- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
*коментари* СасуСаку фик-Лято.
Вто Май 10, 2011 7:36 am
Коментари тук!
- mimeto_95Новородено
Дата на рег. : 30.06.2011
Re: *коментари* СасуСаку фик-Лято.
Чет Юни 30, 2011 7:57 pm
страхотен фик надявам се да напишеш продължение
- L E X ĬГолям фен
Дата на рег. : 08.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Авг 03, 2011 6:58 pm
mimeto_95 написа:страхотен фик надявам се да напишеш продължение
Бъзикаш ли се? О.О
Във фика ти има САМО пряка реч. Пиши описания...по-добре само описания, отколкото само пряка реч! Бъди малко по- креативна, всеки божи фик започва с Името ми е .... и съм на ... години. Промени си начина на писане, защото не може в един сериозен фик (освен ако не е фенфък) да пишеш думи като "пич", "капут" и т.н.
"- Ами да кажем нормално. - усмихнах се..."
След тирето трябва изречернието да започва с главна буква, защото вече имаш точка!
Пише се "моите приятели".
Изреченията някъде започват с малка буква, което ме навява на мисълта, че е писано и веднага постнато. Т.е. не е имало никва редакция.
И така- Целия фик е боза. Вземи друга двойка или просто измисли нещо, което другите не са писали за Саске и Сакура, 'щот ми писна от СасуСаку фикове тип "Как Саске и Сакура си прекарват времето."
Съжалявам, ако съм ти засегнала чувствата, но това е критика. Go with it...
Във фика ти има САМО пряка реч. Пиши описания...по-добре само описания, отколкото само пряка реч! Бъди малко по- креативна, всеки божи фик започва с Името ми е .... и съм на ... години. Промени си начина на писане, защото не може в един сериозен фик (освен ако не е фенфък) да пишеш думи като "пич", "капут" и т.н.
"- Ами да кажем нормално. - усмихнах се..."
След тирето трябва изречернието да започва с главна буква, защото вече имаш точка!
Пише се "моите приятели".
Изреченията някъде започват с малка буква, което ме навява на мисълта, че е писано и веднага постнато. Т.е. не е имало никва редакция.
И така- Целия фик е боза. Вземи друга двойка или просто измисли нещо, което другите не са писали за Саске и Сакура, 'щот ми писна от СасуСаку фикове тип "Как Саске и Сакура си прекарват времето."
Съжалявам, ако съм ти засегнала чувствата, но това е критика. Go with it...
- mariqvladiРедовен
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Авг 03, 2011 7:15 pm
Чела съм този фик някъде,не помня къде,но помня,че не ми хареса.Причините са прекалената пряка реч и бързо,развиващото се действие
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите