*коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку)
+9
mimi_y
Thэ Dark Girl
liuba4e
mariqvladi
pipi_321
loveto_3
sSanDy
Poison_sun
-*-What The Hell-*-
13 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
*коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку)
Съб Апр 02, 2011 12:04 pm
First topic message reminder :
Коментари тук!
Коментари тук!
- liuba4eСъстезател
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Re: *коментари* Да откриеш себе си (СасуСаку)
Нед Май 15, 2011 4:48 pm
Найстина са интересни главите, но отново има едно голямо ,,НО''. Имаш много правописни и пунктоационни грешки, инъче пак ти казвам вървиш с нормално темпо, главите за завладяващи, за жалост обаче грешките са много. Хареса ми фактът, че отдели мислите на Сакура в отделен абзац, което накара фикът ти да придобие по-добър вид. Моля те намери редактор за фикът ти и всичко ще е ОК. Нямам други забележки.
- sSanDyУчaщ се
Дата на рег. : 03.03.2011
Нед Май 15, 2011 6:15 pm
Благодаря ти отново за дългия коментар, НО аз имам няколко въпроса и се надявам да ми помогнеш Значи, прочетох си последната главичка, но колкото и да си напрягах очите, видях само 2 правописни грешки.. Едната беше "из под" <--- нали се пише слято, ама аз уча руски и съм се сбъркала отвсякъде.. И втората беше "оърна" <--- пропуснала съм "б" Молбата ми е да ми пратиш поне 4 грешки, за да знам какво да поправя и като си говорим за грешки (няма да се обиждаш), но "инъче" се пише с "а" Надявам се да ми помогнеш =)
- justwannabeoneУчaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011
Пон Май 16, 2011 11:16 pm
Здравей!Днес прочетох историята ти и хвърлих едно око на предишните коментари.Това със сменянето на лицата наистина е леко объркващо.Фика, бидейки твой, можеш да си го врътваш както си сметнеш за правилно, или както би искала да ни представиш ситуацията, но когато правиш смяна в първо лице, трбява да задържиш действието малко повече при това върху съществен момент.Нещо което искаш да акцентираш и за което ти трябва мнението на самия ти герой.Не виждам проблема да пишеш от трето лице и пак да ни превеждаш от едно действие в друго.
Не видях много правописни или граматични, или пунктоационни грешки, но има една дума, която ми се набива в очите, може би защото прочетох историята ти наведнъж и някак си ми прави впечатление."Съжелявам" се пише "съжАлявам".Нищо фатално, просто ми изважда очите няколко пъти и за това казвам.
Сюжетът ми харесва.Искам само да ти обърна внимание на заместителите, които използваш."Червенокоското, розовокоската, синеочкото..."Не знам...много често ги слагаш за сметка на имената.Лично според мен, би изглеждало по-добре, ако използваш тези названия, когато си изчерпала имената или местоименията.Но това е абсолютно моя измишльотина!
Има някакви моменти, в които действието ти се развива по- бързо, от колкото би трябвало.Говоря предимно за първите ти няколко глави, което значи, че с всяка нова се подобравяш.Развиваш потенциала си, което е похвално.
Нещо друго, което много ми допада във фика ти е, че не го въртиш около силни мускули и изящни устни (под това визирам повечето истории, които съм чела тук).Имаш забавни елементи, което ме разсмива.А аз обичам да се смея Развиваш си действието, имаш си конкретна цел и си я следиш.
Успех с писането!
Не видях много правописни или граматични, или пунктоационни грешки, но има една дума, която ми се набива в очите, може би защото прочетох историята ти наведнъж и някак си ми прави впечатление."Съжелявам" се пише "съжАлявам".Нищо фатално, просто ми изважда очите няколко пъти и за това казвам.
Сюжетът ми харесва.Искам само да ти обърна внимание на заместителите, които използваш."Червенокоското, розовокоската, синеочкото..."Не знам...много често ги слагаш за сметка на имената.Лично според мен, би изглеждало по-добре, ако използваш тези названия, когато си изчерпала имената или местоименията.Но това е абсолютно моя измишльотина!
Има някакви моменти, в които действието ти се развива по- бързо, от колкото би трябвало.Говоря предимно за първите ти няколко глави, което значи, че с всяка нова се подобравяш.Развиваш потенциала си, което е похвално.
Нещо друго, което много ми допада във фика ти е, че не го въртиш около силни мускули и изящни устни (под това визирам повечето истории, които съм чела тук).Имаш забавни елементи, което ме разсмива.А аз обичам да се смея Развиваш си действието, имаш си конкретна цел и си я следиш.
Успех с писането!
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Пон Май 16, 2011 11:20 pm
Благодаря ти, че ми обърна внимание на грешките, а също че си прочела историйката ми =) Ще се постарая да пропускам повторенията.
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.03.2010
Нед Юни 05, 2011 2:05 pm
Фика е невероятен и с нетърпение ще изчакам следващата глава.
- Bunny-TannyПрохождащо
От : Karnobat
Рожден ден : 17.04.1999
Години : 25
Дата на рег. : 08.06.2011
Сря Юни 08, 2011 7:56 pm
Ех, от доста време се каня да се регистрирам и да напиша мнението си за фика ти. Няма да давам критики, защото аз самата съм неопитна в писането, но ми харесват главите. Струват ми се интересни, даже са и дългички. Само за грешчиците...Ами ти си знаеш, защото другите мисля, че са ти казали. Не са фатални, така, че само един-два пъти проверявай за тях и си готова. Е, освен, че ми харесва какво друго да кажа? Успех с писането /на всички го пиша, тъй де / и се надявам да пуснеш новата главичка, че да ме зарадваш много. Днес напоследък не ми върви.. Ох, айде стига съм разказвала
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Сря Юни 08, 2011 8:58 pm
Радвам се , че ти харесва. Напоследък не ми остава много време, но скоро ще го пусна Само един върпос. Прочетох, че си намерила някакъв сайт, където има на английски фика "Парченце рай" плс дай ми го От страшно много време го търся и не мога да го намеря..
- Poison_sunРазвиващ се
Дата на рег. : 02.04.2010
Пет Юни 10, 2011 10:32 am
Страхотно! Историята продължава да се развива изключително интересно. Нямам търпение да прочета следващата глава и за това моооооля не ни мъчи твърде дълго.
- djeniПрохождащо
От : Аниме света
Рожден ден : 04.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 06.05.2011
Нед Юли 10, 2011 6:47 pm
страхотен фик обожавам го и го следя постоянно затова моля те не го спирай Поздрави!!!
- Poison_sunРазвиващ се
Дата на рег. : 02.04.2010
Вто Юли 26, 2011 8:14 pm
Оооо НЕ, само не ми казвай, че това беше краят на историята? И все пак, дори и да е, беше уникално!
- mariqvladiРедовен
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Юли 26, 2011 8:36 pm
Великолептно.Цялата история е страшна(в добрия смисъл!)!!!Жалко,че свърши.Това е един сполучлив ''СасуСаку'' фик!Обожавам гоо!
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите