Наруто фик - Ти си героят в него !
+28
Топчету
-*-What The Hell-*-
~Tiffany~
miss_kuklA
onyx&pink
Lady D
Death_Angel
Obsession
Thэ Dark Girl
..Bunny-By..!!
snejincety
X®i$Ttk@TaA
sakura46
lips_of_an_angel
Anju-chan
.: Gangsta_4_life :.
Lover.
sakura96plami
mia_chan
sakura_vampire
metall_girl
Goblin Teachies
Goshkoo
Bloody_Merry
Цуки
Flying Cat
Tuttu
`M.и.s.h.и.t.0`
32 posters
Страница 2 от 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Наруто фик - Ти си героят в него !
Вто Мар 02, 2010 8:29 pm
First topic message reminder :
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
- Bloody_MerryУчaщ се
Дата на рег. : 06.12.2009
Re: Наруто фик - Ти си героят в него !
Чет Мар 04, 2010 10:34 pm
Е, ще ви се радвам!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Чет Мар 04, 2010 11:01 pm
Така хора ,само оточнявам едно нещо ,не очаквайте да стане точно така както искате,например Ева трябва да се влюби в саске и тои в нея (това е пример) ,но преди това ще се случат още мн неща,интриги , някой др се намесва в любовта и т.н. казвам ви го да не се отчайвате че отначало нещата не стават така както си мислите :!:
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Мар 04, 2010 11:01 pm
Такамм..аз сам нова във сайта ..но реших да се запиша защото темичката мн ми хареса . Еее..ето какво сътвори моя мозък! Име:Кейти
Години:16
История: Кейти е съвсем нормално момиче което живее с майка си. Но един ден когато тя се прибира в тях вижда майка си ранена на земята. Със сълзи на oчите тя побягва към нея ,но преди да я достигне на пътя и застава висок мъж със остри зъби и червни очи жадни за кръв . Момичето веднага разбира , че човека пред нея е вампир . Уплашена се опитва да избяга , но без успех . Кейти е ухапана от вампира виновен за смартта на майка и и загубва съзнание . След ужасяващата случка е намерена от момиче на има Емили което сащо се оказва вампир . Двете стават най-добри приятелки като Емили я научава да увладее силите си и да не напада хора сащо като нея . Помага и да запази във тайна това , че е вампир като заедно тръгват на училище , за да изглеждат точно като обикновенни тийнейджърки. Но тяхното приятелство бива разрушено когато Емили трябва да си тръгне по необясними причини. Кейти приема това много тежко ...но решава , че ще отмасти за смъртта на майка си ..като се превръща във голям враг на всички зли вампири .В последствие се среща сас Наруто и останалите от отбора където се впуска във невероятно приключение!!!
Характер и външен вид : Кейти има дълга черна коса която през повечето време връзва на опашка , смарагдовозелени очи малко носле и средно големи розови устни.Обича да се облича във по-тъмни дрехи и мрази да носи рокли . Никога не показва колко тъжна е понякога , затова винаги го крие в себе си като на лицето и се появява изкуствена усмивка .Характерът и е буен има голямо чувство за хумор и е малко луда (абе не малко ама...) Проблемът и е , че вообще не се разбира с гравитацията и е малко разсеяна, затова често и се случва да падне дори да върви по вазмовно най-глаткия път.Много е любопитна и това понякога и докарва беди.Упорита е и често върши глупости без да мисли, но винаги се измъква.Никога не се предава честна е и държи на приятелите си.Още от училище не се разбира с момчетата.Всеки който се закача с нея получава удар от нейна страна .Влюбва се в момче с което още от първия момент стават врагове и постоянно се карат , но постепенно почва да го харесва както и той нея.(ама нз кое ще е т’ва момче).
Олее..колко е дългоо ...и sory ако има грешки в което съм сигорна ,но нали съм блейка !!
История: Кейти е съвсем нормално момиче което живее с майка си. Но един ден когато тя се прибира в тях вижда майка си ранена на земята. Със сълзи на oчите тя побягва към нея ,но преди да я достигне на пътя и застава висок мъж със остри зъби и червни очи жадни за кръв . Момичето веднага разбира , че човека пред нея е вампир . Уплашена се опитва да избяга , но без успех . Кейти е ухапана от вампира виновен за смартта на майка и и загубва съзнание . След ужасяващата случка е намерена от момиче на има Емили което сащо се оказва вампир . Двете стават най-добри приятелки като Емили я научава да увладее силите си и да не напада хора сащо като нея . Помага и да запази във тайна това , че е вампир като заедно тръгват на училище , за да изглеждат точно като обикновенни тийнейджърки. Но тяхното приятелство бива разрушено когато Емили трябва да си тръгне по необясними причини. Кейти приема това много тежко ...но решава , че ще отмасти за смъртта на майка си ..като се превръща във голям враг на всички зли вампири .В последствие се среща сас Наруто и останалите от отбора където се впуска във невероятно приключение!!!
Характер и външен вид : Кейти има дълга черна коса която през повечето време връзва на опашка , смарагдовозелени очи малко носле и средно големи розови устни.Обича да се облича във по-тъмни дрехи и мрази да носи рокли . Никога не показва колко тъжна е понякога , затова винаги го крие в себе си като на лицето и се появява изкуствена усмивка .Характерът и е буен има голямо чувство за хумор и е малко луда (абе не малко ама...) Проблемът и е , че вообще не се разбира с гравитацията и е малко разсеяна, затова често и се случва да падне дори да върви по вазмовно най-глаткия път.Много е любопитна и това понякога и докарва беди.Упорита е и често върши глупости без да мисли, но винаги се измъква.Никога не се предава честна е и държи на приятелите си.Още от училище не се разбира с момчетата.Всеки който се закача с нея получава удар от нейна страна .Влюбва се в момче с което още от първия момент стават врагове и постоянно се карат , но постепенно почва да го харесва както и той нея.(ама нз кое ще е т’ва момче).
Олее..колко е дългоо ...и sory ако има грешки в което съм сигорна ,но нали съм блейка !!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Мар 04, 2010 11:04 pm
Опа..забрайх снимката ..ето я и нея ----> http://2.bp.blogspot.com/_HWU3wX2cDLQ/SF7dfqtHIrI/AAAAAAAACkk/CsYJsrtSBE4/s400/anime_girl_unuisi_utumi.jpg
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 04, 2010 11:11 pm
cr@zy_girl написа:Такамм..аз сам нова във сайта ..но реших да се запиша защото темичката мн ми хареса . Еее..ето какво сътвори моя мозък! Име:Кейти
така значи ти написа цял фик но ся искаш да се влюбваш в някой,но само въпрос:
някой герой от анимето наруто или от умните ни простотии :? :?:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Мар 04, 2010 11:28 pm
Емии....да ,но не мисля ,че ще е от анимето ..такаче остава др вариант ,но нз кое ще е тва момче.. :?: :!:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Чет Мар 04, 2010 11:32 pm
ще разбереш чак след макс 10 денаcr@zy_girl написа:Емии....да ,но не мисля ,че ще е от анимето ..такаче остава др вариант ,но нз кое ще е тва момче.. :?: :!:
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Мар 04, 2010 11:39 pm
Оки...за мен ще има изненада
- Goblin TeachiesСъстезател
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009
Пет Мар 05, 2010 10:53 am
д0бре ъмъ там е запиасно , че записванет0 свършва на 7.3.2010г.
- TuttuЛюбител
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009
Пет Мар 05, 2010 1:21 pm
ами да .. и после ни трябва време да измъдрим главата все пак незнаем колко ще са учасниците
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пет Мар 05, 2010 11:52 pm
Записвайте се бързоо ! ОСТАВАТ 2 ДЕНА
Съб Мар 06, 2010 9:37 am
ъм ... може ли си смена имет0 че ся г0 видех че има грешка :D ак0 м0же ми г0 сменете на Диего
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Мар 06, 2010 2:24 pm
готово :!:
- .: Gangsta_4_life :.Състезател
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 30.01.2010
Съб Мар 06, 2010 5:29 pm
Ам, ако може и аз да се запиша
Ето и моя герой:
Име: Дарси
Години: 16
История: Вампир е има най-добрите умения от целия си клан.Имала е много трудно детство. На 5 години убиват цялото и семейство пред очите и оттогава в сърцето и има място само за едно чувство-омраза. Когато започнала у-ще всички я отбягвали понеже знаели за миналото и, страхували са се от нея, но никой не знаел, че е вампир. На 16год. се премества в друг град и там започва училище.
Не показва почти никакви емоции, не се доверява лесно на хората. Избухлива е, когато някой я ядоса- губи контрол. Не позволява на никой да се държи гадно с нея. Голям инат е не се предава. Никога не показва, колко много я боли заради миналото и, нито пък показва, че се страхува понеже мисли, че страха е за слабаците. Мрази лиглите, тези които постоянно се оплакват мислейки си,че имат най-големите проблеми, понякога мрази и себе си като убие някой невинен човек, заради кръвта. Не вярва в любовта, но след започването в новото училище постепенно се влюбва в едно момче, дори и да не го осъзнава и да не го приема, това леко променя живата и.
Любим цвят – син и черен
Обича да гледа звездите и луната
Облича се с по-тъмни дрехи
Очи- сини, но и стават http://www.narutopictures.org/wp-content/uploads/2008/10/sharingen.jpg , след като усети жаждата и за кръв.
Храни се предимно с животинска кръв понякога и с човешка в безизходни положения
Ето снимка на Дарси:
https://2img.net/h/i224.photobucket.com/albums/dd71/sakuragirl348/anime_vampire_girl_1_finished.jpg
Не намерих друга снимка, но трябва очите и да са сини и вместо червения цвят – син
Ето и моя герой:
История: Вампир е има най-добрите умения от целия си клан.Имала е много трудно детство. На 5 години убиват цялото и семейство пред очите и оттогава в сърцето и има място само за едно чувство-омраза. Когато започнала у-ще всички я отбягвали понеже знаели за миналото и, страхували са се от нея, но никой не знаел, че е вампир. На 16год. се премества в друг град и там започва училище.
Не показва почти никакви емоции, не се доверява лесно на хората. Избухлива е, когато някой я ядоса- губи контрол. Не позволява на никой да се държи гадно с нея. Голям инат е не се предава. Никога не показва, колко много я боли заради миналото и, нито пък показва, че се страхува понеже мисли, че страха е за слабаците. Мрази лиглите, тези които постоянно се оплакват мислейки си,че имат най-големите проблеми, понякога мрази и себе си като убие някой невинен човек, заради кръвта. Не вярва в любовта, но след започването в новото училище постепенно се влюбва в едно момче, дори и да не го осъзнава и да не го приема, това леко променя живата и.
Любим цвят – син и черен
Очи- сини, но и стават http://www.narutopictures.org/wp-content/uploads/2008/10/sharingen.jpg , след като усети жаждата и за кръв.
Ето снимка на Дарси:
https://2img.net/h/i224.photobucket.com/albums/dd71/sakuragirl348/anime_vampire_girl_1_finished.jpg
Не намерих друга снимка, но трябва очите и да са сини и вместо червения цвят – син
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Мар 06, 2010 6:06 pm
midnight_bitch написа:Ам, ако може и аз да се запиша
Ето и моя герой:
Любим цвят – син и черен
Ето снимка на Дарси:
Въпрос? Момчето в което тя ще се влюби да бъде:
или от наруто;или въмпир само ,че тя няма да знае ,че той е такъв, или нормално момче :?:
- .: Gangsta_4_life :.Състезател
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Дата на рег. : 30.01.2010
Съб Мар 06, 2010 7:00 pm
Може би.. вампир
Съб Мар 06, 2010 8:05 pm
а м0же ли да пишеш че се влюбва в Ин0 плсс :D за п0следн0 е :D
- ЦукиФен
Рожден ден : 14.02.1995
Дата на рег. : 20.02.2010
Съб Мар 06, 2010 8:16 pm
Ай, ми аз съм забравила историйката Такам ето са ще я напиша:
История: Миналото й е много лошо. Още малка вуйчо й убива родителите й, защото ознава, че са вампири.Той не е знаел за нея и си е отишъл като я е взел със себе си. Въпреки това, че тя е оставена жива тя се чувства самотна. Много често се случва тя да ухапва някой пред вуйчо си, но той сякаш нищо не си спомня. На 16 се премества да учи в гимназия, там я приемат много добре и си намира много приятели. В града край гимназията има западнала част и там тя търси жертвите си...
Тя показва обикновенно положителни емоции, поради важността да опази тайната си,но когато тя ухапва някой или след това тя е сякаш затворена в себе си...Никога не се предава и винаги успява.
Ето това е историята на моето геройче Сори,че я добавям чак сега
История: Миналото й е много лошо. Още малка вуйчо й убива родителите й, защото ознава, че са вампири.Той не е знаел за нея и си е отишъл като я е взел със себе си. Въпреки това, че тя е оставена жива тя се чувства самотна. Много често се случва тя да ухапва някой пред вуйчо си, но той сякаш нищо не си спомня. На 16 се премества да учи в гимназия, там я приемат много добре и си намира много приятели. В града край гимназията има западнала част и там тя търси жертвите си...
Тя показва обикновенно положителни емоции, поради важността да опази тайната си,но когато тя ухапва някой или след това тя е сякаш затворена в себе си...Никога не се предава и винаги успява.
Ето това е историята на моето геройче Сори,че я добавям чак сега
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Мар 06, 2010 8:29 pm
:!: Първа глава ще бъде пусната или в понеделник или във вториник :!:
цуки и денка , няма проблем ;д
цуки и денка , няма проблем ;д
- Anju-chanРазвиващ се
Дата на рег. : 27.02.2010
Съб Мар 06, 2010 11:16 pm
Дай да се записвам бързо
Име: Сиси
История: Вампир е и ниокога не се сприятелява много лесно с хората...
Не показва почти никакви емоции, не се доверява лесно.Тя се влюбва постепенно в момче (вие ще си го измислите) и прави всичко възможно той да се влюби в нея.(Вие ще си измислите дали успява или не)Облича се с по-тъмни дрехи
Очи- сини, но и стават стават червени след като усети жаждата и за кръв.
Храни се с кръв човешка.
Ето какви стават очите и косата й, когатп усети жажда за кръв: http://c2.api.ning.com/files/BHe5ukjxu9e41AXV6w2VTDvDc8a4T*yY6mD2NYTkzo9clxyl1wf3BL1OYQ3apwiHb2AthIiVqvqK6go0K-oBTjjvTdFij4HR/anime_vampire.jpg
Ето снимка на Сиси:
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif
Име: Сиси
История: Вампир е и ниокога не се сприятелява много лесно с хората...
Не показва почти никакви емоции, не се доверява лесно.Тя се влюбва постепенно в момче (вие ще си го измислите) и прави всичко възможно той да се влюби в нея.(Вие ще си измислите дали успява или не)Облича се с по-тъмни дрехи
Очи- сини, но и стават стават червени след като усети жаждата и за кръв.
Храни се с кръв човешка.
Ето какви стават очите и косата й, когатп усети жажда за кръв: http://c2.api.ning.com/files/BHe5ukjxu9e41AXV6w2VTDvDc8a4T*yY6mD2NYTkzo9clxyl1wf3BL1OYQ3apwiHb2AthIiVqvqK6go0K-oBTjjvTdFij4HR/anime_vampire.jpg
Ето снимка на Сиси:
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Съб Мар 06, 2010 11:51 pm
Леле. колко е надарена... Комплекси, братче...
- lips_of_an_angelЛюбител
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010
Нед Мар 07, 2010 12:02 am
Мн яка идея Леле момичето вие сте гении Малко късно се сещам но се надявам да ме включите Момиче на 17 год Име Севър Коса тъмно кестенява права до кръста дълга. Има способноста да предвижда в бъдещето. Кибритлийка голяма е Лесно се пали, а това стане ли стой далече Много дора нинджа Призовава черна пантера Отзад на целия и гръб е нарисуван един дракон ( в черно) Попринцип е облечена в черно бюстие и черна пола надолу. Пада си по Саске, но той в началото не и обръща внимание. После се влюбват. Мн весел и забавен човек е, умее да излушва и да дава съвети. Забравих цвят на очите наситено зелени Външен вид аватара ми Леле ама аз се улях бе
Само да питам ако не се лъжа маи едо момиче беше казало че се влюбва в саске? Кво праим са? (женски бой ией )
Само да питам ако не се лъжа маи едо момиче беше казало че се влюбва в саске? Кво праим са? (женски бой ией )
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010
Нед Мар 07, 2010 12:13 am
ime : sakura
pol:momi4e
godini:15
istoriq: tq e napolovina vapir na polovina angel poslednata ot semeistvoto si tq e mila no se darji grubo za da otdale4i vsi4ki tq se vliubva sasuke
o4i: livavi
kosa:mnogo svetl sinq
kogaro se transformira tq e: http://www.wallpaperstop.com/wallpapers/anime-wallpapers/japanese-anime-girl-wallpaper-1280x1024-0201.jpg
kogato e v 4ove6ka forna tq e : http://www.chucksanimeshrine.com/animeblog/uploaded_images/anime_girl_32-748208.jpg
pol:momi4e
godini:15
istoriq: tq e napolovina vapir na polovina angel poslednata ot semeistvoto si tq e mila no se darji grubo za da otdale4i vsi4ki tq se vliubva sasuke
o4i: livavi
kosa:mnogo svetl sinq
kogaro se transformira tq e: http://www.wallpaperstop.com/wallpapers/anime-wallpapers/japanese-anime-girl-wallpaper-1280x1024-0201.jpg
kogato e v 4ove6ka forna tq e : http://www.chucksanimeshrine.com/animeblog/uploaded_images/anime_girl_32-748208.jpg
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Мар 07, 2010 1:23 am
спокс ,няма опасност за саске , ние имаме идей мн ,така ,че и двете ще го получите,но и бой може да имаlips_of_an_angel написа:Мн яка идея Леле момичето вие сте гении Малко късно се сещам но се надявам да ме включите Момиче на 17 год Име Севър Коса тъмно кестенява права до кръста дълга. Има способноста да предвижда в бъдещето. Кибритлийка голяма е Лесно се пали, а това стане ли стой далече Много дора нинджа Призовава черна пантера Отзад на целия и гръб е нарисуван един дракон ( в черно) Попринцип е облечена в черно бюстие и черна пола надолу. Пада си по Саске, но той в началото не и обръща внимание. После се влюбват. Мн весел и забавен човек е, умее да излушва и да дава съвети. Забравих цвят на очите наситено зелени Външен вид аватара ми Леле ама аз се улях бе
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Мар 07, 2010 1:24 am
МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИСВАТЕ И ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕРТА,СЛЕД ТОВА АКО СЕ ЗАПИШИТЕ МОЖЕ ДА ВИ НАПИШЕМ :!:
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Нед Мар 07, 2010 11:32 am
Защо с насилие? Може да си направим тройка? Или да го зарежем и да си покажен малко момичешка обич... :;): Нищо! Очаквам изненади!!!
- X®i$Ttk@TaAЗарибен
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 10.01.2010
Нед Мар 07, 2010 12:00 pm
e и аз да се запиша
име: Хриси/Христи
Обожава спорта и да свири на китара. Има червени очи и кестенява коса, която е винаги вързана на нещо като две опашки. Много мрази да и' се отварят. Ако някой я ядоса най-вероятно ще се сбие с него. Държи на приятелите си и е готова на всичко за тях. Тя е вампир. Първоначално отбягва Гаара, защото я плаши, но после се влюбва в него. Става най-добра приятелка на Сакура
пик ---> http://media.curse.com/CommunityServer.Components.UserFiles/00/00/25/30/97/Anime%20Girl%203.jpg
име: Хриси/Христи
Обожава спорта и да свири на китара. Има червени очи и кестенява коса, която е винаги вързана на нещо като две опашки. Много мрази да и' се отварят. Ако някой я ядоса най-вероятно ще се сбие с него. Държи на приятелите си и е готова на всичко за тях. Тя е вампир. Първоначално отбягва Гаара, защото я плаши, но после се влюбва в него. Става най-добра приятелка на Сакура
пик ---> http://media.curse.com/CommunityServer.Components.UserFiles/00/00/25/30/97/Anime%20Girl%203.jpg
Страница 2 от 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите