Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female
От : Рая наречен Ад ..
Рожден ден : 18.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 07.02.2010

red Леми Кай

Сря Фев 24, 2010 10:55 pm
аз казах, че такава тема ще има... и ето я... така... тъй като не мога да пиша дълги неща... смисъл разкази, фикове и всичко, което е с повече от 1000 думи тук ще пускам нещата, които съм писала... смисъл кратки разкази и т.н. ... разбира се от самото заглавие на темата се разбира, че ще става въпрос за Леми Кай... поне в някой от тях... приятно четене...

някой ме беше питал веднъж защо съм луднала по Сето Кайба... е... не съм луднала... ето отговора на въпроса...

"Мразя те, защото си ти..."

Когато те видях за първи път си помислих: "Боже, какво голямо его. Къде го побира?"

Мразех начина, по който говориш, по който се движиш, по който гледаш. Мразех всичко в теб... всичко извън теб. Мразех външността ти - начина, по който се обличаш, устните ти, очите ти... всичко.

И все пак разбирах, че ако ме погледнеш, сините ти очи могат да пронижат сърцето ми.

Мразех те за това. Защото беше съвършенното момче с голямо его, много пари и ледена кръв. Беше момчето, на което не му пукаше за никог.
И когато за пръв път те видях в съня ми се изплаших. Изплаших се, защото беше съвършенният, мразен от мен, човек.

На следващата вечер пак те сънувах. Устните ти галеха кожата ми. Очите ти изгаряха моите. Не можех да си поема въздух. Не знаех къде се намирам. Когато се събудих пак бях изплашена. Но този път не защото те мразех, а защото ме беше страх, че се поддавам. Че ти се подчинявам.

И продължих да те сънувам всяка вечер. Ти пак взимаше контрол над сънищата ми, над тялото ми, над разума и чувствата ми. Пак и пак и отново...

Тези сънища оказаха голямо влияние върху самата мен.

Вече не чувах нищо освен името ти. Не виждах нищо освен очите ти. Не усещах нищо освен устните ти. Не можех да заспя без да мисля за теб и нямаше да мога да се събудя, ако не те сънувам.

Сега те мразя, защото все още си съвършен. Защото ме подлудяваш дори само в сънищата ми. Мразя те, защото толкова силно те искам.

Мразя те, защото единствено ти запалваш такива чувства и мисли в мен... и те всичките са грешни.

Мразя те, защото те обичам.

Маги-семпай

Последната промяна е направена от Леми Кай на Чет Фев 25, 2010 8:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

red Re: Леми Кай

Чет Фев 25, 2010 1:29 am
Много ми хареса Леми Кай 183921 Пускай още Леми Кай 183921
Obsession
Obsession
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Чет Фев 25, 2010 7:20 am
Леми Кай 811726 Леми Кай 274454 Беше много готино! Браво! :cvetq: Леми Кай 183921
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Чет Фев 25, 2010 2:28 pm
Невероятно! Леми Кай 811726 :bravo: :bravo:
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Чет Фев 25, 2010 8:53 pm
Имаше времена, в които тя живееше нормално, а аз спях дълбоко в нея. Имаше времена, в които тя не знаеше, че някога ще се появя аз. Не беше мислила за това, защото имаше нормален живот. Нямаше нужда от мен. Не се нуждаеше от някой, който да я разбира, да знае какво чувства, какво мисли. Тя имаше всичко това.
Но един ден тя откри жестокостта на света и забрави всичко, което е имала, както и то забрави нея.
В този ден тя спря да чувства и ме потърси. Помоли за помощта ми, за да може да продължи да живее. За да има какво да я крепи. Тя ме "призова" и вече не беше сама.
Отново имаше някой до себе си и пак можеше да споделя чувствата си. Споделяше с мен всичко и, дори да бях самов съзнанието й, ние бяхме приятелки.
Естествено обаче имаше две много важни неща, които тя не знаеше...
Първо: Тя не ме пускаше да изляза напълно.
Второ: Някой ден аз щях да се "отскубна" от съзнанието й и да сменя мястото си с нея. Аз щях да управлявам, а тя- да се подчинява.
Но имаше още време за това. Все още има време за това. Сега аз играя ролята на касичка за чувства. Сега аз съм просто нейното второ съзнание, нейното второ "аз" - Леми Кай.

Леми Кай
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Чет Фев 25, 2010 8:55 pm
Страхотно! Леми Кай 811726 Леми Кай 811726 Леми Кай 811726
peps_png
peps_png
Състезател
Състезател
Male
От : Коноха
Рожден ден : 12.01.1997
Дата на рег. : 06.02.2010

Чет Фев 25, 2010 11:41 pm
Много ми харесва Леми Кай 787605 Леми Кай 787605 Леми Кай 787605
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Фев 26, 2010 10:27 am
:bravo: :bravo: невероятно :!: :!: :!: нямам думи Леми Кай 476926 много са добри и описваш всичко ясно,супер е Леми Кай 274454 Леми Кай 183921
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Пет Фев 26, 2010 12:30 pm
радвам се, че ви харесват ... обещах ви още едно и етого ... това нещо е вдъхновено отедно творение на sweet secret ... :lol:

Думи като "Съжалявам!" и "Обичам те!" вече не присъстват в моя речник. Отдавна не мога да ги казвам. Изгубих тази способност още, когато те видях.
Ти беше недостъпния, който всъщност само аз виждах. Преследваше ме навсякъде, а никой не можеше да ме азбере, защото те не те виждаха. И все пак не можех, ако те нямаше.
Ти беше при мен през деня, когато бях сама. Беше до мен през нощта и ме пазеше от кошмари дори в съня ми. Не можех да си спомня как съм живяла без теб преди.
И един ден целият ми свят се разби. Разбрах, че си с мен, за да ме убиеш и никой не можеше да ми помогне... те не те виждаха. Разбрах, че ти си при мен, за да ме накараш да се влюбя, да те искам, да те следвам навсякъде и да ти се подчинявам. И когато постигнеш всичко това да ме унищожиш, да ме убиеш.
Поздравления, убиецо мой, ти успя. Унищожи цялаталюбов в мен. Взе сърцето и душата ми и направи от тях болка. Болка, която после ми дари. Аз плаках, убиецо мой. Плаках, свита на топка в стаята си, а ти ме гледаше и не направи нищо.
Е, убиецо мой, сега ти ще страдаш. Аз те обичах, а сега е твой ред. Мен ме боля, а сега е твой ред. Не, убиецо мой. Няма да те пусна да си отидеш. Аз все още няма да умра.
Сега аз ще те преследвам и ще те накарам да се влюбиш, а после ще страдаш. Съжалявам, убицо мой. Аз наистина те обичах.

Маги-семпай
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Фев 26, 2010 12:57 pm
адски яко,даже настръхнах :bravo: Леми Кай 476926 Леми Кай 183921 това с убиеца направо ме разби :bravo: мн е яко Леми Кай 811726 Леми Кай 73713 Леми Кай 73713
peps_png
peps_png
Състезател
Състезател
Male
От : Коноха
Рожден ден : 12.01.1997
Дата на рег. : 06.02.2010

Пет Фев 26, 2010 11:00 pm
Давай още много яко Леми Кай 787605 Леми Кай 787605 Леми Кай 787605
Loneliness
Loneliness
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там някъде...
Рожден ден : 27.01.1995
Дата на рег. : 28.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Blood+, Hell Girl and Bleach

Нед Фев 28, 2010 7:31 pm
Добре са написани... Все пак това си ти... Харесва ми това, което се разбира от тях и знам, че е е вярно... Но не за всичко... Пиши ощее...
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Фев 28, 2010 7:47 pm
Страхотно! Леми Кай 811726 Давай още Леми Кай 23388
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Пон Мар 01, 2010 9:44 pm
Защо си мислиш, че хората, които не са красиви, не заслужават уважението ти? Защо си мислиш, че те са слаби и нямат сили да те победят?
Само защото си "известна кукла барби" не значи, че имаш правото да заповядваш. Ти не си кралица... приеми го. Момиче, знай че след няколко години никой няма да знае коя си, никой няма да те помни. Приеми го, момиче, ти си никой.
Днес всички те познават... Момичетата ти завиждат, а момчетата лазят в краката ти. Вадиш цигара и пред теб веднага проблясват запалени запалки, които момчетата държат. И все пак... може след няколко дни всички да те подминават без дори да те виждат.
Кажи ми, момиче, след като имаш всичко защо са ти тези "приятелки", на които казваш, че са красиви и че ще ги направиш известни? Хайде, признай си момиче, че движиш с тях, само защото ти имаш полза от това. Защото те те защитават и вършат черната работа. Признай си, момиче, че когато вече нямаш полза от тях, ще ги зарежеш и ще кажеш: "Съжалявам милички, но не сте подходящи за мои приятелки." А те ще плачат и ще викат след теб. Но ти ще вървиш с гордо вдигната глава и ще се смееш на тяхното нещастие, ще казваш че са глупачки. Не, момиче, не. Ти си глупачката. Защо си мислиш, че са недостойни да са кукли барби?
Хайде, признай си момиче, че ще продължиш да правиш всичко това. Ще продължиш да си мислиш, че си най-добрата, че си единствената. Признай си, момиче, че ще продължиш да нараняваш без да ти пука. Докато и теб не те победят, момиче. До тогава ти ще си "известната"... ще си "блестящата кукла барби".
Хайде, момиче, признай си, че ще продължиш да нараняваш... и пак и пак, и отново...

Маги-семпай

п.п. ставам нахална, но все пак искам да се науча, ако правя нещо грешно ... има още едно написано, но ще го пусна след някой друг коментар .. искам мнение хора ... иначе никога няма да се науча ...
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009

Пон Мар 01, 2010 10:56 pm
Уникално Леми Кай 631890

Леми Кай 4485
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Пон Мар 01, 2010 11:07 pm
посветено на "Мафията" ... Леми Кай 856421

Кажете ми... помните ли как преди година бяхме заедно и се присмивахме на самотата и нещастието? Кажете ми... помнители, че всичко беше шега за нас? Дори когато някой пострадаше, ние обръщахме всичко на шега и се смеехме докато от очитени потекат сълзи. А помните ли, когато просто стояхме и слушахме музика на нашето място? Дори и да мълчахме пак ни беше весело, защото бяхме заедно.
Но един ден някои от нас просто започнаха да се отдръпват. Започнахме да се караме и забравихме всичко, което беше. И се разделихме без дори да осъзнаваме колко грешно е това. Ние просто не можехме да живеем, ако не сме заедно, но нямаше кой да ни го каже. И вече не бяхме "ние"... Бяхме просто "аз", "ти" и "те"...
Веднъж върнахме времето назад. Събрахме се отново на нашето място. Отново бяхме просто "ние". Не говорихме... стояхме един до друг, сплели ръце, заслушани в музиката... всеки чакащ другия да каже нещо.
И тогава един се престраши и каза: "Беше хубаво, нали?" Всички го погледнахме... "Беше." подчертах аз и всички се загледаха в земята. Аз допълних: "Но никога няма да бъде пак." Погледнахте ме. "Сега разбирате, нали?" помислих си аз, а на глас казах: "Късно разбрахме, приятели мои, късно разбрахме. Щеше да е хубаво да знаем каква грешка правим. Но всички сме глупави, приятели мои." погледнах нагоре и закрих очите си с ръце. "Вече е късно да се върнем." казах и се огледах наоколо.
-Разбира се. - прошепнах. Нямаше ви и никога нямаше да сте тук. Станах и спрях музиката. Отворих вратата и за последно се огледах. Нямаше ви. Въздъхнах и загасих лампата. След като излязох заключих вратата.
-Приятели. - казах аз. Вън валеше дъжд. - Никога няма да е същото.
И днес... и утре... и ден след ден аз ще продължавам да се връщам и да ви призовавам в мислите си.
И днес... и утре... и ден след ден аз ще казвам...
-Това е за последно...

Маги-семпай
Loneliness
Loneliness
Учaщ се
Учaщ се
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пон Мар 01, 2010 11:24 pm
Невероятно както винаги си се справила супер :angel2:
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Мар 02, 2010 3:58 pm
Невероятно е! Леми Кай 811726 Справила си се супер! :lol!: :bravo: :obi4amte:
Anju-chan
Anju-chan
Развиващ се
Развиващ се
Female
Дата на рег. : 27.02.2010

Вто Мар 02, 2010 5:06 pm
Много си добра! :bravo: star star
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Вто Мар 02, 2010 8:05 pm
Кажи ми, момче... Защо толкова много искаш да живееш?
Живота е ужасен, момче... Вече трябва да си го разбрал. Защо? Защо продължаваш да жадуваш за живота? Защо го искаш, момче? Той не заслужава да го живееш...
Някой казват, че живота е игра, която никой не може да спечели. Че в тази игра няма победители... има само победени. И ти ли мислиш така, момче?
Други казват, че живота е пиеса, в която всеки има определена роля, но никой не я изиграва до край. И ти ли мислиш така, момче?
Има и такива, които мислят, че живота е най-прекрасното нещо, което можеш да имаш. Че той е уникален шанс, който всеки получава поне веднъж. И ти ли мислиш така, момче?
Кажи ми, момче, защо толкова силно го желаеш? Та ти си преживял толкова много. Сърцето ти, момче, се е счупило на парчета от лъжи. Душата ти, момче, се е разкъсвала толкова много пъти от предателства. Очите ти, момче, да пресъхнали от плач.
Ти вече нямаш нищо. Не, не... не се опитвай да го скриеш от мен. Аз знам, момче... знам всичко. Изпитал си толкова болка, момче, но пак искаш да живееш.
Не разбирам, момче, нищо не разбирам. Защо продължаваш да губиш играта? Защо продължаваш да участваш в пиесата?
Кажи ми, момче... Защо все още искаш тази прекрасна болка? Не ти ли е достатъчен този един шанс?

Маги-семпай
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Сря Мар 03, 2010 4:04 pm
Любов моя, не тъжи. Знаеш, че преди теб имаше много други. Защо да няма и след теб?
Кажи ми, любов моя, да не мислиш, че ти си единствения на света. Не... Има много други като теб, скъпи мой.
Такива, които само с погледа си могат да ме накарат да падна в краката им. Такива, които само с едно докосване могат да накарат тялото ми да им се подчинява. Точно така, любов моя. Има и други... много други, които могат да ме докарат до лудост.
И все пак ти си единствения, който може да ме накара да го обичам. Единствения, който само с погледа си може да разтопи сърцето ми. Единствения, който само с едно докосване може да прегърне душата ми. Единствения, който само с една усмивка може да погълне всичко мое. Единствения, за който искам да живея. Ти си единствения, който съумя да не ме предаде и да ми каже какво чувства наистина. Единствения, който някога ще мога да гледам в очите без да ме е страх да кажа какво мисля.
Ти се единствения, който няма да ме упрекне никога за чувствата ми, а просто ще ме прегърне и ще замълчи. Да, любов моя. Ти си единствения, който няма да каже нещо като: "Всичко е наред." или "Всичко ще се оправи." Ти единствен ще съумееш да замълчиш и ще поемеш малко от болката ми, за да ми е по-леко.
На света има много други като теб, а сигурно и много по-добри. Ако срещна някой от тях след теб той може да ме обича дори повече от теб... да ми даде повече от колкото ти ми даде. Но, знай любов моя, че след теб аз няма да се влюбя.
Ще обичам и ще страдам тихо, но няма да се влюбя. Защото ти събра частите от сърцето ми и го сглоби без да сгрешиш, любов моя. Защото аз нямах с какво да ти се отплатя и ти го подарих. Да, скъпи мой, сърцето ми е твое. Аз никога няма да се влюбя в някой като теб. Защото, любов моя, за мен ти си единствения.

Маги-семпай
Loneliness
Loneliness
Учaщ се
Учaщ се
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Мар 04, 2010 1:40 am
Ти вече знаеш мнението ми за това, съжалявам за тях двамата...
Но любовта е скапана и аз не разбирам хората, който казват, че без нея не може да се живее.. Те са идиоти... А и чувство на слабост... Но това ми хареса...

а и много поздрави от Ифка... Леми Кай 476926
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Пет Мар 05, 2010 6:43 pm
Криси-чан ... ти си моето вдъхновение ... :lol:

Мразя те, чуваш ли, мразя те. Не мога да живея повече така. Отивай си, чуваш ли, отивай си. Вече не мога да мълча.
Осъзнаваш ли колко ме нарани, братко мой? Осъзнаваш ли, че сълзите се проливат заради теб?
Имаше времена, в които ти щеше да направиш всичко за мен, братком всичко. Щеше да избършеш сълзата стичаща се по бузата ми. Щеше да ми кажеш: "Моля те, спри..." и да заплачеш вместо мен... с моите сълзи. Имаше времена, в които беше до мен, дори да те нямаше. Времена, в които нямаше сила, която да ни раздели. И все пак тези времена свършиха.
Заради теб, братко, се научих да мразя. Научих се да живея в сенките и да убивам душите на хората.
Да, братко мой, позна се, нали? Сега ме погледни и ми кажи какво виждаш. Да, точно така. Виждаш себе си, нали братко? Аз заложих всичко, чуваш ли, всичко... и го загубих.
Подарих ти сърцето и душата си, братко мой. Поска ги и ги получи. Искаше и тялото ми, братко, и него ти дадох.
И накрая ме остави, братко мой. Остави ме сама в студената хотелска стая. За пореден път ме получи цялата и накрая ме остави.
Плаках, чуваш ли, плаках. Аз те обичах, братко, обичах те.
Осъзнаваш ли, че съсипа живота ми? Осъзнаваш ли, че заради теб няма да мога да обичам друг? Само защото знам, че ти съществуваш, че си някъде там... само заради това няма да мога да обикна никой друг, братко, никой.
Мразя те, чуваш ли, мразя те. Хайде върви си, чуваш ли, отивай си.
Изчезни преди да съм ти казала, че лъжа. Изчезни преди да съм те прегърнала плачейки. Върви си преди да съм изкрещяла:
"Обичам те братко, чуваш ли, обичам те!"
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Пет Мар 05, 2010 7:14 pm
Страхотно е, мила! Много ми харесва! Имаш страхотен талант!
Леми Кай
Леми Кай
Развиващ се
Развиващ се
Female

Пон Мар 08, 2010 11:11 am

Прегърни ме, приятелко моя, прегърни ме. Кажи ми, че ми прощаваш, а после си върви. Прегърни ме... моята прегръдка ще те стопли. Ще разтопи леда, който толкова много години покрива сърцето ти. Ще унищожи омразата, която толова дълго таиш в себе си. Хайде, приятелко, нека забравим миналото. То няма да се върне. Той няма да се върне.
Знам, че го обичаше, приятелко. Тогава той беше твоето семейство. Всичко, което имаше. Бяхме само аз, ти и той.
Повярвай ми, приятелко, аз никога не бях помислила за друго. Обичах и двама ви като мои брат и сестра. Не съм виновна, повярвай ми приятелко, не те лъжа. Не съм виновна, че той обичаше мен.
Не съм искала, чуваш ли, не съм го искала. Дори не си помислях да те нараня. Не съм предполагала, че той може да обича мен. Знам, че ти не искаше никой друг освен него.
Затова го уби... нали приятелко? Спомена за онази нощ не излиза от главата ти, нали? Или просто ти не искаш да го махнеш от там? хайде кажи ми, приятелко, защо все още помниш? Защо все още мислиш, че виновната съм аз?
Защото трябва да имаш за какво да живееш, след като него го няма, нали? Защо ти уби тялото му... след това уби и собствената си душа. Защото си се пристрастила към отмъщението. Защто искаш да ме накажеш по най-жестокия начин, нали? Защото мислиш, че без него няма живот.
Намрази ме, приятелко, нали? Намрази ме, защото той обичаше ме, а не теб.
Хайде, приеми го най-накрая. Той не заслужаваше никоя от нас. Той не беше човек, за когото си струва да се живее. И все пак заради него ти забрави всичко, нали приятелко?
Забрави миговете, които споделяхме двете. Забрави тайните ни срещи късно вечер... край езерото. Забрави, че ние двете бяхме частите от пъзела. Той беше просто нещо, което се опитваше да ни раздели.
Приеми го приятелко... не си струва заради него да продължаваш да живееш така. Не си струва всеки ден да убиваш собственото си сърце и душа. Не си струва да забравиш сестра си... не си струва да ме заличиш от ума си.
Прегърни ме, приятелко моя, прегърни ме. Кажи ми, че ми прощаваш, а после си върви. Прегърни ме... моята прегръдка ще те стопли. Ще разтопи леда, който толкова много години покрива сърцето ти. Ще унищожи омразата, която толова дълго таиш в себе си. Хайде, приятелко, нека забравим миналото. То няма да се върне. Той няма да се върне.

Леми Кай
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите