Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Перверзни истории 18+

+63
tan4eto_vd
goldy1999
sayuri
DaNsItY
Bloody_Merry
..Bunny-By..!!
livarpyl
peps_png
bLear_cHan
Obsession
Vεrsus Alvαro
Tuttu
in4eto
Miss Inтerpol ^.^
/7epBep3eH
Конан
mirellka62697
ramkoz
beshi
Анубис Кентаро
Thэ Dark Girl
Ambrosia17
Sasusaku_forever
did0nka
*Alx*
Hermi
`M.и.s.h.и.t.0`
konii-chan
miss_haruno
Dark Lord
Goblin Teachies
naruto-fenche
Ven!tyYyY
Йондайме Узумаки
Patronis
Fallen_AngeL
tobiantonfan
elinceto_555
hinata337
rosi_rosi
kosi971
Flying Cat
Little Weezy
JoInT{}MaNia4ka
vandala
Yukana
Guren_99
Sweeney Todd
sakura_tedi
Asdffcho
Amu-chan
- The LaGGeR*
lp_naruto
sand_team
Tobidara
Sakura_love
kiss me
Ne7WoRk
Топчету
Rossi_Chan
OverHell
rosenceto
Privaте L♥ve
67 posters
Go down
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : ..
Рожден ден : 23.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 01.08.2008

red Перверзни истории 18+

Вто Авг 04, 2009 7:31 pm
First topic message reminder :

Първа Глава

След цял ден изтощителни тренировки, Сакура бе легнала и заспала като къпана.
Малко след полунощ, се чу странен звук идващ откъм кухнята, толкова тих и лек, че тя самата се чудеше как го е чула и то докато спи?! Явно бе сън. Да, само сън. Но някой приближи сложи топлата си ръка върху бузата ‘и, заигравайки се с презрамката на тънката ‘и нощница...
Сакура се опита да се събуди – явно беше, че е само сън. В интерес на истината същия еротичен сън, който сънуваше от три дена насам. Но той продължаваше да съблича късата ‘и нощничка, стигайки все по-надолу и по-надолу, като изведнъж разтвори краката ‘и и...
- Киааааа!!! – събуди се куноичито с известни усилия. – Шанарооо, защо постоянно го сънувам този проклет сън?!
Тя започна да се преоблича, а когато се и изми, взе телефона си и проведе кратък разговор...
След половин час Сакура, Ино и Хината се намираха в една малка сладкарничка на средата на селото. Сакура хапваше торта, а Ино и Хината я гледаха ококорено.
- Е, какво е толкова спешно?! – попита напрегнато Ино.
Отговор не последва, Сакура само боцна едно праченце торта и го захапа.
- М-можеш да споделиш всичко с нас, Сакура. – каза Хината, отклонявайки погледа си от Сакура към очаквателния поглед на Ино.
- Ами...момичета, това е доста...не знам как да го кажа...Сигурни ли сте че искате да чуете?
- Определено. Твоя проблем е и наш. – гордо обяви русото момиче.
- Еее, щом настоявате...- тя ги дръпна към себе си така, че само те двете да чуват. После разказа сънищата си, а последиците бяха...неочаквани.
Хината припадна, цялата зачервена като домат. Ченето на Ино бе паднало плътно до земята, а Сакура се беше изчервила.
- Сериозно ли?! – вайкаше се блондинката, докато облягаше Хината на стената и ‘и вееше с едно ветрилце, за да се съвземе.
- Напълно.
- Всъщност, знаеш ли къде се корени източника на тези работи? – риторично попита Ино.
- Нямам си и най-малка представа, затова питам вас.
- Това идва от факта, че си девствена. Съзнанието ти иска секс! С-Е-К-С!
Хината се бе посъвзела малко, но от чутото пак се върна към предишното състояние.
- М-МОЛЯ?! – невярващо промълви Сакура – Ино добре ли си?
- Наистина е така, сънищата означават, че тялото и мозъка го искат. Пробвала ли си се да се самозадоволяваш?
- Не...
- Ами, пробвай, може и сънищата да изчезнат...или пък да се засилят, но това е друг въпрос...
- Я повтори последната част? Да се засилят?
- Ааа, не не съм казвала такова нещо... – завъртя лъжлливо очи Ино.
- ...което значи че единствения вариант е... – продължи Сакура размислите на глас.
- С-сексът? - обади се неочаквано Хината.
- Именно! – отвърна Ино и пак започна да вее с ветрилцето на чернокосата срамежливка – Моя първи път със Сай беше лесен, той само...
- О, не искам да слушам за сексуалния ти живот със Сай! – развика се Сакура.
- Е, добре, но ще ти кажа едно – доставя голямо удоволствие, каквото никога не си изпитвала.
--------------
Сакура крачеше по улицата мислейки си за казаното от Ино в сладкарничката.
„ Удоволствие, което никога досега не съм изпитвала...”
Изведнъж някой я хвана за рамото...
Следва Продължение...

Последната промяна е направена от Misa-chan на Чет Фев 04, 2010 2:57 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

Sakura_love
Учaщ се
Учaщ се
Дата на рег. : 08.07.2009

red Re: Перверзни истории 18+

Пет Авг 07, 2009 8:41 pm
е то не може в всяка глава важното е че изобщо има иначе е страхотно
много ти завиждам да можех и аз да сам добра като теб независимо дали в п-е или др... :obi4amte:
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм

Пет Авг 07, 2009 11:04 pm
[b]До утре ще е готова новата глава:
с мн перверзия и мн смях :!:
п.п: не че в момента ми е до смях,де... Перверзни истории 18+ - Page 2 4485
Tobidara
Tobidara
Непобедим
Непобедим
Male
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Дата на рег. : 19.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto

Съб Авг 08, 2009 3:11 am
четах го цялото не е достатъчно первезно туй си е се едно романтична история Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Съб Авг 08, 2009 8:40 am
Джирая*саннин написа:четах го цялото не е достатъчно первезно туй си е се едно романтична история Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605
много си интересен, няма що Перверзни истории 18+ - Page 2 519416
пък и вижте какво ви обещах за новата глава
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Съб Авг 08, 2009 12:45 pm
Шеста глава
- Ко-ка-ке-кх-коо – давеше се Сакура, опитвайки се да каже думата. – Контрацептиви?
- Нали не искаш бебе? – попита той с хладна усмивка.
Акатски вече бяха тръгнали, когато Кисаме попита какво ще правят в Коноха.
- Имам...хм...стари сметки за уреждане - простичко отговори Пейн.
- Имаме. – поправи го Тоби, който, впрочем знаеше от какво се състои планът.
Да погледнем какво става в Коноха:
Блондинът бе завел Хината у тях и я беше сложил на леглото си.
- Колко си красива, докато спиш. – погледна я Наруто и посегна с ръка да я погали, но изведнъж Хината се изправи и вместо по челото, русокоското опипа циците ‘и.
- Нееее! – изкрещя тя и му завъртя още един шамар, като го изпрати в дъното на стаята.
- Горкия аз...- прошепна шинобито.
Н вратата се почука силно и Хината стана бавно от леглото за да отвори. Беше Ино и и съобщи нещо за някаква мисия, която била много важна и тя трябвало да присътства, дъра-бъра...
- Мисия ли? – чу вължебната думичка Наруто и веднага се затича към тях с пълна пара – Къде, кога, как, защооооооо...
Трите нинджи се намериха в позиция – Хината седнала върху лицето на Наруто, а той се бе хванал за гащите ‘и, докато Ино бе навряла своите дини в Хината.
- Аааааа! – извикаха двете момичета и Наруто пак се намери ни жив, ни умрял.
- Както и да е, - изтупа се от прахта блондинката – Трябва да дойдеш. Както и той. – посочи го тя с неохота.
Наруто, Хината и Ино се бяха запътили към офиса на хокагето и когато стигнаха там се загледха в Тсунаде, която бе много нервна, а срещу нея вече стояха Чоджи, Шикамару, ТенТен и Неджи. Годаймето ги погледна с надежда, но после пак посърна.
- Кхъ-кхъм. – прочисти гърло тя и започна – Преди няколко дни наш информатор разбра,че Акатски са наблизо и идват към нашето село.
Информацията порази всички нинджи.
- Затова ви пращам на мисия, която е с цел разузнаване. Трябва изключително много да внимавате, но понеже ви имам доверие...
Всички стояха като заклани.
- АМА КАКВО ЧАКАТЕ, ТРЪГВАЙТЕ! – извика им Тсунаде и удари юмрук в бюрото си.
Един по един нинджите се разотиваха и след няколко минути всички се бяха събрали пред портите на Коноха, където Шикамару ги раздели на постове. И така те тръгнаха.
Отново в офиса на Хокагето:
- Къде се дянат Саске и Сакура?! Трябваха ми за мисията!!! – ядосваше се тя.
В апартамента на Саске:
- Изпий го – заповдя ‘и той, а тя погълна хапчето.
- И сега какво?
- Как какво? – усмихна се той злобно – Ще проверим как действа.
- Но...аз ще отида до тоалетната. – заяви тя и тръгна натам. Вътре имаше един странен черен плик, който тя беше донесла преди няколко дни, тайно от него. Отвори го и облече съдържанието.
Саске се бе облякъл и превърташе каналите от скука, когато Сакура излезе пред погледа му в черен латексов костюм и дълъг камшик с който ‘отшиба’ дистанционото от ръцете му и го погледна поруменяла.
- Харесва ли ти?
- Сакура, ти...
- Саске е лошо момче и като такова трябва да го накажа. – тя замахна с камшика и тениската му вече беше свалена на парченца по пода. Тя налази по него и двамата се сгромолясаха на пода, той – забивайки нос в мястото под кръста ‘и, а тя бе обвила краката си около врата му.
- Сакура, скоро ще ме принудиш да...

Групичката на Шикамару пореше гората с бясна скорост, когато на Чоджи му се допика и отскочи малко по-напред да се облекчи. Тогава пред него излезе Кисаме и заплашително го погледна. От едно дърво изникна и Зетсу, озъбвайки му се.
Чоджи премигна на две – на три и после се окипити.
- В рая ли съм попаднал?! – питаше той с блажен глас и ги погледна, сякаш са храна – Ммм, суши и бамук...
- Хей, къде е Чоджи, не беше ли тук преди малко – зачуди се Ино.
- Все някой ще съзаде проблем. – намръщи се Шикамару и групичката слезе надолу да го търси. Само момичетата останаха по дърветата. По това време се появиха Хидан, Пейн и Тоби, но преди момичетата да гъкнат вече бяха завързани от Акатски членовете, преметнати на гърба на Хидан.
- Защо все аз трябва да върша мръсната работа? – оплака се той. – Но, хей... В главата му се оформи образ на това как ще жертва тези девици...
Наруто обаче усети чакрата им и веднага повика съотборниците си. Блондинът и Неджи тръгнаха след похитителите, а Шикамару остана да търси Чоджи.
Може ли да стане по-зле? О, да, може. Акатски напреднаха главомолно и скриха момичетата в една пещера. После продължиха право напред, навлизайки в Коноха, а Наруто и Неджи се напънаха да ги настигнат.
- Чакай, потърси ги, а аз ще тръгна след копелетата – извика му Наруто и Неджи го послуша.
- Стойтеее – извика шинобито след тях, но те се разделиха – Хидан пое нанякъде, а Тоби и Пейн към офиса на петия.
Следва Продължение...

Обещавам че следващата ще е върха на сладоледа. =)
Ne7WoRk
Ne7WoRk
Manga Master
Manga Master
Male
От : *****
Дата на рег. : 04.08.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Съб Авг 08, 2009 2:12 pm
Миси, мерси за суперската глава, макар че не е перверзна е много яка Перверзни истории 18+ - Page 2 637210
rosenceto
rosenceto
Приятел
Приятел
Female
От : Stara Zagora
Рожден ден : 17.04.1989
Години : 35
Дата на рег. : 07.02.2009

Съб Авг 08, 2009 5:12 pm
ммммммм много ми става интересно,но за жалост заминавам на море и няма да мога да ги точета,но карай като се върна,тези истории ще ми липсват
sand_team
sand_team
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009

Съб Авг 08, 2009 6:27 pm
Много яко си го направила Перверзни истории 18+ - Page 2 741743
Топчету
Топчету
Cosplay fan
Cosplay fan
Female
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed

Съб Авг 08, 2009 7:21 pm
Айдее, давай новата глава кекеке Перверзни истории 18+ - Page 2 787605
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Съб Авг 08, 2009 10:19 pm
Седма глава
Наруто стремглаво преследваше Тоби и Пейн, но изведнъж пред пътя му се изпречи Хидан.
- Няма да ти позволя да се бъркаш, плъх! – ядоса се той – Принципно би трябвало да ти отрежа главата и да те жертвам, но първо ще подготвя тях. – засмя се сивокоското и преди Наруто да направи нещо, той го хвана и завърза, като полетя с бясна скорост към една пещера наблизо. В дъното ‘и имаше нещо като масивна дървена порта. Хидан я отвори и хвърли Наруто вътре.
В апартамента на Саске се случваха доста садо-мазо нещица...
- Сакура, предупреждавам те! – погледна я хладно Саске, но тя не каза нищо – просто извади нещо от черния си лачен ботуш и го щракна около китката на Саске. Беше белезник, чийто други край розовокоската закопча за другата му китка и прехвърли дългото синджирче, което свързваше двата белезника около желязната рамка на леглото, така че чернокосият не можеше да използва ръцете си. После тя завърза и превръзка около очите му.
- Идеално знаеш че мога да... – недовърши Саске, защото две хладни ръце се спуснаха навътре в боксерките му и заопипваха члена му с невероятни движения. Саске издаде някакъв звук, нещо като смесица от възбуда и ядосване.
Сакура затърка и малкия Саске се надърви. Тя засили темпото, като леко облизваше. Резултатът бе бялата течност покриваща чаршафите и част от лицето ‘и.
Куноичито свали долната част на костюма си легна върху Саске, който моментално пъхна члена си на топло. Сакура се клатеше ритмично върху него, а шинобито като че ли се усмихваше на себе си. След минути тя се качи върху лицето му, като напъха котенцето си право към устата му. Той я олиза хубавичко, а тя пъшкаше тихо. Когато приключиха, Учиха се обади:
- Не знаех, че можеш.
- И аз. – усмихна се палаво тя, разкопчавайки го. Той се възползва, откопча горната част на латексовия костюм и положи ръце върху гърдите ‘и, а тя го погледна перверзно. Всичко щеше да започне отначало, когато...
- О, не, не, не, не!!! – завика Сакура. – Забравих, че трябва да се явя в офиса на Хокаге-сама.
През това време бе крайно интересно случилото се там. Нека надникнем:
Пейн и Тоби безпроблемно бяха минали през охраната и Шизуне, стигайки до петия.
- Тсунаде – каза Тоби със задоволство, докато тя се обръщаше нервно.
- Какво искате? – попита хладно тя.
- О – погледна я Тоби, сваляйки маската си, откри лицето си, а по врата му се спускаше дълга рошава черна коса.
- М-Мадара. – зяпна Тсунаде.
Тоби направи няколко движения и я повали, после я съблече и седна върху нея.
- К-какво правиш?
- Винаги си била секси. – погали я Мадара – И сега си.
Тсунаде гледаше уплашено, незнаейки какво да прави.
- Спокойно, просто искаме помощта ти. – увери я Тоби, слагайки ръка върху гърдата ‘и.
Хокагето го удари с юмрук, а чернокоското здраво хвана ръцете ‘и.
- Но трябва да бъдеш послушно момиче. – усмихна се злобно той, стигайки с ръка вагината ‘и. Замасажира клитора, докато Тсунаде викаше, а сълзите се стичаха по лицето ‘и.
Сакура и Саске се оправиха много бързо, розовокоската обаче предчувстваше нещо, отиде до едно заключено чекмедже, махна огромния катинар и извади оттам нещо, което скри в чантичката с кунаите си. Двамата се затичаха към офиса.
Мадара бе проникнал в Тсунаде и много грубо го вкарваше и изкарваше, шепнейки ‘и нещо злорадо в ухото. Пейн също се изреди, вкарвайки си го в гъза ‘и, мачкайки огромните ‘и дини. После я накараха да им лапа, като едва не я задавиха, покривайки я цялата с сперма. Двамата тъкмо се изпразваха върху корема на горката блондинка, когато се чуха две нинджи. Сакура тъкмо отвори вратата и като видя гледката онемя. Вбеси се и закрещя:
- ВЕДНАГА СЕ МАХНЕТЕ ОТ ТСУНАДЕ-САМА ИЛИ...
- Какво, искаш ли и ти – погледна я многозначително Тоби, слагайки маската си. Приближи се към Сакура, но тя не каза нищо. Само злокобно се изхили и извади нещото от чантичката, закрепена на крака ‘и. Беше снимка. Показа я на Мадара, после на Пейн. Тоби отиде до Тсунаде, прошепна ‘и нещо, после се прекръсти и със писъци излетя от сградата. Пейн го последва по същия начин, викайи даже по-силно.
Саске стоеше невярващ и блещеше очи.
Сакура помогна на Тсунаде, облече я и се погрижи да ‘и оправят психическото здраве.
После тръгна към Саске и му каза:
- Трябва да побързаме, има нова мисия – да намерим пратения отряд от...
- Kакво им показа?! – прекъсна я чернокоското.
- Ха-ха, просто снимка на Чио-сама по бански, защо? – попита учудено Сакура. – Ахааа, искаш да видиш, ето – Сакура тикна в лицето му снимката.
Няколко часа по-късно Сакура седеше до болничното легло на Саске и оправяше системите на който беше включен.
- Горкият...Какво ли му стана?! – запита се Сакура.
Наруто тъкмо се съвземаше, когато погледна мястото около него – издълбано място, наподобяващо стая с каменни стени. А срещу него стояха Ино, Хината и Тен Тен. Само че голи и овързани с въжета, което присилваше ефекта още повече.
Ручей бистра, вълшебна и кристална кръв текна като песен от носа на Наруто.
Сакура остави Саске в болницата и тръгна към гората, където трябваше да бъде отбора изпратен на разузнаване.
След няколко минути поспря на едно дърво и чу звук от взаимно мляскане, някъде отдолу. Веднага слезе да провери и гледката я шокира:
Чоджи седеше и лапаше суши, а до него Шикамару помагаше.
- Трябва да призная...мляс-мляс – Отхапа той малко суши и задъвка - ..., че е проблемно...мляс...но пък е вкусно, много вкусно.
- Съгласен съм! – отвърна му Чоджи и замляска бамбука, който беше останал.
Но не това бе шокиращото, а това, че до тях се търкаляха отрязаните глави на Кисаме и Зетсу.
- О, Сакура, ела и хапни. – подкани я Чоджи.
- Н-не съм гладна – каза Сакура и някак си и призля. – А-аз ще...потърся останалите.
- О,да съвсем забравихме за тях – намръщи се Шикамару – Колко проблемно.
- Аз ще ги потърся. – оправда се куноичито и изчезна.
- Да, а ние ще довършим тези. – засмя се с пълна уста Чоджи, а очичките му блеснаха. – Разбрах, че очи от риба са доста полезни...
Шикамару злобно се усмихна.
Следва Продължение...

Ne7WoRk
Ne7WoRk
Manga Master
Manga Master
Male

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Съб Авг 08, 2009 10:21 pm
Охоооооо, супер си Дани Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210
Топчету
Топчету
Cosplay fan
Cosplay fan
Female
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed

Съб Авг 08, 2009 10:28 pm
Изнасилена Тсунаде Перверзни истории 18+ - Page 2 741743
Чио-баа бо бански?!?!?!?!?!?!?! Перверзни истории 18+ - Page 2 921109
Уааа, Кисаме и Зетсу :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
kiss me
kiss me
Прохождащо
Прохождащо
От : La Push
Дата на рег. : 06.08.2009

Нед Авг 09, 2009 1:36 pm
Браво Дани, супер си. Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605
Misa-chan:пиши на кирилица.
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Нед Авг 09, 2009 2:39 pm
Осма Глава
- Нямат си и представа какво ги чака – захили се Хидан и започна да точи един нож.
Наруто се съвзе малко от загубата на кръв и се постара да не гледа ечи картинката срещу него. Момичетата обаче почваха да се събуждат и когато видяха, че са голи почнаха да пищят и да гледат русокоското – само какво щяха да му направят ако бяха свободни.
- Ъъъ, сега ще ви отвържа – заобяснава се Наруто и успя да разкъса въжето, което бе здраво завързано около ръцете му. Затвори очи и пристъпи към тях, изваждайки един кунай. Разкъса въжетата и леко отвори очи.
- Глупак, не гледай! – фрасна му шамар Ино и шинобито се заби на края на каменната стая. Но изведнъж блондинката се сети нещо и го прошепна на Хината и ТенТен. Трите тръгнаха заплашително към Наруто.
- К-какво ще правите?! – нервно попита той.
- О, ами понеже нямаме дрехи, - заобяснава Ино – ще вземем малко назаем...От теб! – усмихна се тя злобно.
- Ооо,не... – русокоското предчувстваше какво ще стане и закри очи с шепи. След малко бе останал само по боксерки, а момичетата бяха накъсали и облякли дрехите му. Ино беше скъсала единия ръкав на суичъра му и го бе омотала около гръдта си, а другия бе навила под кръста си. Хината беше сложила крачол от гащите му около дините си, а другия крачол бе прикрепила там долу. ТенТен беше използвала останалата плат за сутиен и гащички.
Наруто ги погледна и нова доза кръв изтече от носа му.
Сакура търсеше момичетата и съотборника си, но тях никакви ги нямаше. Точно когато реши да се откаже, усети силен прилив на чакра близо до една пещера и веднага провери. Отиде до дъното ‘и и видя масивната желязна порта, която без много усилия отвори. Когато видя гледката ченето ‘и омете пода.
- Аз...те...ние, имам предвид – заракомаха Наруто.
- Няма нужда да обяснавяш, ясно ми е – кимна Сакура. – Но...къде е похитителя ви?ю
- Ето ме тук, сладурче. – подвикна Хидан и опря ножа в гърба ‘и.
- К-какво? – облещи се Сакура.
- Такова. – Хидан облиза гърлото ‘и и тъкмо щеше да я захапе, когато някой зад него с насмешка проговори:
- Вкусно каварими, нали?
Изведнъж в ръцете на Хидан потече кал.
- Кучко, ако знаеш какво...
- Хъх, ще те накарам да бягаш със писъци, както и останалите. – закани се Сакура.
- И какво ще направиш, слабачке? – ухили се сивокоското.
- Това. – Сакура извади друга снимка, по-нова и я показа на Хидан.
- Ако си мислиш, че тази старчочка ще ме... – той се вгледа по добре – Ч-чакай малко...това да не би да е...Не, не, нееее...
След малко той изчезна в облак дим, викайки:
- В името на Джашин, ще се върна малка кучкееее!
- Ще те чакам – усмихна се тя и помогна на приятелите си.
- Хей, каква беше тази снимка? – неразбиращо потри глава Наруто.
- А, това ли?! – Сакура им показа снимката и се усмихна. Пак беше Чио, само че този път снимана на корицата на ‘Извратен старчок’ само по...нищо. – Хей, какво ви става?!
Четирите нинджи припаднаха в гърчове.
- Много сте ми странни. – повдигна рамене розовокоската и започна да ги лекува. Когато се пооправиха, тя попита:
- Каква е всичката тази кръв? – учуди се Сакура.
- А...нищо – усмихна се лъжливо Наруто.
- Добре, хей... – какво е това на главата ти – куноичито тръгна към Ино, но спъвайки се, спъна и всички други. Получи се едно перверзно меле, да не ви казвам. Наруто беше забил нос в циците на Хината, Ино беше застанала между краката на Наруто, а Сакура беше обяздила сандвича отгоре.
Шикамару и Чоджи тъкмо привършваха обяд и тръгнаха да търсят приятелите си.
- Ух, пълен съм. – заяви Чоджи.
- Да, бе – тези от Акатски били много вкусни. – кимна Шикамару.
Саске още беше в нещо като кома и сънуваше ужасни сънища:
Чио беше гола на плажа, щипеше го по бузките и го наричаше с ужасни именца. После го навря в циците си и нежно го целуваше.
- НЯКОЙ ДА МЕ СПАСИИИ!!! – бълнуваше той.
През това време Шикамару и Чоджи бяха намерили останалите.
- Нека преспим тук, става късно, а и Тсунаде в момента е заета...с психолога – каза Сакура.
Другите се съгласиха и започнаха да се приготвят за пренощуването. Шика и Чоджи бяха донесли двете вече неупотребяеми Акатски роби и ги накъсаха за завивки.
- Не мисля, че имаше нужда, ама... – погледна ги Ино – Между другото, къде са притежателите им?
Чоджи потупа корема си и се усмихна:
- Имаш предвид бамбука и сушито?!
Ино потръпна вцепенена, но после легна близко до Хината и заспа. Сакура се дръпна настрани, Чоджи се дръпна в единия, а Шикамару – в другия ъгъл. Наруто бе някъде посредата на стаята. По едно време се събуди и заходи насън. Мушна се между Хината и нежно я хвана за...циците, а гъза си натика в устата на Ино. Шикамару се претъркули два-три пъти и се хвана за задника на Ино. Чоджи тъкмо да се търкулне към Сакура, но тя се закани с дрезгав глас:
- Не си и го помисляй.
В базата на Акатски, стаята на Хидан...
- Хм...ще взема и аз да я посетя тази Тсуанде – захили се злобно, после продължи – А онази кучка...тя ще си плати...и то скъпо...
Следва продължение...
kiss me
kiss me
Прохождащо
Прохождащо

Нед Авг 09, 2009 3:02 pm
леле това е най-смешната глава, дани :cvetq: Перверзни истории 18+ - Page 2 274454 Перверзни истории 18+ - Page 2 183921
Ne7WoRk
Ne7WoRk
Manga Master
Manga Master
Male

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Авг 09, 2009 4:00 pm
Охоо, осма глава, мерси много Миса-чан!!! Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210 Перверзни истории 18+ - Page 2 637210
rosenceto
rosenceto
Приятел
Приятел
Female
От : Stara Zagora
Рожден ден : 17.04.1989
Години : 35
Дата на рег. : 07.02.2009

Нед Авг 09, 2009 5:43 pm
Миса продълйавай все така да пишеш и да ни радваш.
Утре сутринта заминавам на Море и тийте истории ще ми липсват много,ама няма проблем,като се върна ще ги прочета. Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 811726
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Пон Авг 10, 2009 12:39 pm
Девета Глава
- Уух, каква вечер. – разсъни се Ино и положи ръка върху гъза на Наруто, мислейки си, че това е рамото на Хината. – Ъ, какво?!
Блондинката видя, че задните му части са на сантиметри от устата ‘и и го фрасна жестоко.
- Глупак!
- Хъъъх?! На-наруто-кун е положил ръката си върху… - Хината също се събуди и зашлеви шинобито – Нееееее!
- Ох, не съм боксова круша – зарида русокоското.
- Ъ?! – Ино забеляза и Шикамару, който се беше хванал за гъза ‘и. – Ставай, мързеливецо!
- Колко си проблемна – обърна се на другата страна Шика и разтегна ръце във въздуха.
- Хайде, трябва да докладваме на Тсунаде-сама – извести Сакура, докато се оправяше.
- Ами нещо за хапване няма ли да има?! – оплака се Чоджи и коремът му закъркори.
- Чоджи, не се ли насити на онези двамата – закрещя му Ино.
- Като отидем в селото ще ядеш, не е далеч – нареди Сакура и нинджите тръгнаха.
- Чудесно, добре изпълнена мисия – похвали ги Тсунаде, без да споменава останалите от Акатски, по простата причина, че това я шокираше. – Оставям ви днешния ден като почивка.
- Йеее!
- Хайде да отидем на плажа – предложи Наруто, а другите се съгласиха.
- Добре, но аз ще отида да взема Саске-кун. Днес го изписват. – съобщи Сакура.
- Значи след един час да се чакаме тук.
Всички тръгнаха по домовете си да се приготвят, а розовокоската хукна към болницата.
- Добре ли си, Саске-кун?
- Много по-добре. – отвърна ‘и той леко ядосано – Но никога повече не ми показвай такива снимки. НИКОГА!!!
- Добре – усмихна се Сакура – А искаш ли да ти покажа това?
Тя нежно хвана ръката му и я положи под блузата си.
- Ето така. – намигна му тя – А сега ще премерим кръвното ти!
Тя му разпра блузата и положи глава върху гърдите му.
- И температурата – продължи тя, стигайки до гушата му, после страстно го целуна по устата и залепи устни за челото…
- К-КАКВО ПРАВИШ, САКУРА!? – ядоса се Тсунаде, а куноичито веднага скочи от Саске.
- Ъъъ, Тсунаде-сама, аз само…лекувам пациентите? – невинно погледна тя към сенсейката си.
- Гррр…както и да е, Саске може да бъде изписан. – усмихна се хокагето и тръгна към съседната стая.
- Благодаря, Тсунаде-сама. – поклони се Сакура и след няколко минути вече вървеше по улицата със Саске под ръка.
- Е, хайде да се приготвяме за плаж.
- Какъв плаж?
- Ами този ден е свободен и…
- Разбирам. – усмихна и се Саске. – Аз ще отида да взема някои неща.
- Добре.
Сакура беше в апартамента си и свали горнището си, после бавно започна да разкопчава сутиена си, когато някой я хвана за гърдите и леко ги размачка. Беше Саске.
- Изплаши ме.
- О, наистина? – целуна я той и пусна езика си в действие. Тя му отвърна, но после го прекъсна:
- Ще…закъснеем…
Саске се съгласи и каза, че има още малко работа.
След малко повече от тридесет минути всички бяха на плажа. Сакура и Ино играеха на волейбол, когато чуха нещо странно от съблекалнята на момчетата.
- Искам да кажа, че толкова ти завиждам! – обади се познат глас.
Двете се приближиха и подслушваха…
- Знам, хаха, би трябвало да завиждаш. – каза Наруто.
- Толкова е чист…и голям…
Куноичитата поруменяха и се спогледаха.
- Неджи, може ли да го пипна? – попита Шикамару.
- ОМГ, Шика, играй си с твоя!
- Но е толкова малък…
- Моя е по-цветен от твоя, Неджи. – обади се Наруто.
- Много добре знаете – отбеляза Саске – Че моя е най-цветен и хубав.
- Не е вярно – обади се Чоджи.
- Тогава нека питаме момичетата.
Четиримата излязоха със по един сърф във ръка, а Ино и Сакура заяпнаха невярващо…
- А ние мислихме… - ядосаха се куноичитата.
- Чакайте малко…къде е ТенТен?! – уплашено погледна Наруто.
- Колко проблемно…
Близо до онази пещера ТенТен се появи запъхтяно.
- Ух, защо не ме изчакаха…
Приятелите ‘и не бяха забелязали отсъствието ‘и, а истината беше, че тя бе отишла до тоалетна, но там я бяха сварили някакви диви животни и подобни глупости, които доста я забавиха.
Тя скоротсно тръгна към Коноха и срещна притеснените си приятели.
Първата им реакция като видяха ‘дрехите’ ‘и беше малко бурна, но после разбраха какво бе станало с нея. Така всеки отиде към дома си, само Наруто, Сакура и Саске останаха.
- Сакура-чан, знаеш ли къде е Хината? – попита русокоското.
- Аха, вкъщи си е. Не ‘и беше много добре.
Наруто тръгна към къщата на Хюга смейството. Когато пристигна там и почука, Хината му отвори.
- Н-Наруто-кун…Влизай, аз…нашите ги няма, а Неджи има работа. – усмихна се нежно тя.
- Супер. Искаш ли да гледаме филм?
- Р-Разбира се. – съгласи се тя и отиде да се преоблече в нещо като пижама.
Наруто пусна някакъв филм, а Хината донесе пуканки и пепси. Когато започна, тя несъзнателно се гушна в Наруто и той в нея. Но в един момент блондинът не издържа и се надърви. Чернокоската ахна, а той започна да я гали по гърба. После всичко стана изведнъж – те започнаха страстно да се целуват, а той леко се изправи и се намести върху нея. Започна да я натиска и целува едновременно по устата и врата. След което свали пижамката и, а тя гледаше като виновна, по един доста изкусителен начин. Наруто свали боксерките си и разкъса гащичките ‘и. Намести се между краката ‘и и нежно започна да влиза и излиза.
Хината пъшкаше, а той продължаваше, като накрая даде на макс и я опъна до край бясно и страстно. Тя не преставаше да крещи, а когато той проникна в гъза ‘и, тя получи оргазъм…
- Н-Наруто-кун…
Следва Продължение…
Ne7WoRk
Ne7WoRk
Manga Master
Manga Master
Male

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Авг 10, 2009 3:19 pm
ОхО.о Супер е главата. Перверзни истории 18+ - Page 2 637210
kiss me
kiss me
Прохождащо
Прохождащо

Пон Авг 10, 2009 9:12 pm
това му се казва сюжет а не цуни муни и накрая да си доидем на ддумата секс най-добрата писателка и приятелка на сфета е дани и най-секси Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605
lp_naruto
lp_naruto
Любител
Любител
Female
От : Карлово
Рожден ден : 05.12.1997
Години : 26
Дата на рег. : 11.07.2009

Пон Авг 10, 2009 9:32 pm
Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 браво много добре
OverHell
OverHell
Любител
Любител
Male
От : Дупница
Рожден ден : 25.08.1995
Дата на рег. : 06.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Вто Авг 11, 2009 2:10 pm
Супер е!! Перверзни истории 18+ - Page 2 787605 Перверзни истории 18+ - Page 2 787605
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Вто Авг 11, 2009 4:08 pm
ХОРА, ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА ПУСНА СЛЕДВАЩАТА ГЛАВИЧКА ДНЕСКА КЪМ 5-6!!!
- The LaGGeR*
- The LaGGeR*
Състезател
Състезател
Male
От : София
Дата на рег. : 11.08.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: One Outs , Death Note ,Black Lagoon x2 ,Gantz,GTO, FLCL , HHWS,Initial D x7,RedLine,Trigun + movie и т.н

Вто Авг 11, 2009 5:57 pm
eee bravo mn si dobra :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Перверзни истории 18+ - Page 2 274454 Перверзни истории 18+ - Page 2 274454
Ne7WoRk
Ne7WoRk
Manga Master
Manga Master
Male

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Авг 11, 2009 6:42 pm
Мина 5-6 часа не виждам история. Кво стана? @
kiss me
kiss me
Прохождащо
Прохождащо

Вто Авг 11, 2009 6:46 pm
и аз тва викам
Privaте L♥ve
Privaте L♥ve
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female

Сря Авг 12, 2009 5:37 pm
Sorry, Tyk HeMa BP Перверзни истории 18+ - Page 2 519416 Перверзни истории 18+ - Page 2 4485 u BCE naK...
I will try soon! Promise!!!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите