dietro le quinte (зад колисите) СасуСакуфик - коментари
+2
bojidara_dari
-*-What The Hell-*-
6 posters
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
dietro le quinte (зад колисите) СасуСакуфик - коментари
Сря Окт 19, 2011 7:13 pm
коментира се тук
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Re: dietro le quinte (зад колисите) СасуСакуфик - коментари
Сря Окт 19, 2011 7:20 pm
Пълно с всякакъв вид грешки - пунктуационни, главни и малки букви, правопис... Тромав изказ... Просто ужас... Има грешка дори в заглавието... Не ми хареса...
- bojidara_dariПрохождащо
От : Добрич
Рожден ден : 05.04.1990
Години : 34
Дата на рег. : 19.10.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Сря Окт 19, 2011 7:56 pm
Ти още от самото начало ме оплю. Не трябва ли да се напътсва. Знам, че прибързах с качването, но пък идеята си я бива. НЕ искам да звуча самонадеяно, но наистина е оригинално. Благодаря за мнението, ще го взема на в предвиз (съжалявам, но не съм сигурна как си пише тази дума) :)
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Окт 19, 2011 8:31 pm
Хей, хей! Не те оплювам, а исказвам мнение Ако искаш даже може да ти посоча грешките, но на ЛС, за да не пиша излишни коментари по темата!
- justwannabeoneУчaщ се
Дата на рег. : 26.01.2011
Сря Окт 19, 2011 9:33 pm
Действително имаш малко тромав изказ. Малко бързаш. Описанията ти липсват е известна степен (знам, че звучи странно при положение, че в първата ти глава няма нито един диалог, но ти просто описваш герои и механично някакви черти от характера. Няма мисли нито възгледи.) Винаги съм била мнение, че трябва да изграждаш характерите на георите си постепенно, а ти като ги представиш веднагически, то не остава друго, въпреки че щом фика ти е готов, явно не е така. Там дето Сакура се пита дали е влюбена в Саске... ами някъде от никъде дойде. Затова казвам, че липсват описания. Наистина идеята ти е различна, но ако не я развиеш по интересен начин, то идеята няма никакво значение.
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Сря Окт 19, 2011 10:01 pm
bojidara_dari написа:Ти още от самото начало ме оплю. Не трябва ли да се напътсва. Знам, че прибързах с качването, но пък идеята си я бива. НЕ искам да звуча самонадеяно, но наистина е оригинално. Благодаря за мнението, ще го взема на в предвиз (съжалявам, но не съм сигурна как си пише тази дума) :)
Ето заради това се отказах да коментирам фикове. Сега обаче ще ти кажа кое не ми хареса, без обаче да си мислиш, че те нападам.
1. Заглавието на фика - извинявай, но на който и да е език съм 100 % сигурна, че винаги се започва с главна буква. Разочорована съм, найстина.
2. Бай Ганио? - what the hell. Господи, защо смесвате националностите. Книгата на А. Константинов е преведена на няколко езика, но истинският и трагичен смисъл не се разбира от светската аудитория. Груба езикова грешка.
3. Изключително много грешки, които се правят в първи клас.
П.П. Думата ''предвиз'' се пише '' предвиД''. Заради това се отказах да коментирам. Зори не се хаби, моля те. Прави добро, яж л*йно.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Окт 20, 2011 11:39 am
Не съм искала да обидя някого. Аз се опитах да проявя малко чувство за хумор. Извинявам се, ако съм обидила някого.
В моя защита ще кажа само, че първата глава е въвеждаща все пак. Там Сакура се опитва да ни запознае с обстановката. Нямам намерение да развивам толкова много герои. И едно въпросче. Как става номера, да ви грабне човек само с една глава.
За грешките си признавам наистина. Опитвам се да пиша бързо, не гледам клавиатурата, а преписвам от тетрадка. Нормално е да направя грешки, но това може да се промени, ако все пак ми дадете шанс...
В моя защита ще кажа само, че първата глава е въвеждаща все пак. Там Сакура се опитва да ни запознае с обстановката. Нямам намерение да развивам толкова много герои. И едно въпросче. Как става номера, да ви грабне човек само с една глава.
За грешките си признавам наистина. Опитвам се да пиша бързо, не гледам клавиатурата, а преписвам от тетрадка. Нормално е да направя грешки, но това може да се промени, ако все пак ми дадете шанс...
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011
Чет Окт 20, 2011 6:51 pm
Ако успееш да ни накараш да се почувстваме така, сякаш сме част от историята, сякаш сме на онова място, което описваш, ето тогава главата ще грабне читателите (:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Окт 23, 2011 5:35 pm
тази история не е такава. Не съм я правила така, че да се почувства някой там. Историята я създадох като нещо друго, нещо като мемоарите на Сакура, относно филма.
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Сря Ное 30, 2011 7:59 pm
Това стана като спам:
Имаш пунктуационни грешки като например:плоштадка,вървам,обужателки,лизбийка,по мързелив,кръщка, и това:С нея наисина не се харесваме много, но не чак толкова.-е как така?
Пише се:ПлоЩадка,ВЯрвам,ОбОжателки и дори лизбийка-лесбийка,по-мързелив(се пише с тиренце),кръШка,С нея наистина се харесваме,но не чак толкова-това пък как стана?
Харесваме се много(наистина),ама не чак толкова!
Сакура и Карин се харесват като приятелки,като сестри или...???
Не целя да те обиждам,просто ти показвам грешките,които само с преписване можеш да оправиш!
Как става това?
Ами така.
Е ама как така?
-това е вашият спам-диалогАми така.
Е ама как така?
Имаш пунктуационни грешки като например:плоштадка,вървам,обужателки,лизбийка,по мързелив,кръщка, и това:С нея наисина не се харесваме много, но не чак толкова.-е как така?
Пише се:ПлоЩадка,ВЯрвам,ОбОжателки и дори лизбийка-лесбийка,по-мързелив(се пише с тиренце),кръШка,С нея наистина се харесваме,но не чак толкова-това пък как стана?
Харесваме се много(наистина),ама не чак толкова!
Сакура и Карин се харесват като приятелки,като сестри или...???
Не целя да те обиждам,просто ти показвам грешките,които само с преписване можеш да оправиш!
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Пон Дек 05, 2011 2:03 pm
Относно предишният си коментар...
Много съжалявам,ако го приемаш за спам,но изпуснах една изключително важна грешка-ЗАГЛАВИЕТО."Зад Колисите"???Колиси,миличка,се пише със "у"-кулиси!Ако не си сигурна как се пише провери или попитай някого-не се излагай в заглавието..Освен това аз лично уча английски и руски-езикът на който си писала заглавието и определено това "dietro le quinte" не ми е много ясно кой е.Предполагам,че означава (зад кулисите),но кой да знае!!Форума е български-няма смисъл от заглавие,което 60% от читателите трябва да търсят в интернет,за да разберат смисъла!Или поне можеш да напишеш какво означава!
Миличка,не целя да те засегна по никакъв начин,повярвай ми.Аз самата допускам грешки(и то какви,само да знаеш),но все пак бързането не може винаги да е оправдание.
Миличка,не целя да те засегна по никакъв начин,повярвай ми.Аз самата допускам грешки(и то какви,само да знаеш),но все пак бързането не може винаги да е оправдание.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите