Флирт За Една Нощ ` [ коментари ]
+2
agressivebitch
Lover.
6 posters
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Флирт За Една Нощ ` [ коментари ]
Пон Май 23, 2011 7:22 pm
Коментарите по `` Флирт За Една Нощ `` се пишат, тук !
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Re: Флирт За Една Нощ ` [ коментари ]
Вто Май 24, 2011 2:52 am
супер е , но не е ли малко късичко ?
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 06.12.2009
Сря Май 25, 2011 5:05 pm
Найс... Винаги идеята за Саске и Хината ми е била в главичката... Обикновенно после ставаше някой палав сън. Харесва ми много.
- Your body//He`s naughtyНовородено
От : Hell ~
Рожден ден : 16.09.1945
Години : 79
Дата на рег. : 13.05.2011
Нед Юни 05, 2011 2:59 pm
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Нед Юни 05, 2011 11:13 pm
Ем, не можах да се стърпя сорри.
Значи идеята - добре, става. Но, имаш доста правописни и пунктоационни грешки. Много бързо се развиха нещата. Дори нямах време да осмисля написаното, просто губя нишката на текстта. На всичкото отгоре във втората глава започна толкова имена да изреждаш, че аз забравих кой и бил приятел, с кой се гледала и др. Времената също малко понакуцват за съжаление. Другото, което липсва са описанията не само на героите, но и на обстановката. Не мога просто да вникна в текстта, а какво остава да опозная героите. Как се чувстват, какви са израженията на лицата им, всичко се губи. Оправи всичко това и ще си ок.
Значи идеята - добре, става. Но, имаш доста правописни и пунктоационни грешки. Много бързо се развиха нещата. Дори нямах време да осмисля написаното, просто губя нишката на текстта. На всичкото отгоре във втората глава започна толкова имена да изреждаш, че аз забравих кой и бил приятел, с кой се гледала и др. Времената също малко понакуцват за съжаление. Другото, което липсва са описанията не само на героите, но и на обстановката. Не мога просто да вникна в текстта, а какво остава да опозная героите. Как се чувстват, какви са израженията на лицата им, всичко се губи. Оправи всичко това и ще си ок.
- ~DrEaM~Doujinshi [доужиншита]
От : София
Рожден ден : 11.02.1996
Години : 28
Дата на рег. : 31.10.2010
Вто Юни 07, 2011 8:50 am
liuba4e написа:Ем, не можах да се стърпя сорри.
И аз си мислех същото, но просто нямах никаква идея как да има вмъкна описанията в фика. Мисля си за това да им сложа снимки в началото на първата глава, но пак не съм сигурна, а за пунктоационните грешки се извинявам. Нямах много време да прегледам фика. Но ще се опитам да не правя грешки(много) в следващата глава.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите