Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Белисима ---> Коментари

Чет Юни 16, 2011 9:33 pm
Коментари по фикчето се пишат тук! smile
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

red Re: Белисима ---> Коментари

Чет Юни 16, 2011 10:01 pm
Еха cool cheryll супер бърза си.

И, както съм се настройла да пиша коментари дай сега да си дам мнението.

Не знам найстина ли си на 19, но това лично на мен не ми хареса. Повярвай нямам нищо против теб, просто критиката ми е основна черта. Самият факт, че ти пишеш от свое име ( тоест 3 лице) е ужасен. Просто е супер отблъскващо. И с това мин. несв. време ми изваждаш очите. Изреченията ти са кратки, пълни с грешки и необмислени. Другото, което ми направи впечатление е многото повторения. Думата ,, Мечта '' я видях 100 пъти. Половината ти историйка е само ,,мечти''. Действието се развива с такава скорост, че направо да те заболи главата. Прескачаш си от тема на тема, от място на място, просто еи така. Хубаво, че си започнала със завещанието на дядото, ама вместо да дадеш описания, да довършиш темата ти си отскочи на съседния бряг. Другото, което не разбирам е - Къде се развива действието? Къде? Не разбирам това, което си написала. Иска се такава редакция, че направо трябва да се пренапише наново.

И сега моят съвет е да седнеш да пишеш Есета или ЛИС. Имаш нужда от помощ, защото дори граматиката ти куца, като магаре с превързано краче. Не се отказвай да пишеш, само, че направи това, което ти казах.
mariqvladi
mariqvladi
Редовен
Редовен
Female
От : Варна
Рожден ден : 09.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Чет Юни 16, 2011 10:55 pm
На мен ми харесва,но имаш повторения(предимно на думата мечта).Описанията са малко...Общо взето съм съгласна с liuba4e
Poison_sun
Poison_sun
Развиващ се
Развиващ се
Female
Дата на рег. : 02.04.2010

Пет Юни 17, 2011 12:32 am
Не обичам да бъда критична и затова ще ти кажа само три неща:
1. Смени времето в което пишеш.
2. ОПИСАНИЯ.
3. Намери си редактор.
Надявам се да не се откажеш от фика, а напротив. Мисля, че историята ти има потенциал и ще я следя с интерес, но поправи грешките. smile
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

Пет Юни 17, 2011 11:19 pm
Аргх... Ужас! Не ми хареса. Думите, които си използвала се редят една след друга като в сладникава приказка за лека нощ. По едно време бях готова да заспя и се отказах напълно да пиша какъвто и да е било коментар, но после си рекох, че си заслужава да си кажа негативното мнение, особено след като видях и годините ти. На 19 аз бях къде-къде по-далеч от твоите "изнасилени" писания! Бих могла да ти направя една редакция, но си мисля, че нищо от онова, което кажа, няма да приемеш, за да се коригираш... За това ще се замълча.

Съвет: прочети някоя и друга стойностна книжка, а не фикове, които повечето съкват тотално! Не се бъзикам. Колкото повече литература прочетеш, толкова повече ще изградиш стил, ще оформиш мисълта си, ще запълниш речника си, така че да няма само "мечти" и "мечтаела" в текста. Персонажите ти куцат яко, нямат мисли, нито чувства... Това, което си написала е гола вода!!!

Оставям те да помислиш малко върху думите ми! smile
temari_sakura_
temari_sakura_
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : plovdiv
Рожден ден : 15.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 11.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Чет Авг 04, 2011 4:09 am
Оххх, бих се заклела че преди няколко часа прочетох същия фик във vbox7. Там ти направих забележка(ако изобщо си същия човек), че нищо не се вижда. Но явно си разчитала на това, за да не се видят грешките ти... Няма значение, тук проличава истината.
Вярно е идеята е донякъде различна. Интересна бих казала, но трябва доста да поработиш. Намери си добър редактор, макар че не мисля, че ще е от полза. Първо трябва да оправиш описанията, да не говорим за времето и лицито, от което разказваш. Имам един въпрос...
Защо си разделила първа глава... И това първото май е пролог. ( Аз лично много си патих, защото един път пролога беше станал по-скоро като резюме Белисима ---> Коментари 4485 ).
Общо взето съм съгласна с по-горните мнения. Белисима ---> Коментари 631890
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите