Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

red Любов по скалата на рихтер [Коментари]

Сря Юни 22, 2011 4:36 pm
Така, изместих темата в кошчето, понеже беше пълна само със СПАМ =_=

Ако имате нещо да се карате, обиждате и така нататък, ПИШЕТЕ СИ НА ЛС !!!!!

Така, коментари за фикчето тук ^^
liuba4e
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

red Re: Любов по скалата на рихтер [Коментари]

Чет Юни 23, 2011 2:03 am
Ох Боже Господи. Съвсем, ама съвсем случайно попаднах на темата, която е в кошчето. Само докато си гледах кой е онлайн и кой не е и това ми попадна в очите. Толкова много спам, толкова много, не само от обикновените потребители, но и от модераторите. ЗАСРАМЕТЕ СЕ. Всички до един се засрамете.

Пригответе си очилата, настройте се, хванете клавиатурата и четете. Четете и плачете, защото ще бъде дълго.

onyx&pink не съм чела друга твоя творба, но това найстина е слаба работа. Ако си найстина на 16 години, то тогава би трябвало, само би трябвало да съумееш да редактираш главата си във фикът ти. Остави грешките, които cool cheryll ти изложи. Те са далеч повече, от колкото тя ти казва. Този конфликт, който се зароди е именно заради фактът, че ти самата знаеш, че 98% cool cheryll е права. И ще ти кажа, защо. Разбираш ли много изтъркани повторения. И да найтина е с почти същите луфтове като ,,Седем дни''. Описанията ти куцат до няма и къде. Не знам въобще, какъв е твоят стил. От творбата ти, стилът ти съвсем не си личи. Дори само заради граматическите ти грешки ще се съглася с cool cheryll. Не знам, колко си добра в писането, и колко фантазия имаш, но от написаното ти по нищо не личи, че имаш талант. Може би е заради жанра, който си взела да пишеш. Този жанр не е за теб. Също като cool cheryll си се опитала да се отклониш от стилът си и съвсем и двете сте се провалили. Не сте Иван Вазов, че да пишете каквото си поискате. Твоята приятелка след като е много добра, защо по дяволите не ти е казала, че това не е добре написано. Вземи да приемаш критика вместо да отговаряш остро. Когато Joint mania4ka и cool cheryll ме изкритикуваха за едно мое произведение, аз приех казаното без да рева. Напротив - сега се опитвам да поправя всичко, което е нужно. Спри да се бунтуваш срещу истината. Мразите лъжите, но щом ви каже някой истината тичате да събирате целия форум. Айде стига ве. Знаеш ли, защо не си сложила удивителните и запетите. Защото не знаеше, че трябва да са там.

Защо всички скочихте като оси. Жената просто изложи фактите на момичето. Вместо да скачате от ярост и гняв вземете и погледнете обективно. Каква е идеята на фика, какво иска да каже лирическият герой. Бе иди и разбери.

cool cheryll имам забележки и към теб. Искам да прочетеш това както и всички други. Колко пъти трябва, някой да се разбунтува за да спреш. Хората мислят, че каквото хвърчи се яде. Колкото и да казваш, нищо няма да стане. Колко пъти казвам на другите да седнат и да пишат, не знам си какво. Някой да ме е чул, някой да си е взел забележка? НЕ. Просто живеем в модерни времена. А, в модерното време всичко е розаво. Защо си постнала творбата на onyx&pink? То е ясно, че творбата куца. Нямаше нужда да излагаш личното и творчество. Нямаш никакво морално право да го правиш. Най- малко заради съвестта си. След като изкритикуваха разказчето стана ли по- добре. Момичето да си е взело поука. Хмм... я да помислим... съвсем не. Така, че колкото и да говориш никой няма да те чуе освен тези които желаят ти да ги чуеш. Преди време и аз исках да спра с коментарите, ама от толкова много разказчета и ...

Вярно е, че в този форум се цени детското творчество. Колкото повече неграмотий гледам, толкова повече започва да ми омръзва.

Знаете ли какъв ни е проблема на нас критиците- че прекалено ни пука за другите. Ако вие всички не се постегнете забравете да имате място във форума, ако не от сайта то от погледите ни ще изчезнете. Всички, абсолютно всички модератори спрете да бъдете задн*ци.

Айде сега някой от вас да дойде и да ми каже нещо, чакам го с нетърпение. За по-лесно и за по-хубаво ми пишете на ЛС да си уредим среща в лафчето и там преспокойно ще можете да ме оплюете колкото си искате. Там ще кореспондираме пред публика. Живейте сред глупостта си мили хорица.

Любов по скалата на рихтер [Коментари] 637210 Любов по скалата на рихтер [Коментари] 637210
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Нед Юни 26, 2011 3:59 pm
Ох, не искам да пиша нещо, което може... няма значение.

onyx&pink и Death_Angel, прочетох в темата, която е вече в кошчето, че бяхте споменали за добрите и стойностни произведение/фикове.
Бихте ли ми каза ли кои са те, за да ги прочета? Няма значение на кого са. Имам желание да почета малко.
sakura-chan---
sakura-chan---
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : софия
Дата на рег. : 12.04.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Пет Ное 25, 2011 7:48 pm
Аз съм съгласна с liuba4e, за някои неща.

Фикчето може да е върхът,но ако е написано на "маймуница",с грешки и т.н.,то 15% от вълненията на читателя изчезват,А аз съм сигурна,че onyx&pink иска да се раздаде на 100%.Логично е когато си написал нещо хубаво,да искаш това!
Отидете питайте "ive_storm" защо е създала сайта.
Отговора ще е :защото исках да събера хора с еднакви интереси,на едно място,където ще могат да обменят мнения и да ди помагат взаимно,а не защото исках театър и спам!99% съм сигурна,че такъв би бил отговора!

Най-лесното е темата да се заключи,но така тези които имат мнение,няма да успеят да се споразумеят,което пък води до размирици!

Вярно е,че cool cheryll не е била много права,като е постнала фикчето в друг форум,НО ТЯ Е ИСКАЛА ДА ПОМОГНЕ,а аз съм чела нейни творби.Добри са!

Не всичко трябва да приемаме като обида,нито останалите участници в дискусията,която се превърна в скандал!

Освен това се раздваме,че onyx&pink е спечелила конкурс,но той може да се отнася за произведения от друг жанр!Това не омаловажава постиженията и,просто ги поставя в различна графа!

Едно е да кажеш:Творчеството ти не ме вълнува вече,а съвсем друго е да кажеш:Ще ти помогна,нека ти подам ръка и да ти покажа,кое не е на място в творбата ти!

Това е което исках да кажа.Винаги съм позитивна(почти винаги) и мисля,че фика е добър,просто ако можем трябва да ставаме още по добри!

Благодаря на `M.и.s.h.и.t.0`,че премести темата тук!Трябваше да се вземат мерки!Тази дискусия се превърна в скандал.Защо?!
Ами вие си решете!
Предполагам,че съфорумците ще ме подкрепят за това,но дори и да не е така,за мен е достатъчно,че аз съм изказала моето мнение!

Хайде съфорумци,забавлявайте се!

s.m.i.l.e.p.e.s.t
s.m.i.l.e.p.e.s.t
Член на суб група
Член на суб група
Female
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...

Сря Ное 30, 2011 8:06 pm
Егати спама във онази тема в кошчето..Омг..Това е кошмарно..Нямах сили да изчета всичкото Любов по скалата на рихтер [Коментари] 751198 ..Много спамим и по-малко помагаме!Хубу,че темата се измести!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите