Наруто фик - Ти си героят в него !
+28
Топчету
-*-What The Hell-*-
~Tiffany~
miss_kuklA
onyx&pink
Lady D
Death_Angel
Obsession
Thэ Dark Girl
..Bunny-By..!!
snejincety
X®i$Ttk@TaA
sakura46
lips_of_an_angel
Anju-chan
.: Gangsta_4_life :.
Lover.
sakura96plami
mia_chan
sakura_vampire
metall_girl
Goblin Teachies
Goshkoo
Bloody_Merry
Цуки
Flying Cat
Tuttu
`M.и.s.h.и.t.0`
32 posters
Страница 1 от 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Наруто фик - Ти си героят в него !
Вто Мар 02, 2010 8:29 pm
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Re: Наруто фик - Ти си героят в него !
Вто Мар 02, 2010 8:35 pm
Аз съм една от пишештите фика
Така де няма да се притеснявате :Д може да искате всичко :Д .. ама ние не сме банка ДСК
Малко за моето геройче ^^ ..
Еми .. на 15 .. ( младолика :Д ) .. Много зарибена по татооо .. ^^ И обича черен цвят много , много , много След дълго мислене.. започва да си пада по Гаара . И общо взето това е ^^
РАДВАЙТЕ СЕЕ : )
Така де няма да се притеснявате :Д може да искате всичко :Д .. ама ние не сме банка ДСК
Малко за моето геройче ^^ ..
Еми .. на 15 .. ( младолика :Д ) .. Много зарибена по татооо .. ^^ И обича черен цвят много , много , много След дълго мислене.. започва да си пада по Гаара . И общо взето това е ^^
РАДВАЙТЕ СЕЕ : )
- TuttuЛюбител
Вто Мар 02, 2010 8:41 pm
Ии понеже мишито е забравила .. МОЛЯ .. Слагайте снимки на геройте на които искате да преличате .. ИЛИ .. се описвайте .. подробно ! ;д
За Да Имаме Представа за какъв герой пишем
Ето го Моя Герой ^^
За Да Имаме Представа за какъв герой пишем
Ето го Моя Герой ^^
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Вто Мар 02, 2010 8:47 pm
ааа да ето и моя тук
аа и фика се развива в днешни дни - т.е. училищни :arrow:
аа и фика се развива в днешни дни - т.е. училищни :arrow:
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Вто Мар 02, 2010 8:51 pm
Герой : Изу
Год :17
Раса : Чистокръвен вамп
Външ. вид
Външ. вид
- TuttuЛюбител
Вто Мар 02, 2010 8:52 pm
Иии Пепунаги ^^ .. БРАТ НА САСКЕ .. Близък приятел на Неджи Хюга .. Ии влюбен до уши в сестрата на Неджи - Хината на 17 години .. ии такам ..
негова снимкъ ;д ^^
негова снимкъ ;д ^^
- ЦукиФен
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010
Вто Мар 02, 2010 8:54 pm
Аманда - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , права коса до раменете,обича цветното облекло и тъмното - историята не се развива: не се влобва в никой
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Мар 02, 2010 9:00 pm
ако може оточни с кого искаш да се развива историятаAntistar написа:Герой : Изу
Външ. вид
- ЦукиФен
Вто Мар 02, 2010 9:17 pm
сори забравила съм нещо...аз съм вампирка
- TuttuЛюбител
Вто Мар 02, 2010 9:18 pm
Цуки написа:сори забравила съм нещо...аз съм вампирка
а вид на героя ?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Мар 02, 2010 9:19 pm
ма то има снимка бре емчук !Tuttu написа:Цуки написа:сори забравила съм нещо...аз съм вампирка
а вид на героя ?
- ЦукиФен
Вто Мар 02, 2010 9:21 pm
ми кестенява коса (какъвто е почти всяко момиче вампир ) Зелени очи нещо близо до котешките...когато е жадна за кръв очите й се променят на червени... Това стига ли?
Туко що го промених
Туко що го промених
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Дата на рег. : 06.12.2009
Вто Мар 02, 2010 9:34 pm
А, кой ще са авторите разбрали ли сте се вече?
Зоя/ Зози/ Асака/ - Обича покера / и е наистина добра на него./, книгите, да спи и да яде следолед/ какъвто й да е, но с максимата - Колкото повече толкова повече!/ . Дъщеря на Какаши, има дразнещия навик да се успива, както и шаринган. Веселячка, с Наруто, Гаара и Канкуро са много близки, Опитва се да изкара веселата страна на Саске на яве. Вероятно ще има и по- дълбока дръзка с него. Направо ще си се заобичакт. Облича се в черно, но винаги носи два различни шарени чорапа. Обича шарените гривнички и дрънкули. Има изключително развито шесто чувство, но заради това й куцат ориентацията и равновесието. Трудно се ядоства, но ядоса ли се - всико живо предпочита да се изпокрие. Свикнала е да се намира в мъжка компания и малко трудно общува с момичета. Хиперактивна е и обича да решава ребуси и да размества местата на буквите в думите кагато пише. Когато е нервна, често бърка словореда на думите в изреченията и започва да се обяснява и оправдава. Има вълк на име Артур, който си е отгледала от мъничък и тату на тила - красиво пламъче. Кожата й е смугла от вечното стоена на слънце, а очите й са живи и стъклено сини, малко чипо носле стой над голяма уста с плътни устни и красива усмивка, а чорлавата й синьо- черна коса, обичковенно е хваната на висока стегната опашка. Изключителна нинджа, особено в огнените техники/ пирокинеза/, майка й е била нимфа на огъня, но за жалост, още като малко вързопче, я е оставила при баща й. Имала е весело детство и говори на всики сенсеи на ти, защото много от тях са й сменяли памперсите преди време. Често е имала нужда от майка, но такава не е получила, затова рядко показва негативни емоции, изключително горда и рядко прави компромиси. С две думи - Голям инат. Често, когато бъде видяна е характеризирана като "Човек с розови очила".
Зоя/ Зози/ Асака/ - Обича покера / и е наистина добра на него./, книгите, да спи и да яде следолед/ какъвто й да е, но с максимата - Колкото повече толкова повече!/ . Дъщеря на Какаши, има дразнещия навик да се успива, както и шаринган. Веселячка, с Наруто, Гаара и Канкуро са много близки, Опитва се да изкара веселата страна на Саске на яве. Вероятно ще има и по- дълбока дръзка с него. Направо ще си се заобичакт. Облича се в черно, но винаги носи два различни шарени чорапа. Обича шарените гривнички и дрънкули. Има изключително развито шесто чувство, но заради това й куцат ориентацията и равновесието. Трудно се ядоства, но ядоса ли се - всико живо предпочита да се изпокрие. Свикнала е да се намира в мъжка компания и малко трудно общува с момичета. Хиперактивна е и обича да решава ребуси и да размества местата на буквите в думите кагато пише. Когато е нервна, често бърка словореда на думите в изреченията и започва да се обяснява и оправдава. Има вълк на име Артур, който си е отгледала от мъничък и тату на тила - красиво пламъче. Кожата й е смугла от вечното стоена на слънце, а очите й са живи и стъклено сини, малко чипо носле стой над голяма уста с плътни устни и красива усмивка, а чорлавата й синьо- черна коса, обичковенно е хваната на висока стегната опашка. Изключителна нинджа, особено в огнените техники/ пирокинеза/, майка й е била нимфа на огъня, но за жалост, още като малко вързопче, я е оставила при баща й. Имала е весело детство и говори на всики сенсеи на ти, защото много от тях са й сменяли памперсите преди време. Често е имала нужда от майка, но такава не е получила, затова рядко показва негативни емоции, изключително горда и рядко прави компромиси. С две думи - Голям инат. Често, когато бъде видяна е характеризирана като "Човек с розови очила".
- GoshkooРазвиващ се
Дата на рег. : 03.03.2010
Сря Мар 03, 2010 7:27 pm
Рафа - нормално момче на 17 ,руса коса ,която е къса,обича облеклото му да е тъмно - историята се развива: влюбва се в Аманда,прави всичко възможно тя да го обикне и накрая успява
Допълнително: Той е вампир.
Снимка:
Допълнително: Той е вампир.
Снимка:
- Goblin TeachiesСъстезател
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009
Сря Мар 03, 2010 8:07 pm
Име: Дйего нормално момче год: 17 (винаги с меча си)
https://2img.net/h/i28.photobucket.com/albums/c250/Danielle91_/guys/anime78.jpg
С тату точно на сърцето , не се конти много , обича да носи черни шапки , тренира кик бокс , небрежно си слага уноформата и почети цялото му тяло (от врата до кръста) се вижда има куче на име Хектор и го гледа откакт0 е било малк0 пале. Много го обича. Той живее сам защото няма сестри или братя а родителите му са загинали в автомобилна катастрофа. Много богат заради наследството на баща му.
Мрази абсолютно всички и се обвинява за смъртта на родителите си. Той има бяла къса коса. Иска да отмасти на Амо защото той беше убил братовчедите му с куршум право в главата. Никаква роднинска връзка. Абсолютно леден характер (по-леден и от на Саске). Влюбва се в Ин0
https://2img.net/h/i28.photobucket.com/albums/c250/Danielle91_/guys/anime78.jpg
С тату точно на сърцето , не се конти много , обича да носи черни шапки , тренира кик бокс , небрежно си слага уноформата и почети цялото му тяло (от врата до кръста) се вижда има куче на име Хектор и го гледа откакт0 е било малк0 пале. Много го обича. Той живее сам защото няма сестри или братя а родителите му са загинали в автомобилна катастрофа. Много богат заради наследството на баща му.
Мрази абсолютно всички и се обвинява за смъртта на родителите си. Той има бяла къса коса. Иска да отмасти на Амо защото той беше убил братовчедите му с куршум право в главата. Никаква роднинска връзка. Абсолютно леден характер (по-леден и от на Саске). Влюбва се в Ин0
- metall_girlГолям фен
От : сОфИя о.О
Дата на рег. : 19.02.2010
Сря Мар 03, 2010 8:41 pm
Ева-нормално момиче на 17 години с бяла права коса и кафяви очи,не се конти много и е свикнала да е в мъжка компания.Обича тъмнината и то много-
историята се развива:любва се в Неджи.
Богата е ,но не е разглезена няма никакви роднински връзки.
https://2img.net/h/i268.photobucket.com/albums/jj4/CosmicRainbow/Anime%20Girl%20Pictures/AnimeGirl5.jpg
историята се развива:любва се в Неджи.
Богата е ,но не е разглезена няма никакви роднински връзки.
https://2img.net/h/i268.photobucket.com/albums/jj4/CosmicRainbow/Anime%20Girl%20Pictures/AnimeGirl5.jpg
- sakura_vampireАниме/манга/филми/сериали
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 30.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail
Сря Мар 03, 2010 8:53 pm
Юки- 15 годишна вампирка (множко станахме ама нищо) живеела със най добрата си приятелка докато не се пробудила и не изпила кръвта й.
След този случей тя се държи студено със всички поради опасноста да се сближи с тях и след това да ги нарани. Тя не мрази никой повече от себеси, и страни от всички.След като идва в новия град тя се запознава с Наруто и компания които я премат такава каквато е. Влюбва се в едно момче (ако може въмир) с което тя може да е такава каквато е без притеснения че ще го нарани.
П.П. Снимка тук
След този случей тя се държи студено със всички поради опасноста да се сближи с тях и след това да ги нарани. Тя не мрази никой повече от себеси, и страни от всички.След като идва в новия град тя се запознава с Наруто и компания които я премат такава каквато е. Влюбва се в едно момче (ако може въмир) с което тя може да е такава каквато е без притеснения че ще го нарани.
П.П. Снимка тук
- mia_chanРазвиващ се
От : suna
Рожден ден : 07.05.1995
Дата на рег. : 11.02.2010
Сря Мар 03, 2010 9:51 pm
Мия
На 16 години
Вампир
http://api.ning.com/files/1wximggw-sB3Mf2-G87bnipbszP7KGyIAo9UXrvdE1u89ee-2AZ7Ut9cg07WnR2*dC-BQ0olD8LKTNDOlqqplhRgrihoXPxx/AnimeGirl135vampire.jpg
На 16 години
Вампир
http://api.ning.com/files/1wximggw-sB3Mf2-G87bnipbszP7KGyIAo9UXrvdE1u89ee-2AZ7Ut9cg07WnR2*dC-BQ0olD8LKTNDOlqqplhRgrihoXPxx/AnimeGirl135vampire.jpg
- sakura96plamiФен
Рожден ден : 14.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 28.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Sekai-ichi Hatsukoi 1 и 2; Junjou Romantica 1 и 2
Сря Мар 03, 2010 10:09 pm
име: Рони
години: 15
история: Рони е затворена в себе си. Тя е полу- човек, полу- вампир. Обича да е сама, тишината и спокоиствието. Мррази Саске, защото личноста му я дразни. Има брат които се казва Алекс . Тои е на 17 години.
Рони:
Алекс:
години: 15
история: Рони е затворена в себе си. Тя е полу- човек, полу- вампир. Обича да е сама, тишината и спокоиствието. Мррази Саске, защото личноста му я дразни. Има брат които се казва Алекс . Тои е на 17 години.
Рони:
Алекс:
- Goblin TeachiesСъстезател
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009
Чет Мар 04, 2010 7:26 pm
на 9 март ли ше почвате фика ? :?:
- TuttuЛюбител
Чет Мар 04, 2010 7:30 pm
ами .. на 9ти свършва записването към 13/14 се надявам да сме готови поне с първа глава
- Bloody_MerryУчaщ се
Чет Мар 04, 2010 9:10 pm
Значи вече авторите са изяснени?
- TuttuЛюбител
Чет Мар 04, 2010 10:31 pm
те са изяснени още в началото АЗ и mi6it0
- Bloody_MerryУчaщ се
Чет Мар 04, 2010 10:34 pm
Е, ще ви се радвам!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 04, 2010 11:01 pm
Така хора ,само оточнявам едно нещо ,не очаквайте да стане точно така както искате,например Ева трябва да се влюби в саске и тои в нея (това е пример) ,но преди това ще се случат още мн неща,интриги , някой др се намесва в любовта и т.н. казвам ви го да не се отчайвате че отначало нещата не стават така както си мислите :!:
Страница 1 от 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите