дните в коноха(Первезия до бога)
+17
Fallen_AngeL
deidara97
vandala
Flying Cat
Tcunade Godaime
rosenceto
Guren_99
Amu-chan
tedity_(h)
Yukana
Топчету
sand_team
hinata337
go6kа
Little Weezy
Sexy_Mileidy
Tobidara
21 posters
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Години : 29
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
дните в коноха(Первезия до бога)
Вто Юни 02, 2009 5:00 pm
това е моя първи фен фикшън тейче ако е тъп не се сърдете
Глава Първа
Приготвяне за Панаира в Коноха
Беше слънчев пролетен ден. Дърветата разцъфтаваха. Шикамару срещна Наруто и му каза
- Хей Наруто ще ходиш ли на панаирът утре? Ще е много забавно цяла групичка се сабрахме да ходим :)
- Панаир ли*каза си Наруто на ум*. Еми Шикамару ако компанията ви ме приеме може да дойда с вас(като се направи че знае за панаира)
- Чудесно Наруто помислих си по изражението ти че не знаеш се пак цяла Коноха знае за това шествие- каза Шикамару
- Каквоооо ЦЯЛА КОНОХА ЗНАЕ А АЗ НЕ(помисли си Наруто). Добре ще се чакаме пред Академията утре в 14:00. Всъщност кои ще сте
- Ами аз, Ино, Чоуджи, Асума, Киба, Хината, Шино, Куренай, Сакура, Сай, Какаши и Ямато, общо взето всички аверчета сме. И да не забравиш 14:00 пред академията не искаме да те чакаме както винаги
- Шикамару познаваш ме. Абослютно съм сигурен че ще дойда преди Какаши(който винаги закаснява)
- Оке Наруто до тогава
------14:00------
- Каде се губи тоя рус загубеняк - Каза вулгарно Ино
- Хей не обиждай Наруто пред мен - Каза срамежливо Хината
- Ейц Ейц Хината ти май си падаш по него - заяде се Сакура
- Както и предполагах - Намеси се Киба
- Не е вярнооо той ми е само приятел - отвърна на упреките Хината
Изведнъж от храстите се чу шум и от тях изкочи едно Русо момче с черна тениска и оранжеви панталони, косата на иглички и с слънчеви очила
- Ето меее както казах преди Какаши дойдох- Рече то
- Ъ..ъ.ъ. това Наруто ли е - попитаха всички в един глас
- Готин ли съм а ? - Похвали се Наруто
Ино и Сакура го зяпнаха с отворени усти. Сакура дръпна Ино на страна и започнаха отново да спорят
- Той е мой
- Не не е. Мой е
- Гррр- заръмжаха двете в един глас
- Да не се влюбихте кучки такива - каза белокожия Сай който изяде здрав шамар от двете Конуичи
- Кого чакаме сега ? - Пита Шикамару
- Мисля че чакаме моят приятел Какаши - отговори Асума
Фиушшшш
- Закъснях ли ^_^ - каза познат глас. Това беше Какаши облечен в смокинг и с слънчеви очила
- Хей учителю Какаши да не си тръгнал на бал ^_^ - Каза на присмех Наруто
- Млъквай Наруто - Каза Шикамару
- Е хайде тогава да тръгваме - казаха всички и потеглиха
Следваща глава "На Панаира"
Глава Първа
Приготвяне за Панаира в Коноха
Беше слънчев пролетен ден. Дърветата разцъфтаваха. Шикамару срещна Наруто и му каза
- Хей Наруто ще ходиш ли на панаирът утре? Ще е много забавно цяла групичка се сабрахме да ходим :)
- Панаир ли*каза си Наруто на ум*. Еми Шикамару ако компанията ви ме приеме може да дойда с вас(като се направи че знае за панаира)
- Чудесно Наруто помислих си по изражението ти че не знаеш се пак цяла Коноха знае за това шествие- каза Шикамару
- Каквоооо ЦЯЛА КОНОХА ЗНАЕ А АЗ НЕ(помисли си Наруто). Добре ще се чакаме пред Академията утре в 14:00. Всъщност кои ще сте
- Ами аз, Ино, Чоуджи, Асума, Киба, Хината, Шино, Куренай, Сакура, Сай, Какаши и Ямато, общо взето всички аверчета сме. И да не забравиш 14:00 пред академията не искаме да те чакаме както винаги
- Шикамару познаваш ме. Абослютно съм сигурен че ще дойда преди Какаши(който винаги закаснява)
- Оке Наруто до тогава
------14:00------
- Каде се губи тоя рус загубеняк - Каза вулгарно Ино
- Хей не обиждай Наруто пред мен - Каза срамежливо Хината
- Ейц Ейц Хината ти май си падаш по него - заяде се Сакура
- Както и предполагах - Намеси се Киба
- Не е вярнооо той ми е само приятел - отвърна на упреките Хината
Изведнъж от храстите се чу шум и от тях изкочи едно Русо момче с черна тениска и оранжеви панталони, косата на иглички и с слънчеви очила
- Ето меее както казах преди Какаши дойдох- Рече то
- Ъ..ъ.ъ. това Наруто ли е - попитаха всички в един глас
- Готин ли съм а ? - Похвали се Наруто
Ино и Сакура го зяпнаха с отворени усти. Сакура дръпна Ино на страна и започнаха отново да спорят
- Той е мой
- Не не е. Мой е
- Гррр- заръмжаха двете в един глас
- Да не се влюбихте кучки такива - каза белокожия Сай който изяде здрав шамар от двете Конуичи
- Кого чакаме сега ? - Пита Шикамару
- Мисля че чакаме моят приятел Какаши - отговори Асума
Фиушшшш
- Закъснях ли ^_^ - каза познат глас. Това беше Какаши облечен в смокинг и с слънчеви очила
- Хей учителю Какаши да не си тръгнал на бал ^_^ - Каза на присмех Наруто
- Млъквай Наруто - Каза Шикамару
- Е хайде тогава да тръгваме - казаха всички и потеглиха
Следваща глава "На Панаира"
- Sexy_MileidyПобъркан
От : КоСмОсА ;]] xD
Рожден ден : 07.10.1994
Години : 30
Дата на рег. : 10.05.2009
Re: дните в коноха(Первезия до бога)
Вто Юни 02, 2009 5:51 pm
Е не е зле ! Даваи още
- Little WeezyНепобедим
От : Sofia~OPA~=D
Рожден ден : 13.11.1995
Дата на рег. : 19.12.2008
Вто Юни 02, 2009 6:01 pm
яко е
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юни 02, 2009 10:11 pm
Глава Втора
На Панаира
и ето че те потеглиха към центъра на Конога за да видят и участват на едногодишния панаир.
Сакура - извика Наруто
М ? - Отговори му Сакура
Е бейби ко ши кайш да са качиш с мен на ....(Сакура си помисля че ще я заведе на реката на влюбените когато...) Влакчето на ужасите.. Разбираш лиии.. малко ме е страх сам
Каквооооо.... НАРУТООООООООООООООООООООООООО - Разбесня се Сакура и така удари Наруто че той направо хвръкна.
Ех Наруто не се научи какво чувства женското сърце - Това беше Джирая който се беше качил на едно дърво и следеше със своя телескоп минаващите момичета
Еро-сеннин?! Какво правите тук мислих че сте на мисия за събиране на информация за Акатсуки - рече Наруто
Ти луд ли си хлапе на нищо на света не бих пропуснал едногодишния панаир - каза первезния старец - А и Наруто да си остане между нас тази година ще идват фотомодели от селото в мъглата ама недей казва на никоий - прошепна му той
Ооо боже отново за жени ми мислиш - Каза възмутен Наруто
-----При останалите-----
Асума играйше Дарц с целта да спечели плюшено мече на Куренай и ето че уцели
Поздравления вие спечелихте оцелихте 10ката ето ви и наградата - Каза собственика на караваната
Ммм заповядай Куренай - рече Асума като и подаде мечето и запали както винаги една цигарка
Ооо мерси много - отвърна Куренай като го целуна по бузата а Асума се изчерви
Чоуджи беше седнал на една маса с Шикамару и Ино и плюскаше. Ядеше кибапчета кюфтета чипс близалки пилешки бутчета и изобщо всичко което беше за ядене около него.
Мммм че вкусно. Шикамару Ино искате ли да опитат няма да съжалявате - каза дебелака на ино и шикамару
Не мерси - Отвърна Ино гледайки го с погнуса
Чоуджи мерси - каза Шикамару и си взе мако чипс
През това врем дойде Сай и рече:
Пак ли плюскаш е деб...-Устата му бешше запушена точно на време от ръката на Шикамару
Казваше ли нещо?! - Пита Чоуджи
Мне обърках се - Отвърна изплашен Сай
През това време Хината, Киба и Шино бяха на една атракция наречена "Лабиринта"
Това ще е забавно - Каза Киба уверено а Акамару изла в знак на съгласие
Как ще се измъкнем - Попита Хината притеснено
Слушайте сега направих една схема. Сложих малка част от дрехата ми на изхода на лабиринта преди да влезем. Ти и Акамару ще я надушите и ще водите Хината ти чрез Бякугана си ще ни казваш каде са завоите а аз ще пратя буболечки в небето да ме опътват. Готови ли сте - Каза им Шино
Мдам - Каза Хината
Разбира се - каза и Киба - Нали Акамару
Баууу
Тогава да тръгваме - Рече Шино
Точно за 2 минути те излязоха от Лабиринта и отидаха да похапнат с останалите
БУУУУУУМММММММ
Нещо гръмна. Стената падна и от там се появиха две нинджи. Едната беше с оранжева спираловидна маска с дупка за едното орко а втората нинджа беше с жълта коса на опашка. 2мата бяха облечени в черни роби с червени облаци. Кои ли бяха те. Очаквайте в следващата Глава
Следващата Глава "Неочаквана Намеса"
На Панаира
и ето че те потеглиха към центъра на Конога за да видят и участват на едногодишния панаир.
Сакура - извика Наруто
М ? - Отговори му Сакура
Е бейби ко ши кайш да са качиш с мен на ....(Сакура си помисля че ще я заведе на реката на влюбените когато...) Влакчето на ужасите.. Разбираш лиии.. малко ме е страх сам
Каквооооо.... НАРУТООООООООООООООООООООООООО - Разбесня се Сакура и така удари Наруто че той направо хвръкна.
Ех Наруто не се научи какво чувства женското сърце - Това беше Джирая който се беше качил на едно дърво и следеше със своя телескоп минаващите момичета
Еро-сеннин?! Какво правите тук мислих че сте на мисия за събиране на информация за Акатсуки - рече Наруто
Ти луд ли си хлапе на нищо на света не бих пропуснал едногодишния панаир - каза первезния старец - А и Наруто да си остане между нас тази година ще идват фотомодели от селото в мъглата ама недей казва на никоий - прошепна му той
Ооо боже отново за жени ми мислиш - Каза възмутен Наруто
-----При останалите-----
Асума играйше Дарц с целта да спечели плюшено мече на Куренай и ето че уцели
Поздравления вие спечелихте оцелихте 10ката ето ви и наградата - Каза собственика на караваната
Ммм заповядай Куренай - рече Асума като и подаде мечето и запали както винаги една цигарка
Ооо мерси много - отвърна Куренай като го целуна по бузата а Асума се изчерви
Чоуджи беше седнал на една маса с Шикамару и Ино и плюскаше. Ядеше кибапчета кюфтета чипс близалки пилешки бутчета и изобщо всичко което беше за ядене около него.
Мммм че вкусно. Шикамару Ино искате ли да опитат няма да съжалявате - каза дебелака на ино и шикамару
Не мерси - Отвърна Ино гледайки го с погнуса
Чоуджи мерси - каза Шикамару и си взе мако чипс
През това врем дойде Сай и рече:
Пак ли плюскаш е деб...-Устата му бешше запушена точно на време от ръката на Шикамару
Казваше ли нещо?! - Пита Чоуджи
Мне обърках се - Отвърна изплашен Сай
През това време Хината, Киба и Шино бяха на една атракция наречена "Лабиринта"
Това ще е забавно - Каза Киба уверено а Акамару изла в знак на съгласие
Как ще се измъкнем - Попита Хината притеснено
Слушайте сега направих една схема. Сложих малка част от дрехата ми на изхода на лабиринта преди да влезем. Ти и Акамару ще я надушите и ще водите Хината ти чрез Бякугана си ще ни казваш каде са завоите а аз ще пратя буболечки в небето да ме опътват. Готови ли сте - Каза им Шино
Мдам - Каза Хината
Разбира се - каза и Киба - Нали Акамару
Баууу
Тогава да тръгваме - Рече Шино
Точно за 2 минути те излязоха от Лабиринта и отидаха да похапнат с останалите
БУУУУУУМММММММ
Нещо гръмна. Стената падна и от там се появиха две нинджи. Едната беше с оранжева спираловидна маска с дупка за едното орко а втората нинджа беше с жълта коса на опашка. 2мата бяха облечени в черни роби с червени облаци. Кои ли бяха те. Очаквайте в следващата Глава
Следващата Глава "Неочаквана Намеса"
- go6kаРазвиващ се
От : Добрич
Рожден ден : 09.04.1999
Години : 25
Дата на рег. : 14.05.2009
Сря Юни 03, 2009 8:57 am
една малка забележка в началото си написал Конога а пък се казва Коноха
- go6kаРазвиващ се
От : Добрич
Рожден ден : 09.04.1999
Години : 25
Дата на рег. : 14.05.2009
Сря Юни 03, 2009 9:02 am
иначе много яко
- hinata337Любител
От : ловеч
Рожден ден : 07.09.1996
Години : 28
Дата на рег. : 29.10.2008
Сря Юни 03, 2009 4:06 pm
става :bravo:
- Little WeezyНепобедим
Сря Юни 03, 2009 4:22 pm
мн е яка новата глава интересно ми е кво ше праят тоби и дейдара там
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 03, 2009 5:12 pm
точно и аз това обмислям ко ше напраят там
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Сря Юни 03, 2009 7:37 pm
Направете още едно яко е
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Сря Юни 03, 2009 8:33 pm
Да, ОЧАКВАМ СЛЕДВАЩАТА глава с нетърпение
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 03, 2009 10:39 pm
Глава Трета
Неочаквана Намеса
Тук ще представя Тоби като Обито Учиха въпреки че е Мадара но реших че ако е Обито ще се получи по яко
БУУУУУУМММММММ
Нещо гръмна. Стената падна и от там се появиха две нинджи. Едната беше с оранжева спираловидна маска с дупка за едното орко а втората нинджа беше с жълта коса на опашка. 2мата бяха облечени в черни роби с червени облаци. Кои ли бяха те.
Да това определено са те - Каа Какаши притеснено - Акатсуки! Единия ми е познат
НЕВЪЗМОЖНО - Каза Наруто - Та той се взриви нали Какаши сенсей? Как е възможно да е жив?
Сега това няма значение после ще говорим- Отговори Какаши- Сега са 2ма кой ли е онзи с маската
Имам достатъчно инфомация за единия но този с маската ми е непознат, все пак е от Акатсуки и ще е труден опонент с невероятни сили- Каза си наум Шикамару
Предполагам ме помните, особено ти Какаши този който ми отне и 2рата ръка но сега имам нови 2 и ще ви е по трудно- Каза Дейдара
Значи този е Шаринган юзера който може да ползва Мангекю както и ти е отнел ръката чрез него - Каза онзи с маската
Тоби замълчи - Каза Дейдара
Е Какаши много време мина от последната ти фатална среща- Каза маскирания и свали маската си
НЕ, Не е възможно.... Не може да си ти- Ококори се Какаши
Той свали маската си и се видя едно Шаринган око, от противоположната страна на окото на Какаши тоест дясното.
Кой е този учителю Какаши - Попита Чоуджи
Какаши гледаше смаян и неможеше да помръдне. Беше вцепенен
Не бях ли аз този който те дари с това око - Рече неизвестния член на Акатсуки - Виждам че добре си го развил :)
Какаши го гледаше и неможеше да отдели поглед от него
Какаши сенсей добре ли си - Попита Наруто - Ей копеле кой си ти какво му направи ще те размажа
По информацията която ти ми каза Дейдара това трябва да е Кюби деветоопашото момче. Този който говори най много и напада първи
Ах тии ще те размажа КОПЕЛЕЕ - Каза Наруто - Каге Бушин Ноджутсу- И се забяга към непознатия с маската но беше спрян
Наруто стой ти неможеш да го победиш - Каза Какаши - Той вече е мъртъв неможе да бъде победен
Мъртъв ли ? - Каза Сакура - Познавате ли го Какаши сенсей
Явно си спомни кой съм - Каза неизвестния член на Акатсуки наскоро бил с маска
Ти пък отде го познааш е некадърник - Каза Дейдара
Млъкни не знаеш нищо за мен - Рече съоборника му
Какаши? - побутна го Асума - Нали не е този за когото си мисля
Да той е. Той е... Той беше мой съотборник и най добрия приятел както и този който ме дари с Шарингана преди даумре.... ОБИТО УЧИХА - Каза Какаши
Обито Учиха? - Казаха очудено всички в един глас
Обито Учиха беше най добрия приятел на Какаши но почина по време на мисия за да спаси него и тяхната съотборничка и преди да умре той даде едното си Шаринган око на Какаши - каза Асума
Но как? Как е оживял - Попита Ино
Бил е призован - Каза Асума
Е Какаши нека го направим за доброто старо време- каза Обито и извади един кунай и се забяга към Какаши
Какаши съшо извади кунай и се забяга към него
ОБИТО! - Извика Какаши
КАКАШИ! - Извика Обито
Следваща глава "Битка между стари приятели"
Неочаквана Намеса
Тук ще представя Тоби като Обито Учиха въпреки че е Мадара но реших че ако е Обито ще се получи по яко
БУУУУУУМММММММ
Нещо гръмна. Стената падна и от там се появиха две нинджи. Едната беше с оранжева спираловидна маска с дупка за едното орко а втората нинджа беше с жълта коса на опашка. 2мата бяха облечени в черни роби с червени облаци. Кои ли бяха те.
Да това определено са те - Каа Какаши притеснено - Акатсуки! Единия ми е познат
НЕВЪЗМОЖНО - Каза Наруто - Та той се взриви нали Какаши сенсей? Как е възможно да е жив?
Сега това няма значение после ще говорим- Отговори Какаши- Сега са 2ма кой ли е онзи с маската
Имам достатъчно инфомация за единия но този с маската ми е непознат, все пак е от Акатсуки и ще е труден опонент с невероятни сили- Каза си наум Шикамару
Предполагам ме помните, особено ти Какаши този който ми отне и 2рата ръка но сега имам нови 2 и ще ви е по трудно- Каза Дейдара
Значи този е Шаринган юзера който може да ползва Мангекю както и ти е отнел ръката чрез него - Каза онзи с маската
Тоби замълчи - Каза Дейдара
Е Какаши много време мина от последната ти фатална среща- Каза маскирания и свали маската си
НЕ, Не е възможно.... Не може да си ти- Ококори се Какаши
Той свали маската си и се видя едно Шаринган око, от противоположната страна на окото на Какаши тоест дясното.
Кой е този учителю Какаши - Попита Чоуджи
Какаши гледаше смаян и неможеше да помръдне. Беше вцепенен
Не бях ли аз този който те дари с това око - Рече неизвестния член на Акатсуки - Виждам че добре си го развил :)
Какаши го гледаше и неможеше да отдели поглед от него
Какаши сенсей добре ли си - Попита Наруто - Ей копеле кой си ти какво му направи ще те размажа
По информацията която ти ми каза Дейдара това трябва да е Кюби деветоопашото момче. Този който говори най много и напада първи
Ах тии ще те размажа КОПЕЛЕЕ - Каза Наруто - Каге Бушин Ноджутсу- И се забяга към непознатия с маската но беше спрян
Наруто стой ти неможеш да го победиш - Каза Какаши - Той вече е мъртъв неможе да бъде победен
Мъртъв ли ? - Каза Сакура - Познавате ли го Какаши сенсей
Явно си спомни кой съм - Каза неизвестния член на Акатсуки наскоро бил с маска
Ти пък отде го познааш е некадърник - Каза Дейдара
Млъкни не знаеш нищо за мен - Рече съоборника му
Какаши? - побутна го Асума - Нали не е този за когото си мисля
Да той е. Той е... Той беше мой съотборник и най добрия приятел както и този който ме дари с Шарингана преди даумре.... ОБИТО УЧИХА - Каза Какаши
Обито Учиха? - Казаха очудено всички в един глас
Обито Учиха беше най добрия приятел на Какаши но почина по време на мисия за да спаси него и тяхната съотборничка и преди да умре той даде едното си Шаринган око на Какаши - каза Асума
Но как? Как е оживял - Попита Ино
Бил е призован - Каза Асума
Е Какаши нека го направим за доброто старо време- каза Обито и извади един кунай и се забяга към Какаши
ОБИТО! - Извика Какаши
КАКАШИ! - Извика Обито
Следваща глава "Битка между стари приятели"
- ТопчетуCosplay fan
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Сря Юни 03, 2009 10:52 pm
Е, тва би била интересна битка. Интересно е това за призоваването. Но имам една препоръка - вкарай малко повече описания и направи някои диалози малко по-дълги. А когато двама се бият, най-важно е да опишеш битката все едно да вдъхнеш на метящия мисълта, че е там.
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 03, 2009 10:55 pm
оки мерси за съвета ще се постарая следващия път повечко :)
- Little WeezyНепобедим
Сря Юни 03, 2009 11:25 pm
и тая глава си я бива, но следващата сиг ше е мн яка
- YukanaСъстезател
От : София
Рожден ден : 19.02.1994
Дата на рег. : 21.02.2009
Чет Юни 04, 2009 1:46 am
яко е
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Юни 05, 2009 6:26 pm
ОБИТО! - Извика Какаши
КАКАШИ! - Извика Обито
Глава Четвърта
Битка между стари приятели
И двамата се сблъскаха, неразделни на времето приятели сега се биехе помежду си.
Защо го правиш Обито, защо си се присъединил към Акатсуки? Защо подяволите, защо? - Каза Какаши
Нямам избор братко, бях призован и трябва да следвам заповедите на този който ме съживи.. - Каза Обито
През това време Дейдара се зае с останалите. Той взе малко глина и я сложи в устата на ръката си за да направи форма на глината. Направи 6 паяка и ги пусна на долу като използва джутсу за да ги направи по големи.
Внимавайте ще гръмнат! - Извика Сакура и тръгна да бяга за даизбегне удара
Хей вие сега ще бъдете жертва на моето изкуство! - Каза Дейдара и ги взриви
От панаира не остана нищо, всичко се подпали караваните и колибите изгоряха продавачите се разбягаха, конете и животните побягнаха. Настана ужас и паника.
Аз, Ино и Чоуджи ще се заемем с това да успокоим селяните!- Каза Шикамару - Хината Киба Шино вие се опитайте да изгасите огъня, Сай Наруто Сакура вие се заемете с онзи от Акатсуки!
Е отново се срещаме, Узумаки Наруто, Джинчурикито на Кюби - Каза Дейдара - Миналия път успях да се изплъзна но сега възнамерявам да те униожа. Ти падна в капана ми, миналия път Какаши ти помогна но затова взех Тоби с мен сега си сам с онези две хлапета но те не са проблем. Притеснявам се само че онази розовата успя да победи Сасори-сама а онзи бледия не го знам но мяза на неудачник.
Аз ли съм неудачник, я си виж кфи лайна правиш и го наричах изкуство- Каза Сай- Сега ще те науча какво е изкуво.
Сай изкара един лист хартия и една четка и започна да рисува
ДЖОДЖИН ГИГА! - Каза Сай и една птица излетя а той се качи на нея- Сега и 2мата сме се качили на нещото наречено изкуство но моята е по добра
Не ме карай да се смея - каза Дейдара - Това е най грозното нещо което съм виждал
-----При Какаши и Обито-----
И двамата активираха Шарингана си и се биеха. Обито правеше техника Какаши веднага я копираше и отблъскваше
Значи позлваш малкия ми подарък за да копираш техники?- Каза Обито - Не случайно те наричат Копиращата нинджа.
Обито чрез Шарингана ти научих много техники и в последствие на времето станах силен - Каза Какаши - Аз съжалявам Оби, че не успях да защититя Рин, а ако сега умра при битката с теб искам само да ми простиш
Ти ми обеща да се грижиш за нея- Каза Оби - След смъртта ми какво се случи с нашия учител Минато Четвъртия Хокаге
Деветоопашатата за която сте тук нападна селото и той се жертва за да спаси селото като я запечата в Наруто хлапето което се бие с твоя съоборник Дейдара - Каза Какаши
Те продължаваха да се бият, Какаши изполва генджутсу мъгла и така Обито не виждаше нищо и тогава Какаши изполва Райкири и го промучи в гърба
Съжалявам.... Оби - Каза Какаши и се насълзи
Няма нищо. Относно това аз ти прожавам че не успя да спасиш Рин.. Радвам се че като ти дадох окото си те направих велика нинджа - Каза Обито - Сбогом Хатаке Какаши
НЕЕЕЕ!!!!- Изрева Какаши
Обито падна на земята и тялото му изчезна изневиделица. Какаши беше използвал много чакра и падна на земята изморен. Обито не беше мъртъв. Двамата имаха радиоприемници с които разговаряха и тогава Обито се обади на Дейдара.
Дей омитай се от там!
Какво стана помислих че си мъртъв Тоби.
После ще ти обяснявам. Изпълних моята част от плана и затова се връщам.
Истината беше че Тоби беше използвал някакъф вид Генджутсу за да се превърне в Обито.
Е хлапе явно днес няма да те заловя но ше дойде и този ден - Каза Дейдара на Наруто и избяга
Подяволите пак се изплъзна - Каза Наруто
В гората извън селото:
Дейдара да се връщаме преди да са ни проследили - Каза Тоби
Как успя да се превърнеш в този Обито? - каза Дейдара
Това е генджутсу създадено от клана Учиха - Каза Тоби
Да разбирам ли тогава че ти си член на клана Учиха? - Попита Дейдара
Това вече не е твоя работа - каза Тоби - Следващата ни цел е триопашатия звяр Санби такаче да побързаме!
Следваща глава "Нова техника"
Предполагам сванахте че Мадара е използвам генджутсуто за да се превърне в Обито :)
ОБИТО! - Извика Какаши
КАКАШИ! - Извика Обито
Глава Четвърта
Битка между стари приятели
И двамата се сблъскаха, неразделни на времето приятели сега се биехе помежду си.
Защо го правиш Обито, защо си се присъединил към Акатсуки? Защо подяволите, защо? - Каза Какаши
Нямам избор братко, бях призован и трябва да следвам заповедите на този който ме съживи.. - Каза Обито
През това време Дейдара се зае с останалите. Той взе малко глина и я сложи в устата на ръката си за да направи форма на глината. Направи 6 паяка и ги пусна на долу като използва джутсу за да ги направи по големи.
Внимавайте ще гръмнат! - Извика Сакура и тръгна да бяга за даизбегне удара
Хей вие сега ще бъдете жертва на моето изкуство! - Каза Дейдара и ги взриви
От панаира не остана нищо, всичко се подпали караваните и колибите изгоряха продавачите се разбягаха, конете и животните побягнаха. Настана ужас и паника.
Аз, Ино и Чоуджи ще се заемем с това да успокоим селяните!- Каза Шикамару - Хината Киба Шино вие се опитайте да изгасите огъня, Сай Наруто Сакура вие се заемете с онзи от Акатсуки!
Е отново се срещаме, Узумаки Наруто, Джинчурикито на Кюби - Каза Дейдара - Миналия път успях да се изплъзна но сега възнамерявам да те униожа. Ти падна в капана ми, миналия път Какаши ти помогна но затова взех Тоби с мен сега си сам с онези две хлапета но те не са проблем. Притеснявам се само че онази розовата успя да победи Сасори-сама а онзи бледия не го знам но мяза на неудачник.
Аз ли съм неудачник, я си виж кфи лайна правиш и го наричах изкуство- Каза Сай- Сега ще те науча какво е изкуво.
Сай изкара един лист хартия и една четка и започна да рисува
ДЖОДЖИН ГИГА! - Каза Сай и една птица излетя а той се качи на нея- Сега и 2мата сме се качили на нещото наречено изкуство но моята е по добра
Не ме карай да се смея - каза Дейдара - Това е най грозното нещо което съм виждал
-----При Какаши и Обито-----
И двамата активираха Шарингана си и се биеха. Обито правеше техника Какаши веднага я копираше и отблъскваше
Значи позлваш малкия ми подарък за да копираш техники?- Каза Обито - Не случайно те наричат Копиращата нинджа.
Обито чрез Шарингана ти научих много техники и в последствие на времето станах силен - Каза Какаши - Аз съжалявам Оби, че не успях да защититя Рин, а ако сега умра при битката с теб искам само да ми простиш
Ти ми обеща да се грижиш за нея- Каза Оби - След смъртта ми какво се случи с нашия учител Минато Четвъртия Хокаге
Деветоопашатата за която сте тук нападна селото и той се жертва за да спаси селото като я запечата в Наруто хлапето което се бие с твоя съоборник Дейдара - Каза Какаши
Те продължаваха да се бият, Какаши изполва генджутсу мъгла и така Обито не виждаше нищо и тогава Какаши изполва Райкири и го промучи в гърба
Съжалявам.... Оби - Каза Какаши и се насълзи
Няма нищо. Относно това аз ти прожавам че не успя да спасиш Рин.. Радвам се че като ти дадох окото си те направих велика нинджа - Каза Обито - Сбогом Хатаке Какаши
НЕЕЕЕ!!!!- Изрева Какаши
Обито падна на земята и тялото му изчезна изневиделица. Какаши беше използвал много чакра и падна на земята изморен. Обито не беше мъртъв. Двамата имаха радиоприемници с които разговаряха и тогава Обито се обади на Дейдара.
Дей омитай се от там!
Какво стана помислих че си мъртъв Тоби.
После ще ти обяснявам. Изпълних моята част от плана и затова се връщам.
Истината беше че Тоби беше използвал някакъф вид Генджутсу за да се превърне в Обито.
Е хлапе явно днес няма да те заловя но ше дойде и този ден - Каза Дейдара на Наруто и избяга
Подяволите пак се изплъзна - Каза Наруто
В гората извън селото:
Дейдара да се връщаме преди да са ни проследили - Каза Тоби
Как успя да се превърнеш в този Обито? - каза Дейдара
Това е генджутсу създадено от клана Учиха - Каза Тоби
Да разбирам ли тогава че ти си член на клана Учиха? - Попита Дейдара
Това вече не е твоя работа - каза Тоби - Следващата ни цел е триопашатия звяр Санби такаче да побързаме!
Следваща глава "Нова техника"
Предполагам сванахте че Мадара е използвам генджутсуто за да се превърне в Обито :)
- ТопчетуCosplay fan
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Юни 05, 2009 7:05 pm
Лол, Сай не би реагирал чак толкова агресивно ...
- YukanaСъстезател
От : София
Рожден ден : 19.02.1994
Дата на рег. : 21.02.2009
Пет Юни 05, 2009 7:06 pm
Яко е :uhaa:
- tedity_(h)Фен
От : soffiq (sun)
Рожден ден : 12.06.1996
Години : 28