Перверзни истории 18+
+63
tan4eto_vd
goldy1999
sayuri
DaNsItY
Bloody_Merry
..Bunny-By..!!
livarpyl
peps_png
bLear_cHan
Obsession
Vεrsus Alvαro
Tuttu
in4eto
Miss Inтerpol ^.^
/7epBep3eH
Конан
mirellka62697
ramkoz
beshi
Анубис Кентаро
Thэ Dark Girl
Ambrosia17
Sasusaku_forever
did0nka
*Alx*
Hermi
`M.и.s.h.и.t.0`
konii-chan
miss_haruno
Dark Lord
Goblin Teachies
naruto-fenche
Ven!tyYyY
Йондайме Узумаки
Patronis
Fallen_AngeL
tobiantonfan
elinceto_555
hinata337
rosi_rosi
kosi971
Flying Cat
Little Weezy
JoInT{}MaNia4ka
vandala
Yukana
Guren_99
Sweeney Todd
sakura_tedi
Asdffcho
Amu-chan
- The LaGGeR*
lp_naruto
sand_team
Tobidara
Sakura_love
kiss me
Ne7WoRk
Топчету
Rossi_Chan
OverHell
rosenceto
Privaте L♥ve
67 posters
- Privaте L♥veСтрашна работа съм
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008
Перверзни истории 18+
Вто Авг 04, 2009 7:31 pm
Първа Глава
След цял ден изтощителни тренировки, Сакура бе легнала и заспала като къпана.
Малко след полунощ, се чу странен звук идващ откъм кухнята, толкова тих и лек, че тя самата се чудеше как го е чула и то докато спи?! Явно бе сън. Да, само сън. Но някой приближи сложи топлата си ръка върху бузата ‘и, заигравайки се с презрамката на тънката ‘и нощница...
Сакура се опита да се събуди – явно беше, че е само сън. В интерес на истината същия еротичен сън, който сънуваше от три дена насам. Но той продължаваше да съблича късата ‘и нощничка, стигайки все по-надолу и по-надолу, като изведнъж разтвори краката ‘и и...
- Киааааа!!! – събуди се куноичито с известни усилия. – Шанарооо, защо постоянно го сънувам този проклет сън?!
Тя започна да се преоблича, а когато се и изми, взе телефона си и проведе кратък разговор...
След половин час Сакура, Ино и Хината се намираха в една малка сладкарничка на средата на селото. Сакура хапваше торта, а Ино и Хината я гледаха ококорено.
- Е, какво е толкова спешно?! – попита напрегнато Ино.
Отговор не последва, Сакура само боцна едно праченце торта и го захапа.
- М-можеш да споделиш всичко с нас, Сакура. – каза Хината, отклонявайки погледа си от Сакура към очаквателния поглед на Ино.
- Ами...момичета, това е доста...не знам как да го кажа...Сигурни ли сте че искате да чуете?
- Определено. Твоя проблем е и наш. – гордо обяви русото момиче.
- Еее, щом настоявате...- тя ги дръпна към себе си така, че само те двете да чуват. После разказа сънищата си, а последиците бяха...неочаквани.
Хината припадна, цялата зачервена като домат. Ченето на Ино бе паднало плътно до земята, а Сакура се беше изчервила.
- Сериозно ли?! – вайкаше се блондинката, докато облягаше Хината на стената и ‘и вееше с едно ветрилце, за да се съвземе.
- Напълно.
- Всъщност, знаеш ли къде се корени източника на тези работи? – риторично попита Ино.
- Нямам си и най-малка представа, затова питам вас.
- Това идва от факта, че си девствена. Съзнанието ти иска секс! С-Е-К-С!
Хината се бе посъвзела малко, но от чутото пак се върна към предишното състояние.
- М-МОЛЯ?! – невярващо промълви Сакура – Ино добре ли си?
- Наистина е така, сънищата означават, че тялото и мозъка го искат. Пробвала ли си се да се самозадоволяваш?
- Не...
- Ами, пробвай, може и сънищата да изчезнат...или пък да се засилят, но това е друг въпрос...
- Я повтори последната част? Да се засилят?
- Ааа, не не съм казвала такова нещо... – завъртя лъжлливо очи Ино.
- ...което значи че единствения вариант е... – продължи Сакура размислите на глас.
- С-сексът? - обади се неочаквано Хината.
- Именно! – отвърна Ино и пак започна да вее с ветрилцето на чернокосата срамежливка – Моя първи път със Сай беше лесен, той само...
- О, не искам да слушам за сексуалния ти живот със Сай! – развика се Сакура.
- Е, добре, но ще ти кажа едно – доставя голямо удоволствие, каквото никога не си изпитвала.
--------------
Сакура крачеше по улицата мислейки си за казаното от Ино в сладкарничката.
„ Удоволствие, което никога досега не съм изпитвала...”
Изведнъж някой я хвана за рамото...
Следва Продължение...
- rosencetoПриятел
От : Stara Zagora
Рожден ден : 17.04.1989
Години : 35
Дата на рег. : 07.02.2009
Re: Перверзни истории 18+
Вто Авг 04, 2009 8:58 pm
моля те дай и другата глава,че няма да мога да спа докато не разбера какво става на татък
- OverHellЛюбител
От : Дупница
Рожден ден : 25.08.1995
Дата на рег. : 06.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Вто Авг 04, 2009 10:46 pm
Давай нататък! Супер е
Вто Авг 04, 2009 11:07 pm
Втора Глава – Първа част
- Сакура. – промълви ледения глас иззад рамото ‘и. Тя веднага го позна – беше Саске. Макар и да бе постигнал целта си – убиването на Итачи, той не се бе променил много. Може би защото вече знаеше истината за клана Учиха.
- Да, Саске-кун?
- Довечера ще бъдеш посетена. – отсече той хладно, но преди куноичито да каже нещо, той се изпари в облак от дим.
Очите на Сакура се ококориха. Тя не можеше да повярва на казаното – Гост? Довечера? И кой ли щеше да е той? А защо точно Саске и казваше това? Откъде го знаеше? Въпроси много – отговори малко. Но в едно беше сигурна – тази нощ щеше да бодува.
Тя прогони мислите, поне засега и тръгна към целта си – тренировъчната площадка. Трябваше да тренира за да стане още по-силна. Когато стигна там, Наруто и Какаши вече бяха там. Саске също стоеше облегнат на едно дърво, но тя не го заговори, нито пък той нея.
През цялото време розовокоската беше умислена и разсеяна, затова и не успя да потренира като хората. Казаното от чернокосия ‘и съотборник сякаш я шокираше все повече и повече, докато русия ‘и съотборник не забеляза това.
- Сакура-чан, какво ти е? – попита Наруто изпод вежда.
- Нищо, хехехехехе – погледна ги тя глуповато.
- Нищо ли? На мен ми прилича на нещо... – заяви Какаши изпод маската си.
- Не, не, наистина нищо. – Тя хвърли бърз поглед към Саске, който пък беше забил очи в далечината.
- Ъъъ, щом казваш...- невярващо измърмори русия нинджа и продължи тренировките.
Сакура се опита да се стегне, погледна Саске и реши да говори с него. Тук, сега, ВЕДНАГА!
Но веднага щом го погледна...Нещо стана...Тя видя Саске...Само че...без дрехи. Представяше си го като в някои от онези...филми...
Изведнъж почервеня и се хвана за главата:
- НЕ, НЕ, НЕЕЕЕ!!! – завайка се тя.
- Сакура-чан, добре ли си?! – извика Наруто на свой ред.
- Д-да...Просто се...сетих че...забравих котлона включен, чаооо!!! – излъга тя и набързо офейка.
„К-как може да си представя такова нещо? Може би наистина съм станала някаква извратенячка?! Не, не, не! Няма да мисля за това.”
Сакура съвсем забрави за казаното от Саске, изми се, нахлузи си нощничката и се шмугна в леглото. Заспа, унесена в неприятните си мисли...
Звук, съвсем тих, като падащо перце се чу откъм кухнята, а Сакура някак си успя да чуе това, но помисли че е само сън...
Следва Продължение...
- Сакура. – промълви ледения глас иззад рамото ‘и. Тя веднага го позна – беше Саске. Макар и да бе постигнал целта си – убиването на Итачи, той не се бе променил много. Може би защото вече знаеше истината за клана Учиха.
- Да, Саске-кун?
- Довечера ще бъдеш посетена. – отсече той хладно, но преди куноичито да каже нещо, той се изпари в облак от дим.
Очите на Сакура се ококориха. Тя не можеше да повярва на казаното – Гост? Довечера? И кой ли щеше да е той? А защо точно Саске и казваше това? Откъде го знаеше? Въпроси много – отговори малко. Но в едно беше сигурна – тази нощ щеше да бодува.
Тя прогони мислите, поне засега и тръгна към целта си – тренировъчната площадка. Трябваше да тренира за да стане още по-силна. Когато стигна там, Наруто и Какаши вече бяха там. Саске също стоеше облегнат на едно дърво, но тя не го заговори, нито пък той нея.
През цялото време розовокоската беше умислена и разсеяна, затова и не успя да потренира като хората. Казаното от чернокосия ‘и съотборник сякаш я шокираше все повече и повече, докато русия ‘и съотборник не забеляза това.
- Сакура-чан, какво ти е? – попита Наруто изпод вежда.
- Нищо, хехехехехе – погледна ги тя глуповато.
- Нищо ли? На мен ми прилича на нещо... – заяви Какаши изпод маската си.
- Не, не, наистина нищо. – Тя хвърли бърз поглед към Саске, който пък беше забил очи в далечината.
- Ъъъ, щом казваш...- невярващо измърмори русия нинджа и продължи тренировките.
Сакура се опита да се стегне, погледна Саске и реши да говори с него. Тук, сега, ВЕДНАГА!
Но веднага щом го погледна...Нещо стана...Тя видя Саске...Само че...без дрехи. Представяше си го като в някои от онези...филми...
Изведнъж почервеня и се хвана за главата:
- НЕ, НЕ, НЕЕЕЕ!!! – завайка се тя.
- Сакура-чан, добре ли си?! – извика Наруто на свой ред.
- Д-да...Просто се...сетих че...забравих котлона включен, чаооо!!! – излъга тя и набързо офейка.
„К-как може да си представя такова нещо? Може би наистина съм станала някаква извратенячка?! Не, не, не! Няма да мисля за това.”
Сакура съвсем забрави за казаното от Саске, изми се, нахлузи си нощничката и се шмугна в леглото. Заспа, унесена в неприятните си мисли...
Звук, съвсем тих, като падащо перце се чу откъм кухнята, а Сакура някак си успя да чуе това, но помисли че е само сън...
Следва Продължение...
- Rossi_ChanРедовен
От : София
Рожден ден : 17.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.08.2008
Вто Авг 04, 2009 11:14 pm
Ууу да не е зле :bravo:
Сря Авг 05, 2009 12:47 pm
Втора Глава – Втора част
„Само сън...” – помисли тя и пак се унесе...
Нечия топла ръка я погали нежно по бузата. Сакура се осъзна и бързо отвори очи. Пред нея стоеше високо момче, лицето му беше в сянка. Тя го погледна по един много очаквателен начин. Сякаш знаеше какво ще стане. А то стана.
Той пристъпи и малко светлина от луната огря бледото му лице. Беше...
- Саске-ку... – недовърши изненаданата Сакура, защото момчето сложи пръст върху устните ‘и.
Той нежно я погали по шията, после с едно бързо движение се озова върху нея. Целуна я толкова страстно, сякаш жаден вампир пие кръв от нечие гърло. Сакура беше толкова шокирана, гледаше безпомощно и все още мислеше, че това е сън. Саске разскъса нощничката ‘и, като лъв разкъсващ плячка.
- Хъх? – леко промълви Сакура.
Той засмука едното ‘и зърно, като бавно потъркваше другата ‘и гърда...Сакура се чувстваше толкова реално, сякаш това наистина се случваше. Но тя не осъзнаваше че това не беше сън. Леко изпъшка, когато Саске засмука и другото ‘и зърно. Момчето продължаваше все по-надолу и по-надолу. Разкъса гащите ‘и и стигна котенцето ‘и. След като го облиза, вкара пръстите си и ритмично почна да ги движи.
- Ах..киааа...
Саске извади члена си, разтвори краката ‘и и...
- КИАААААААААААААААААААААААААААРГХ...
На сутринта Сакура се събуди и сънливо тръгна към банята. Изми зъбите си и когато започна да жабурка вода се погледна. Беше чисто гола – както майка я е родила. Веднага изплю водата, та чак се задави. Хукна да се преоблича и нахлузи дрехите си. Като погледна че в леглото няма никого, тя се успокои – вчерашната случка наистина е била сън. Но видя нещо друго - разкъсаната нощница, която бе захвърлена небрежно на леглото ‘и. На парченца, при това. Тя легна и се замисили.
„Явно ми трябва психиатър, почвам да късам дрехите си през нощта. Убедена съм, че нещо е станало, но не знам какво...” Тя се обърна и видя, че на възглавницата ‘и има черен косъм. В този миг и просветна – гостът, който щеше да я посети – Това бе Саске. Това, което се бе случило не беше сън, а самата реалност. Тя запремига асимилирайки какво точно се бе случило с нея и съотборника ‘и снощи – нейния първи път.
Следва Продължение...
„Само сън...” – помисли тя и пак се унесе...
Нечия топла ръка я погали нежно по бузата. Сакура се осъзна и бързо отвори очи. Пред нея стоеше високо момче, лицето му беше в сянка. Тя го погледна по един много очаквателен начин. Сякаш знаеше какво ще стане. А то стана.
Той пристъпи и малко светлина от луната огря бледото му лице. Беше...
- Саске-ку... – недовърши изненаданата Сакура, защото момчето сложи пръст върху устните ‘и.
Той нежно я погали по шията, после с едно бързо движение се озова върху нея. Целуна я толкова страстно, сякаш жаден вампир пие кръв от нечие гърло. Сакура беше толкова шокирана, гледаше безпомощно и все още мислеше, че това е сън. Саске разскъса нощничката ‘и, като лъв разкъсващ плячка.
- Хъх? – леко промълви Сакура.
Той засмука едното ‘и зърно, като бавно потъркваше другата ‘и гърда...Сакура се чувстваше толкова реално, сякаш това наистина се случваше. Но тя не осъзнаваше че това не беше сън. Леко изпъшка, когато Саске засмука и другото ‘и зърно. Момчето продължаваше все по-надолу и по-надолу. Разкъса гащите ‘и и стигна котенцето ‘и. След като го облиза, вкара пръстите си и ритмично почна да ги движи.
- Ах..киааа...
Саске извади члена си, разтвори краката ‘и и...
- КИАААААААААААААААААААААААААААРГХ...
На сутринта Сакура се събуди и сънливо тръгна към банята. Изми зъбите си и когато започна да жабурка вода се погледна. Беше чисто гола – както майка я е родила. Веднага изплю водата, та чак се задави. Хукна да се преоблича и нахлузи дрехите си. Като погледна че в леглото няма никого, тя се успокои – вчерашната случка наистина е била сън. Но видя нещо друго - разкъсаната нощница, която бе захвърлена небрежно на леглото ‘и. На парченца, при това. Тя легна и се замисили.
„Явно ми трябва психиатър, почвам да късам дрехите си през нощта. Убедена съм, че нещо е станало, но не знам какво...” Тя се обърна и видя, че на възглавницата ‘и има черен косъм. В този миг и просветна – гостът, който щеше да я посети – Това бе Саске. Това, което се бе случило не беше сън, а самата реалност. Тя запремига асимилирайки какво точно се бе случило с нея и съотборника ‘и снощи – нейния първи път.
Следва Продължение...
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Сря Авг 05, 2009 1:11 pm
ДАВАЙ ОЩЕ - СТАВА ИНТЕРЕСНО
- rosencetoПриятел
Сря Авг 05, 2009 3:08 pm
и аз това викам давай още наистина ства интересно
П.П. Ставаш за писателка на перверзни истории
П.П. Ставаш за писателка на перверзни истории
- OverHellЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Авг 05, 2009 3:36 pm
rosenceto написа:П.П. Ставаш за писателка на перверзни истории
И аз така мисля
Сря Авг 05, 2009 5:42 pm
Трета Глава
Сега ще се пренесем към едно не дотолкова познато местенце, а именно – базата на Акатски.
- Дейдара, излизай от банята. – провикна се Конан.
- Още не съм си оправил косата, ън! – измрънка Дей.
- Ух, всеки ден едно и също. – ядоса се Конан и седна на дивана до Пейн.
„Дейдара е голям дразнител!” – мислеше си Конан, когато изведнъж блондна излезе победоносно от банята.
- Е, какво ще кажете? – питаше той, сочейки новата си прическа. – Много е яка, ън!
„Да, да не ми пука...” – каза си наум Конан и влезе в банята за да се изкъпе. Когато направи и това се загърна с една хавлия и понечи да се качва нагоре за да си вземе бельо, но щом излезе, веднага погледите на останалите от Акатски се приковаха в нейните балкони. Сочни, пресни, красиви, големи...Даже Дейдара спря да хвали косата си и се зазяпа. Почти всички слюноотделяха - без Итачи, разбира се. Конан леко почервеня.
- Хъм! – чу се от нея и тя тръгна нагоре по стълбите, докато колегите ‘и гледаха пищния задник.
- Ааа, така няма да се разберем! – ядоса се Пейн.
Конан започна да рови из чекмеджетата, но не намери нищичко. Накрая се сети кой може да е и веднага почука на съседната стая. Тоби сънливо отвори, а Конан започна конското:
- Тоби, старец такъв, казах ти никога да не ползваш бельото ми за салфетки! Тц, тц, тц, лошо, лошо, ЛОШО момче!!!
Тоби много се разстрои:
- Ааа, ама Тоби не е лошо момче. И страец не е!
- Така ли?
Конан пристъпи напред заплашително, а Тоби затвори вратата и изненадващо промени тона си:
- Така! – после той направи две бързи движения, но всичко си остана както преди. Е, ако не броим факта, че Конан вече бе гола, а хавлията ‘и – на парченца.
- Какв...? – синекоската бе прекъсната от още едно бързо движение – Тоби я притисна към стената ‘и и промълви:
- Сега ще видиш колко е добър Тоби... – хвърли ‘и той многозначна усмивка, а тя погледна някак странно. После схвана за какво говори.
- Тоооби!!! – изкрещя тя и се опита да го ритне, но той бе направил някакво джутсу и тя въобще не го докосна. Чернокоското свали маската си и облиза Конан по врата, а тя направо полудя във всеки смисъл. Изгуби разсъдък и се нахвълрли върху Тоби. Двамата паднаха върху леглото, а ръката на Тоби се озова върху пищните и форми. Синекоската го разсъблече до кръста и двамата се заопипваха с палави движения, а когато Тоби обработи котенцето ‘и с ръка, започна и с език. Конан тихо пъшкаше и спусна нокти по вече голия му гръб. Той я хвана за дупето, а тя се усмихна перверзно. Пъхна ръка в панталоните му и погали главичката на божеството му. После затърка силно, а когато той се изпразни върху нея тя го погълна.
- Тоби не може да стиска повече. – прошепна той. Конан се учуди, а той я надупи и захапа ухото ‘и. – Просто не може да се контролира.
Той разкопча панталоните си и с плавни движения започна да го вкарва, като ускоряваше и ускоряваше, а Конан пъшкаше все повече и повече. Тя беше готова да получи върховното удоволствие, когато Тоби даде на макс със някакви шантави движения. Конан изпъшка силно и получи най-могъщия оргазъм. Чернокоското се усмихна и я погледна заговорнически. Конан легна и задиша учестено.
- Тряб...ва да...пов...торим – накъсано каза тя.
- Нали ти казах, че Тоби е добро момче. – смигна той, скри се зад маската и изчезна надолу.
- Тоби, какво се чуваше от горния етаж? – попита подозрително Пейн.
- Ааа, нищо. Конан-чан помагаше на Тоби да стигне курабийките.
- Хм...Е, както и да е - имам нов план.
Нека се върнем към събитията в Коноха:
Отбор седем се бе събрал за тренировка. Сакура цялата пламтеше и не смееше да погледне към Саске, който пък през цялото време носеше лукава усмивка на лицето си. Наруто няколко пъти бе питал какво става но никой не му отговаряше.
Денят беше към края си, а Сакура остана сама на полянката за тренировки...После изведнъж изчезна и тръгна към апартамента на Саске.
Следва Продължение...
Сега ще се пренесем към едно не дотолкова познато местенце, а именно – базата на Акатски.
- Дейдара, излизай от банята. – провикна се Конан.
- Още не съм си оправил косата, ън! – измрънка Дей.
- Ух, всеки ден едно и също. – ядоса се Конан и седна на дивана до Пейн.
„Дейдара е голям дразнител!” – мислеше си Конан, когато изведнъж блондна излезе победоносно от банята.
- Е, какво ще кажете? – питаше той, сочейки новата си прическа. – Много е яка, ън!
„Да, да не ми пука...” – каза си наум Конан и влезе в банята за да се изкъпе. Когато направи и това се загърна с една хавлия и понечи да се качва нагоре за да си вземе бельо, но щом излезе, веднага погледите на останалите от Акатски се приковаха в нейните балкони. Сочни, пресни, красиви, големи...Даже Дейдара спря да хвали косата си и се зазяпа. Почти всички слюноотделяха - без Итачи, разбира се. Конан леко почервеня.
- Хъм! – чу се от нея и тя тръгна нагоре по стълбите, докато колегите ‘и гледаха пищния задник.
- Ааа, така няма да се разберем! – ядоса се Пейн.
Конан започна да рови из чекмеджетата, но не намери нищичко. Накрая се сети кой може да е и веднага почука на съседната стая. Тоби сънливо отвори, а Конан започна конското:
- Тоби, старец такъв, казах ти никога да не ползваш бельото ми за салфетки! Тц, тц, тц, лошо, лошо, ЛОШО момче!!!
Тоби много се разстрои:
- Ааа, ама Тоби не е лошо момче. И страец не е!
- Така ли?
Конан пристъпи напред заплашително, а Тоби затвори вратата и изненадващо промени тона си:
- Така! – после той направи две бързи движения, но всичко си остана както преди. Е, ако не броим факта, че Конан вече бе гола, а хавлията ‘и – на парченца.
- Какв...? – синекоската бе прекъсната от още едно бързо движение – Тоби я притисна към стената ‘и и промълви:
- Сега ще видиш колко е добър Тоби... – хвърли ‘и той многозначна усмивка, а тя погледна някак странно. После схвана за какво говори.
- Тоооби!!! – изкрещя тя и се опита да го ритне, но той бе направил някакво джутсу и тя въобще не го докосна. Чернокоското свали маската си и облиза Конан по врата, а тя направо полудя във всеки смисъл. Изгуби разсъдък и се нахвълрли върху Тоби. Двамата паднаха върху леглото, а ръката на Тоби се озова върху пищните и форми. Синекоската го разсъблече до кръста и двамата се заопипваха с палави движения, а когато Тоби обработи котенцето ‘и с ръка, започна и с език. Конан тихо пъшкаше и спусна нокти по вече голия му гръб. Той я хвана за дупето, а тя се усмихна перверзно. Пъхна ръка в панталоните му и погали главичката на божеството му. После затърка силно, а когато той се изпразни върху нея тя го погълна.
- Тоби не може да стиска повече. – прошепна той. Конан се учуди, а той я надупи и захапа ухото ‘и. – Просто не може да се контролира.
Той разкопча панталоните си и с плавни движения започна да го вкарва, като ускоряваше и ускоряваше, а Конан пъшкаше все повече и повече. Тя беше готова да получи върховното удоволствие, когато Тоби даде на макс със някакви шантави движения. Конан изпъшка силно и получи най-могъщия оргазъм. Чернокоското се усмихна и я погледна заговорнически. Конан легна и задиша учестено.
- Тряб...ва да...пов...торим – накъсано каза тя.
- Нали ти казах, че Тоби е добро момче. – смигна той, скри се зад маската и изчезна надолу.
- Тоби, какво се чуваше от горния етаж? – попита подозрително Пейн.
- Ааа, нищо. Конан-чан помагаше на Тоби да стигне курабийките.
- Хм...Е, както и да е - имам нов план.
Нека се върнем към събитията в Коноха:
Отбор седем се бе събрал за тренировка. Сакура цялата пламтеше и не смееше да погледне към Саске, който пък през цялото време носеше лукава усмивка на лицето си. Наруто няколко пъти бе питал какво става но никой не му отговаряше.
Денят беше към края си, а Сакура остана сама на полянката за тренировки...После изведнъж изчезна и тръгна към апартамента на Саске.
Следва Продължение...
- OverHellЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Авг 05, 2009 7:35 pm
:lol!: :lol!: :lol!: Искам Прдоължението :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
- Ne7WoRkManga Master
От : *****
Дата на рег. : 04.08.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Авг 05, 2009 7:58 pm
Точно така, продължението !!!!
- rosencetoПриятел
Сря Авг 05, 2009 8:02 pm
маного добре продължавай
Сря Авг 05, 2009 9:31 pm
Новата главичка, която направих извънредно.
Сакура запраши към апартамента на Саске със страшна скорост. Когато стигна, а това беше по-малко от пет секунди, тя почука така на вратата, че тя щеше да се счупи. Саске отвори и я погледна безизразно. Тя нахално пристъпи, а Саске се облегна на стената в коридора.
- Мисля, че имаш да ми казваш нещо, Саске-кун.
Чернокоското се усмихна загадъчно, а Сакура продължи:
- Какво точно стана вчера?! – неразбиращо го погледна тя.
Саске я погледна в очите със много странен поглед. После заобяснава:
- Както сама разбра, гостът бях аз. А какво става с теб си остава загадка – не знам каква е причината за сънищата ти. Това което мога да ти кажа е...
Сакура погледна очаквателно...
- ...Не мога да се владея...Просто не издържах...Ти си...толкова крехка... – при тази дума той нежно погали долната и устна, а тя трепна.
- Но защо тогава усещах всичко като сън?
- Влияеше ти активирания ми мангекю шаринган.
- Но...защо?
- За да не разбереш. Но явно не си толкова глупава. – усмихна се той.
- Но Саске...не разбирам! Ти си толкова хладен и леден. Как може да се промениш дотолкова, че да правиш любов...с мен?!
- Разбираш ли, когато се върнах в селото вие с Наруто ме приветсвахте с толкова много чувства. Вече и аз започвам да ги разбирам и приемам. Но не напълно – глухо натърти той на последното изречение.
- О! – една сълза се търкулна по бузата ‘и. – О, Саске!
Тя го целуна толкова страстно, толкова наситено и неописуемо. От любов. От благодарност и какво ли още не. Той не почака и отвърна.
- Нека го повторим. Но този път ще участвам и аз. – усмихна му се тя.
Изведнъж на вратата се почука – беше Наруто. Сакура отвори и русокоското ахна:
- Сакура-чан, какво правиш тук?
- Ааа...аз ли? Ами, хехеххехе, Наруто нали разбираш, аз...
- Няма нищо общо с теб, Наруто. – обади се Саске.
- Ами... Аз по-добре да тръгвам тогава – прошепна Сакура и многозначително се обърна към Саске – Ще довършим някои друг път. Той само кимна бързо, а Сакура се омете пред погледа на неразбиращия русокос шиноби.
- Чудесно, замалко да се издам пред Наруто. Но може би е добре да разбере, че леда в Саске се топи – бавно, но сигурно. – усмихна се тя на себе си.
Тя се умисли и без да види вече бе вкъщи. Легна си изморена, а когато заспа звукът на падащо перо я приветства. Топли пръсти я погалиха, а същите топли устни докоснаха нейните собствени. Но по-нататък не се случи нищо.
Съжелявам, нещо съм се объркала главата продължава:
На сутринта Сакура се събуди доста свежа, изми се и тръгна към днешното събрание на всички шинобита и куноичита от селото. За жалост не видя бележката, оставена на хладилника от майка ‘и, която гласеше:
„Сакура, трябва да станеш по-рано и да си купиш нови дрехи, тези са ти умаляли!!!”
Тя просто излетя от вкъщи със старите си дрехи по-най бързия начин. Когато пристигна там беше пълно – едната част представляваше женските нинджи, а другата – мъжките.
Сакура щеше да помага на Тсунаде за речта ‘и. Та, Тсунаде започна речта си със много добра новина, но когато Шизуне тръгна да ‘и подава една папка се спъна във внезапно мръдналата се Сакура. Шизуне не падна за разлика от папката. Сакура посегна да я вдигне, но тогава се случи нещо – умалялата и тясна горна дреха на Сакура се разцепи от натиска и тя остана в наведено положение, да ама по сутиен. Тсунаде и Шизуне зяпнаха притеснени, а лявата страна от публиката, тоест шинобитата зяпнаха с лиги, стичащи се до земята.
Почти всички получиха голямо кръвотечение от носа, а Сакура почервеня от срам, скривайки гърдите си с ръце.
Сакура запраши към апартамента на Саске със страшна скорост. Когато стигна, а това беше по-малко от пет секунди, тя почука така на вратата, че тя щеше да се счупи. Саске отвори и я погледна безизразно. Тя нахално пристъпи, а Саске се облегна на стената в коридора.
- Мисля, че имаш да ми казваш нещо, Саске-кун.
Чернокоското се усмихна загадъчно, а Сакура продължи:
- Какво точно стана вчера?! – неразбиращо го погледна тя.
Саске я погледна в очите със много странен поглед. После заобяснава:
- Както сама разбра, гостът бях аз. А какво става с теб си остава загадка – не знам каква е причината за сънищата ти. Това което мога да ти кажа е...
Сакура погледна очаквателно...
- ...Не мога да се владея...Просто не издържах...Ти си...толкова крехка... – при тази дума той нежно погали долната и устна, а тя трепна.
- Но защо тогава усещах всичко като сън?
- Влияеше ти активирания ми мангекю шаринган.
- Но...защо?
- За да не разбереш. Но явно не си толкова глупава. – усмихна се той.
- Но Саске...не разбирам! Ти си толкова хладен и леден. Как може да се промениш дотолкова, че да правиш любов...с мен?!
- Разбираш ли, когато се върнах в селото вие с Наруто ме приветсвахте с толкова много чувства. Вече и аз започвам да ги разбирам и приемам. Но не напълно – глухо натърти той на последното изречение.
- О! – една сълза се търкулна по бузата ‘и. – О, Саске!
Тя го целуна толкова страстно, толкова наситено и неописуемо. От любов. От благодарност и какво ли още не. Той не почака и отвърна.
- Нека го повторим. Но този път ще участвам и аз. – усмихна му се тя.
Изведнъж на вратата се почука – беше Наруто. Сакура отвори и русокоското ахна:
- Сакура-чан, какво правиш тук?
- Ааа...аз ли? Ами, хехеххехе, Наруто нали разбираш, аз...
- Няма нищо общо с теб, Наруто. – обади се Саске.
- Ами... Аз по-добре да тръгвам тогава – прошепна Сакура и многозначително се обърна към Саске – Ще довършим някои друг път. Той само кимна бързо, а Сакура се омете пред погледа на неразбиращия русокос шиноби.
- Чудесно, замалко да се издам пред Наруто. Но може би е добре да разбере, че леда в Саске се топи – бавно, но сигурно. – усмихна се тя на себе си.
Тя се умисли и без да види вече бе вкъщи. Легна си изморена, а когато заспа звукът на падащо перо я приветства. Топли пръсти я погалиха, а същите топли устни докоснаха нейните собствени. Но по-нататък не се случи нищо.
Съжелявам, нещо съм се объркала главата продължава:
На сутринта Сакура се събуди доста свежа, изми се и тръгна към днешното събрание на всички шинобита и куноичита от селото. За жалост не видя бележката, оставена на хладилника от майка ‘и, която гласеше:
„Сакура, трябва да станеш по-рано и да си купиш нови дрехи, тези са ти умаляли!!!”
Тя просто излетя от вкъщи със старите си дрехи по-най бързия начин. Когато пристигна там беше пълно – едната част представляваше женските нинджи, а другата – мъжките.
Сакура щеше да помага на Тсунаде за речта ‘и. Та, Тсунаде започна речта си със много добра новина, но когато Шизуне тръгна да ‘и подава една папка се спъна във внезапно мръдналата се Сакура. Шизуне не падна за разлика от папката. Сакура посегна да я вдигне, но тогава се случи нещо – умалялата и тясна горна дреха на Сакура се разцепи от натиска и тя остана в наведено положение, да ама по сутиен. Тсунаде и Шизуне зяпнаха притеснени, а лявата страна от публиката, тоест шинобитата зяпнаха с лиги, стичащи се до земята.
Почти всички получиха голямо кръвотечение от носа, а Сакура почервеня от срам, скривайки гърдите си с ръце.
- rosencetoПриятел
Чет Авг 06, 2009 1:58 pm
леле много те бива в писането на мръсни истории честно.
Трябва да станеш сценарист на порно филми.
П.П.Да не ми се обидиш нещо само,казвам го с добри чувства
Трябва да станеш сценарист на порно филми.
П.П.Да не ми се обидиш нещо само,казвам го с добри чувства
- kiss meПрохождащо
- От : La Push
Дата на рег. : 06.08.2009
Чет Авг 06, 2009 8:08 pm
хахахах вече стана порно звезда, а?
пиши на кирилица - от Misa-chan
пиши на кирилица - от Misa-chan
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Чет Авг 06, 2009 8:18 pm
ИСКАМЕ ОЩЕ!
Ей, за планът на Акатски аз давах идеята Айде по скайп ша пишем.
Ей, за планът на Акатски аз давах идеята Айде по скайп ша пишем.
- OverHellЛюбител
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Авг 07, 2009 3:37 am
Искам Продължението
П.П.Много те жива в писане на перверзни историй
П.П.Много те жива в писане на перверзни историй
Пет Авг 07, 2009 11:06 am
Окей, почвам новата главичка, а Топчету ще помага по скайп.
- Ne7WoRkManga Master
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пет Авг 07, 2009 11:27 am
Давайте момичета, йахууу
Пет Авг 07, 2009 1:24 pm
Благодаря на Топчету за една снимка с Тсунаде, чиято история ще излезне в следващата глава, но все пак е помощ. Ето я и новата главичка вдъхновена от Сасусаку доуджинчета:
Пета Глава
Сакура седеше в една и съща поза от няколко минути. Като вкаменена, а шинобитата я гледаха право в откритата гръд. Изведнъж бомбата изригна:
- АААААААААААРГХ!!! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАМ ИЗВРАТЕНЯЦИ ТАКИВА!!! – тя закрачи ядосано към изхода и грабна кърпата, която ‘и подаде Шизуне.
- Благодаря – промърмори тя тихо и почервеняла напусна мястото и уви кърпата около гръдта си. Докато гневно крачеше по улицата и обираше погледите със наполвина разкъсаната фанелка, Сакура срещна Наруто, който бе закъснял. Или по-точно той срещна нея.
- Охоооо, Сакура-чан. Да си виждала Хината? Търсих я навсякъде, но...
В този момент от далечината се показа силуетна на момиче и когато то се приближи, те забелязаха че това бе Хината.
- Ооооой, Хината, тебе търсиииих! – завика Наруто от далече и се разтича към чернокоската, но от бързане се спъна в един камък и падна върху Хюга. Така падна, че главата му се озова между двата крака на Хината, която впрочем бе с пола.
- АААААА!!! – почервеня тя и му плясна такъв шамар, че той отлетя двадесет метра нагоре.
- Хината, добре ли си?
- Д-да. – казвайки това, чернокоската припадна.
- Нарутоооо!!! – хвана го Сакура за яката. – Искам да се погрижиш за Хината. Изпрати я до тях и не прави никакви глупости! Хайде, тръгвай! – побутна го тя.
Наруто взе момичето на ръце и продължи към къщата на клана Хюга. Но си помисли –
„ Какво ли ще каже баща ‘и като ни види така? По-добре да дойде в нас, докато се свести.”
Сакура бе продължила пътя си и изведнъж мозъка ‘и си дойде на мястото. Всичко което бяха правили със Саске досега – какво си бе мислила тя? А даже не ‘и бе поискал разрешение. Пък и...сънищата и – откъде знаеше той за тях. Тя не бе споменавала нищичко пред него. Е, пак се налагаше да отскочи до неговото общежитие за въпроси.
Тя се засили, но понеже придържането на кърпата с една ръка ‘и пречеше, просто я махна. Някои перверзни дядки и чичковци се загледаха, но тя не им обърна внимание. Мислеше как да се ядоса на Саске, как да започне разговора, който предстоеше.
Сакура стигна и тръгна да чука на вратата, но видя че е отворена и влезе. Цареше надгробна тишина. Тя затаршува из стаите и в последната намери Саске – спящ или поне правещ се на такъв, върху едно меко бяло легло. Тя седна на края му и се загледа в лицето на Саске. Каквото и да ‘и беше направил, Сакура не можеше да му се кара точно сега. Изглеждаше толкова мил, красив, добър, топъл и непорочен. Или може би не? Уж спящото момче хвана ръката ‘и и със няколко бързи движения се озова над нея. Куноичито не успя да заговори заради топлия език спуснал се по линията на врата ‘и. Тя го избута нагоре, но той бе твърде силен и се задържа над Сакура.
- Това бе наказанието ти, задето развали съня ми. – усмихна и се той лукаво и слезе бавно от нея.
- Саске, трябва да те питам нещо – изправяше се Сакура, още стъписана от реакцията му. – Откъде знаеш за сънищата ми, аз не съм ти казвала и дума за тях, а ти...
- Преди да заспиш, – погали я той по устните – правех едно джутсу с шаринганът си.
- М-МОЛЯ?! *&@#^@#$%^&!!! – изруга Сакура. – Защооо?!
- Не бяха ли приятни?!
- Направо чудесни... – ядоса се тя. – Но искам истинската причина.
- Показвах ти какво ще ти се случи. – отвърна със своето безраличие той.
- КАКВО?! – Сакура се шокира още повече. И той ли бе такъв?! – Н-но защо не ме попита, когато пристигна онази вечер и...
- Бях сигурен че и ти го искаш. – отвърна просто Саске.
- А-аз?! – прошепна Сакура, но и тя не бе сигурна дали още иска да отвърне с „не”.
- А сега трябва да ти дам нещо. – Саске бръкна в един шкаф и подаде едно розово хапче на куноичито.
- К-какво е това – попита Сакура, но не беше сигурна дали иска да чуе отговора.
- Контрацептиви.
По това време, в базата на Акатски:
- Хидан, Тоби, Зетсу и Кисаме – идвате с мен. Останалите остават. – каза Пейн. – Ясно ли е?
Следва Продължение...
Пета Глава
Сакура седеше в една и съща поза от няколко минути. Като вкаменена, а шинобитата я гледаха право в откритата гръд. Изведнъж бомбата изригна:
- АААААААААААРГХ!!! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАМ ИЗВРАТЕНЯЦИ ТАКИВА!!! – тя закрачи ядосано към изхода и грабна кърпата, която ‘и подаде Шизуне.
- Благодаря – промърмори тя тихо и почервеняла напусна мястото и уви кърпата около гръдта си. Докато гневно крачеше по улицата и обираше погледите със наполвина разкъсаната фанелка, Сакура срещна Наруто, който бе закъснял. Или по-точно той срещна нея.
- Охоооо, Сакура-чан. Да си виждала Хината? Търсих я навсякъде, но...
В този момент от далечината се показа силуетна на момиче и когато то се приближи, те забелязаха че това бе Хината.
- Ооооой, Хината, тебе търсиииих! – завика Наруто от далече и се разтича към чернокоската, но от бързане се спъна в един камък и падна върху Хюга. Така падна, че главата му се озова между двата крака на Хината, която впрочем бе с пола.
- АААААА!!! – почервеня тя и му плясна такъв шамар, че той отлетя двадесет метра нагоре.
- Хината, добре ли си?
- Д-да. – казвайки това, чернокоската припадна.
- Нарутоооо!!! – хвана го Сакура за яката. – Искам да се погрижиш за Хината. Изпрати я до тях и не прави никакви глупости! Хайде, тръгвай! – побутна го тя.
Наруто взе момичето на ръце и продължи към къщата на клана Хюга. Но си помисли –
„ Какво ли ще каже баща ‘и като ни види така? По-добре да дойде в нас, докато се свести.”
Сакура бе продължила пътя си и изведнъж мозъка ‘и си дойде на мястото. Всичко което бяха правили със Саске досега – какво си бе мислила тя? А даже не ‘и бе поискал разрешение. Пък и...сънищата и – откъде знаеше той за тях. Тя не бе споменавала нищичко пред него. Е, пак се налагаше да отскочи до неговото общежитие за въпроси.
Тя се засили, но понеже придържането на кърпата с една ръка ‘и пречеше, просто я махна. Някои перверзни дядки и чичковци се загледаха, но тя не им обърна внимание. Мислеше как да се ядоса на Саске, как да започне разговора, който предстоеше.
Сакура стигна и тръгна да чука на вратата, но видя че е отворена и влезе. Цареше надгробна тишина. Тя затаршува из стаите и в последната намери Саске – спящ или поне правещ се на такъв, върху едно меко бяло легло. Тя седна на края му и се загледа в лицето на Саске. Каквото и да ‘и беше направил, Сакура не можеше да му се кара точно сега. Изглеждаше толкова мил, красив, добър, топъл и непорочен. Или може би не? Уж спящото момче хвана ръката ‘и и със няколко бързи движения се озова над нея. Куноичито не успя да заговори заради топлия език спуснал се по линията на врата ‘и. Тя го избута нагоре, но той бе твърде силен и се задържа над Сакура.
- Това бе наказанието ти, задето развали съня ми. – усмихна и се той лукаво и слезе бавно от нея.
- Саске, трябва да те питам нещо – изправяше се Сакура, още стъписана от реакцията му. – Откъде знаеш за сънищата ми, аз не съм ти казвала и дума за тях, а ти...
- Преди да заспиш, – погали я той по устните – правех едно джутсу с шаринганът си.
- М-МОЛЯ?! *&@#^@#$%^&!!! – изруга Сакура. – Защооо?!
- Не бяха ли приятни?!
- Направо чудесни... – ядоса се тя. – Но искам истинската причина.
- Показвах ти какво ще ти се случи. – отвърна със своето безраличие той.
- КАКВО?! – Сакура се шокира още повече. И той ли бе такъв?! – Н-но защо не ме попита, когато пристигна онази вечер и...
- Бях сигурен че и ти го искаш. – отвърна просто Саске.
- А-аз?! – прошепна Сакура, но и тя не бе сигурна дали още иска да отвърне с „не”.
- А сега трябва да ти дам нещо. – Саске бръкна в един шкаф и подаде едно розово хапче на куноичито.
- К-какво е това – попита Сакура, но не беше сигурна дали иска да чуе отговора.
- Контрацептиви.
По това време, в базата на Акатски:
- Хидан, Тоби, Зетсу и Кисаме – идвате с мен. Останалите остават. – каза Пейн. – Ясно ли е?
Следва Продължение...
- rosencetoПриятел
Пет Авг 07, 2009 3:31 pm
както вече казах в писането на перверзни истории ти си най-добрата. :bravo: :cvetq:
- Ne7WoRkManga Master
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пет Авг 07, 2009 3:32 pm
Охоо, тая глава е мн яка като вас :bravo:
Само, че нямаше много перверзия. Сигурно не ви се е пишело.
Само, че нямаше много перверзия. Сигурно не ви се е пишело.
- Sakura_loveУчaщ се
От : Konoha
Рожден ден : 19.06.1997
Години : 27
Дата на рег. : 08.07.2009
Пет Авг 07, 2009 8:41 pm
е то не може в всяка глава важното е че изобщо има иначе е страхотно
много ти завиждам да можех и аз да сам добра като теб независимо дали в п-е или др... :obi4amte:
много ти завиждам да можех и аз да сам добра като теб независимо дали в п-е или др... :obi4amte:
Пет Авг 07, 2009 11:04 pm
[b]До утре ще е готова новата глава:
с мн перверзия и мн смях :!:
п.п: не че в момента ми е до смях,де...
с мн перверзия и мн смях :!:
п.п: не че в момента ми е до смях,де...