Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

моите творения

+7
peps_png
Death_Angel
sakura96plami
`M.и.s.h.и.t.0`
sweet secret
Thэ Dark Girl
onyx&pink
11 posters
Go down
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red моите творения

Чет Яну 21, 2010 10:21 am
First topic message reminder :

Това са моите творения моите творения - Page 2 787605 очаквам коментарите и мненията ви,приемам всичко моите творения - Page 2 787605

Деня след утре

Отварям очи.Безмълвно се оглеждам наоколо,не смея дори да дишам.Изправям се,а студа започва малко по малко да вледенява тялото ми.Несъзнателно погледа ми е прикован някъде навън през прозореца.Зима е.Всичко е бяло,леденият северен вятър бушува безмилостно.Дори далече от неговия обсег мога да усетя как пробождащия му повей докосва вече почти измръзналата ми кожа.Сякаш замахва с ръка направена от ледени иглички,с които пробожда сърцето ми.Странно,но то не кърви.Не кърви от тази болка,а от една друга...

Взирам се дълбоко в снега,като че ли искам да открия себе си заровена някъде навътре в снежните преспи.Уви,не се намирам.Погледът ми не се е изместил на милиметър,дори не е трепнал.Наситения син цвят на очите ми започва да избледнява.Сега вече е небесно син,а скоро ще стане почти бял.Но на мен не ми прави впечатление.Аз продължавам да гледам бялата стихия,която спечели възхищението ми,която с лекота премахва пречките по пътя си.

И тогава изведнъж се запитах: Ще липсва ли на някого Зимата,когато си отиде?Няма причина.Нали другата година пак ще дойде при нас.Зимата след тази няма да е по-различна.Силата й винаги е пробуждала страх и веселие едновременно.Но аз не се страхувам,а покланям пред мощта й.Ала мога да призная,че ако не на някой друг,то поне на мен ще ми липсва-нената крехкост,нежност,власт и топлота.На всички вас,които се питате защо ще да е топла,ще кажа,че Тя всяка година лежи до мен,слуша моите разкази и после ги разпръсква по целия свят.Така съзнанието ми се отваря,готово да погълне нови спомени.Де да можеше да говори...?Би казала толкова много,би ни разкрила най-пазените тайни,които ще бъдат отговори на всичките ни въпроси.

Но тя никога няма да си отиде.Никога няма да каже "Сбогом"....Ала аз ще си тръгна,но в дена сле утре.Ще отида на място,където винги е топло,но ще ми бъде студено.Няма да мога да видя старата си приятелка.Тя никога няма да ме навести,не й е при мен мястото.Дори и да иска,няма да може да премине през портите на вечността,защото самата Тя е часто от тази вечност.Ще ме стопля мисълта,че част от нея ме обгражда всеки ден със същата тази обич,доброта,нежност и грижливост както тогава.

Тя е поленза на някого,а аз на никой.Тя радва, а аз наранявам.Тя се смее,а аз плача.Тя е силна,а аз слаба.Тя може,а аз не...

Несъзнателно една кристална капка се претъркули по дясната ми буза.Една единствена сълза ме съжали,а трябваше да са милиони.Може би съм плакала прекалено много за всевъзможни неща и сега,когато имам нужда да плача за себе си,не са ми останали никакви сребристи,солени капчици.

Някой ще плаче ли с мен?Ще палче ли за мен?Ще липсвам ли на някого,ако и аз като Зимата изчезна и не се върна....?

X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Дата на рег. : 10.01.2010

red Re: моите творения

Нед Апр 25, 2010 4:57 pm
Супер са браво!
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Нед Апр 25, 2010 5:32 pm
Страхотни са!
Браво, момиче!
Давай още...
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пон Апр 26, 2010 8:30 pm

Нека ви разкажа една малка исторя за момиче наиме Аурора. Тя искаше да направи толкова много неща в краткото си съществуване. Знаеше, че няма право на грешка, на нито една... Беше запомнила от мъртвата си майка, че живота се изплъзваше с всяка изминала секунда все по- бързо и по- бързо. Нямаше никакво време за губене. Не искаше да се превърне в бродещо без поскока огледално отражение на майка си. Не искаше да свърши като нея- да умре от самота, дрога и алкохолно натравяне. Затова реши да живее ден за ден, за да не изпитва съжаление за нищо накрая.
Дните й преминаваха на пълни убороти. Не пропускаше да направи и още една нищо и незначителна стъпка към съваршения живот. Хората й бяха казала, че такова нещо несъществува, че съваршенството е просто илюзия на нашето съзнание. Ала Аурора не се отказа. Продължи да прави стъпка по стъпка и така постепено се изкачваше към върха. Беше щастлива. Имаше пари, огромно имение и власт. Нищо друго не й трябваше. Приятелите й не бяха истински. Използваха я и тя много добре го знаеше.
Докато един ден малкия й перфектен свят не се пръсна на парченца. Всичко стана прекалено бързо, за да може да реагира по какъвто и да било начин. Живота й се преобърна и повлече и нея със себе си на дъното. Аурора се опита да събере съваршеният си свят отново, но той като че ли не искаше това да става. Беше се изморил, изтощил до последно. Сега тя се свиваше в ъгъла до прозореца. Плачеше и се проклинаше, докато дъжда мокреше твърдото стъкло... Най-големият й страх се превърна в реалност. Беше станала скитащо се без посока отражение на майка си. Ала тя още от самото начало бе такава. Живееше в пустота и мрак, макар и дните да бяха слънчеви. Имаше само себе си и малкият си съваршен свят. Сега вече нямаше нищо, дори и живота си. Той също си бе отишъл. Само една блестяща като кристал сълза се бе наместила върху бузата й. Една перфектна, съваршена сълза, която за разлика от потрошилият й се свят и погубеният й живот, щеше да остане там завинаги.
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Пон Апр 26, 2010 9:20 pm
Невероятно е!
Не знам как ги измисляш, но твоите неща, каквото и да напишеш, винаги са страхотни!
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010

Пон Апр 26, 2010 9:31 pm
моите творения - Page 2 631890 моите творения - Page 2 631890 моите творения - Page 2 631890 мн яки моите творения - Page 2 811726 моите творения - Page 2 811726
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Апр 28, 2010 11:52 am
Т'ва трябваше да е разказ, после отиде на стихче и сега не знам какво се е получило моите творения - Page 2 787605

Заключи ме, а вярвах, че няма да успееш. Заключи ме и надалеч хвърли ключа. Прогони ме без дори да се замислиш. Прогони ме и така стори добро. Избяга от мен, мислиш си, завинаги. Избяга и не ще се върнеш пак. Остави ме сама,сама да те гледам през тънката огледална стена. И сега, вперила поглед в теб, ти казвам, че не ще се върна при теб. Тук ми е добре. Предупредихте, а ти не ме полуша. Обясних ти и пак не пожела да ме разбереш. Остани си сама, така поиска, нали? Остани сама, както ти остави ме сега и страдай за вечни времена!
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Сря Апр 28, 2010 12:43 pm
Много е хубаво
Давай още
the_hell
the_hell
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Hell
Рожден ден : 16.08.1992
Години : 32
Дата на рег. : 25.05.2010

Вто Май 25, 2010 5:58 pm
Айде, аз спирам да се ровя повече за нещо твое. Разказите и стихотворенията ти са наистина много добри. Имаше обаче някои неща, които не ми харесаха, сори. Иначе стихотворението на английски кърти
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Нед Юни 06, 2010 3:13 pm
т'ва беше за един конкурс

От тъмнина към светлина

Една стъпка, втора стъпка. Следи се образуваха в натрупалия сняг. Вървях без посока, просто исках да бъда сама. Всъщност аз винаги бях сама, а около мен имаше хиляди хора. Преминаваха и ме задминаваха, винаги забързани. Забравиха за мен. А аз бях там, гледах ги и се надявах един ден и те да ме видят. Колко жалко, нали, но те никога не ме видяха. Накрая вече ми омръзна да чакам. Осъзнах, че там не бе моето място. А тогава къде? Къде да отида? Къде да се скрия?
Толкова много време съм била сама. Толкова много време живях в самота. И сега отново тя ме обгръща в прегръдка. Тя, моята най – добра приятелка. Явно никога нямаше да се измъкна от клопката й, но по дяволите, толкова много се опитвах и исках. Толкова много...!
И накрая се питам „Коя съм аз?” Не бях по – различна от останалите, а една от тях. Тогава защо те имаха своето място на този свят, а аз не? Защо те живееха, а аз само скитах? Може би ми липсваше нещо...? Нещо важно... Не знаех какво, нямаше и да узная.
Продължавах да вървя. Преминавах през парка. Беше тъмно, пътечките тесни. Навсякъде имаше дървета, полянки и пейки. През деня това място беше пълно с хора – родители и деца, приятели, влюбени. Колкото пъти и да минавах оттук обаче, колкото и пъти да чувах веселият смях, песента на птичките и джавканията на кучетата, толкова повече се отдалечавах. Осъзнавах, че това мясо не бе за мен. То ми бе чуждо. „А тогава какво правя тук?”
Спрях да вървя и погледнах напред. Лека усмивка заигра на лицето ми.
-И ти не знаеш, нали? – Попитах седналото на отсрещната пейка момче. Той беше подпрял лякти на коленете си, качулка закриваше лицето му. Не ми обърна внимание, даже не трепна, но аз знаех, че ме слуша.
-Тогава какво правиш тук? – Отново не каза нищо. Просто продължи да си седи, забил поглед в земята. Поклатих глава. Разбирах го, разбирах го и то как! Знаех как се чувства, не беше нужно да казва нищо.
-Нямаш ли къде да бъдеш? – Този път обърна глава настрани. Ако беше някои друг бих приела този жест за начин, по който да ми каже да се разкарам. Но той не целеше това. Просто се бе замислил. Също като мен. Приличахме си, много си приличахме. Приближих се до него. С тези тъмни дрехи почти не се забеязваше в мрака. Явно не искаше никой да разбере, че е тук. И аз така опитах да се скрия, но не ми беше нужно. Мен и без това не ме забелязваха, а него да. Беше му писнало от задушаващото внимание, а на мен от отешителната самота.
-Кой си ти? – Попитах го. Отново не ми отговори. Беше свикнал да мълчи. Направих още две крачки към него. Снегът под кратата ми изпука. Но той продължаваше да гледа надолу. Вече не размишляваше, знаех го. Сега мислите му бяха празни. Опитваше се да намери изход. Също като мен.
-Мълчи, не ми отговаряй тогава. – Казах му. Никога преди не бях изричала толкова много думи. Зарадвах се да чуя собствения си глас. Беше мек и нежен, изпълнен с увереност. Колко сладко звучеше в ушите ми! Ах, колко много жадувах да го чуя! Усмихнах се на себе си.
-Хайде, другарю. – Подканих го. Непознатия се напрегна. Размишляваше дали да тръгне с мен или не.
-Никой не го заслужава. – И му подадох ръка. „Хвани я! Хвани я!” Повтарях си наум. Въпреки това обаче, знаех, че ще го направи. Просто двамата прекалено много си приличахме. Прекалено много искахме да променим нещата. И той я хвана. Топлата му ръка се докосна до моята ледена. Неговата горещина се вля в мен. Почувствах се.... Странно и в същото време на място.
-Дойде време да намериш мястото си на този свят.
Сякаш бях намерила светлината в живота си.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите