Как те възприемат като аниме фен?
+36
Obsession
Charlliee
Lost November
Melancholic
s.m.i.l.e.p.e.s.t
..Bunny-By..!!
Tobidara
L E X Ĭ
lymoly
Sweeney Todd
Thэ Dark Girl
nicky1999
liuba4e
Bunny-Tanny
Crazyy_Ladyy
DesiNarutoStyle
-*-What The Hell-*-
Mega Pwn!
4ocvetinka_93
Hinata5
Inferno
sakura-chan---
Аллiie ™
onyx&pink
Black Wings
`M I N I
gabimoli
Топчету
krustal-chan
kiki_chan
agressivebitch
mariqvladi
- Ŧhis is me...!!
varto11
`M.и.s.h.и.t.0`
IVE-STORM(bg)
40 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
От : Казанлък
Рожден ден : 28.11.1994
Години : 29
Дата на рег. : 29.04.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: █Death Note█Kuroshitsuji█Attack on titan█
Как те възприемат като аниме фен?
Чет Юни 09, 2011 6:44 pm
First topic message reminder :
В училище, семейството и приятелите - как те възприемат като фен на японската анимация? Споделете вашото и тяхното мнение.
В училище, семейството и приятелите - как те възприемат като фен на японската анимация? Споделете вашото и тяхното мнение.
- Crazyy_LadyyПрохождащо
Дата на рег. : 25.03.2011
Re: Как те възприемат като аниме фен?
Пон Юни 27, 2011 4:50 pm
[/i]
ами в сем. се ме дразнят като ми викат че гледам детски, а в даскало само моята приятелка знае че съм голяма маниячка и се за това и говоря но гледам да не говоря мн. за т'ва защото тя няма какво да каже само с братчеда си говорим за анимета. (единствения от сем. )
ами в сем. се ме дразнят като ми викат че гледам детски, а в даскало само моята приятелка знае че съм голяма маниячка и се за това и говоря но гледам да не говоря мн. за т'ва защото тя няма какво да каже само с братчеда си говорим за анимета. (единствения от сем. )
- Bunny-TannyПрохождащо
Дата на рег. : 08.06.2011
Пон Юни 27, 2011 9:45 pm
Ами научих аниметата в 4-ти клас. То НИКОЙ от моят клас не знаеше за тях. Имах от момчетата най-добър приятел - Иван и беше зарибен Наруто фен и му казах, че това е аниме, тоз човек така и не се нучи . Все детски вика че са. Той и блийч, соул ийтър и каквито ли не анимета знаел хД. Семейството ми незнае за аниметата, ако почвам да обеснявам те дали ще ме разберът. То аз се бях захванала да превеждам манга и мама ми вика какво е това, ама аз си зъмалчах и не й обясних, а просто, че превеждам аниме манга. Когато пиша и чета фик-ове винаги ги крия, такива по-первезните, защото ако нучат, че чета такива еротични неща незнам какво ще правя!
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Пон Юни 27, 2011 10:55 pm
На 12 си и те е страх да кажеш на родителите си , че гледаш anime-та ? Извини ме , ама адски задръстени родители имаш . Аз като бях на твоята възраст и ги гледах наще ня'аха против , даже някои ги гледах с чичо ми XD Той не ги гледаше много внимателно , но всепак беше нещо ... ;D Искам да кажа , че като криеш не печелиш нищо и както преди няколко седмици разбрах - толерантност е да кажваш истината и да бъдеш себе си - т.е. ти лъжеш и не си себе си , иначе казано не си толерантна с околните , което няма да те направи "атрактивен" събеседник , т.е. по-добре да кажеш , че си еди к'во си [в случая anime фен] и да намериш приятели , с които може да си себе си . Всепак е много важно приятелите ти да те подкрепят и ти тях - ако ти не споделиш нещо подобно с хората , които наричаш приятели , как ще искаш от тях да споделят всичко с теб и да бъдат толерантни ?
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Нед Авг 07, 2011 8:10 pm
Божеее гръмни ме. Та вие почти всички сте деца, бе милички и ви е страх да кажете, че гледате анимета. О майко на 12 години сте и още устатата ви на мляко мирише вие...
