- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Коментари > When you look my eyes. {vampire fic}
Съб Сеп 10, 2011 11:48 pm
тук!
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Re: Коментари > When you look my eyes. {vampire fic}
Нед Сеп 11, 2011 12:10 am
1. Ох, това как ми бръкна в окото! "не Успях" трябва да е.fustyk1 написа: Неoспях
2. Ах, ах, ах... Видя доста грешки - пунктуационни, правописни, фактологични. Например няма как "отивахме на училище" и изведнъж "на нея й се приискало на дискотека"! Как така уж на училище през деня, пък вместо това на дискотека?! Тя детска ли ще е нещо, как? Както и да е... затварям си очите за това... Но броят на грешките ме учуди и много ме издразни! Ире, знам, че можеш и по-добре! Като история е банално, част от описанията куцат, но тъй като съм до болка addicted към vampires ще го чета! Но това не означава, че няма да критикувам!
3. Като форматиране също не е добре, защото е хубаво след точка, запетая, общо взето след препинателен знак да има интервал , за да е по-добре за четене. Като го подравняваш също се улеснява четенето и е приятно за окото. Другото, което мога да кажа е, че е хубаво отделните "картини" да ги отделяш с нов ред.
Давам пример:
Мария и Петър бяха в парка, разхождаха се и ядяха сладолед. Той се захласна по нея и реши да й признае любовта си... и т.н...дгпойсадгйогасхдосгахххххххххххххххххххххххххххххххххадпоигха0и9дгха908ъс98фъа89ъф (това маймунестото трябва да е уж, че съм писала нещо по-нататък за тях. И сега сменяш "картината".)
На фона на хубавото време имаше много двойки, които вършеха същото, като нашите герои. (Виждаш ли разликата?! Докато в горния ред говорим за Мара и Пешо, за отделни лица, изведнъж те стават част от цялото, от общото и така се образуват 2 отделни картини, които ние разделихме! Надявам се да си разбрала завъртяното ми и сложно обяснение!)
4. Отначало на изречението оставяй 2-3 интерала, за да е по-прегледно, а в края на текста подравняваш. (виж горните причини)
Успех и дано разбереш и вземеш под внимание писаниците ми по-горе!
- fustyk1Doujinshi [доужиншита]
От : Япония
Рожден ден : 29.11.1998
Години : 25
Дата на рег. : 14.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Hight School of the Dead.
Нед Сеп 11, 2011 3:07 am
Оле то се е бъгнало. Беше много по дълго ма аз съм си прецакала слайдовете. ;( ;Д Ще видя какво мога да направя по въпроса. И ам.. да Зори да ти кажа, че не съм много по обемистите фикове, но знам какво правя. ;Д
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 11, 2011 7:45 pm
Ем, от това, което видях, не ми се струва, че знаеш...
Nothing personal...
Nothing personal...
- fustyk1Doujinshi [доужиншита]
От : Япония
Рожден ден : 29.11.1998
Години : 25
Дата на рег. : 14.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Hight School of the Dead.
Нед Сеп 11, 2011 10:44 pm
Знам знам.. просто следващия път, ще се постарая. ^-^
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Сеп 11, 2011 10:47 pm
Радвам се ^^