Омраза или може би любов... (СасуСаку)
+17
sisi-chan
Fallen_AngeL
sakura_sladurana_98
`M I N I
Obsession
Lover.
..Bunny-By..!!
eli7y
Ven!tyYyY
Конан
sayuri
Loneliness
KoniTy
Thэ Dark Girl
ladysakura
sakura96plami
gabimoli
21 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- gabimoliУчaщ се
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Години : 27
Дата на рег. : 05.12.2009
Омраза или може би любов... (СасуСаку)
Съб Фев 27, 2010 10:45 pm
First topic message reminder :
Отново нов фик.Не съм голяма почитателка на СасуСаку,но просто не съм писала нищо за тях и реших да се пробвам.
От името на Сакура:
Хмм...Какво ми става?Къде са Какаши-сенсей и Наруто?Последното нещо което си спомням,е че бяхме на мисия в селото скрито в Звука.Едни нинджи ни нападнха...А да!Нинджите ни нападнаха и ме нокалтираха.Боже...пак съм в безсъзнание.Точно така.Сънувам!Това обяснява летящата маймуна...и Лейди Тсунаде да танцува...ГОЛА?!AAA!!!Ослепях!!Мисли за друго Сакура!Това е твоят сън!Мисли за друго!
Така е по-добре...Ей кой е там?
-Сакура-чан...Сакура-чан!
Това ми звучи като...Наруто?Къде си?
-Насам Сакура-чан!
Насам ама къде насам?Говори ми.Ще следвам гласа ти.
-Са-сакура-чан...
Какво?Къде си Наруто?Какво ти се случва?!Защо говориш така?
-Хм...Какво правиш,Сакура?
Са-саске...-кун?Какво подяволите?Защо си тук?Къде сте?
-Пак те биха,Сакура...
Саске-кун...?Какво искаш да кажеш...
-Отново загуби...
Наруто...?Какво?За какво говорите?
-Жалка си!
Не!Не си тръгвайте.Моля ви!Не ме оствяйте!Съжалявам че пак загубих.Съжалявам! Моля ви останете!
Хей!Какво става?Става все по-тъмно.Момчета не си тръгвайте!НЕ!Не искам да съм отново сама!Моля ви!
Край от името на Сакура
-Сакура-чан,събуди се!-извика едно русо момче.То стоеше до едно болнично легло,над своята розовокоса приятелка.
-По-тихо,Наруто!Намираме се в болница!-изшъшка му един мъж,който имаше маска на лицето и беше забил поглед в някаква книга.
Лежящото момиче седеше ги слушаше какво си говорят,но не можеше да помръдне и мускул и не можеше да реагира по никакъв начин.
,,Какво става с мен?Не мога да се движа...’’
-Но Какаши!Сакура-чан добре ли е?-попита разтревожено русокоското като задърпа ръкава на сенсея си.
-Ако не млъкнеш ще те изгонят!
Розовокоската се напъна и успя да помръдне ръката си.Двамата мъже забелязаха това и впериха поглед в нея.
-Какаши-сенсей...-каза немощно момичето.
-Сакура-чан!Добре ли си,dattebayo?-попита Наруто и дотърча до леглото й.
-Защо...ме боли...цялото тяло?-попита Сакура с много немощен глас и след това изстена от болка.
-Не мърдай!Тежко си ранена.-каза й Какаши и излезе през стаят,за да викне някоя медицинска сестра.
-Какво стана?-заинтерисова се момичето и се опита да се изправи,като се подпря на лактите си и седна на леглото.
-Бяхме нападнати от нинджи от селото на звука.-започна да обяснява момчето,но след края на изречението сведе поглед.Сакура се досещаше защо...Причината беше тяхния съотборник Саске Учиха, който си бе тръгнал преди шест години и беше отишъл при Орочимару.Макар да беше минало толкова много време,те още скърбяха за своя приятел.
Но пък за тези шест години бяха постигнали доста.Наруто и Сакура бяха влезли в АМБУ отряда и имаха по отбор генини.Живота им вървеше много добре,докато Саске не беше изпратен от Орочимару,заедно с още звукови нинджи,да се бият срещу Коноха. Тогава Харуно Сакура беше изпратена на мисия да помага на ранените нинджи и тогава тя се засече със своя съотборник,приятел и стара любов.Щом го погледна в очите тя не видя никаква емоция освен омраза.Омраза към всеки.Погледът му беше толкова страшен и безчувствен,че тя самата потръпна...
-И тогава една нинджа те удари и ти падна от дървото,а то беше доста високо.И така се озова тук.-дообясни Наруто и прекъсна мислите на Сакура.Тя разтърси глава и погледна мъжът стоящ пред нея.
-О...-беше единствената дума или по точно буква,която излезе от устата на момичето.
-Нещо не е наред ли?-попита разтревожено Наруто и търсеше погледа на куноичито.
-Всичко е наред.Защо да не е?-направи опит за усмивка,но стана фалшива.Тя знаеше,че няма как да излъже приятеля си.
-Знаеш,че те познавам по-добре от това.-засмя се Наруто.-Сега ми кажи какво става!
-Не наистина.Добре съм.Няма защо да се притесняваш.-усмихна се Сакура.Наруто беше на път да възрази,но в стаята влезнаха Какаши-сенсей и Лейди Тсунаде.
-Здравей Сакура.Виждам,че си по-добре.-поздрави я Тсунаде.
-Тсунаде-сама?-възкликна учудено Сакура. ,,Тя да не би да ме поздрави...’’
-Шизуне ми даде картона ти и по вида му...Можеш да си тръгнеш след два дни.-усмихна се Хокагето.
,,Тя се усмихна...WTF?!’’ Помислиха си и тримата.
-Какаши,Наруто.Може ли да излезете за малко.Трябва да говоря с Тсунаде-сама.-каза Сакура.Двамата кимнаха с глава и излязоха от стаята.Сакура се опита да се изправи,но прекалено много я болеше.Трябваше да говори от седнало положение.
-Добре Тсунаде-сама.Какво има?-попита момичето.
-Какво искаш да кажеш?-попита Тсунаде като отбягваше погледа на розовокоската.
-Моля ви се.Усмихвате се,само когато сте се напили много яко с Джирая-сама.
-Толкова ли е учевидно...
-Да.-засмя се момичето,но корема я заболя затова бързо спря да се смее.
-Ох добре...Нали помниш Акатски...-момичето кимна.
-Те са заловили Учиха Саске.Пратихме един отряд на АНБУ,за да разучат какво става но те така не се върнаха.
Хокагето спря за малко.Сакура не показа никаква емоция.Не че не и пука за казаното от Тсунаде – напротив.Не можеше да си позволи да рухне сега.Минаха толкова много години и тя успя да го забрави.Но след това той се появи отново,при нападението си над Коноха и тя беше съкрушена.Опита се отново да го забрави,но сега вече беше невъзможно.Хокагето продължи...
-Преди два дена изпратих Хюга Неджи и ТенТен да разознаят.Успяха да стигнат до някъде,но Хидан и Дейдара ги пресрещнаха и бяха принудени да се върнат.
-Това мен ме засяга защото....-попита Харуно задържайки сълзите си.
-Работата е там,че ти трябва да отидеш с тях и Киба на мисия.Трябва да намерите скривалището им и да измъкнете Учиха Саске.А твоите лечебни сили са необходими.
-Но защо...Той нападна Коноха нали?Той е предател.-каза момичето забило поглед в стената,за да не среща очите на Тсунаде.
-Защото ако го докопаме ще го върнем в селото.А той и Итачи са последните членове на клана Учиха.И ти много добре знаеш защо са ни нужни...-каза Тсунаде като не очакваше отговор
-Но защо и аз трябва да ходя.ТенТен и Неджи са от АМБУ.А Киба си има работа със своя отбор генини.-попита нервно Сакура.
-Защото АЗ съм Хокагето,а ТИ трябва да ми се подченяваш!-извика Тсунаде.
,,Да...това е старата Тсунаде-сама...’’
-Ясно?!-изкрещя й Хокагето.
-Хай...
Тсунаде-сама излезе през вратата и остави Сакура сама.
,,Ще видим дали този път ще се отървеш толкова лесно...Колко много съм се готвила за този ден Учиха…’’
Отново нов фик.Не съм голяма почитателка на СасуСаку,но просто не съм писала нищо за тях и реших да се пробвам.
От името на Сакура:
Хмм...Какво ми става?Къде са Какаши-сенсей и Наруто?Последното нещо което си спомням,е че бяхме на мисия в селото скрито в Звука.Едни нинджи ни нападнха...А да!Нинджите ни нападнаха и ме нокалтираха.Боже...пак съм в безсъзнание.Точно така.Сънувам!Това обяснява летящата маймуна...и Лейди Тсунаде да танцува...ГОЛА?!AAA!!!Ослепях!!Мисли за друго Сакура!Това е твоят сън!Мисли за друго!
Така е по-добре...Ей кой е там?
-Сакура-чан...Сакура-чан!
Това ми звучи като...Наруто?Къде си?
-Насам Сакура-чан!
Насам ама къде насам?Говори ми.Ще следвам гласа ти.
-Са-сакура-чан...
Какво?Къде си Наруто?Какво ти се случва?!Защо говориш така?
-Хм...Какво правиш,Сакура?
Са-саске...-кун?Какво подяволите?Защо си тук?Къде сте?
-Пак те биха,Сакура...
Саске-кун...?Какво искаш да кажеш...
-Отново загуби...
Наруто...?Какво?За какво говорите?
-Жалка си!
Не!Не си тръгвайте.Моля ви!Не ме оствяйте!Съжалявам че пак загубих.Съжалявам! Моля ви останете!
Хей!Какво става?Става все по-тъмно.Момчета не си тръгвайте!НЕ!Не искам да съм отново сама!Моля ви!
Край от името на Сакура
-Сакура-чан,събуди се!-извика едно русо момче.То стоеше до едно болнично легло,над своята розовокоса приятелка.
-По-тихо,Наруто!Намираме се в болница!-изшъшка му един мъж,който имаше маска на лицето и беше забил поглед в някаква книга.
Лежящото момиче седеше ги слушаше какво си говорят,но не можеше да помръдне и мускул и не можеше да реагира по никакъв начин.
,,Какво става с мен?Не мога да се движа...’’
-Но Какаши!Сакура-чан добре ли е?-попита разтревожено русокоското като задърпа ръкава на сенсея си.
-Ако не млъкнеш ще те изгонят!
Розовокоската се напъна и успя да помръдне ръката си.Двамата мъже забелязаха това и впериха поглед в нея.
-Какаши-сенсей...-каза немощно момичето.
-Сакура-чан!Добре ли си,dattebayo?-попита Наруто и дотърча до леглото й.
-Защо...ме боли...цялото тяло?-попита Сакура с много немощен глас и след това изстена от болка.
-Не мърдай!Тежко си ранена.-каза й Какаши и излезе през стаят,за да викне някоя медицинска сестра.
-Какво стана?-заинтерисова се момичето и се опита да се изправи,като се подпря на лактите си и седна на леглото.
-Бяхме нападнати от нинджи от селото на звука.-започна да обяснява момчето,но след края на изречението сведе поглед.Сакура се досещаше защо...Причината беше тяхния съотборник Саске Учиха, който си бе тръгнал преди шест години и беше отишъл при Орочимару.Макар да беше минало толкова много време,те още скърбяха за своя приятел.
Но пък за тези шест години бяха постигнали доста.Наруто и Сакура бяха влезли в АМБУ отряда и имаха по отбор генини.Живота им вървеше много добре,докато Саске не беше изпратен от Орочимару,заедно с още звукови нинджи,да се бият срещу Коноха. Тогава Харуно Сакура беше изпратена на мисия да помага на ранените нинджи и тогава тя се засече със своя съотборник,приятел и стара любов.Щом го погледна в очите тя не видя никаква емоция освен омраза.Омраза към всеки.Погледът му беше толкова страшен и безчувствен,че тя самата потръпна...
-И тогава една нинджа те удари и ти падна от дървото,а то беше доста високо.И така се озова тук.-дообясни Наруто и прекъсна мислите на Сакура.Тя разтърси глава и погледна мъжът стоящ пред нея.
-О...-беше единствената дума или по точно буква,която излезе от устата на момичето.
-Нещо не е наред ли?-попита разтревожено Наруто и търсеше погледа на куноичито.
-Всичко е наред.Защо да не е?-направи опит за усмивка,но стана фалшива.Тя знаеше,че няма как да излъже приятеля си.
-Знаеш,че те познавам по-добре от това.-засмя се Наруто.-Сега ми кажи какво става!
-Не наистина.Добре съм.Няма защо да се притесняваш.-усмихна се Сакура.Наруто беше на път да възрази,но в стаята влезнаха Какаши-сенсей и Лейди Тсунаде.
-Здравей Сакура.Виждам,че си по-добре.-поздрави я Тсунаде.
-Тсунаде-сама?-възкликна учудено Сакура. ,,Тя да не би да ме поздрави...’’
-Шизуне ми даде картона ти и по вида му...Можеш да си тръгнеш след два дни.-усмихна се Хокагето.
,,Тя се усмихна...WTF?!’’ Помислиха си и тримата.
-Какаши,Наруто.Може ли да излезете за малко.Трябва да говоря с Тсунаде-сама.-каза Сакура.Двамата кимнаха с глава и излязоха от стаята.Сакура се опита да се изправи,но прекалено много я болеше.Трябваше да говори от седнало положение.
-Добре Тсунаде-сама.Какво има?-попита момичето.
-Какво искаш да кажеш?-попита Тсунаде като отбягваше погледа на розовокоската.
-Моля ви се.Усмихвате се,само когато сте се напили много яко с Джирая-сама.
-Толкова ли е учевидно...
-Да.-засмя се момичето,но корема я заболя затова бързо спря да се смее.
-Ох добре...Нали помниш Акатски...-момичето кимна.
-Те са заловили Учиха Саске.Пратихме един отряд на АНБУ,за да разучат какво става но те така не се върнаха.
Хокагето спря за малко.Сакура не показа никаква емоция.Не че не и пука за казаното от Тсунаде – напротив.Не можеше да си позволи да рухне сега.Минаха толкова много години и тя успя да го забрави.Но след това той се появи отново,при нападението си над Коноха и тя беше съкрушена.Опита се отново да го забрави,но сега вече беше невъзможно.Хокагето продължи...
-Преди два дена изпратих Хюга Неджи и ТенТен да разознаят.Успяха да стигнат до някъде,но Хидан и Дейдара ги пресрещнаха и бяха принудени да се върнат.
-Това мен ме засяга защото....-попита Харуно задържайки сълзите си.
-Работата е там,че ти трябва да отидеш с тях и Киба на мисия.Трябва да намерите скривалището им и да измъкнете Учиха Саске.А твоите лечебни сили са необходими.
-Но защо...Той нападна Коноха нали?Той е предател.-каза момичето забило поглед в стената,за да не среща очите на Тсунаде.
-Защото ако го докопаме ще го върнем в селото.А той и Итачи са последните членове на клана Учиха.И ти много добре знаеш защо са ни нужни...-каза Тсунаде като не очакваше отговор
-Но защо и аз трябва да ходя.ТенТен и Неджи са от АМБУ.А Киба си има работа със своя отбор генини.-попита нервно Сакура.
-Защото АЗ съм Хокагето,а ТИ трябва да ми се подченяваш!-извика Тсунаде.
,,Да...това е старата Тсунаде-сама...’’
-Ясно?!-изкрещя й Хокагето.
-Хай...
Тсунаде-сама излезе през вратата и остави Сакура сама.
,,Ще видим дали този път ще се отървеш толкова лесно...Колко много съм се готвила за този ден Учиха…’’
- sakura_sladurana_98Развиващ се
Дата на рег. : 27.05.2009
o6e
Съб Мар 06, 2010 7:37 pm
още :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss:
- LonelinessУчaщ се
Дата на рег. : 28.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Blood+, Hell Girl and Bleach
Re: Омраза или може би любов... (СасуСаку)
Нед Мар 07, 2010 9:14 pm
Добре е...
Продължавай...
Продължавай...
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Нед Мар 07, 2010 10:05 pm
Няма да е зле да пооправиш разговорите.
Още малко описания няма да са излишни...
и като се замисля това е.
Наистина много се радвам, че си обърнала внимание на критиките ми и си си подобрила начина на писане.
Това наистина ме радва.
Ами, давай още и продължавай да развиваш писането си.
Още малко описания няма да са излишни...
и като се замисля това е.
Наистина много се радвам, че си обърнала внимание на критиките ми и си си подобрила начина на писане.
Това наистина ме радва.
Ами, давай още и продължавай да развиваш писането си.
- gabimoliУчaщ се
От : plovdiv
Рожден ден : 05.02.1997
Дата на рег. : 05.12.2009
Сря Мар 10, 2010 10:36 pm
Ето още една глава и отново sorry за закъснението...И моля изразявайте си мнението и ако можете да ми дадете някои съвети много ще ви обичам
Беше вече сутрин и нинджите трябваше да продължат мисията си. Денят бе прекрасен.
Прекалено прекрасен...Слънцето грееше приятно и меко, птички се бяха показали от дърветата и от чуруликането им се получаваше цяла симфония. Подухваше приятен и топъл ветрец. Беше типичен майски ден.
-Е,готови ли сте?-попита Киба като се качи на гърба на кучето си.
-Трябва да отидем, до магазина за рамен в селото скрито в мъглата. Трябва да занесем пратка от Тсунаде-сама там.-каза им Неджи и сложи раницата на гърба си.
-Хай.-казаха тримата и потеглиха.
Четерите нинджи се запътиха към селото скрито в мъглата. Но като чи ли нещо не беше наред. Поне не беше наред за Сакура.
,,Какво е това странно чувство?’’ помисли си тя. ,,Имам чувството,че ни
наблюдават...’’
Но как можеше някой да ги наблюдава, докато се предвижваха с това темпо. Наистина се движиха доста бързо и само някой с ранг АНБУ или вероятно някой от Акатси можеше да издържи на това темпо. Сакура погледна зад себе си, след това вдигна поглед нагоре, но нямаше никой.
,,Това е нелепо..” разтърси глава момичето.
-Сакура,какво ти има?-попита ТенТен.
-Какво искаш да кажеш.-заинтерисова се розовокоската и погледна приятелката си.
-Ами изобщо не внимаваш. Вече три пъти щеше да се сблъскаш в някое дърво.-засмя се тя, а Сакура сведе поглед малко смутено.
-Нищо ми няма.-усмихна се момичето, толкова невинно и мило, че може да разтопи и камък.
-Не на мен тия.-отново се засмя ТенТен и усмивката на Сакура изчезна.
-Но ти си знаеш най-добре.-каза тя и настигна момчетата.
,,Изобщо не съм разсеяна...Тя не знае какво говори.’’ каза си Сакура. Погледна отново към небето и се замисли. Не мислише нищо конкретно,просто си мечтаеше разни неща.
,,Но как може някой да е сериозен при такова красиво небе...’’ усмихна се замечтано момичето и погледът й отново беше в небето. Но след това отново сведе поглед и се загледа в пътя пред нея.
,,Абе какви ги говоря...По небето в момента се появяват сиви облаци.’’ отново си каза Сакура.
,,И защо,по дяволите си говоря сама?!’’
-Сакура!-провикна се Киба и момичето спря. Огледа наоколо и не виждаше никъде своите съотборници.
-Къде отидохте?-попита объркано тя.
-Тук долу,Сакура... -каза ТенТен. Сакура погледна надолу и видя приятелите си стоящи пред един магазин за рамен.А пък тя беше продължила пътя си без дори да ги забележи.
Розовокоската слезе от дървото и се призими пред тях. Почеса се зад врата неловко.
-А,ето ви и вас. -каза неловко тя.
-Ти да не си влюбена? -засмя се ТенТен.
-Хаха,много смешно... -засмя се иронично Сакура и скръсти ръце.
-Както и да е...Нека оставим пратката от Тсунаде-сама и да продължим с търсенето.- каза им Неджи и отвори вратата на магазина. Четеримата застанаха на прага и усетиха приятната миризма, която се носише в помещението. Вътре имаше трима човека, които сладко похапваха рамен и си говориха.
-О хайде да ядем. Мирише толкова хубавоооо.-заподскача Киба и връхлетя в магазина последван от Акамару.
-Добре.-съгласи се Неджи и всички седнаха на масата. След малко една възрастна жена отиде до тях, за да вземе поръчката им.
-Какво ще обичате?-попита жената с усмивка на лице.
-За мен Мису рамен.-отговори бързо Киба и се облиза.
-И за нас.-казаха останалите трима човека от отбора.
-А и мога ли да ви питам нещо? Вие ли сте Хигая Микиро?-попита Неджи докато четеше надписа върху пакетчето, което държеше в ръцете си.
-О, вие сте нинджи от Коноха нали?-попита засмяно жената и взе пакета.
-Да. Пратката е от Тсунаде-сама.-дообясни Неджи.
-Ама разбира се. Моля изчакайте.-усмихна се жената и закрачи към кухнята.
-Да чакаме...какво?-попита Сакура.
-Ами...храната?-предположи Киба и се почеса зад врата.
-Неджи, след това къде отиваме?-попита ТенТен и погледна съотборника си.
-Първо ще разпитаме хората в селото дали знаят нещо за Акатски.-отговори той.
-Ясно.
След малко бабата се върна и носише в ръцете си един свитък. Четеримата членове на АНБУ погледнаха предмета в ръцете й. Тя го подаде на Неджи и след като го взе момчето го отвори. Загледа се задълбочено в него и изражението му ставаше все по-сериозно с всеки ред.
-Неджи, какво има?-попита Сакура, но Неджи вдигна показалеца си, което беше знак да млъкне замалко, за да си го дочете. Изведнъж по сериозното му изражение се появи една лека усмивка.
-Е?-попитаха нервно тримата.
-Пригответе се. Тази вечер сме при Акатски.-съобщи им най-после Неджи и останалите се спогледаха.
,,Което означава, че ще се докопам до Саске-кун’’ помисли си Сакура със самодоволна усмивка.
Беше вече сутрин и нинджите трябваше да продължат мисията си. Денят бе прекрасен.
Прекалено прекрасен...Слънцето грееше приятно и меко, птички се бяха показали от дърветата и от чуруликането им се получаваше цяла симфония. Подухваше приятен и топъл ветрец. Беше типичен майски ден.
-Е,готови ли сте?-попита Киба като се качи на гърба на кучето си.
-Трябва да отидем, до магазина за рамен в селото скрито в мъглата. Трябва да занесем пратка от Тсунаде-сама там.-каза им Неджи и сложи раницата на гърба си.
-Хай.-казаха тримата и потеглиха.
Четерите нинджи се запътиха към селото скрито в мъглата. Но като чи ли нещо не беше наред. Поне не беше наред за Сакура.
,,Какво е това странно чувство?’’ помисли си тя. ,,Имам чувството,че ни
наблюдават...’’
Но как можеше някой да ги наблюдава, докато се предвижваха с това темпо. Наистина се движиха доста бързо и само някой с ранг АНБУ или вероятно някой от Акатси можеше да издържи на това темпо. Сакура погледна зад себе си, след това вдигна поглед нагоре, но нямаше никой.
,,Това е нелепо..” разтърси глава момичето.
-Сакура,какво ти има?-попита ТенТен.
-Какво искаш да кажеш.-заинтерисова се розовокоската и погледна приятелката си.
-Ами изобщо не внимаваш. Вече три пъти щеше да се сблъскаш в някое дърво.-засмя се тя, а Сакура сведе поглед малко смутено.
-Нищо ми няма.-усмихна се момичето, толкова невинно и мило, че може да разтопи и камък.
-Не на мен тия.-отново се засмя ТенТен и усмивката на Сакура изчезна.
-Но ти си знаеш най-добре.-каза тя и настигна момчетата.
,,Изобщо не съм разсеяна...Тя не знае какво говори.’’ каза си Сакура. Погледна отново към небето и се замисли. Не мислише нищо конкретно,просто си мечтаеше разни неща.
,,Но как може някой да е сериозен при такова красиво небе...’’ усмихна се замечтано момичето и погледът й отново беше в небето. Но след това отново сведе поглед и се загледа в пътя пред нея.
,,Абе какви ги говоря...По небето в момента се появяват сиви облаци.’’ отново си каза Сакура.
,,И защо,по дяволите си говоря сама?!’’
-Сакура!-провикна се Киба и момичето спря. Огледа наоколо и не виждаше никъде своите съотборници.
-Къде отидохте?-попита объркано тя.
-Тук долу,Сакура... -каза ТенТен. Сакура погледна надолу и видя приятелите си стоящи пред един магазин за рамен.А пък тя беше продължила пътя си без дори да ги забележи.
Розовокоската слезе от дървото и се призими пред тях. Почеса се зад врата неловко.
-А,ето ви и вас. -каза неловко тя.
-Ти да не си влюбена? -засмя се ТенТен.
-Хаха,много смешно... -засмя се иронично Сакура и скръсти ръце.
-Както и да е...Нека оставим пратката от Тсунаде-сама и да продължим с търсенето.- каза им Неджи и отвори вратата на магазина. Четеримата застанаха на прага и усетиха приятната миризма, която се носише в помещението. Вътре имаше трима човека, които сладко похапваха рамен и си говориха.
-О хайде да ядем. Мирише толкова хубавоооо.-заподскача Киба и връхлетя в магазина последван от Акамару.
-Добре.-съгласи се Неджи и всички седнаха на масата. След малко една възрастна жена отиде до тях, за да вземе поръчката им.
-Какво ще обичате?-попита жената с усмивка на лице.
-За мен Мису рамен.-отговори бързо Киба и се облиза.
-И за нас.-казаха останалите трима човека от отбора.
-А и мога ли да ви питам нещо? Вие ли сте Хигая Микиро?-попита Неджи докато четеше надписа върху пакетчето, което държеше в ръцете си.
-О, вие сте нинджи от Коноха нали?-попита засмяно жената и взе пакета.
-Да. Пратката е от Тсунаде-сама.-дообясни Неджи.
-Ама разбира се. Моля изчакайте.-усмихна се жената и закрачи към кухнята.
-Да чакаме...какво?-попита Сакура.
-Ами...храната?-предположи Киба и се почеса зад врата.
-Неджи, след това къде отиваме?-попита ТенТен и погледна съотборника си.
-Първо ще разпитаме хората в селото дали знаят нещо за Акатски.-отговори той.
-Ясно.
След малко бабата се върна и носише в ръцете си един свитък. Четеримата членове на АНБУ погледнаха предмета в ръцете й. Тя го подаде на Неджи и след като го взе момчето го отвори. Загледа се задълбочено в него и изражението му ставаше все по-сериозно с всеки ред.
-Неджи, какво има?-попита Сакура, но Неджи вдигна показалеца си, което беше знак да млъкне замалко, за да си го дочете. Изведнъж по сериозното му изражение се появи една лека усмивка.
-Е?-попитаха нервно тримата.
-Пригответе се. Тази вечер сме при Акатски.-съобщи им най-после Неджи и останалите се спогледаха.
,,Което означава, че ще се докопам до Саске-кун’’ помисли си Сакура със самодоволна усмивка.
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Мар 11, 2010 11:15 am
Невероятно е Имаше малко грешки, но кой ги гледа Давай още, моля
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Чет Мар 11, 2010 2:35 pm
много яко давай още
- sisi-chanРазвиващ се
От : Никога не се спирам на едно място...
Рожден ден : 17.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 07.02.2010
Съб Мар 13, 2010 11:08 pm
e много е готинко....
- sakura96plamiФен
Рожден ден : 14.04.1996
Дата на рег. : 28.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Sekai-ichi Hatsukoi 1 и 2; Junjou Romantica 1 и 2
Нед Мар 28, 2010 3:58 pm
много е якоооо кога ще пуснеш ощеееее?
- sasusaku_girl97Учaщ се
Рожден ден : 14.03.1997
Дата на рег. : 13.03.2010
Нед Мар 28, 2010 5:44 pm
браво, много е яко.. Кога ще има още?!
- sexy15Прохождащо
От : Варна x]
Рожден ден : 13.01.1996
Дата на рег. : 05.04.2010
Пет Апр 23, 2010 7:38 pm
мн е якоооо
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010
Нед Апр 25, 2010 11:38 pm
:kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :bravo: :bravo: :bravo:
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пон Апр 26, 2010 9:18 am
СТРАХОТНО Е :uhaa: :uhaa: :uhaa: :uhaa: :bravo: :bravo: :obi4amte: :obi4amte: :obi4amte: ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :obi4amte:
- KoniTyФен
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010
Пон Апр 26, 2010 4:53 pm
супер еееееееееее :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: искам ощеееееееееееее :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
- miss_kuklAСъстезател
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight
Пет Юни 04, 2010 6:21 pm
Оли, мамо... ти ме вкудяваш!!! Вече почвам да го сънувам
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите