Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red *коментари* Дързост и красота епизод ...

Чет Юни 02, 2011 8:51 am
comment here
Melancholic
Melancholic
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
Дата на рег. : 01.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red Re: *коментари* Дързост и красота епизод ...

Пон Авг 22, 2011 4:10 pm
Това не е текст!Това е лепната пряка реч със никакво конкретно съдържание.Няма да си губя от времето да се разписвам , само ще ти кажа, че ако решиш да пишеш следващия път фик гледай да си прочел поне една свясна книга и да имаш идея за какво ще говориш.
justwannabeone
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011

Пон Авг 22, 2011 10:17 pm
*коментари* Дързост и красота епизод ... 787605 Ами, подозирам, че си написал това, колкото да се е*аваш. Похвала от мен - получило се е. Мисля, че имаш заложби, просто си правиш гавра, която мен лично ме разсмя. Надявам се не говори лошо за същността ми, но си е така. *коментари* Дързост и красота епизод ... 787605 . Дано видя нещо твое скоро. Наистина е тъпо и забавно в едно. *коментари* Дързост и красота епизод ... 787605
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

Вто Авг 23, 2011 9:38 pm
justwannabeone можеше да бъдеш по - обективна. Това са само диалози. И, защо Хината, казва - ,, Ще се ожениш ли за мен?''. Това е НИЩО. Въобще не ме разсмя. Как прадядо й ще е Наруто, който е малко по - голям от Хината?
justwannabeone
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011

Вто Авг 23, 2011 10:14 pm
Ами... както казах, смятам, че пича видно си прави майтап. Категорично не може да се дава критика тук! Това не е произведение, това си е просто разпускане. Въпросите ти са леко безсмислени, при положение, че аз се обясних. Освен това по никакъв начин не мога да бъда обективна. Когато давам мнение, то е мое мнение. Следователно всичко, което ще кажа е от "субективна гледна точка". Това, което за мен би било недовършено и грешно, за друг може да е точно обратното. Ето това е обективното ми гледане на нещата. Мисля, че си правиш труда да анализираш нещо, което не е направено с цел да бъде анализирано.
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

Вто Авг 23, 2011 10:22 pm
Добре така е. Но можеше още. Няма описания на персонажите, на обстановката. Една еб*вка не върши работа. Но твое си е мнението. Както казах няма да се карам с теб заради други съфорумници. Между другото радвам се, че се върна, изгуби се някъде и въобще не пишеш. Добър вечер де. И съжалявам, ако съм те обидила.
Mega Pwn!
Непобедим
Непобедим
Male
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 09.07.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki

Сря Авг 24, 2011 2:51 am
Гениално ! Може да ни се вярва , но това определено разсмива тоест - добра пародия е , макар да се раздува от идиотизъм . Успя да ви разсмее , нали - такава е била целта на автора , когато той/тя успеят да ви внушат точно онова чуство , което са искали , то творбата им се е получила наистина добре . Истина е , че погледнато на историята от името на критик , ще си изпишете пръстите , докато дадете пълна критика , но всепак историята си е била написана просто за забавление - на някого му се е сторила забавна , затова този някой я е публикувал .

Малко по-обобщено - "лигоча" си каза думата и все пак , подобна творба , успя да разсмее не малко хора - похвално , аз например не мога да пиша пародии - или ги правя адски тъпи , или заприличат на "сериозна история" - затова мога да кажа само "евала" . Определено не се е получило добре , но творбата изпълни своята цел успешно - малко го правят . Браво !
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Съб Сеп 03, 2011 3:09 am
Фика ти беше заключен и преместен !
Причина:
Не си писала нова глава от отдавна!
Ако искаш да продължиш фика, пиши ЛС на някой модератор, глобален модератор или админ, да ти върне темата обратно !
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите