*коментари* Смъртоносна любов (СасуСаку)
+7
sSanDy
Butterfly
loveto_3
Medeq
sakura_sasuke_fenka
mariqvladi
-*-What The Hell-*-
11 posters
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
*коментари* Смъртоносна любов (СасуСаку)
Сря Юни 01, 2011 8:25 pm
comments here
- mariqvladiРедовен
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: *коментари* Смъртоносна любов (СасуСаку)
Сря Юни 01, 2011 9:29 pm
Много е яко!Нямам търпение да разбера какво ще се случи нататък!
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Чет Юни 02, 2011 8:21 pm
Велико направо нямам търпение да разбера какво става!!! Главите са малко къси, но няма нищо!!! Видях една-две правописни грешки, но те са със сигурност от бързане, а не от незнание.....
друго ... друго .... хммм..... ами наистина е интересно. така че чакам следващата глава скоро
друго ... друго .... хммм..... ами наистина е интересно. така че чакам следващата глава скоро
- MedeqНовородено
От : Somewhere
Рожден ден : 29.12.1996
Дата на рег. : 12.05.2011
Съб Юни 04, 2011 4:17 pm
Благодаря за коментарите и съжалявам много за късите части на главата, но нямам много време
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Дата на рег. : 28.03.2010
Съб Юни 04, 2011 9:58 pm
Страхотно е нямам търпение да прочета 2 глава.
- mariqvladiРедовен
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Юни 04, 2011 10:03 pm
Суперско!!!
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Нед Юни 05, 2011 12:15 am
Не съм чела въпросната творба, но може и да го направя тази вечер или утре! Обръщам се към авторите на коментарите, че ако видя изречение като "Суперско", дирекно ще бъде изтрито! Не се заяждам, ама поне се старайте да пишете повече! Това на нищо не го прилича!
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011
Пет Юни 10, 2011 6:26 pm
Какво да ти кажа.. Увлекателно, невероятно, страхотно.. Харесва ми. Успя да засилиш интереса ми. Давай нататък!
- Poison_sunРазвиващ се
Дата на рег. : 02.04.2010
Пет Юни 10, 2011 11:11 pm
Дамм определено е интересно, но главите ти се състоят повече от пряка реч ( може би с изключение на последната ), а и са малко късички. Наблегни на описанията, така ще се подсилиш чувството и действието ще се развие още по-добре ( пък и обема на главите ще се промени ). Надявам се да не съм те обидила.
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Съб Юни 11, 2011 9:31 pm
Хахаха Господи как да не се засмееш? От всичките коментирали само един - двама, които са над 15 годинки. И кажете как няма да ви хареса.
Аз лично одобрявам желанието на авторите да пишат сасусаку, но всичко е едно и също. Какво си променила - еднинсвено сюжета. Защо го казвам, защото, както винаги Наруто е с Хината, Неджи с Тен тен, Сакура със Саске и никаква промяна. Абсолютно никаква промяна. Естесвено, имаш грешки от какъвто си род щеш. Дори имаш на едно - две места рязка промяна на времената, което леко ме подразни. Но пак грешките ти са сравнително малко. Знаеш ли кое ме подразни най - много, ето това. ,,- Всъщност, не! – тя бързо извади една спринцовка от задния джоб на гащите си и я заби в крака му.'' Ей това изречение ми извади очите. От кои гащи вади пистолета, от бикините или килотите? Също ми направиха впечатление тези твои фрази в скобите от рода на ,,( това е нещо като “мамка му” – специално за брат ми ) или (много xD).'' Ми, съжалявам ама аз ли не ги разбирам тези скоби по време на текстта? И разбира се най - гадният навик на кой ли не - емотиконите. Махайте ги тези работи, че става голяма лигавщина.
И, тези които ме познават знаят, какво ще напиша от тук нататък, така, че съжалявам. Medeq, скъпо дете. Чуй ме и не се обиждай моля те. Найстина имаш талант, и потенциал, но описанията ти куцат до няма и къде. Сядай да пишеш или ЛИС ( ти си на 14 и знаеш какво е това - би трябвало) или есета. Там развиваш всичко каквото искаш. Даскалът ти по български език ще шлифова потенциалът ти ако ти поискаш. Така, че имаш доста разбота. Не се отказвай.
Аз лично одобрявам желанието на авторите да пишат сасусаку, но всичко е едно и също. Какво си променила - еднинсвено сюжета. Защо го казвам, защото, както винаги Наруто е с Хината, Неджи с Тен тен, Сакура със Саске и никаква промяна. Абсолютно никаква промяна. Естесвено, имаш грешки от какъвто си род щеш. Дори имаш на едно - две места рязка промяна на времената, което леко ме подразни. Но пак грешките ти са сравнително малко. Знаеш ли кое ме подразни най - много, ето това. ,,- Всъщност, не! – тя бързо извади една спринцовка от задния джоб на гащите си и я заби в крака му.'' Ей това изречение ми извади очите. От кои гащи вади пистолета, от бикините или килотите? Също ми направиха впечатление тези твои фрази в скобите от рода на ,,( това е нещо като “мамка му” – специално за брат ми ) или (много xD).'' Ми, съжалявам ама аз ли не ги разбирам тези скоби по време на текстта? И разбира се най - гадният навик на кой ли не - емотиконите. Махайте ги тези работи, че става голяма лигавщина.
И, тези които ме познават знаят, какво ще напиша от тук нататък, така, че съжалявам. Medeq, скъпо дете. Чуй ме и не се обиждай моля те. Найстина имаш талант, и потенциал, но описанията ти куцат до няма и къде. Сядай да пишеш или ЛИС ( ти си на 14 и знаеш какво е това - би трябвало) или есета. Там развиваш всичко каквото искаш. Даскалът ти по български език ще шлифова потенциалът ти ако ти поискаш. Така, че имаш доста разбота. Не се отказвай.
- sakura-chan---Учaщ се
От : софия
Дата на рег. : 12.04.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Ное 26, 2011 2:13 pm
Интересно е да се види Сак*ра не само като,добро и послушно момиченце,ами като "сериен убиец" или нещо подобно!Все пак пунктуацията не е съвсем в ред и "това с гащите"-леле паднах от креслото!Трябва ти повече опит,но си сравнително добре.
Късмет,давай нататък-подобрена версия
Късмет,давай нататък-подобрена версия
- HaraЛюбител
От : Sofia, Bulgaria
Рожден ден : 19.01.1996
Години : 28
Дата на рег. : 24.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Яну 25, 2012 6:29 pm
Пускай следващата!!!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите