въпроса и се надявам да ми помогнеш *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 Значи, прочетох си последната главичка, но колкото и да си напрягах очите, видях само 2 правописни грешки.. Едната беше "из под" <--- нали се пише слято, ама аз уча руски и съм се сбъркала отвсякъде.. *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 И втората беше "оърна" <--- пропуснала съм "б" Молбата ми е да ми пратиш поне 4 грешки, за да знам какво да поправя и като си говорим за грешки (няма да се обиждаш), но "инъче" се пише с "а" *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 Надявам се да ми помогнеш =)
justwannabeone
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011

Пон Май 16, 2011 11:16 pm
Здравей!Днес прочетох историята ти и хвърлих едно око на предишните коментари.Това със сменянето на лицата наистина е леко объркващо.Фика, бидейки твой, можеш да си го врътваш както си сметнеш за правилно, или както би искала да ни представиш ситуацията, но когато правиш смяна в първо лице, трбява да задържиш действието малко повече при това върху съществен момент.Нещо което искаш да акцентираш и за което ти трябва мнението на самия ти герой.Не виждам проблема да пишеш от трето лице и пак да ни превеждаш от едно действие в друго.
Не видях много правописни или граматични, или пунктоационни грешки, но има една дума, която ми се набива в очите, може би защото прочетох историята ти наведнъж и някак си ми прави впечатление."Съжелявам" се пише "съжАлявам".Нищо фатално, просто ми изважда очите няколко пъти и за това казвам.
Сюжетът ми харесва.Искам само да ти обърна внимание на заместителите, които използваш."Червенокоското, розовокоската, синеочкото..."Не знам...много често ги слагаш за сметка на имената.Лично според мен, би изглеждало по-добре, ако използваш тези названия, когато си изчерпала имената или местоименията.Но това е абсолютно моя измишльотина!
Има някакви моменти, в които действието ти се развива по- бързо, от колкото би трябвало.Говоря предимно за първите ти няколко глави, което значи, че с всяка нова се подобравяш.Развиваш потенциала си, което е похвално.
Нещо друго, което много ми допада във фика ти е, че не го въртиш около силни мускули и изящни устни (под това визирам повечето истории, които съм чела тук).Имаш забавни елементи, което ме разсмива.А аз обичам да се смея *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 Развиваш си действието, имаш си конкретна цел и си я следиш.
Успех с писането!
sSanDy
sSanDy
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30

Пон Май 16, 2011 11:20 pm
Благодаря ти, че ми обърна внимание на грешките, а също че си прочела историйката ми =) Ще се постарая да пропускам повторенията.
loveto_3
loveto_3
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 09.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.03.2010

Нед Юни 05, 2011 2:05 pm
Фика е невероятен *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 242502 *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 811726 ooo da и с нетърпение ще изчакам следващата глава.
Bunny-Tanny
Bunny-Tanny
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Karnobat
Рожден ден : 17.04.1999
Години : 25
Дата на рег. : 08.06.2011

Сря Юни 08, 2011 7:56 pm
Ех, от доста време се каня да се регистрирам *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 548440 и да напиша мнението си за фика ти. Няма да давам критики, защото аз самата съм неопитна в писането, но ми харесват главите. Струват ми се интересни, даже са и дългички. Само за грешчиците...Ами ти си знаеш, защото другите мисля, че са ти казали. Не са фатални, така, че само един-два пъти проверявай за тях и си готова. Е, освен, че ми харесва какво друго да кажа? *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 Успех с писането /на всички го пиша, тъй де *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 117441 / и се надявам да пуснеш новата главичка, че да ме зарадваш много. Днес напоследък не ми върви.. Ох, айде стига съм разказвала *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 223934
sSanDy
sSanDy
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30

Сря Юни 08, 2011 8:58 pm
Радвам се , че ти харесва. Напоследък не ми остава много време, но скоро ще го пусна *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 787605 Само един върпос. Прочетох, че си намерила някакъв сайт, където има на английски фика "Парченце рай" плс дай ми го hehe От страшно много време го търся и не мога да го намеря..
Poison_sun
Poison_sun
Развиващ се
Развиващ се
Female
Дата на рег. : 02.04.2010

Пет Юни 10, 2011 10:32 am
Страхотно! Историята продължава да се развива изключително интересно. Нямам търпение да прочета следващата глава и за това моооооля не ни мъчи твърде дълго. *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 23388
djeni
djeni
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : Аниме света
Рожден ден : 04.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 06.05.2011

Нед Юли 10, 2011 6:47 pm
страхотен фик *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 811726 обожавам го и го следя постоянно затова моля те не го спирай smile Поздрави!!!
Poison_sun
Poison_sun
Развиващ се
Развиващ се
Female
Дата на рег. : 02.04.2010

Вто Юли 26, 2011 8:14 pm
Оооо НЕ, само не ми казвай, че това беше краят на историята? И все пак, дори и да е, беше уникално! rev
mariqvladi
mariqvladi
Редовен
Редовен
Female
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Юли 26, 2011 8:36 pm
Великолептно.Цялата история е страшна(в добрия смисъл!)!!!Жалко,че свърши.Това е един сполучлив ''СасуСаку'' фик!Обожавам гоо! *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 811726 *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку) - Page 2 811726
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите