Наруто фик - Ти си героят в него !
+28
Топчету
-*-What The Hell-*-
~Tiffany~
miss_kuklA
onyx&pink
Lady D
Death_Angel
Obsession
Thэ Dark Girl
..Bunny-By..!!
snejincety
X®i$Ttk@TaA
sakura46
lips_of_an_angel
Anju-chan
.: Gangsta_4_life :.
Lover.
sakura96plami
mia_chan
sakura_vampire
metall_girl
Goblin Teachies
Goshkoo
Bloody_Merry
Цуки
Flying Cat
Tuttu
`M.и.s.h.и.t.0`
32 posters
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Наруто фик - Ти си героят в него !
Вто Мар 02, 2010 8:29 pm
First topic message reminder :
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
- ObsessionАниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 11.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood
Re: Наруто фик - Ти си героят в него !
Чет Мар 18, 2010 7:30 am
ok :o.k.: Няма проблем...
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Мар 18, 2010 4:44 pm
Tuttu написа:Хора .. знма , че ви се чете ,но не давайте толкова зор .. Незнаете колко трудно е .. Да гладаш от първата и втората глава и записалите се .. Така , че моля ви не давайте толкова зор
оки нп ...а за тва др което бях написала...не ми обращайте внимание...аз на моменти не съм мн добре с главата такаче
- ЦукиФен
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010
Чет Мар 18, 2010 7:20 pm
Ще чакаме докато не я качите днес Нали беше за днес...и аз си чакам ... сори, ама ние сме си такива (поне аз) нетърпеливи. Не ни/ми обръщайте внимание.
- ЦукиФен
Чет Мар 18, 2010 9:22 pm
Къде е главата? Сори, че нахалствам ама къде е главата? Нали днес щяхте да я пускате, а я няма...Сори ама аз немога да чакам повече (преовеличих). Нали беше 100% сигурно, че ще е днес поне предупреждавайте... :;):
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Чет Мар 18, 2010 9:27 pm
стига де .. помолих ви .. иначе спираме фика .. ще я пусне най - вероятно по-късно .. няма да ви стане нищо ако изчакате
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Чет Мар 18, 2010 9:31 pm
Цуки,душа моя :Д днес все още е , след 12 часа е утре,ще я пусна , щом съм казала днес,днес ще е ,но просто не съм уточнила час
- ЦукиФен
Чет Мар 18, 2010 9:47 pm
Tuttu написа:стига де .. помолих ви .. иначе спираме фика .. ще я пусне най - вероятно по-късно .. няма да ви стане нищо ако изчакате
mi6it0 написа: Цуки,душа моя :Д днес все още е , след 12 часа е утре,ще я пусна , щом съм казала днес,днес ще е ,но просто не съм уточнила час
Tuttu не се ядосвай бе жена... ...карай го по-спокойно! Виж mi6it0 тя има малко чувство за хумор и не се ядосва като теб. Не е нужно да спирате фика заради това, че ви даваме зор. Не ни обръщайте внимание и толкоз. Не е нещо трудно. А, и да спирате фика за нещо толкова малко е направо незнам как да го нареча ама е странно...Айде да спра, че може да ми се карате още, а Цуки не харесва да й се кара някой
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Чет Мар 18, 2010 9:50 pm
Фика е страшен ще изчакам следващата част с нетърпение
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Чет Мар 18, 2010 9:52 pm
Еее пак аз виновнатаа не ти се карам просто казах , че е трудно и е нужно време ..
- sakura96plamiФен
Рожден ден : 14.04.1996
Дата на рег. : 28.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Sekai-ichi Hatsukoi 1 и 2; Junjou Romantica 1 и 2
Чет Мар 18, 2010 9:58 pm
еми щом трябва ще чакаме
- metall_girlГолям фен
От : сОфИя о.О
Чет Мар 18, 2010 10:55 pm
и мойто търпение куца ама ще чакам ако трябва и 100 години (не ме слушайте много съм зле)
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 18, 2010 10:59 pm
още малко ми остава да допиша и я пускам :!:
- sakura96plamiФен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 18, 2010 11:02 pm
супер значи ще е скоро
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 18, 2010 11:26 pm
ето ви главата, пууу тук бой ще стане още малко за нея . Такам ,дадох всичко от себе си. Съжалявам за закаснението ,но на скоро ни побъркват в даскало от контролни и изпитвания и трябва да уча . Само да оточня,ако някой съм забравила изобщо да го спомена в тая глава,моля да прощава ще бъде компенсиран с повече участие в следващата глава
EnjoY
глава №3
Eва оглеждаше всички , но не забеляза никой интересен освен съседката си по чин която и изглеждаше ужасно противна . Севър мислеше същото за съседката си .А окото и се напълни с прекрасните фигури на Учихите - Саске,Пепунаки и Итачи.
Рафа беше доста щастлив ,че сяда до Аманда.Беше се зачервил леко,понеже тя беше хубавка.Рафа в миналото си даскало беше разбил доста сарца,но на него не бяха му правили нищо,така ,че той не беше страхливец и веднага се опита да я заговори:
-Здрасти! Как може такава нежна и красива принцеса да седи до мен в този момент. Като гледам това красиво личице,ми се иска да те изпапкам! – каза Рафа ,все едно светът е в неговите ръце.След като каза тези неща,Аманда се обърна към него,огледа го от до ,и след това издаде един звук „Пфф” и се обърна пак на някъде другате…Рафа беше съкрушен. В същото време почти всички момичета бяха забили поглед в красивото ледено лице на Диего.Но той забеляза само едно момиче което не му обръщаше внимание.Но той си каза ,че ще е сигурно някоя кифла ,която се прави на интересна,но незнайно защо,той продължи да я гледа… На чина до Диего бяха Ева и Севър. Ева беше хвърлила поглед на Неджи.По едно време Неджи се обърна и видя ,че тя го гледа.Неговата реакция беше една сладка усмивка и Ева почервеня цялата.Трагна да блъска Севър от радост и да я пита:
-Той на мен ли ми се усмихна?На мен беше нали? Моля те, кажи ми ? Оле не ели сладък? – и още много такива въпроси, между който ,чак забравяше да си поеме дъх.Севър я погледна някак тъпо и се обтрна на друга посока. Тя,както и Зоя , намери своята първа любов. Той беше Саске. Тя реши да отиде до него но по пътьом се блъсна в Юки и ето ,че пред очите и дойде бъдещето. Тя видя доста странни неща.Юки цялата в кръв. Тогава Севър я погледна странно:
-Какво има ? – попита я Юки и я погледна един вид „омг,тая да не се е усетила ,че съм вампир”
-Ъм,пази се да не се порежеш някаде ! – каза Севър , като така си обесняваше кръврта по лицето й. След тея думи Севър си седна на мястото,беше забравила за Саске ;д. Но Юки продължи ,да се притеснява,че може би ,ако пак Севър каже нещо подобно,тя ще бъде отстранена.След малко Юки се успокои и тръгна да оглежда сегашния си клас , но нищо не й хвана окото. За разлика от другите Мия се наслаждаваше на човеците и си мислеше колко много кръв може да изпие от тях.Та тя дори вече си измисли кой да бъде нейната пионка..А момичето до нея,Кейти си мислеше ,че трябва да подобри силите си за да може да убие всички въмпири,но нейните мисления бяха спрени от някой зад нея ,който се опита да я гъделичка.Това беше Итачи.
-С нещо да ти помогна? – попита момичето
-Ооо ела вкъщи и ще ти покажа как да ми помогнеш! – това получи за отговор Кейти
-Хаха ,колко си забавен ! Само в мечтите ти! – каза Кейти с един тъп поглед и се обърна отново напред В същото време Рони беше усилила музиката си в слушалките и гледаше с отвращение към един неин съученик. Тя си мърмореше под носа:
-Пфф, кво си мисли ,че е!?! Все едно е хванал на господ ташац*те.Да,ама не .Пффф ,вече щом е Учиха значи е кой знай кво! Саске ,ще те направя на луд в този клас!- и се усмихна някво злобно.Погледна я брат й,Алекс. И се усмихна с мисълта ”Хм, тя се усмихва.Малко страшна усмивка,но все е някаква.Щом малката ми сестричка е щастлива и аз съм щастлив!” След това погледна момичето до него.Той не беше забелязал,но тя беше хубавичка.Опита се да почне разговор:
-Хей,маи ще сядаме двамцата вече – каза Алекс
-Дам.Ще подсказваш на контролни! – каза Сунако с лек хумор и така разговорът им продължи..Изу пък се беше загледала в техния учител.Тя имаше чувство , че този клас е нарочно организиран. Благодарение на това ,че е чистокръвен ,тя усещаше колко вампира има около нея. Тя щеше да разбере,рано или късно.. До тях на другия чин, беше Дарси седнала и гледаше с голяма омраза Мишито и Еми. Те бяха точно такива,каквито тя мразеше.Кифли и лигли,а те двете бяха точно това.
-Ето ,че вече почнаха някой да ме дразнят- си каза на себе си .Сиси – нейната съседна на чин, я погледна странно.Понеже не разбра на нея ли говори или самичка си приказва.. Сиси се чудеше ,какво ли ще се случи в този клас.Киба седеше пред нея и изведнъж се обърна и каза:
-Здравей те, мацки!К’во си прайкате? – Дарси и Сиси се спогледаха.Но само Сиси му отговори:
-Абе я се обръщай напред … - и още неща ,но те не са интересни :Д . Хриси седеше до Киба ,но и тя много внимание не му обръщаше,понеже тя и Гаара си подхвърляха палави погледи. Сакура веднага се сприятели с Ино и тръгнаха двете да обсъждат колко бил сладък Саске.Но незнайно защо,Сакура се искефи супер много на Хриси и си мислеше ,че ще станат маи добри приятелки. До техния чин бяха Саске и Хината. Както винаги Саске на никой не обръщаше внимание,а пък Хината се беше зачервила понеже забеляза ,че Пепунаки я гледаше постоянно. Зад тях двамата ,пък сядаха Карин и Итачи.Карин гледаше Итачи как се закача с Кейти и някак си ревнуваше „Защо се закача с нея,не виждали какво хубаво момиче има до него???” . А до тях ,скочаеха Шикамару и Темари. Темари беше малко сърдита на Шикамару,понеже те бяха гаджета,но преди 2 месеца скъсаха,понеже Шикамару бил много изтощен от нея!Искал бил почивка.Само на техния чин беше задгробна тишина.Разбира се ,защото Шикамару пак спеше.
- Дууум! – вратата на залата се отвори рязко и всички погледи се обърнаха да видят кой беше влязал.
-Ъмм,извинете за закаснението!- казаха двете момичета в хор.
-Кой сте вие? – попита Какаши,понеже незнаеше за тях двете.
-Аз съм Ами Фрейзър ,господине!
-А аз Далия Девлин .
-Хмм ,защо ви няма в списака ? – гледаше учудено Какаши,а едновременно всички гледаха тях двете.
-Еишшш брато,скивай я тая мацка с черната коса която влезе! – прошепна Шикамару на Итачи.
-Ами.. какво да правим сега,там има празни столове ,седнете там! – каза Какаши
-Двете ли? –попита отвратено Ами.
-Незнам,има два празни чина,правете к’вот си искате! – и след тея думи на Какаши ,Ами седна на единия чин сама, а Далия на другия.
-Дуууууууууум!- отново вратата се отвори.
-Добър ден ,господине!Извинете за закаснението.Моето име е Канкуро.
Какаши погледна в листът си с имена и се усмихна!
-Добре,влизай и сядай до .. . хмм при коя от двете момичета да седнеш..Хайде седни до Далия. – и момчето се намести до нея.Той изобщо не й обърна внимание,но тя се зачерви доста..
-Дууууууууум – отново вратата ,но този път ,тоя удар я изкърти и падна на земята…
-Тсунаде-сама.Добър ден. Ела те да ви представя пред новия клас. УЧЕНИЦИ всички станете прави! ТОВА е Тсунаде ,вашата директорка и госпожа по история и СИП Физическо.
-Добър ден!- отговориха всички 35 ученика в хор.
-Добър ден,деца!А,Какаши идвам да ти кажа,че ще дойдат две момичета,който не са записани.
-Да дойдоха!
-Супер,значи работата ми свърши тук.Хайде деца.Чао.Всеки момент ще бие звънеца за голямото ви междучасие !
-Довиждане ,Госпожо Тсунаде! –отново в хор целия клас..Нямаше и секунда след като директорката излезе и звънеца наистина удари.Целия клас се раздели на няколко групички.Някой останаха в класната стая/зала/ други излязоха за да разгледат училището ,или по точно,хората в него.
така ,кажете си мнението за толкова чаканата глава знам,че малко (да не казвам много) не се получи,но така е ,като ми се спи все пак е 11:30 вечерта :Д пък на мен музата ми идва по туй време
EnjoY
глава №3
Eва оглеждаше всички , но не забеляза никой интересен освен съседката си по чин която и изглеждаше ужасно противна . Севър мислеше същото за съседката си .А окото и се напълни с прекрасните фигури на Учихите - Саске,Пепунаки и Итачи.
Рафа беше доста щастлив ,че сяда до Аманда.Беше се зачервил леко,понеже тя беше хубавка.Рафа в миналото си даскало беше разбил доста сарца,но на него не бяха му правили нищо,така ,че той не беше страхливец и веднага се опита да я заговори:
-Здрасти! Как може такава нежна и красива принцеса да седи до мен в този момент. Като гледам това красиво личице,ми се иска да те изпапкам! – каза Рафа ,все едно светът е в неговите ръце.След като каза тези неща,Аманда се обърна към него,огледа го от до ,и след това издаде един звук „Пфф” и се обърна пак на някъде другате…Рафа беше съкрушен. В същото време почти всички момичета бяха забили поглед в красивото ледено лице на Диего.Но той забеляза само едно момиче което не му обръщаше внимание.Но той си каза ,че ще е сигурно някоя кифла ,която се прави на интересна,но незнайно защо,той продължи да я гледа… На чина до Диего бяха Ева и Севър. Ева беше хвърлила поглед на Неджи.По едно време Неджи се обърна и видя ,че тя го гледа.Неговата реакция беше една сладка усмивка и Ева почервеня цялата.Трагна да блъска Севър от радост и да я пита:
-Той на мен ли ми се усмихна?На мен беше нали? Моля те, кажи ми ? Оле не ели сладък? – и още много такива въпроси, между който ,чак забравяше да си поеме дъх.Севър я погледна някак тъпо и се обтрна на друга посока. Тя,както и Зоя , намери своята първа любов. Той беше Саске. Тя реши да отиде до него но по пътьом се блъсна в Юки и ето ,че пред очите и дойде бъдещето. Тя видя доста странни неща.Юки цялата в кръв. Тогава Севър я погледна странно:
-Какво има ? – попита я Юки и я погледна един вид „омг,тая да не се е усетила ,че съм вампир”
-Ъм,пази се да не се порежеш някаде ! – каза Севър , като така си обесняваше кръврта по лицето й. След тея думи Севър си седна на мястото,беше забравила за Саске ;д. Но Юки продължи ,да се притеснява,че може би ,ако пак Севър каже нещо подобно,тя ще бъде отстранена.След малко Юки се успокои и тръгна да оглежда сегашния си клас , но нищо не й хвана окото. За разлика от другите Мия се наслаждаваше на човеците и си мислеше колко много кръв може да изпие от тях.Та тя дори вече си измисли кой да бъде нейната пионка..А момичето до нея,Кейти си мислеше ,че трябва да подобри силите си за да може да убие всички въмпири,но нейните мисления бяха спрени от някой зад нея ,който се опита да я гъделичка.Това беше Итачи.
-С нещо да ти помогна? – попита момичето
-Ооо ела вкъщи и ще ти покажа как да ми помогнеш! – това получи за отговор Кейти
-Хаха ,колко си забавен ! Само в мечтите ти! – каза Кейти с един тъп поглед и се обърна отново напред В същото време Рони беше усилила музиката си в слушалките и гледаше с отвращение към един неин съученик. Тя си мърмореше под носа:
-Пфф, кво си мисли ,че е!?! Все едно е хванал на господ ташац*те.Да,ама не .Пффф ,вече щом е Учиха значи е кой знай кво! Саске ,ще те направя на луд в този клас!- и се усмихна някво злобно.Погледна я брат й,Алекс. И се усмихна с мисълта ”Хм, тя се усмихва.Малко страшна усмивка,но все е някаква.Щом малката ми сестричка е щастлива и аз съм щастлив!” След това погледна момичето до него.Той не беше забелязал,но тя беше хубавичка.Опита се да почне разговор:
-Хей,маи ще сядаме двамцата вече – каза Алекс
-Дам.Ще подсказваш на контролни! – каза Сунако с лек хумор и така разговорът им продължи..Изу пък се беше загледала в техния учител.Тя имаше чувство , че този клас е нарочно организиран. Благодарение на това ,че е чистокръвен ,тя усещаше колко вампира има около нея. Тя щеше да разбере,рано или късно.. До тях на другия чин, беше Дарси седнала и гледаше с голяма омраза Мишито и Еми. Те бяха точно такива,каквито тя мразеше.Кифли и лигли,а те двете бяха точно това.
-Ето ,че вече почнаха някой да ме дразнят- си каза на себе си .Сиси – нейната съседна на чин, я погледна странно.Понеже не разбра на нея ли говори или самичка си приказва.. Сиси се чудеше ,какво ли ще се случи в този клас.Киба седеше пред нея и изведнъж се обърна и каза:
-Здравей те, мацки!К’во си прайкате? – Дарси и Сиси се спогледаха.Но само Сиси му отговори:
-Абе я се обръщай напред … - и още неща ,но те не са интересни :Д . Хриси седеше до Киба ,но и тя много внимание не му обръщаше,понеже тя и Гаара си подхвърляха палави погледи. Сакура веднага се сприятели с Ино и тръгнаха двете да обсъждат колко бил сладък Саске.Но незнайно защо,Сакура се искефи супер много на Хриси и си мислеше ,че ще станат маи добри приятелки. До техния чин бяха Саске и Хината. Както винаги Саске на никой не обръщаше внимание,а пък Хината се беше зачервила понеже забеляза ,че Пепунаки я гледаше постоянно. Зад тях двамата ,пък сядаха Карин и Итачи.Карин гледаше Итачи как се закача с Кейти и някак си ревнуваше „Защо се закача с нея,не виждали какво хубаво момиче има до него???” . А до тях ,скочаеха Шикамару и Темари. Темари беше малко сърдита на Шикамару,понеже те бяха гаджета,но преди 2 месеца скъсаха,понеже Шикамару бил много изтощен от нея!Искал бил почивка.Само на техния чин беше задгробна тишина.Разбира се ,защото Шикамару пак спеше.
- Дууум! – вратата на залата се отвори рязко и всички погледи се обърнаха да видят кой беше влязал.
-Ъмм,извинете за закаснението!- казаха двете момичета в хор.
-Кой сте вие? – попита Какаши,понеже незнаеше за тях двете.
-Аз съм Ами Фрейзър ,господине!
-А аз Далия Девлин .
-Хмм ,защо ви няма в списака ? – гледаше учудено Какаши,а едновременно всички гледаха тях двете.
-Еишшш брато,скивай я тая мацка с черната коса която влезе! – прошепна Шикамару на Итачи.
-Ами.. какво да правим сега,там има празни столове ,седнете там! – каза Какаши
-Двете ли? –попита отвратено Ами.
-Незнам,има два празни чина,правете к’вот си искате! – и след тея думи на Какаши ,Ами седна на единия чин сама, а Далия на другия.
-Дуууууууууум!- отново вратата се отвори.
-Добър ден ,господине!Извинете за закаснението.Моето име е Канкуро.
Какаши погледна в листът си с имена и се усмихна!
-Добре,влизай и сядай до .. . хмм при коя от двете момичета да седнеш..Хайде седни до Далия. – и момчето се намести до нея.Той изобщо не й обърна внимание,но тя се зачерви доста..
-Дууууууууум – отново вратата ,но този път ,тоя удар я изкърти и падна на земята…
-Тсунаде-сама.Добър ден. Ела те да ви представя пред новия клас. УЧЕНИЦИ всички станете прави! ТОВА е Тсунаде ,вашата директорка и госпожа по история и СИП Физическо.
-Добър ден!- отговориха всички 35 ученика в хор.
-Добър ден,деца!А,Какаши идвам да ти кажа,че ще дойдат две момичета,който не са записани.
-Да дойдоха!
-Супер,значи работата ми свърши тук.Хайде деца.Чао.Всеки момент ще бие звънеца за голямото ви междучасие !
-Довиждане ,Госпожо Тсунаде! –отново в хор целия клас..Нямаше и секунда след като директорката излезе и звънеца наистина удари.Целия клас се раздели на няколко групички.Някой останаха в класната стая/зала/ други излязоха за да разгледат училището ,или по точно,хората в него.
..::To Be ConTiNuEddd ::..
така ,кажете си мнението за толкова чаканата глава знам,че малко (да не казвам много) не се получи,но така е ,като ми се спи все пак е 11:30 вечерта :Д пък на мен музата ми идва по туй време
- sakura96plamiФен
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 18, 2010 11:30 pm
ураа невероятно е определено си струваше чакането
- metall_girlГолям фен
Чет Мар 18, 2010 11:39 pm
така предупреждение кат ми се спи полудявам ! а относно главата беше страхотна
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Пет Мар 19, 2010 6:49 am
Ихааа Невероятно! Само да попитам, кога ще има още?
- lips_of_an_angelЛюбител
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010
Пет Мар 19, 2010 1:11 pm
Как да не е добре. Май найстина ти се е спало Недейте да ни се сърдити, че нахалстваме :;): Просто пишете много хубаво и увлекателно и ние се пристрастяваме Кото шоколада (ммм...шоколад :ihaa: )
Много е яка УНИКАЛНА Е ГЛАВАТА! ВЛЯБЕНА СЪМ! Много ми хареса как си описала Севър и дарбата и как се прояви ауу Страшно е. Не искам да нахалствам, но кога ще има още горе-долу
Много е яка УНИКАЛНА Е ГЛАВАТА! ВЛЯБЕНА СЪМ! Много ми хареса как си описала Севър и дарбата и как се прояви ауу Страшно е. Не искам да нахалствам, но кога ще има още горе-долу
- ..Bunny-By..!!Аниме/манга/филми/сериали
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!
Пет Мар 19, 2010 1:18 pm
Главата е просто СТРАШНА дори и не предполагах че и мойта героиня ще я зарибява някой много е яко САМОТО ФИКЧЕ СУПЕР СИ :bravo: :obi4amte: :bravo:
- .: Gangsta_4_life :.Състезател
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Дата на рег. : 30.01.2010
Пет Мар 19, 2010 1:59 pm
Главата е жестокаа :bravo: :bravo: Нямам търпение за продължениетоо. Суппер ее :uhaa: :uhaa: :uhaa: Продължавайте в същия дух С ВАС СМЕ :lol!: :lol!:
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пет Мар 19, 2010 2:27 pm
СУПЕР ЕЕ ...главата беше мн яка.. ...не знаех че Итачи ще се заяжда със Кейти ...чакаме Ощиии
- ЦукиФен
Пет Мар 19, 2010 2:48 pm
След всичко казано няма какво да добавя...май
Главата беше супер, много ме изкефиха всички разговори!
Кога ще има повече?
Главата беше супер, много ме изкефиха всички разговори!
Кога ще има повече?
- X®i$Ttk@TaAЗарибен
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 10.01.2010
Пет Мар 19, 2010 4:02 pm
Страхотно уникално супер мм незнам какво още да кажа. Само че си струваше чакането и че чакам още
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Мар 19, 2010 7:01 pm
такам,нз кога е следващата глава и я чакайте от Тутту ,и искам само да питам, ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ГЕРОЙТЕ КОЙТО ЩЕ Е ПУШАЧ,или целия ви клас са непушачи :Д , трябва ми компания за навън да пушим :Д
- lips_of_an_angelЛюбител
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010
Пет Мар 19, 2010 7:19 pm
Айде аз ще бъда пушач. Предчувствам [НЕЩО ГРАНДИОЗНО. :kisss: СТРАШНИ СТЕ МОМИЧЕТА
- ЦукиФен
Пет Мар 19, 2010 7:28 pm
И аз ще съм пушач, Ама няма много да се зарибявам... Съгласна съм с теб!
- metall_girlГолям фен
Пет Мар 19, 2010 7:54 pm
и аз ще съм пушач
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите