дните в коноха(Первезия до бога)
+17
Fallen_AngeL
deidara97
vandala
Flying Cat
Tcunade Godaime
rosenceto
Guren_99
Amu-chan
tedity_(h)
Yukana
Топчету
sand_team
hinata337
go6kа
Little Weezy
Sexy_Mileidy
Tobidara
21 posters
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TobidaraНепобедим
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Години : 29
Дата на рег. : 19.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto
дните в коноха(Первезия до бога)
Вто Юни 02, 2009 5:00 pm
First topic message reminder :
това е моя първи фен фикшън тейче ако е тъп не се сърдете
Глава Първа
Приготвяне за Панаира в Коноха
Беше слънчев пролетен ден. Дърветата разцъфтаваха. Шикамару срещна Наруто и му каза
- Хей Наруто ще ходиш ли на панаирът утре? Ще е много забавно цяла групичка се сабрахме да ходим :)
- Панаир ли*каза си Наруто на ум*. Еми Шикамару ако компанията ви ме приеме може да дойда с вас(като се направи че знае за панаира)
- Чудесно Наруто помислих си по изражението ти че не знаеш се пак цяла Коноха знае за това шествие- каза Шикамару
- Каквоооо ЦЯЛА КОНОХА ЗНАЕ А АЗ НЕ(помисли си Наруто). Добре ще се чакаме пред Академията утре в 14:00. Всъщност кои ще сте
- Ами аз, Ино, Чоуджи, Асума, Киба, Хината, Шино, Куренай, Сакура, Сай, Какаши и Ямато, общо взето всички аверчета сме. И да не забравиш 14:00 пред академията не искаме да те чакаме както винаги
- Шикамару познаваш ме. Абослютно съм сигурен че ще дойда преди Какаши(който винаги закаснява)
- Оке Наруто до тогава
------14:00------
- Каде се губи тоя рус загубеняк - Каза вулгарно Ино
- Хей не обиждай Наруто пред мен - Каза срамежливо Хината
- Ейц Ейц Хината ти май си падаш по него - заяде се Сакура
- Както и предполагах - Намеси се Киба
- Не е вярнооо той ми е само приятел - отвърна на упреките Хината
Изведнъж от храстите се чу шум и от тях изкочи едно Русо момче с черна тениска и оранжеви панталони, косата на иглички и с слънчеви очила
- Ето меее както казах преди Какаши дойдох- Рече то
- Ъ..ъ.ъ. това Наруто ли е - попитаха всички в един глас
- Готин ли съм а ? - Похвали се Наруто
Ино и Сакура го зяпнаха с отворени усти. Сакура дръпна Ино на страна и започнаха отново да спорят
- Той е мой
- Не не е. Мой е
- Гррр- заръмжаха двете в един глас
- Да не се влюбихте кучки такива - каза белокожия Сай който изяде здрав шамар от двете Конуичи
- Кого чакаме сега ? - Пита Шикамару
- Мисля че чакаме моят приятел Какаши - отговори Асума
Фиушшшш
- Закъснях ли ^_^ - каза познат глас. Това беше Какаши облечен в смокинг и с слънчеви очила
- Хей учителю Какаши да не си тръгнал на бал ^_^ - Каза на присмех Наруто
- Млъквай Наруто - Каза Шикамару
- Е хайде тогава да тръгваме - казаха всички и потеглиха
Следваща глава "На Панаира"
това е моя първи фен фикшън тейче ако е тъп не се сърдете
Глава Първа
Приготвяне за Панаира в Коноха
Беше слънчев пролетен ден. Дърветата разцъфтаваха. Шикамару срещна Наруто и му каза
- Хей Наруто ще ходиш ли на панаирът утре? Ще е много забавно цяла групичка се сабрахме да ходим :)
- Панаир ли*каза си Наруто на ум*. Еми Шикамару ако компанията ви ме приеме може да дойда с вас(като се направи че знае за панаира)
- Чудесно Наруто помислих си по изражението ти че не знаеш се пак цяла Коноха знае за това шествие- каза Шикамару
- Каквоооо ЦЯЛА КОНОХА ЗНАЕ А АЗ НЕ(помисли си Наруто). Добре ще се чакаме пред Академията утре в 14:00. Всъщност кои ще сте
- Ами аз, Ино, Чоуджи, Асума, Киба, Хината, Шино, Куренай, Сакура, Сай, Какаши и Ямато, общо взето всички аверчета сме. И да не забравиш 14:00 пред академията не искаме да те чакаме както винаги
- Шикамару познаваш ме. Абослютно съм сигурен че ще дойда преди Какаши(който винаги закаснява)
- Оке Наруто до тогава
------14:00------
- Каде се губи тоя рус загубеняк - Каза вулгарно Ино
- Хей не обиждай Наруто пред мен - Каза срамежливо Хината
- Ейц Ейц Хината ти май си падаш по него - заяде се Сакура
- Както и предполагах - Намеси се Киба
- Не е вярнооо той ми е само приятел - отвърна на упреките Хината
Изведнъж от храстите се чу шум и от тях изкочи едно Русо момче с черна тениска и оранжеви панталони, косата на иглички и с слънчеви очила
- Ето меее както казах преди Какаши дойдох- Рече то
- Ъ..ъ.ъ. това Наруто ли е - попитаха всички в един глас
- Готин ли съм а ? - Похвали се Наруто
Ино и Сакура го зяпнаха с отворени усти. Сакура дръпна Ино на страна и започнаха отново да спорят
- Той е мой
- Не не е. Мой е
- Гррр- заръмжаха двете в един глас
- Да не се влюбихте кучки такива - каза белокожия Сай който изяде здрав шамар от двете Конуичи
- Кого чакаме сега ? - Пита Шикамару
- Мисля че чакаме моят приятел Какаши - отговори Асума
Фиушшшш
- Закъснях ли ^_^ - каза познат глас. Това беше Какаши облечен в смокинг и с слънчеви очила
- Хей учителю Какаши да не си тръгнал на бал ^_^ - Каза на присмех Наруто
- Млъквай Наруто - Каза Шикамару
- Е хайде тогава да тръгваме - казаха всички и потеглиха
Следваща глава "На Панаира"
- Amu-chanПобъркан
Дата на рег. : 26.05.2008
Re: дните в коноха(Первезия до бога)
Пон Юни 08, 2009 11:13 am
Много е яко ! Продължавай все така ! :uhaa:
- sand_teamБез спирачки
Дата на рег. : 14.04.2009
Пон Юни 08, 2009 1:05 pm
еми когато имаш възможност направи
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Юни 09, 2009 11:48 pm
Глава Пета
Новата Техника (FunTime Parody)
Моля фенфикшъна е пародия с много цензури и не се препоръчва за деца
Наруто се разхождаше по улиците на Коноха и по пътя чу един первезен глас...
Ооо да какво дупе какво нещо лелее - Каза Джирая (Легендарния санин известен с прозвището Еро-сенин)
Боже Господи само като чух този смях и си знаех че си ти - Каза Наруто - Отново надничаш в горещите извори на жените
Ооо Нарутооо как е момче искаш ли да погледаш- Каза Джирая и му подаде своя бинокъл
След скорощния панаир Джирая беше останал в Коноха за да си почине преди да почне да събира отново информация за Акатсуки. Той въобще не предполагаше че точно в деня на панаира те ще предприемат действие. Сега той си имаше нещо ново на ум свързано с Наруто. Той беше решен да научи някакво первезно джутсу.
Е Наруто искам да ме научиш на твойто первезно джутсу а аз смятам да го усъвършенсвам - Каза первезника
Мойто еро джутсу си е предостатъчно добро и няма нужда от подобрения - Намръщи се Наруто
Джирая не искаше да ползва джутсуто като забавление а имаше за цел да направи первезно джутсу за атака на противника
Е Наруто да ти разкрия ли тайната ми - Каза Джирая - Имам идеи да направя чрез твоето джутсу нови 5 които да съотвестват на елементите а ти ще се прославиш като мой помощник
Слава, нови джутсута, яхууууууууууу..Ще помогна кога почваме- Каза Наруто радостен и като че ли беше на 7мото небе.... Еро-сеннин искам да те питам имаш ли своя мечта ?
Разбира се че имам тя е един ден да стана Ерокаге и да направя селото скрито в хентая - Каза Джирая
Ооо Боже- Въздъхна Наруто - Нека видя техниките които обмисляш
Какви ли бяха техниките на Джирая. Е нека погледнем в свитъка му. И ето какво пишеше на свитъка му на предната страница:
"Препоръчителен родителски контрол, техниките на Джирая не се препоръчват за лица под 10 години" а отдолу с тирета бяха отделени новите му джутсута:
- Каге сви*ка Но Джутсу
- Сайтон Воден х*й Но Джутсу
- Катон Огнена спе*ма Но Джутсу
- Фуйтон Заврихрящо шмугване Но Джутсу
- Дотон Подземна е*авка Но Джутсу
и имаше и едно Форбиден Джутсу което неможа да разчете Наруто.... Наруто беше възмутен(кръв се стече от носа му)
ЕРОО СЕНИНННН НЕ ВИ ЛИ Е СРАММММММММММ - разкрещя се Наруто - Господи няма да ви помагам въобще въззмутен съммммммммммммм Не Господи Боже да не го бях чел по добре
Ко щи ти стане бе малък келеш - Каза Джирая - Само ми я покажи
Добре само веднъж и не ми викай пак келеш за да не съжаляваш - Каза Наруто и направи своята первезна техника а кръв се стече от носа на Джирая
Джирая запомни всички детайли от техниката и си я записа.....
Такаам сега ще поработя върху първата техника и смятам че за един ден ще успея да ги завърша всичките. - каза си Джирая на ум и започна да прави техниките
Първата готова....Втората готова..... Третата готова... Четъртата готова.... Петата готова.... Остана ми само форбиден техниката но понеже е забранена от Тсунаде след като и разкаах идеята ми тя я забрани съдба ко да се прави такъфе живота - Каза си наум Джирая - и смятам че с тези 5 техники ще успея да победя 5-те Пейна
Джирая взе свитъците и се запъти към скривалището на Акатсуки за да се бие с Пейн
Следваща глава: Ще успее ли да победи Джирая с новите си 5 джутсута Пейн очаквайте в следващата глава "Еро Битка" Отново пародийка а след това почваме сериозно по мангата
Новата Техника (FunTime Parody)
Моля фенфикшъна е пародия с много цензури и не се препоръчва за деца
Наруто се разхождаше по улиците на Коноха и по пътя чу един первезен глас...
Ооо да какво дупе какво нещо лелее - Каза Джирая (Легендарния санин известен с прозвището Еро-сенин)
Боже Господи само като чух този смях и си знаех че си ти - Каза Наруто - Отново надничаш в горещите извори на жените
Ооо Нарутооо как е момче искаш ли да погледаш- Каза Джирая и му подаде своя бинокъл
След скорощния панаир Джирая беше останал в Коноха за да си почине преди да почне да събира отново информация за Акатсуки. Той въобще не предполагаше че точно в деня на панаира те ще предприемат действие. Сега той си имаше нещо ново на ум свързано с Наруто. Той беше решен да научи някакво первезно джутсу.
Е Наруто искам да ме научиш на твойто первезно джутсу а аз смятам да го усъвършенсвам - Каза первезника
Мойто еро джутсу си е предостатъчно добро и няма нужда от подобрения - Намръщи се Наруто
Джирая не искаше да ползва джутсуто като забавление а имаше за цел да направи первезно джутсу за атака на противника
Е Наруто да ти разкрия ли тайната ми - Каза Джирая - Имам идеи да направя чрез твоето джутсу нови 5 които да съотвестват на елементите а ти ще се прославиш като мой помощник
Слава, нови джутсута, яхууууууууууу..Ще помогна кога почваме- Каза Наруто радостен и като че ли беше на 7мото небе.... Еро-сеннин искам да те питам имаш ли своя мечта ?
Разбира се че имам тя е един ден да стана Ерокаге и да направя селото скрито в хентая - Каза Джирая
Ооо Боже- Въздъхна Наруто - Нека видя техниките които обмисляш
Какви ли бяха техниките на Джирая. Е нека погледнем в свитъка му. И ето какво пишеше на свитъка му на предната страница:
"Препоръчителен родителски контрол, техниките на Джирая не се препоръчват за лица под 10 години" а отдолу с тирета бяха отделени новите му джутсута:
- Каге сви*ка Но Джутсу
- Сайтон Воден х*й Но Джутсу
- Катон Огнена спе*ма Но Джутсу
- Фуйтон Заврихрящо шмугване Но Джутсу
- Дотон Подземна е*авка Но Джутсу
и имаше и едно Форбиден Джутсу което неможа да разчете Наруто.... Наруто беше възмутен(кръв се стече от носа му)
ЕРОО СЕНИНННН НЕ ВИ ЛИ Е СРАММММММММММ - разкрещя се Наруто - Господи няма да ви помагам въобще въззмутен съммммммммммммм Не Господи Боже да не го бях чел по добре
Ко щи ти стане бе малък келеш - Каза Джирая - Само ми я покажи
Добре само веднъж и не ми викай пак келеш за да не съжаляваш - Каза Наруто и направи своята первезна техника а кръв се стече от носа на Джирая
Джирая запомни всички детайли от техниката и си я записа.....
Такаам сега ще поработя върху първата техника и смятам че за един ден ще успея да ги завърша всичките. - каза си Джирая на ум и започна да прави техниките
Първата готова....Втората готова..... Третата готова... Четъртата готова.... Петата готова.... Остана ми само форбиден техниката но понеже е забранена от Тсунаде след като и разкаах идеята ми тя я забрани съдба ко да се прави такъфе живота - Каза си наум Джирая - и смятам че с тези 5 техники ще успея да победя 5-те Пейна
Джирая взе свитъците и се запъти към скривалището на Акатсуки за да се бие с Пейн
Следваща глава: Ще успее ли да победи Джирая с новите си 5 джутсута Пейн очаквайте в следващата глава "Еро Битка" Отново пародийка а след това почваме сериозно по мангата
- Amu-chanПобъркан
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 25
Дата на рег. : 26.05.2008
Сря Юни 10, 2009 11:04 am
Много е яко . Не се препоръчва за деца под 10 години , та аз съм на 10 . Продължавай все така !
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Сря Юни 10, 2009 2:57 pm
О не ,предчувствам, че ще стане нещо мн семшон в тази битка.
Ае, давай, пиши следващата глава, лол :lol!:
Ае, давай, пиши следващата глава, лол :lol!:
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 10, 2009 3:05 pm
ооо нямате си и представа кфо съм подготвил за битката
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Сря Юни 10, 2009 4:01 pm
Ша го очакваме с нетърпение
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Юни 10, 2009 6:12 pm
Глава Шеста
Еро Битка(FunTime Parody II)
Легендарния первезник пресече портата на Коноха и тръгна да събира информация за Акатсуки с надеждата да ползва своите нови 5 ултиматомни техники срещу 6 членния Пейн аа грешка срещу 6-те Пейна. По пътя той обмисляше каква комбинация от техниките да направи. Дали първо свирка и после воден х*й или първо воден х*й а после подземна е*авка и още конбинации с останалите техники...
- Значиии първо един от моите клонинги ще му направи свирка да го разсее след това ще му напрая сайтон водех х*й но джутсу изневиделица в гъза и ще му изкарам акъла- Каза Джирая - След туй ще го опърля с Катон Огнена спе*ма но джутсу или с Катон Хоусенчурка Но Джутсу.. След това един Фуйтон завихрящо шмугване Но джутсу да се поокроти и за накрая да му е яко ще го изнасиля с Дотон Подземна е*авка но Джутсу ама само да не ме съди за педофилия
Джирая мислеше ли мислеше докато накрая му дойде една страхотна идея: Щеше да излезе пред Пейн чисто гол както го бе майка родила...... Според него това щеше да му е*е майката от всякъде и ще го бие без никфи усилия.
И ето че той стигна обежището на Пейн а отгоре имаше голяма табела на която пишеше "Не се допускат ку*ви до 16:30 Пейн е зает" а часът беше 16:00 и Джирая реши да поостане половин час да поизчака. Най-накрая настъпи времето и Джирая беше готов да нахлуе в съблекалнята опс убежището на Пейн...Той направи знак за призоваване и призова Гамачурка.
Е велики господарю Джирая с какво да ви помогна - Каза Гамачурка
Разбий стената с твойта специална нова техника на която те научиш(коя ли беше тя) - Каза Ерофенчето
Добре господарю - Каза Джирая и изрече техниката - Надървен удар Но Джутсууууу
Той счупи стената и Джирая нахълта в убежището и кфо да види лелеее. Гледа Пейн надупил Конан и я тръшка на един закърпен диван
Кой смее да ме безпокои по време на дрямката ми - Каза Пейн - Не виждаш ли че съм зает подяволите
Пейн беше така ядосан че взе един кунай и го метна по Джирая но той беше клонинг и изчезна.
Ееее дърт тарикат мамицата ти недей са кри ма путак - Каза яростно Пейн
Йоооо ко стаа - Това беше Джирая чисто гол(леле горкия Пейн)- Приготви се за болка
Пейн беше замаян гледаше като хипнотизиран и тогава той усети болка в голия си задник
Суйтон Воден Х*й Но Джутсу - Изрече техниката Джирая а Пейн започна да крещи и почна да бяга из цялото убежище
Ой ох ой ох как болииииии- Каза Пейн- Ко беше туй нещо бе мама му стара напрао ми проби дупка в гъза
Пейн бягаше като луд от болка. В задника му имаше дупка голяма колкото кратер горкия той...
Приготви се - Каза Джирая и изрече следващата си техника - Каге Бушин Но Джутсу(появи се един клонинг) а сега и добавката Каге сви*ка но Джутсу и клонинга отиде при пейн извади му онуй нещо и почна да подсвирква
Пейн гледаше едвам едвам точно в този момент му идваше да се самоубие
Сега се приготви за моята най силна атака - Каза Джирая
Той тръгна да се засилва към Пейн направи една топка в раката си одари Пейн в корема и каза Х*ЙЗЕНГАН
Това беше краят на единият Пейн... Оставаха още 5..Джирая набързо направи своята Хентай Форма и видя останалте 5 като на всеки удари по 1 от своите нови техники и така Джирая победи Пейн
Следваща глава
Смъртта на Джирая
Еро Битка(FunTime Parody II)
Легендарния первезник пресече портата на Коноха и тръгна да събира информация за Акатсуки с надеждата да ползва своите нови 5 ултиматомни техники срещу 6 членния Пейн аа грешка срещу 6-те Пейна. По пътя той обмисляше каква комбинация от техниките да направи. Дали първо свирка и после воден х*й или първо воден х*й а после подземна е*авка и още конбинации с останалите техники...
- Значиии първо един от моите клонинги ще му направи свирка да го разсее след това ще му напрая сайтон водех х*й но джутсу изневиделица в гъза и ще му изкарам акъла- Каза Джирая - След туй ще го опърля с Катон Огнена спе*ма но джутсу или с Катон Хоусенчурка Но Джутсу.. След това един Фуйтон завихрящо шмугване Но джутсу да се поокроти и за накрая да му е яко ще го изнасиля с Дотон Подземна е*авка но Джутсу ама само да не ме съди за педофилия
Джирая мислеше ли мислеше докато накрая му дойде една страхотна идея: Щеше да излезе пред Пейн чисто гол както го бе майка родила...... Според него това щеше да му е*е майката от всякъде и ще го бие без никфи усилия.
И ето че той стигна обежището на Пейн а отгоре имаше голяма табела на която пишеше "Не се допускат ку*ви до 16:30 Пейн е зает" а часът беше 16:00 и Джирая реши да поостане половин час да поизчака. Най-накрая настъпи времето и Джирая беше готов да нахлуе в съблекалнята опс убежището на Пейн...Той направи знак за призоваване и призова Гамачурка.
Е велики господарю Джирая с какво да ви помогна - Каза Гамачурка
Разбий стената с твойта специална нова техника на която те научиш(коя ли беше тя) - Каза Ерофенчето
Добре господарю - Каза Джирая и изрече техниката - Надървен удар Но Джутсууууу
Той счупи стената и Джирая нахълта в убежището и кфо да види лелеее. Гледа Пейн надупил Конан и я тръшка на един закърпен диван
Кой смее да ме безпокои по време на дрямката ми - Каза Пейн - Не виждаш ли че съм зает подяволите
Пейн беше така ядосан че взе един кунай и го метна по Джирая но той беше клонинг и изчезна.
Ееее дърт тарикат мамицата ти недей са кри ма путак - Каза яростно Пейн
Йоооо ко стаа - Това беше Джирая чисто гол(леле горкия Пейн)- Приготви се за болка
Пейн беше замаян гледаше като хипнотизиран и тогава той усети болка в голия си задник
Суйтон Воден Х*й Но Джутсу - Изрече техниката Джирая а Пейн започна да крещи и почна да бяга из цялото убежище
Ой ох ой ох как болииииии- Каза Пейн- Ко беше туй нещо бе мама му стара напрао ми проби дупка в гъза
Пейн бягаше като луд от болка. В задника му имаше дупка голяма колкото кратер горкия той...
Приготви се - Каза Джирая и изрече следващата си техника - Каге Бушин Но Джутсу(появи се един клонинг) а сега и добавката Каге сви*ка но Джутсу и клонинга отиде при пейн извади му онуй нещо и почна да подсвирква
Пейн гледаше едвам едвам точно в този момент му идваше да се самоубие
Сега се приготви за моята най силна атака - Каза Джирая
Той тръгна да се засилва към Пейн направи една топка в раката си одари Пейн в корема и каза Х*ЙЗЕНГАН
Това беше краят на единият Пейн... Оставаха още 5..Джирая набързо направи своята Хентай Форма и видя останалте 5 като на всеки удари по 1 от своите нови техники и така Джирая победи Пейн
Следваща глава
Смъртта на Джирая
- sand_teamБез спирачки
Сря Юни 10, 2009 7:14 pm
- Sexy_MileidyПобъркан
От : КоСмОсА ;]] xD
Рожден ден : 07.10.1994
Дата на рег. : 10.05.2009
Чет Юни 11, 2009 11:48 am
egati qkotoo
Неща джирая да умира искам ощееее
Неща джирая да умира искам ощееее
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Чет Юни 11, 2009 2:17 pm
Очаквах по-добро да е.
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 13, 2009 6:38 pm
скоро ще има продължение FunTime Parody III
- sand_teamБез спирачки
Нед Юни 14, 2009 12:18 pm
0к
- TobidaraНепобедим
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Юни 26, 2009 3:37 pm
Глава Седма
Смъртта на Джирая (FunTime Parody III)
Джирая се прибираше по пътя след като уби лидера на Акатсуки Пейн. Той мина през портата на Коноха и двама пазачи го посрещнаха
Йооо Джирая сама - каза му единия с приветлив глас
Не ме занимавайте уморен съм - отвърно сърдито Джирая
Той директно отиде в кулата на хокагето. Влезе и отиде при Тсунаде за да и докладва за мисията. Той и разказа подробно като остави доклада си в който пишеше всичко за Пейн.
Мерси Джирая твоя доклад ще помогне много на селото и сега знаем повече за Акатсуки - Каза Тсунаде
Няма проблеми Акхъ Акхъ - Закашля се Джирая
Джирая добре ли си- Пита Тсунаде
Да спокойно не се тревожи добре съм - Успокои я Джирая но изведнъж....
Джирая припадна в краката на Тсунаде. Какво ли му имаше
-----------След 2 часа-----------
Джирая се събуди а около него имаше много хора измежду които бяха Наруто и Какаши. Той се намираше в болницата на Коноха
Къде съм - Попита Джирая - Какво стана
Ти припадна в стаята на Тсунаде - Каза Наруто
Изведнъж влезе Тсунаде много разтревожена с един лист в който бяха резултатите от това какво му има на Джирая
Джирая ти си на прага на смъртта - Каза просълзена Тсунаде - Ти си болен от СПИН
КАКВООООООООООО- Изкрещяха всички в един глас
Как е станало това подяволите - Каза Джирая - Знаех си че ще свърша така се ме предопреждавахте да не прекалявам с жените.
Станало е когато си ползвал Каге Свирка Но Джутсу върху Пейн и си се заразил - Каза Тсунаде - Имаш няколко дена на разположение
Джирая се отчая и се чудеше какво да направи през тези останали му дни.
Е немога да живея вечно навърших 83 години преди време стар съм и времето ми дойде - изсмя се Джирая
ТИ ЛУД ЛИ СИ - Каза Наруто - Да беше естествена смърт ама то туй твойто е непростимо да умреш от СПИН глупав Еро-сеннин....
Спокойно - Каза Джирая - Но преди да умра искам да останем 2мата насаме ( Той направи знак на останалите да излязат )
Казвай Еро-сеннин - Каза натъжен и просълзен Наруто - Не искам да си отиваш ти ме научи на толкова много работи защо точно ти трябва да си отиваш
Спокойно Наруто не се тревожи аз ще умра спокоен защото успях да помогна с каквото мога на Новото поколение, всяко поколение надминава старото а ти вече можеш без мен ти един ден ще станеш велика нинджа дори ще станеш Хокаге аз вярвам в теб. - Каза Джирая и се насълзи - Ти имаш невероятна дарба и вярвам че ще станеш най доброто хокаге като ба.... няма значение
Като кого - Каза любопитно Наруто
Е мисля че вече няма за какво да го крием. Наруто ти си син на Четвъртият Хокаге - Каза Джирая
Наруто онемя от чутото. Той неможеше да повярва
С.и...н на... Четвър...тия ?? - Наруто започна да заеква
Да и затова всички вярваме в теб - Каза Джирая - И сега като за довиждане аз ще ти оставя наследство( и той извади едни свитъци от чантата си) Това са свитъците с техниките на Четвъртия той ме помоли когато станеш достатъчно голям да ти ги дам за да ги научиш а ето и още няколко свитъка в които се съдържат моите первезни техники с които победих Пейн - Джирая му връчи списъците.
Наруто не знаеше какво да каже
Благодаря ти Еро-сенин ти ми беше като баща - Каза Наруто и го прегърна разплакан
Наруто дръж се не се предавай и изпълни мечтите си - Каза Джирая и това бяха последните му думи.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Не умирай моля те - Разкрещя се Наруто но полза нямаше
На следващия ден го погребаха
Смъртта на Джирая (FunTime Parody III)
Джирая се прибираше по пътя след като уби лидера на Акатсуки Пейн. Той мина през портата на Коноха и двама пазачи го посрещнаха
Йооо Джирая сама - каза му единия с приветлив глас
Не ме занимавайте уморен съм - отвърно сърдито Джирая
Той директно отиде в кулата на хокагето. Влезе и отиде при Тсунаде за да и докладва за мисията. Той и разказа подробно като остави доклада си в който пишеше всичко за Пейн.
Мерси Джирая твоя доклад ще помогне много на селото и сега знаем повече за Акатсуки - Каза Тсунаде
Няма проблеми Акхъ Акхъ - Закашля се Джирая
Джирая добре ли си- Пита Тсунаде
Да спокойно не се тревожи добре съм - Успокои я Джирая но изведнъж....
Джирая припадна в краката на Тсунаде. Какво ли му имаше
-----------След 2 часа-----------
Джирая се събуди а около него имаше много хора измежду които бяха Наруто и Какаши. Той се намираше в болницата на Коноха
Къде съм - Попита Джирая - Какво стана
Ти припадна в стаята на Тсунаде - Каза Наруто
Изведнъж влезе Тсунаде много разтревожена с един лист в който бяха резултатите от това какво му има на Джирая
Джирая ти си на прага на смъртта - Каза просълзена Тсунаде - Ти си болен от СПИН
КАКВООООООООООО- Изкрещяха всички в един глас
Как е станало това подяволите - Каза Джирая - Знаех си че ще свърша така се ме предопреждавахте да не прекалявам с жените.
Станало е когато си ползвал Каге Свирка Но Джутсу върху Пейн и си се заразил - Каза Тсунаде - Имаш няколко дена на разположение
Джирая се отчая и се чудеше какво да направи през тези останали му дни.
Е немога да живея вечно навърших 83 години преди време стар съм и времето ми дойде - изсмя се Джирая
ТИ ЛУД ЛИ СИ - Каза Наруто - Да беше естествена смърт ама то туй твойто е непростимо да умреш от СПИН глупав Еро-сеннин....
Спокойно - Каза Джирая - Но преди да умра искам да останем 2мата насаме ( Той направи знак на останалите да излязат )
Казвай Еро-сеннин - Каза натъжен и просълзен Наруто - Не искам да си отиваш ти ме научи на толкова много работи защо точно ти трябва да си отиваш
Спокойно Наруто не се тревожи аз ще умра спокоен защото успях да помогна с каквото мога на Новото поколение, всяко поколение надминава старото а ти вече можеш без мен ти един ден ще станеш велика нинджа дори ще станеш Хокаге аз вярвам в теб. - Каза Джирая и се насълзи - Ти имаш невероятна дарба и вярвам че ще станеш най доброто хокаге като ба.... няма значение
Като кого - Каза любопитно Наруто
Е мисля че вече няма за какво да го крием. Наруто ти си син на Четвъртият Хокаге - Каза Джирая
Наруто онемя от чутото. Той неможеше да повярва
С.и...н на... Четвър...тия ?? - Наруто започна да заеква
Да и затова всички вярваме в теб - Каза Джирая - И сега като за довиждане аз ще ти оставя наследство( и той извади едни свитъци от чантата си) Това са свитъците с техниките на Четвъртия той ме помоли когато станеш достатъчно голям да ти ги дам за да ги научиш а ето и още няколко свитъка в които се съдържат моите первезни техники с които победих Пейн - Джирая му връчи списъците.
Наруто не знаеше какво да каже
Благодаря ти Еро-сенин ти ми беше като баща - Каза Наруто и го прегърна разплакан
Наруто дръж се не се предавай и изпълни мечтите си - Каза Джирая и това бяха последните му думи.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Не умирай моля те - Разкрещя се Наруто но полза нямаше
На следващия ден го погребаха
- Sexy_MileidyПобъркан
От : КоСмОсА ;]] xD
Рожден ден : 07.10.1994
Дата на рег. : 10.05.2009
Пет Юни 26, 2009 3:54 pm
:cry: :cry: :cry: Много е яко :cry: :cry: :cry:
- Guren_99Развиващ се
От : Казанлък
Рожден ден : 05.01.1997
Години : 27
Дата на рег. : 25.04.2009
Вто Сеп 01, 2009 9:26 pm
Ти имаш невероятна дарба и вярвам че ще станеш най доброто хокаге като ба.... няма значение Хааххахахахахахаха, умрях от смях на тва
- rosencetoПриятел
От : Stara Zagora
Рожден ден : 17.04.1989
Години : 35
Дата на рег. : 07.02.2009
Чет Сеп 03, 2009 3:36 pm
- Tcunade GodaimeРазвиващ се
От : Konoha
Рожден ден : 22.06.1995
Дата на рег. : 11.07.2009
Съб Сеп 05, 2009 8:27 pm
хах тфа ме разби ама джирая нетребваше да умира :cry: :cry: :cry:
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Сря Окт 14, 2009 1:03 am
ЗА кфо джираее ..И то от спин Бахмуу ,..
- vandalaБъдещ фен
От : Коноха
Рожден ден : 24.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 15.09.2009
Чет Окт 15, 2009 10:42 pm
хяхях много яко !
- deidara97Прохождащо
От : Seloto na kamaka
Рожден ден : 07.07.1995
Дата на рег. : 17.08.2009
Пет Окт 16, 2009 3:00 pm
axaxaxax Мн яко
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Нед Дек 06, 2009 10:24 pm
Уау! Само как Джирая победи Пейн
- peps_pngСъстезател
От : Коноха
Рожден ден : 12.01.1997
Години : 27
Дата на рег. : 06.02.2010
Сря Фев 17, 2010 2:46 pm
Страхотно
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Нед Мар 07, 2010 11:42 am
Суперско е следващото давай
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Вто Мар 09, 2010 12:23 pm