Приятелите ми знаят, че гледам анимета и някой от тях гледат от време на време, но това не означава, че сме незрели. Майка ми също знае и отначало доста се ядосваше, но това беше преди 2 - 3 години. Вярно, че ме бъзикат, но това не значи, че се подиграват. Просто вие не разбирате от нищо. Това е.
Защо да се крия? Аз съм това, което съм. Пиша и разкази и почти всички знаят. Приемат ме такава, каквато съм. Въпреки, че правя такива неща аз съм страшно зряла и всички го знаят. Така, че вместо да стоите страхливи в ъгъла в стаята си, се опитайте да бъдете откровенни и истински.
Приятелите ми знаят, че гледам анимета и някой от тях гледат от време на време, но това не означава, че сме незрели. Майка ми също знае и отначало доста се ядосваше, но това беше преди 2 - 3 години. Вярно, че ме бъзикат, но това не значи, че се подиграват. Просто вие не разбирате от нищо. Това е.
Защо да се крия? Аз съм това, което съм. Пиша и разкази и почти всички знаят. Приемат ме такава, каквато съм. Въпреки, че правя такива неща аз съм страшно зряла и всички го знаят. Така, че вместо да стоите страхливи в ъгъла в стаята си, се опитайте да бъдете откровенни и истински.
- nicky1999Учaщ се
От : варна
Рожден ден : 19.10.1997
Години : 27
Дата на рег. : 04.08.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Ichiban Ushiro no Daimaou,MySelf YourSelf.naryto,Yu-gj-oh,Karin,Kissxsis,Rosario + Vampire,Shuffle
Нед Авг 28, 2011 5:27 pm
когато казах на съученици те ми те ми се подиграваха много но аз им казах че като не им харесва да си гледат турските сериали и да не ме закачат но те продължиха да ми се присмиват и да ме обиждат но аз вече изобщо не им обръщам внимание а колкото до наще на баща ми му е все едно а мама каза че това е един вид култура
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пон Авг 29, 2011 2:22 pm
Аз нямам проблеми с аниметата. В даскало има няколко, които знаят, но те нищо не ми казват. Нашите също знаят, така че и от тяхна страна нямам проблем. Сестра ми - и тя е аниме фенче. Даже веднъж си направихме Ю - Ги - О маратон и на баща ми взе, че му хареса, та и гледахме вс сезони заедно
- Sweeney ToddManga Master
От : Мадагаскар
Дата на рег. : 03.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D
Чет Сеп 01, 2011 8:52 pm
Почти всички приятели знаят, че гледам аниме. :D Даже понягока разказвам на някой фр от класа или нямкой металюга и се сцепаваме се смеем. Обичам да се хваля, че гледам откачени японски анимации. xD
- Mega Pwn!Непобедим
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Дата на рег. : 09.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki
Пет Сеп 02, 2011 7:12 am
Абе ... че съм гледал анимации на подобна възраст съм споделил само на приятели - при това те наистина са мои приятели , а не преструвки , които гледат да отмъкнат нещо от теб - трябва да ви кажа , че доста от тях също гледат анимации , дори и сега следят Naruto , Bleach , One Piece , а на пръв поглед са нормални тийнейджъри като мен . Не се смятам за аниме фен , обаче . Наистина , следя мангата на Naruto , но общо съм изгледал ... хм , към има-няма 10 anime-та , а според мен , за да се нарека аниме фен , трябва да съм изгледал над 20-30 и да съм обсебен от японската култура , музика , архитектура и т.н. ... т.е. с повечето не съм споделил (това не значи , че не знаят) , че съм гледал "анимации" и в момента следя "комикс" , но тези с които съм споделил , определено , не ме гледат сякаш съм извънземно .
- lymolyЛюбител
От : .....??!!.......
Рожден ден : 11.10.1998
Години : 26
Дата на рег. : 09.08.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight,DNAngel,Karin,Аvatar, Kaichou wa Maid,Elfen Lied,Rosario + Vampire,Avatar,Soul Eater
Нед Сеп 11, 2011 12:54 pm
Ами при мен в класа има много аниме фенчета да де (момчета) и единствено две момичета аз и моята приятелка . Останалите момичета много ни се чудят когато почнем с моята приятелка да си говорим през цялото междучасие само за анимета, но после идват при нас и от интерес започват да слушат макарче нищо не схващат . Попринцип тя приятелката ми ме зариби за анимета и то преди една година не е особено дълго време откакто чета и гледам манга и анимета и сега аз по се интересувам за тях от нея ,но все още не сам гледала наруто .
А то хубаво ли е (защото всички момчета го гледаха и затова питам )?
Иначе у нас нашите са ok с това аз попринцип много обичам да пея и у нас постояно звучат аниме песни е сестра ми ме мисли за малко куку ама аз не и обръщам внимание само се усмихвам .
А то хубаво ли е (защото всички момчета го гледаха и затова питам )?
Иначе у нас нашите са ok с това аз попринцип много обичам да пея и у нас постояно звучат аниме песни е сестра ми ме мисли за малко куку ама аз не и обръщам внимание само се усмихвам .
- IVE-STORM(bg)
ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР
От : Казанлък
Рожден ден : 28.11.1994
Дата на рег. : 29.04.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: █Death Note█Kuroshitsuji█Attack on titan█
Нед Сеп 11, 2011 1:07 pm
По принцип Наруто го даваха по телевизията и заради това повечето са запалени по него. Дори бяха пуснали и 2 пъти кроасани Чипикао. Анимето е интересно, но има няколко периода на филъри (когато пускат безцелно епизоди, които нямат нищо общо със същността на анимето) и повечето Наруто фенове го намразиха тогава. Все пак има много почитатели и ако ти се гледат всички 200+ епизода на наруто и още 200+ на наруто Шипуден, няма лошо гледай
- lymolyЛюбител
От : .....??!!.......
Рожден ден : 11.10.1998
Дата на рег. : 09.08.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight,DNAngel,Karin,Аvatar, Kaichou wa Maid,Elfen Lied,Rosario + Vampire,Avatar,Soul Eater
Пон Сеп 12, 2011 1:02 pm
Аммм...200 а..ммм...и още 200 ами то аз вече почнах сега ми стана интересно и вече няма назад
- L E X ĬГолям фен
Дата на рег. : 08.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Сеп 13, 2011 11:21 pm
Ох еми мене в даскало не са ме бъзикали. Даже докато още гледах Наруто с момчетата от нашия клас го обсъждахме ;д Нарисувах Неджи веднъж и го лепнаха на вратата на даскалото :Д. Но наскоро видях как се държат някои хора с други, които гледат анимета и ми стана отвратително. Братовчед ми гледаше Наруто в библиотеката и некфи 18-19 годишни почнаха да му се смеят и да го закачат, че гледа Наруто, което беше супер тъпо понеже щом му знаеха името начи са го гледали. Такива сме българите. Обиждаме другите, че гледат нещо и после тайничко си го пускаме.
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
Пон Ное 21, 2011 3:59 pm
Няма нищо лошо в това да се гледат анимета. Анимето се различава много от анимацията. Анимацията е създадена за малки деца за да ги гивизи. Анимето е изпълнено с много мърдрости и житейски съвети които често са полезни. Героите са създадени с цел даване на пример. Ако си малък и гледаш Наруто всичко от там навлиза в психиката ти и започваш да разсъждаваш по друг начин смисъл искаш да му подръжаваш което впоследствие може да те направи добър човек. На мен примерно Наруто ми е като идол. Другото което е с подигравките. Няма безгрешен човек. Този който ще ти се подиграва че гледаш анимета е човек който по този начин избива комплекс от собствени проблеми. Най-важното е вие да не се поддавате на тези подигравки и да се комплексирате.
Еххх станах и аз един мъдрец, кви работи изписах. Ето ви пример че от аниметата се помъдрява. Пък и повечето хора тук са вече достатъчно зрели доколкото виждам. А пък преди кви деца бяхме ахаха. Както и да е тва е от мен ;д
Еххх станах и аз един мъдрец, кви работи изписах. Ето ви пример че от аниметата се помъдрява. Пък и повечето хора тук са вече достатъчно зрели доколкото виждам. А пък преди кви деца бяхме ахаха. Както и да е тва е от мен ;д
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пет Дек 23, 2011 8:43 pm
От приятелите ми , знаят само най-добрата ми приятелка която знае, че гледам анимета и нито ми се присмива, нито ме закача за това, според нея щом на мен ми харесва няма нищо лошо и една друга приятелка която покрай мен и тя се зариби да ги гледа и даже е по редовна и от мен.
В даскало не смея и да спомена за това , дори когато някой от класа спомене нещо за това се правя на ударена, че не разбирам, защото 2ма съученици гледах и са си казали и всички ги базикат, че са бебета, че са незнам си кви и не смея и аз да кажа, най-вече заради социалното си положение, защото тези мои съученици все ги делят и е много гадно така.
А в къщи дори да ме видят родителите ми, че гледам аниме нищо не ми казват даже не обръщат внимание и нямат нищо напротив.
В даскало не смея и да спомена за това , дори когато някой от класа спомене нещо за това се правя на ударена, че не разбирам, защото 2ма съученици гледах и са си казали и всички ги базикат, че са бебета, че са незнам си кви и не смея и аз да кажа, най-вече заради социалното си положение, защото тези мои съученици все ги делят и е много гадно така.
А в къщи дори да ме видят родителите ми, че гледам аниме нищо не ми казват даже не обръщат внимание и нямат нищо напротив.
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Сря Дек 28, 2011 12:25 am
Ъъъ, Майка ми е художник по професия и доста често ми се налага да и препоръчвам анимета за скици.Тя няма против,но се дразни когато примерно някоя сцена в Блийч, не е върхът или когато носът на Ягами Райто е изкривен и т.н.
В училище-Всички знаят,че гледам аниме!Момчета,момичета,всички!Нищо не ми казват.
Останалата част от семейството?!-Братовчедки/братовчеди всички гледаме анимета!
Забелязвате ли, че хората, които смятат, че аниметата са глупост, са много суетни?!
В училище-Всички знаят,че гледам аниме!Момчета,момичета,всички!Нищо не ми казват.
Останалата част от семейството?!-Братовчедки/братовчеди всички гледаме анимета!
Забелязвате ли, че хората, които смятат, че аниметата са глупост, са много суетни?!
- MelancholicАниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 01.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Сря Дек 28, 2011 7:02 pm
Никой нищо не ми казва , най-добрия ми приятел също е аниме фен , а вкъщи наще ми се кефят , даже баща ми веднъж искаше да гледа с мене.
- Lost NovemberDoujinshi [доужиншита]
Рожден ден : 31.08.1998
Дата на рег. : 15.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: sekai-ichi hatsukoi;junjou romantika;koisuru bokun;hellsing;claymore;soul eater;death note..
Нед Яну 15, 2012 5:12 pm
мммм не съм казъла на никого за сега,но след като видях какво сте писали всички....
ми проблема е че ме е страх да им кажа понеже ще ми се подиграват,а съочениците ми са едни...те сега ми се смеят като взема да им разказвам нещо за някое аниме е остана да им кажа че съм им супер фен и....
но знаете ли проблема на тези които не ни разбират,е че има голяма разлика от анимация и аниме
анимацията,това са драсканици без смисъл.докато анимето е....нещо,което те кара да мислиш нещо,което те вълнува.имала съм случаи в които ходех без домашно на училище по няколко дни и то не защото не можех да ги напиша,а защото мислех за смъртта на итачи(знам че ще ви се стори смешно,но това си е самата истина).бях толкова погълната от това,,събитие,,че за нищо друго не мислех.
мале как се разплямпах...чак забравих за какво говоря
но идеята ми бе,че колкото и да е трудно да се признае нещо такова...опитайте,даже мисля че и аз ще кажа на нашите днес
ми проблема е че ме е страх да им кажа понеже ще ми се подиграват,а съочениците ми са едни...те сега ми се смеят като взема да им разказвам нещо за някое аниме е остана да им кажа че съм им супер фен и....
но знаете ли проблема на тези които не ни разбират,е че има голяма разлика от анимация и аниме
анимацията,това са драсканици без смисъл.докато анимето е....нещо,което те кара да мислиш нещо,което те вълнува.имала съм случаи в които ходех без домашно на училище по няколко дни и то не защото не можех да ги напиша,а защото мислех за смъртта на итачи(знам че ще ви се стори смешно,но това си е самата истина).бях толкова погълната от това,,събитие,,че за нищо друго не мислех.
мале как се разплямпах...чак забравих за какво говоря
но идеята ми бе,че колкото и да е трудно да се признае нещо такова...опитайте,даже мисля че и аз ще кажа на нашите днес
- CharllieeЛюбител
От : Konoha
Дата на рег. : 18.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippupuden,K-ON,Lovely Complex,Vampire Knight
Нед Яну 15, 2012 5:23 pm
Емм при мен само 3-момичета от класа ми гледат анимета и рисуват заедно с мен,другите ни гледат е така о_О и мислят че съм странна
- Lost NovemberDoujinshi [доужиншита]
Рожден ден : 31.08.1998
Дата на рег. : 15.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: sekai-ichi hatsukoi;junjou romantika;koisuru bokun;hellsing;claymore;soul eater;death note..
Нед Яну 22, 2012 8:54 pm
и пак си си добре.от нашия клас никой не гледа анимета...на никого не съм казала от даск.макар,че качвам снимки във фейса,отбелязвам приятелите и всички ми се кефят...нямам намерение на никого да казвам,но ако някой нещо ме бъзикне или се осъмни,няма да отрека и ще си призная.честно казано не ми пука особенно за мнението на другите...гледам си моите анимета,те си гледат циганските серияли и толкова...не ме интерва мнението на другите особенно...
ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА ЧЕ СЪМ АНИМЕ ФЕН...ДА ГОВОРЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ
ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА ЧЕ СЪМ АНИМЕ ФЕН...ДА ГОВОРЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Съб Фев 18, 2012 3:04 pm
Моите приятели (поне повечето) знаят, че гледам анимета като Ю-Ги-О, Бакуган, Бейблейд и други, а в семейството ми нямат нищо против - дори баща ми гледа Ю-Ги-О, но защо пък да не го гледа, щом е интересно, защо не!
- colosusПрохождащо
От : Kozlodui
Рожден ден : 14.07.1987
Години : 37
Дата на рег. : 19.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Evangelion, peincess Mononoke, Bleach
Нед Фев 19, 2012 3:37 pm
Хич не ме интересува какво си мислят другите. Аз сам на 24 и пак гледам анимета уееееее. Защото винаги ще ме кефят. Ако историята ми допада и е увлекателна сори ма и на 40 пак мога да си гледам Наруто ако още го има до тогава. Винаги сам си мечтал да посетя Япония и някой ден ще отида и ще поздравя всички манга писатели и аниматори, защото те правят най-чудесните анимации (макар и понякога доста кървави)хаххахах. Да живеят японците!!!! ЛОЛ. Нещо почнах да се превъзбуждам :)
- MаdneѕѕСъстезател
От : New Orleans
Рожден ден : 20.08.1914
Години : 110
Дата на рег. : 10.09.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail, D. Gray Man...
Чет Сеп 13, 2012 3:14 am
Живея в малък град и има само 5/6 аниме фена, а като казвам на другите, че гледам анимета седят и ме гледат някакво опулено.. Ама да ви кажа се ми е тая как го възприемат, да.. Те всички си мислят, че това е анимация и е само за деца.. (facepalm)
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Чет Сеп 13, 2012 11:29 am
Аз се зарибих точно преди година, даваха D. Gray man по супер7 и много ми хареса, че го гледах в нета със бг субс и точно, когато го изгледах, лятната ваканция свърши и бях 7-ми клас.
Мислех, че ще ми се подиграват, ако кажа на класа си какво гледам, но, аз съм от онези хора, които не могат да си мълчат... И им казах, че уча японски...
Те много се учудиха (щото съм мързел и не бих се заела да уча допълнително), но им стана интересно...
Имахме нов ученик в класа, който без да иска ми се издаде още първият час по химия, че е фен на ФМА като пита госпожата, каква е разликата между химията и алхимията...
После се оказа, че когато е голямо междучасие и няма почти никой в стаята този фен на ФМА и още няколко момчета от класа "се обстрелват с Расенган" и вече бях напълно сигурна...
Както споменах, на класа му беше интересно, че знам малко японски, особено на 3 момичета от класа, с които доста добре се разбирахме... Та тях ги научих на тази песничка и те веднага я научиха и много им хареса.
Но най-странното беше, че си бях записала клипчето на телефона и им го пуснах под предтекст, че е японска реклама на ресторант (така си мислех и, аз тогава... ) И фена на ФМА дойде и се подигра, че "гледам бе*ешки неща"
Така и не им казах, че съм аниме фенче, но съм сигурна, че всички го подозираха... Обаче фенът на ФМА се издаде без да иска, че гледа Покемон към края на годината и малко, но на шега му се подиграваха...
Но, пък манията ми по японският помогна да "впечатля" учителят по География, когато ме изпитваше за Япония, а и правих презентация за нея и си изкарах 6-цата, по "учителят-скала"
Какъв ферма написах, но исках да кажа, че и да им бях казала, нямаше да ми се подиграват... много :D
А сега (след 3 дни Т_Т) като почна гимназия, ще съм в клас с една стара приятелка, с която от 1-ви до 2-ри клас ходихме заедно на рисуване и тя беше СВРЪХ зарибена по Наруто ( и винаги ми разправяше всичко...)
А и смятам да се включа в аниме клубът (чиито постер видях, когато се записвах, даже звъннах да питам какво, що...)
Та мисълта ми е, че със сигурност ще си призная в новият ми клас и дори да ми се подиграват, че гледам детинщити, ИзоБщО няма да ми пука, важното е, че ще има хора, с които ще си лафим за Най-великото нещо - АНИМЕТО!!!
А майка ми одобрява аниметата и ме подкрепя, а на баща ми не му пука особено... ама и той се опитва, като гледа стари самурайски филми...
Мислех, че ще ми се подиграват, ако кажа на класа си какво гледам, но, аз съм от онези хора, които не могат да си мълчат... И им казах, че уча японски...
Те много се учудиха (щото съм мързел и не бих се заела да уча допълнително), но им стана интересно...
Имахме нов ученик в класа, който без да иска ми се издаде още първият час по химия, че е фен на ФМА като пита госпожата, каква е разликата между химията и алхимията...
После се оказа, че когато е голямо междучасие и няма почти никой в стаята този фен на ФМА и още няколко момчета от класа "се обстрелват с Расенган" и вече бях напълно сигурна...
Както споменах, на класа му беше интересно, че знам малко японски, особено на 3 момичета от класа, с които доста добре се разбирахме... Та тях ги научих на тази песничка и те веднага я научиха и много им хареса.
Но най-странното беше, че си бях записала клипчето на телефона и им го пуснах под предтекст, че е японска реклама на ресторант (така си мислех и, аз тогава... ) И фена на ФМА дойде и се подигра, че "гледам бе*ешки неща"
Така и не им казах, че съм аниме фенче, но съм сигурна, че всички го подозираха... Обаче фенът на ФМА се издаде без да иска, че гледа Покемон към края на годината и малко, но на шега му се подиграваха...
Но, пък манията ми по японският помогна да "впечатля" учителят по География, когато ме изпитваше за Япония, а и правих презентация за нея и си изкарах 6-цата, по "учителят-скала"
Какъв ферма написах, но исках да кажа, че и да им бях казала, нямаше да ми се подиграват... много :D
А сега (след 3 дни Т_Т) като почна гимназия, ще съм в клас с една стара приятелка, с която от 1-ви до 2-ри клас ходихме заедно на рисуване и тя беше СВРЪХ зарибена по Наруто ( и винаги ми разправяше всичко...)
А и смятам да се включа в аниме клубът (чиито постер видях, когато се записвах, даже звъннах да питам какво, що...)
Та мисълта ми е, че със сигурност ще си призная в новият ми клас и дори да ми се подиграват, че гледам детинщити, ИзоБщО няма да ми пука, важното е, че ще има хора, с които ще си лафим за Най-великото нещо - АНИМЕТО!!!
А майка ми одобрява аниметата и ме подкрепя, а на баща ми не му пука особено... ама и той се опитва, като гледа стари самурайски филми...
- TrueBloodCheersРазвиващ се
Дата на рег. : 11.09.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight, Death Note
Чет Сеп 13, 2012 11:49 am
Аз за жалост няма как да споделя манията си с класа, защото всички са адски задръстени и някои сигурно не знаят какво е "аниме". Момичетата се интересуват от момчета и грим, а момчетата играят само CS... Има само едно момче, което ме кара с него да рисувам комикси и следи Наруто и се интересува от алхимиятаааа(която много уважавам )
Та аз за книги, филми, музика и анимета мога да водя дискусии само с братовчедките си, с които се виждам много рядко. Наистина е жалко, че няма с кого да говоря за тази така интересна тема, но...
Та аз за книги, филми, музика и анимета мога да водя дискусии само с братовчедките си, с които се виждам много рядко. Наистина е жалко, че няма с кого да говоря за тази така интересна тема, но...
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите