Коментари по "Demon School [по Naruto]"
+15
bunny3823
Plamena
-*-What The Hell-*-
alinkaa98
sgnsgn
liuba4e
Hara
sekai
agressivebitch
inner_me97
KoniTy
djeni
..Bunny-By..!!
MIMS_1313
s.m.i.l.e.p.e.s.t
19 posters
Страница 1 от 2 • 1, 2
- s.m.i.l.e.p.e.s.tЧлен на суб група
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 25
Дата на рег. : 30.11.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...
Коментари по "Demon School [по Naruto]"
Вто Май 08, 2012 3:26 pm
Авторката чака вашите коментари!
- MIMS_1313Прохождащо
От : Dobrich
Рожден ден : 11.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 06.03.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire Knight, Darker than Black, Death Note, Naruto Shippuuden
Re: Коментари по "Demon School [по Naruto]"
Вто Май 08, 2012 7:13 pm
много ми допада чакам некст с нетърпение
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Вто Май 08, 2012 7:28 pm
стана интересно .. малко се повтаря с това, че Саске е playboy-я на училището, но нищо .. заинтригуващо е
- djeniПрохождащо
От : Аниме света
Рожден ден : 04.08.1997
Дата на рег. : 06.05.2011
Чет Май 10, 2012 8:53 am
стана наистина интересно моля продължи го ще го чета с удоволствие
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010
Нед Май 13, 2012 5:58 pm
От много време не бях влизала,но още с влизането фика ти ми привлече вниманието ! На мен ми харесва,защото се отличава от другите,а и също така е доста интригуващ . Очакваме следващата глава
- inner_me97Развиващ се
От : 0twъd realн0сtta ~*
Рожден ден : 04.03.1997
Дата на рег. : 22.04.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Naruto Shippuuden, Death Note, Kuroshitsuji
Чет Май 17, 2012 10:16 pm
Мерси много на всички ^^ Надявам се, че малкото ми отсъствие няма да ви накара да спрете следенето на фикчето
- agressivebitchАниме/манга/филми/сериали
От : село Видин / Еспоо , Финландия
Рожден ден : 02.10.1997
Дата на рег. : 04.01.2011
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: SHIKI * DANCE IN THE VAMPIRE BUND * KUROSHITSUJI
Чет Май 17, 2012 11:31 pm
определено ми хареса
- sekaiГолям фен
От : Тайна Майна^^
Рожден ден : 04.07.1998
Дата на рег. : 27.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Съб Юни 02, 2012 7:57 pm
..Bunny-By..!! написа:стана интересно .. малко се повтаря с това, че Саске е playboy-я на училището, но нищо .. заинтригуващо е
- HaraЛюбител
От : Sofia, Bulgaria
Рожден ден : 19.01.1996
Дата на рег. : 24.01.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пон Юни 04, 2012 9:13 pm
Момиче...ТИ този фик ако го спреш ти обещавам че ще те намеря и ще те разнищя! :D ТОВА е най-добрия фик който съм чела до сега!!! Супер мега интерсно е..интригуващо...забавно..оригинално и УНИКАЛНО!!! ТИ ИМАШ ТАЛАНТ И МНОГО ТЕ МОЛЯ НЕ ГО СПИРАЙ! аз сама знам как понякога музата изчезва и нямаш желание за писане, но аз ще чакам! Ти си моята муза! <3
A и се надявам да разберем що за демон е Сакура... ако е демон де... и някак си искам да е НаруСаку...ама и СасуСаку не е зле...и сега Итачи...абе ти си решаваш...много е добро
edit: What The Hell [Не пиши поредни мнения!]
A и се надявам да разберем що за демон е Сакура... ако е демон де... и някак си искам да е НаруСаку...ама и СасуСаку не е зле...и сега Итачи...абе ти си решаваш...много е добро
edit: What The Hell [Не пиши поредни мнения!]
- inner_me97Развиващ се
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юни 05, 2012 4:10 pm
Мерсии Идея си нямаш колко много ме зарадва с коментарчетата Много се извинявам, че бавя нещата.. Не, че ми е избягала музата, просто нямам време от учене Обещавам, че най-скоро ще пусна нова глава и смятам да го направя още днес
- HaraЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юни 05, 2012 7:25 pm
ОМГ главата е супер...много искам да разбера кво е казала Анко.... супее мега яко...вече не знам какво да очаквам..хич не ми е ясно Сакура с кой ще свърши...искам още забавни сцени и ако може екшън също..например Саске нали е вампир и така...и нямам търпение за следвашия им урок по история...дали Сакура ще се окаже демон и супер човек? can't wait!
- liuba4eСъстезател
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 31
Дата на рег. : 05.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;
Вто Юни 05, 2012 11:45 pm
Предупреждение към djeni и Hara - Всякакви поредни постове са абсолютно забранени. Моля, прочетете правилата преди да правите СПАМ. Къде са отговорните лица, за да поправят тази грешка? Прочетете спойлера по - долу.
А сега към фика.
Имам само един въпрос към читателите на фикчето - '' Мислите ли, че сте обективни?'' Как бяхте се изразили - ''Най-добрия фик.'' Хах... най - добрия фик тук е - Безцветна целувка.
Някой забеляза ли колко грешки имаше фика? И това монотонно начало във всеки започнат клиширан текст...
''15 септември, х? От днес щях да уча в училището на леля Цунаде.. Татко почина и.. Охх.. дълго е за обеснение. Не ми пукаше за нищо вече, нямах семейство, нито приятели.. Само домашните си любимци – самбернар на име Сам Берк Наров(Сами) и черното ми коте Юки. И леля Цунаде, разбира се! Човече, тя беше най-лудият образ, който познавах! Татко винаги е казвал, че до някъде аз и тя си приличаме. Без да се размотавам много се измих, обух черните прилепнали дънки, едно бяло потниче, сложих си черен молив и спирала, вързах дългата си розова коса високо на една опашка, грабнах раницата и коженото си яке, целунах „сладурчетата си” за довиждане и изфръкнах.''
Какво е това ''х'' в началото на текста? Усещаш ли inner_me97 как преминаваш от тема на тема? Един път говориш за кучето си, изведнъж за котето, а после пък по някаква твоя прищяфка си решила, че можеш да пишеш и за външния вид, как ходи, с какво се облича... Толкова много пряка реч има в фика ти, че той е направо за премахване. Нямаш описания, липсва последователност и всякакъв смисъл. Това, че ти пишат малолетни, чиято обективност липсва, би трябвало да те дразни. По - добре да не пише никой, защото така изглежда, че фика ти е скучен и нищожен, както в случая. Ти си на 18 години и се изумявам, че не откриваш пропуските си сама. Но знаеш ли, защо се получава така? Защото вече на всички им писна да говорят едно и също на всеки поотделно. Регистрирва се някой нов, той решава, че трбява да пише нещо и ние трбва да обясняваме отново и отново и отново..., и така до безкрай. Така че, това което ти казаха преди мен е безсмислено. Започни наново с фика.
- Spoiler:
- 5 . Всякакъв вид СПАМ е забранен!
- Ако не сте запознати с термина СПАМ, ето ТОВА ще ви помогне да разберете за какво иде реч. Не започвайте диалог с потребителите във Форума. За тази цел използвайте ЛС.
- "Прецакващи линкове" и "Верижни писма" се наказват с изключване на акаунта!
- Използвайте емотиконките разумно. Не прекалявайте с тях!
А сега към фика.
Имам само един въпрос към читателите на фикчето - '' Мислите ли, че сте обективни?'' Как бяхте се изразили - ''Най-добрия фик.'' Хах... най - добрия фик тук е - Безцветна целувка.
Някой забеляза ли колко грешки имаше фика? И това монотонно начало във всеки започнат клиширан текст...
''15 септември, х? От днес щях да уча в училището на леля Цунаде.. Татко почина и.. Охх.. дълго е за обеснение. Не ми пукаше за нищо вече, нямах семейство, нито приятели.. Само домашните си любимци – самбернар на име Сам Берк Наров(Сами) и черното ми коте Юки. И леля Цунаде, разбира се! Човече, тя беше най-лудият образ, който познавах! Татко винаги е казвал, че до някъде аз и тя си приличаме. Без да се размотавам много се измих, обух черните прилепнали дънки, едно бяло потниче, сложих си черен молив и спирала, вързах дългата си розова коса високо на една опашка, грабнах раницата и коженото си яке, целунах „сладурчетата си” за довиждане и изфръкнах.''
Какво е това ''х'' в началото на текста? Усещаш ли inner_me97 как преминаваш от тема на тема? Един път говориш за кучето си, изведнъж за котето, а после пък по някаква твоя прищяфка си решила, че можеш да пишеш и за външния вид, как ходи, с какво се облича... Толкова много пряка реч има в фика ти, че той е направо за премахване. Нямаш описания, липсва последователност и всякакъв смисъл. Това, че ти пишат малолетни, чиято обективност липсва, би трябвало да те дразни. По - добре да не пише никой, защото така изглежда, че фика ти е скучен и нищожен, както в случая. Ти си на 18 години и се изумявам, че не откриваш пропуските си сама. Но знаеш ли, защо се получава така? Защото вече на всички им писна да говорят едно и също на всеки поотделно. Регистрирва се някой нов, той решава, че трбява да пише нещо и ние трбва да обясняваме отново и отново и отново..., и така до безкрай. Така че, това което ти казаха преди мен е безсмислено. Започни наново с фика.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 06, 2012 12:05 am
liuba4e написа:Предупреждение към djeni и Hara - Всякакви поредни постове са абсолютно забранени. Моля, прочетете правилата преди да правите СПАМ. Къде са отговорните лица, за да поправят тази грешка? Прочетете спойлера по - долу.
- Spoiler:
5 . Всякакъв вид СПАМ е забранен!
- Ако не сте запознати с термина СПАМ, ето ТОВА ще ви помогне да разберете за какво иде реч. Не започвайте диалог с потребителите във Форума. За тази цел използвайте ЛС.
А сега към фика.
luba4e,
3абелязах просто реших, че ще видя по - натам какво ще стане и тогава ще пиша.. така като се позагледах найтина има прекалено много пряка реч, никва последователност и оскъдно описание, правописни и пунктуационни грешки ..
'' ..последното изречение ми го подшушна за да не чуят другите '' - тук би трябвало да има запетая ..
„СХ: Престани, Учиха, останах без бъбреци! ;хх” - подразбира се, че Сакура го е казала.. СХ ??? и ;x ??
Като идея определено ми харесва.. нещо различно, но има нужда от редакция.. на твое място или бих започнала от начало или бих помолила някой да редактира първите 6 глави и от следващата глава да си взема забележка и поправя.. не знам.. ще ми се да видя какво ще стане по-натам.. интересно ми е .. не спирай да пишеш поправи се следващата глава като за 1вите 6
- HaraЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 06, 2012 3:16 pm
liuba4e написа:Предупреждение към djeni и Hara - Всякакви поредни постове са абсолютно забранени. Моля, прочетете правилата преди да правите СПАМ. Къде са отговорните лица, за да поправят тази грешка? Прочетете спойлера по - долу.
- Spoiler:
А сега към фика.
Коментра ти е груб! Всеки си има мнение и ти нямаш право да идваш на други фикове и да казваш че някъв си друг фик бил по-добър от тоя!!!! Тва се е твоето мнение но няма да ти навреди да уважаваш и мнението на другите!!! И авторката е на 15! Чети внимателно!
А към авторката мога да кажа да не спира само защото ЕДИН ЧОВЕК не проявява интерес към фика й! Продължаваи с фика имаш достатъчно фенове които те подкрепят!
- sekaiГолям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.Gray-Man ♡ Naruto Shippuuden ♡ Bleach ♡ FMA ♡ FMA Broterhood ♡ One Piece ♡ Fairy Tail ♡ Elfen Lied ♡ Kuroshitsuji ♡ Angel Beats ♡ Inuyasha ♡ Lovely Complex ♡ Mirai Nikki ♡ Higurashi no Naku Koro ni ♡ Code Geass ♡ Claymore ♡ Shiki ♡ Kami-sama Hajimemashita ♡ MM! ♡ Gintama ♡ Chrno Crusade ♡ Hunter x Hunter ♡ Hunter x Hunter (2011) ♡ GTO ♡ Kuragehime ♡ Detective Conan
Сря Юни 06, 2012 3:36 pm
Напълно съм съгласна с Hara, фикът е много хубав и приятен, ако на някой не му харесва да не се заема да го чете. Все пак фиковете са за това, да радват и да може авторът да покаже историята, която е измислил.Hara написа:liuba4e написа:Предупреждение към djeni и Hara - Всякакви поредни постове са абсолютно забранени. Моля, прочетете правилата преди да правите СПАМ. Къде са отговорните лица, за да поправят тази грешка? Прочетете спойлера по - долу.
- Spoiler:
А сега към фика.
Коментра ти е груб! Всеки си има мнение и ти нямаш право да идваш на други фикове и да казваш че някъв си друг фик бил по-добър от тоя!!!! Тва се е твоето мнение но няма да ти навреди да уважаваш и мнението на другите!!! И авторката е на 15! Чети внимателно!
А към авторката мога да кажа да не спира само защото ЕДИН ЧОВЕК не проявява интерес към фика й! Продължаваи с фика имаш достатъчно фенове които те подкрепят!
А и грешки в текста всеки може да допусне, по-важното е съдържанието, в училище може и да е само пунктоацията, но тук е за забавление.
- inner_me97Развиващ се
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 06, 2012 5:05 pm
Ъм.. Нз какво да кажа.. Приемам всички критики, но все пак това за "клишето" си го решавам сама Не съм много наясно как се пишат фикове, това ми е само първият. Всеки има право да се регистрира и да пише. Ако не започнеш някога, никога няма да се научиш как да го правиш.. И това, че някои от читателите твърдят, че е "най-добрият" не го прави такъв. Запозната съм с "Безцветна целувка" и наистина е може би най-доброто нещо, което съм чела някога. Но моля, моят аматьорски фик да не се сравнява с фиковете на хора, които са с много по-голям опит. Оценявам съветите и ще се опитам да поправя нещата. Имам само една молба - на когото не му харесва, просто да не чете. Благодаря за отделеното време
И само да поясня:
СХ: Престани, Учиха, останах без бъбреци! ;хх” - подразбира се, че Сакура го е казала.. СХ ??? и ;x ??
Когато аз и моите съученици си пишем в час, пишем инициалите си преди всяка реплика за да се разбере кой го пише. А колкото до ";хх" - това е просто емотикон..
И само да поясня:
СХ: Престани, Учиха, останах без бъбреци! ;хх” - подразбира се, че Сакура го е казала.. СХ ??? и ;x ??
Когато аз и моите съученици си пишем в час, пишем инициалите си преди всяка реплика за да се разбере кой го пише. А колкото до ";хх" - това е просто емотикон..
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 06, 2012 9:57 pm
аха ясно
и все пак те съветвам без това " ;хх "
А до останалите.. хайде стига какво се нахвърляхте в/y liuba4eto .. тия коментари са за тая цел.. всеки да каже какво мисли и писателят да си редактира.Коментара и е груб? Защо? Защото е казала истината или? Казано е с цел да помогне на момичето, не да я нагруби..
и все пак те съветвам без това " ;хх "
А до останалите.. хайде стига какво се нахвърляхте в/y liuba4eto .. тия коментари са за тая цел.. всеки да каже какво мисли и писателят да си редактира.Коментара и е груб? Защо? Защото е казала истината или? Казано е с цел да помогне на момичето, не да я нагруби..
- inner_me97Развиващ се
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Юни 07, 2012 9:36 pm
Искам само да уведомя читателите си, че съм се заела с редактирането на старите глави и най-късно в края на седмицата ще съм пуснала редакцията + новата 7ма глава! Надявам се, че няма да загубите интерес към фика през периода на редакция. Благодаря ви за съветите, мненията и търпението!
- sekaiГолям фен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Юни 07, 2012 10:20 pm
И тогава Куренай-сенсей направи един коментар, който ще ми почерни живота до завършването..
О.о какво ще каже? Направо не издържам до следващата глава...
О.о какво ще каже? Направо не издържам до следващата глава...
- sgnsgnНовородено
От : Vvvvvvvvv
Рожден ден : 11.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 18.07.2010
Съб Юни 09, 2012 7:27 am
Здравей!
Радвам се, че си започнала да редактираш и скоро ще пуснеш следващата глава. За да ти бъда от помощ в редакцията, сега ще ти посоча някои пункуационни грешки и правилата към тях, на които да обърнеш внимание.
Пред подчинителния съюз "за да" се пише винаги* запетая. Пишем запетая пред първата дума на сложния съюз.
Пример:
"Саске моментално започна да рови с ръце в косата си, за да махне „паяка”.;
"А сега отидете в 405 кабинет, за да ви вземат мерки за униформите."
"Исках да съм една от първите, за да не карам Итачи да ме чака."
В шеста глава намерих на още няколко места същата грешка.
*Единственият случай, при който не можеш да поставиш запетая пред "за да", е, когато пред сложния съюз стои една от уточнавящите думи (Тези думички се наричат още думи-гуми, защото при поставянето им, се изтриват, иначе, необходимите запетаи пред съюзите и съюзните думи.): даже, дори, едва, именно, само, точно, тъкмо, още, чак или отрицателната частица не.
Пример:
Ще успееш, когато се трудиш.
Ще успееш само когато се трудиш.
Пристигна не когато беше нужно.
Това беше правилото в частния случай на подчинителния съюз "за да".
А сега ще ти го напиша цялото, обхващащо всички съюзи, за да нямаш проблеми в прилагането му.
Подчинените обстоятелствени изречения (те поясняват сказуемото на главното изречение откъм време, място, начин, количество, причина, условие и др.) се свързват с главното чрез:
Пред тези съюзи и съюзни думи се пише винаги запетая. Пишем запетая пред първата дума на сложните съюзи.
Пред подчиненото обстоятелствено изречение не се пише запетая, ако пред него стои една от уточняващите думи: даже, дори, едва, именно, само, точно, тъкмо, още, чак или отрицателната частица не.
Виж примерите по-горе. Оставям на теб да го разбереш и приложиш.
P.S.: Очаквам с нетърпения седма глава.
Радвам се, че си започнала да редактираш и скоро ще пуснеш следващата глава. За да ти бъда от помощ в редакцията, сега ще ти посоча някои пункуационни грешки и правилата към тях, на които да обърнеш внимание.
Пред подчинителния съюз "за да" се пише винаги* запетая. Пишем запетая пред първата дума на сложния съюз.
Пример:
"Саске моментално започна да рови с ръце в косата си, за да махне „паяка”.;
"А сега отидете в 405 кабинет, за да ви вземат мерки за униформите."
"Исках да съм една от първите, за да не карам Итачи да ме чака."
В шеста глава намерих на още няколко места същата грешка.
*Единственият случай, при който не можеш да поставиш запетая пред "за да", е, когато пред сложния съюз стои една от уточнавящите думи (Тези думички се наричат още думи-гуми, защото при поставянето им, се изтриват, иначе, необходимите запетаи пред съюзите и съюзните думи.): даже, дори, едва, именно, само, точно, тъкмо, още, чак или отрицателната частица не.
Пример:
Ще успееш, когато се трудиш.
Ще успееш само когато се трудиш.
Пристигна не когато беше нужно.
Това беше правилото в частния случай на подчинителния съюз "за да".
А сега ще ти го напиша цялото, обхващащо всички съюзи, за да нямаш проблеми в прилагането му.
Подчинените обстоятелствени изречения (те поясняват сказуемото на главното изречение откъм време, място, начин, количество, причина, условие и др.) се свързват с главното чрез:
- съюзни думи: както, когато, където, накъдето, колкото, щом, доколкото, защото, понеже и др.;
- подчинителни съюзи: ако, освен ако, за да, без да, макар да, макар че, въпреки че, в случай че и др.
Пред тези съюзи и съюзни думи се пише винаги запетая. Пишем запетая пред първата дума на сложните съюзи.
Пред подчиненото обстоятелствено изречение не се пише запетая, ако пред него стои една от уточняващите думи: даже, дори, едва, именно, само, точно, тъкмо, още, чак или отрицателната частица не.
Виж примерите по-горе. Оставям на теб да го разбереш и приложиш.
P.S.: Очаквам с нетърпения седма глава.
- alinkaa98Doujinshi [доужиншита]
От : Варна
Рожден ден : 30.12.1998
Дата на рег. : 01.04.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Naruto , Mirai Nikki
Съб Юни 09, 2012 3:32 pm
Много хубаво фикче много ми харесва .
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Пон Юни 11, 2012 1:21 pm
Не е кой знае какъв стил на писане, има широко използване на чуждици и някоя друга грешка, това използване на емотикони също дразни, но скоро не бях чела нещо за "училищния" живот на нарутовците, но въпреки това ме кара да се смея и да си спомня гимназиалните ми години. И все пак не мога да пренебрегна факта, че има доста за оправяне. Не се обиждай, но предвид това, че си малка и предполагам, че нямаш голям опит в писането не можем да очакваме някакви уникални творби. Успех за нататък! приемай всичко написано като градивна критика!
- PlamenaБъдещ фен
От : yaoilandia
Рожден ден : 26.02.1999
Дата на рег. : 18.02.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto,Fairy Tail,D-gray man
Сря Юни 27, 2012 11:29 am
Ааааа...Жестоко е Чакам следващата глава!
- bunny3823Любител
От : Коноха
Рожден ден : 16.08.1999
Дата на рег. : 15.05.2012
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: naruto,vampire knight ,Kaichou wa maid-samа,junjou romanticaca,Sekaiichi Hatsukoi,Koisuru Boukun,Okane Ga Nai
Сря Юни 27, 2012 7:00 pm
много е интересно чакам следващата глава с нетърпение
- -*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS
Сря Авг 01, 2012 10:24 pm
Каза, че си редактирала предните глави, а аз пак видях много правописни грешки (и тук там някоя пунктуационна). Последната глава ми хареса и не забелязах грешки, но отчаяно се нуждаеш от редактор!
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите