Наруто фик - Ти си героят в него !
+28
Топчету
-*-What The Hell-*-
~Tiffany~
miss_kuklA
onyx&pink
Lady D
Death_Angel
Obsession
Thэ Dark Girl
..Bunny-By..!!
snejincety
X®i$Ttk@TaA
sakura46
lips_of_an_angel
Anju-chan
.: Gangsta_4_life :.
Lover.
sakura96plami
mia_chan
sakura_vampire
metall_girl
Goblin Teachies
Goshkoo
Bloody_Merry
Цуки
Flying Cat
Tuttu
`M.и.s.h.и.t.0`
32 posters
- `M.и.s.h.и.t.0`Без спирачки
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Наруто фик - Ти си героят в него !
Вто Мар 02, 2010 8:29 pm
First topic message reminder :
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
Управляващи и правещи фика са :
mi6it0 & Tuttu
такам тоя фик ще се състой не само от геройте в анимето/манга наруто ,но и от хората в форума
така самите герой са си те. На пример :
Аз искам да съм наруто/гаара/сакура... - Не може
Вие избирате как да сте давам пример със себе си :
(героят се казва така както се пишете и тук)
Мишито - на 16 год (може да си измислите год) - момиче (може и да сте вампир или нещо от сорта,върколак ,росалка,певица под прекритие) - Влюбва се / мрази / иска да го убие/ иска да му отмасти (защото...) на наруто. (ние избираме дали той да се влюби в мишито или не )
Така още !
вие можете да сте : Брат, братовчед ,полу-брат или там ако се сетите нещо друго ... така схванахте ,нали ?
и дайте малко описание на героя или една снимка/ваша/ или се опишете
ето и моя герой и едновременно давам пример с него:
мишито - нормално момиче на 16 ,кестенява коса , къдрева коса малко под раменете,обича цветното облекло - историята се развива : влубва се в наруто ...
няма никаква роднинска връзка с никой . (и това е ^^ )
ааа
NB: Ако имате позволението на някой др от форома може и с него да имате връзка смисал : мишито се влюбва в туту :Д или пак мишито е сестра на туту
ноо само с позволението на другия от форума !!!
и ще записвам тука кой иска да е в фик-а
геройте от фик-а са всички на по 18 год без учителите - т.е. Какаши и Цунаде и т.н.
1 мишито - ест :Д
2 Пепунаки - брат на саске (измислен от нас!)
3 Eми
4 Изу
5 Аманда
6 Зоя
7 Рафа
8Диего
9Eва
10Юки
11 Мия
12 Poни
13 Алекс
14 Кейти
15 Дарси
16 Сиси
17 Севър
18 Cakypa
19 Хриси
20 Capa
21 Лиса
22 Сунако Харуно
23 Ами Фрейзър
24 Далия Девлин
25 Херми
26 Наталия Хоч
КРАЙ ВЕЧЕ НА ЗАПИСВАНЕТО !! ПОВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ ПРАВИМ!!!!
ем ENJOI
- Bloody_MerryУчaщ се
Дата на рег. : 06.12.2009
Re: Наруто фик - Ти си героят в него !
Нед Мар 07, 2010 11:32 am
Защо с насилие? Може да си направим тройка? Или да го зарежем и да си покажен малко момичешка обич... :;): Нищо! Очаквам изненади!!!
- X®i$Ttk@TaAЗарибен
Дата на рег. : 10.01.2010
Нед Мар 07, 2010 12:00 pm
e и аз да се запиша
име: Хриси/Христи
Обожава спорта и да свири на китара. Има червени очи и кестенява коса, която е винаги вързана на нещо като две опашки. Много мрази да и' се отварят. Ако някой я ядоса най-вероятно ще се сбие с него. Държи на приятелите си и е готова на всичко за тях. Тя е вампир. Първоначално отбягва Гаара, защото я плаши, но после се влюбва в него. Става най-добра приятелка на Сакура
пик ---> http://media.curse.com/CommunityServer.Components.UserFiles/00/00/25/30/97/Anime%20Girl%203.jpg
име: Хриси/Христи
Обожава спорта и да свири на китара. Има червени очи и кестенява коса, която е винаги вързана на нещо като две опашки. Много мрази да и' се отварят. Ако някой я ядоса най-вероятно ще се сбие с него. Държи на приятелите си и е готова на всичко за тях. Тя е вампир. Първоначално отбягва Гаара, защото я плаши, но после се влюбва в него. Става най-добра приятелка на Сакура
пик ---> http://media.curse.com/CommunityServer.Components.UserFiles/00/00/25/30/97/Anime%20Girl%203.jpg
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon
Нед Мар 07, 2010 2:19 pm
готова си ,ноо за гаара май пак ще има бой ,ти си втората която го харесва
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Мар 07, 2010 2:47 pm
амм..може ли само да добавя нещо за което съм говорили предварително със midnight_bitch ..такамм..Кейти и Дарси стават най-добри фр.Двете са по различни от надутите момичета срещу ,които във последствие се срещат (не става дума за момичетата които са се записали.. ) Затова те имат доста врагове, но и фр. Разчитат за всичко една на др . Отеделно са силни но когато се съберат заедно пред битка или какъфто и да е проблем ..са непобедими заради буйните им характери . THE END
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Мар 07, 2010 2:51 pm
добре
- lips_of_an_angelЛюбител
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010
Нед Мар 07, 2010 3:25 pm
Забравих да добавя Наруто и е най-добрият приятел и мрази Карин Няма повече обещавам
- Goblin TeachiesСъстезател
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009
Нед Мар 07, 2010 8:11 pm
.
- snejincetyЛюбител
От : Долна Оряховица
Рожден ден : 05.05.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.12.2009
Нед Мар 07, 2010 9:05 pm
оф боже аз чак сега видях темата, надявам се, че няма проблем да се запиша
Име: Сара - най-обикновено момиче, на 15, което си пада малко (или много xD) готик, има черна коса, лилави очи, обича да носи черни роклички или полички и всякакви дрънкулки. Има буен характер и си пада малко луда. :uhaa: А също много обича котките и има черен котарак на име Рони.
Има сестра Лиса, която е нейна пълна противоположност - руса коса, сини очи, добра и мила по характер, обича кучетата и се облича нормално.
Двете сестри живеят с леля си и чичо си, защото родителите им са изчезнали безследно.
Сара се влюбва в Киба, но разбира, че той харесва сестра `и и се бори за да спечели любовта му.
Сара: http://www.testq.com/nfs/testq/photos/0008/8637/Cute-Gothic-Anime-Girl-1-580948_max600.jpg
Котето `и:
https://2img.net/h/i120.photobucket.com/albums/o171/kitty_of_ice/anime/cat.jpg
Лиса: https://2img.net/r/ihimizer/img203/9688/alis2.jpg
май стана доста дълго
Име: Сара - най-обикновено момиче, на 15, което си пада малко (или много xD) готик, има черна коса, лилави очи, обича да носи черни роклички или полички и всякакви дрънкулки. Има буен характер и си пада малко луда. :uhaa: А също много обича котките и има черен котарак на име Рони.
Има сестра Лиса, която е нейна пълна противоположност - руса коса, сини очи, добра и мила по характер, обича кучетата и се облича нормално.
Двете сестри живеят с леля си и чичо си, защото родителите им са изчезнали безследно.
Сара се влюбва в Киба, но разбира, че той харесва сестра `и и се бори за да спечели любовта му.
Сара: http://www.testq.com/nfs/testq/photos/0008/8637/Cute-Gothic-Anime-Girl-1-580948_max600.jpg
Котето `и:
https://2img.net/h/i120.photobucket.com/albums/o171/kitty_of_ice/anime/cat.jpg
Лиса: https://2img.net/r/ihimizer/img203/9688/alis2.jpg
май стана доста дълго
- Bloody_MerryУчaщ се
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Пон Мар 08, 2010 7:23 pm
lips_of_an_angel, я направо да се посестрим. Наруто, ни е най- близък приятел, и двете си падаме по Саске и на външен вид няма кой знае какви велики разлики...Аз предлагам, така, и в някой момент ще има женски бой, а Какаши ще се мъчи да ни разтървава?
Пон Мар 08, 2010 8:53 pm
Ти си била ГЕНИЙ бе сестра ми (Bloody_Merry) I LOVE IT!!! Решено ще има и женски бой Само годните на героя ти не разбрах?
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Мар 08, 2010 9:30 pm
така,значи вий сте сестри,а за години или сте на 16 или на 17 тай ,че няма голямо значение
Така 1 глава е почти готова ! Ще бъде пусната в сряда в 20:00 часа ;Д . Съжалявам за закъснението,но тая седмица ми е много натоварена ( 4 контролни и 3 изпитвания ) и АКО има някой който иска нещо да промени да променя докато има време ! 1 глава ще е пусната от мен, а втора я искайте от Tuttu enjoy
Така 1 глава е почти готова ! Ще бъде пусната в сряда в 20:00 часа ;Д . Съжалявам за закъснението,но тая седмица ми е много натоварена ( 4 контролни и 3 изпитвания ) и АКО има някой който иска нещо да промени да променя докато има време ! 1 глава ще е пусната от мен, а втора я искайте от Tuttu enjoy
Пон Мар 08, 2010 11:59 pm
УРААААААА ЩЕ ИМА ГЛАВА, ЩЕ ИМА ГЛАВА Започвам да броя часовете до среда в 20:00
- ЦукиФен
Рожден ден : 14.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 20.02.2010
Вто Мар 09, 2010 7:00 pm
Яууу. Ще чакам с нетърпение
- Bloody_MerryУчaщ се
Вто Мар 09, 2010 8:29 pm
Зози е на 15. Чакам Главата утре точно в 20. 00 !!! Да знаете!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Мар 09, 2010 11:08 pm
Ще я получите малко е по дългичка,ама нещо май и не се получи мн,мн , ноо вий ще кажете утре
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Мар 10, 2010 1:57 pm
ее..нш , че ще е по далгичка ..ако ме питаш даже е по-добре за нас .. ще и се радваме по-далго време ...ще баде супер сиг. съм вече няям тарпения
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Мар 10, 2010 8:15 pm
фика ще закаснее с 1 час,съжелявам,но компа беше се блокнал
- ЦукиФен
Сря Мар 10, 2010 8:16 pm
Айде, айде нищо ще почакаме малко
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Мар 10, 2010 8:19 pm
oki....ще почакаме ако тряя нп
- Bloody_MerryУчaщ се
Сря Мар 10, 2010 8:31 pm
НЕЕЕЕЕ *на забавен кадър*.... ЗАЩО?!?! ТОчно си сядам на компа, потърквам злодейски ръче и то.... Бууу!!! Тъп компа!!! ЛОШ!!! Не, че и Панчо не блоква от време на време, ама...
Сря Мар 10, 2010 8:51 pm
Почвам да броя 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 АЙде НЯМАМ НЕТЪРПЕНИЕ
- ЦукиФен
Сря Мар 10, 2010 9:15 pm
Айде мина 1 час къде е главичката Искам вече да я прочета ....
Шегувам се Ай ще чакам още, за една със сигурност дълга и добре станала главичка
Шегувам се Ай ще чакам още, за една със сигурност дълга и добре станала главичка
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Мар 10, 2010 9:43 pm
офф сори за скапаното закаснение ето я и надявам се да не съм ва отекчила много ...
• Година:2101.САЩ.Училище Макензи. Час 17:30
В тайната стая на агенти под прекритие...
-Сигурни ли сте, че те са подходящите? Има много други агенти който бяха съгласни за тази мисия.. Сигурни ли сте , че тези няколко деца ще се справят?
-Не .Но да си признаем,те единствени преминаха теста без никакъв проблем, а дори не разбраха ,че е тест,но и те са нашата надежда!
-И все още не са се сетили.Но измежду тях има вампири, няма ли да е опасно … та те се хранят с хора.А повечето хора ги мразят вампирите.
-Те не знаят, че ние знаем,че те са вампири, само ако разберат ще има проблем,но надявам се да не разберат. Всички от избраните деца, са преживели тежко минало и са го преодолели и сега всеки от тях има различна способност ,която не се намира навсякъде и може да ни помогне…
Единия от агентите разглежда албум с снимки и информация за избраните момичета и момчета…
-Виж каква информация намерих за тях.Ние ще развием техния потенциал!:
1. Еми -1,60 см висока.Има умението да разкодира всякакви електрични защити.Тя може да разбие всякакъв сейф без проблем.Но в часовете по другите неща я няма хич…
2. Миши-1,65 см висока.Бързо мисли,може да реши всякаква логическа задача без проблем.Но все едно има два леви крака.
3. Пепунаки- 1,79 висок. Той в момента тренира баскетбол.Бил е първенец в бокса и може да пребори всеки.Но както се казва , Ако има в краката,няма в главата.
4. Зoя – 1.67 см висока. Тя е дъщеря на най-великия убиец на вампири Какаши.Притежава страхотни бойни умения.
5. Диего- 1,83 см –Ледения принц . Много момичета го харесват,но то само ги отбласква.Мрази живота. Бие се доста добре с неговия меч. До сега се е мъчил да убие своя смъртен враг Амо , и ако влезе в това училище,са му обещали ,че ще му помогнат.
6. Ева – 1,61 см. Тя е един вид мъжко момиче. Приятно й е повече да се събира с момчета от колкото момичета.Мрази лиглите. Тя усеща какво ще се случи преди то да се случи . Но не винаги когато пожелае …
7. Севър- 1,66 см.Тя има уникално нещо в себе си.Тя вижда в бъдещето,когато си пожелае…
8. Сара и Лиса – 1,67 см са и двете. Сестри ,но никога не са се харесвали една друга.Двете могат да разберат кога някой човек лъжи или казва истината,и то само с едно докосване..
9. Сунако Харуно - 1,71см . Тя може да раздвижи водата само с пръст,когато си реши може да я замразява или загорещява.
10. Алекс-1,79см. Момчето има черен колан още от 5 годишен.Той е най-добрия „нинджа” в целия свят.
-Защо спря?
-Само тези 11 деца не са вампири…
-Не е ли опасно,щом повечето са въмпири?
Опасност,има,и то много.Но само чуй какви възможности имат и те!
-Да,да знам! Те са единствените който може би имат някакви способности измежду вампирите..
-Знам ,че знаеш,но не ги знаеш точно какви са тези способности.Просто чуй.
-Ама 11 деца и близо 15 вампира,може и някой от тези деца да станат вампири...
-Ще се погрижим за това.Нали знаеш ,че има една билка която ако хората я поемат и вампирите пият кръвта на онези който са взели тая билка,вампирите могат да умрат при по голямо количество.Но нашите трябва да се усетят.
-Тогава няма опасност!?!
-Да,спокойно няма никаква опасност,е може да има,ама е нищожна.А сега слушай какво ще ти прочета
1. Аманда – 1,60 см . Тя …тя замразява в мисълта си всичко около нея .
2. Рафа – 1,80см . Той може да запали пожар с мисълта си.
3. Юки - 1,63 см . Тя може да мърда предмети с поглед само.
4. Мия- 1,59 см . Тя е от вампирите ,който искат да си играят с жертвата си преди да я изяде. Нейни защитници са паяците и паяжините им . Тя ги използва за да мъчи жертвата си .
5. Кейти- 1,64 см . Тя е вампир,но живее с мисълта да убива вампири . Тя може да пръсне на човек главата само с мисълта си ,но на вампир не действа,само до главоболие може да го доведе…
6. Рони – 1,66 см висока – Тя е полу- човек , полу-вампир . Чак след като направи 18 години ще и се реши съдбата дали да е вампир или човек.Тя притежава способността да вижда на далечина до 3 км. Тя има брат на име Алекс-той не е вампир.
7. Изу – 1,64 см висока . Тя е най- опасния вампир в света.Но никой не може да я разкрие ,защото я мислят ,че тя е убийца на вампири.
8. Дарси- 1,58см.Тя може да промива мозъците на хората,но върху вампири не успява.
9. Сиси- 1,60 см. Тя може да се депортира за 1 сек от например БГ до Америка.
10. Сакура- 1,65 см. Те е полу-ангел и полу-вампир. И при нея се среща ,че след като навърши 18 години ще се реши кое от двете ще е. Само тя като усети кръв си променя външния вид.
11. Хриси – 1,62 см. Тя може да лети.Това й помага да вижда по добре,а нея по рядко да я виждат.Тя не лети с крила,а един вид с магия
-Дам,ноо…
-Не искам да ми но-къш!Или си с мен или си срещу мен!Ти избирай!Нали ми каза ,че ми имаш доверие.Та до сега беше с мен,защо се разколебаваш!?!
-…Съжалявам.!Имам все още доверие в теб,но имам и лошо чувство в мен.Няма ли начин да изпратим някой при тях който да може да ги наблюдава …
-Знаеш ли? Идеята ти е добра! Има ме няколко ученика из това училище който могат да ни помогнат. Помниш ли уния деца който ни помогнаха с мисията срещу извънземните?
-Да помня ги.
-Та как се казваха?
-Ами ,чакай да помисля . Нарито,Гаара,Саске,Неджи,Хината…
-Ооо да ,да ,сетих се и за другите! Ино,Киба,Карин,Итачи и Шикамаро.
-Да те бяха.
-Значи ето и тях десетимата ще ги извикаме при тези деца!Става ,нали.
-Ъмм,аз все още смятам за лоша тая идея,но така ще съм по-спокоен. Но аз разучих едни нещица за тея деца,който ще викаме при нас.Та тези способности който ми чете,ами те ги имат,но не знаят как да ги използват,те си мислят ,че е нещо нормално.Смисъл ,че те не са развили тези способности добре.Няма ли да ни е трудно да ги развием.
-Нали точно за това ги викаме в нашето училище!Ние ще им помогнем да ги развият и чак тогава ще им кажем за какво са извикани тук,и те сами ще решат дали искат да ни помогнат.
-Има опасност да откажат.
-Знам,но ще поемем този риск!Хайде сега,върви да си свършиш работата и не се притеснявай повече.
-Добре,шефе! Ще пратя на всеки от тях писмо за покана да учат в един клас в училище Макензи. Те ще бъдат 9 ”а” клас с специална икономическа паралелка.Никой няма да се усети за плана ни и няма да откаже да учи в това елитно училище.
-Да!Така е! И все пак тука са завършили много известни личности: Лейди Гага , Мадонна , Майкъл Джексан , Бритни Спиарс.…
- А в момента тука учи Джъстин Биибър (нз така ли се пише ;Д), но жалко че Джонас Брадър се изместиха от тук ;/.
-Да,жалко.. но сега това не ни е проблем и не ни интересува.На нас ни трябват тези 35 деца (не са точно 35,но там някаде). А сега тръгвай ,стига си се моткал, колкото по рано,толкова по добре .
-Добре ,аз отивам..
<3
съжелявам за голямото закъснение и знам ,че тази глава не е много интересна,ноо другата,оо другата ще ви вземе ума и дума та кажете си мнението
1 глава
Тази история не е като другите.В нея ще разберете дали войната или любовта властва над хората и вампирите.В тази история има много разкрити тайни,интриги,лъжи и не справедливи неща.В тази история вие ще видите през какви трудности ще минат 20 тийнейджъри в новото училище…
• Година:2101.САЩ.Училище Макензи. Час 17:30
В тайната стая на агенти под прекритие...
-Сигурни ли сте, че те са подходящите? Има много други агенти който бяха съгласни за тази мисия.. Сигурни ли сте , че тези няколко деца ще се справят?
-Не .Но да си признаем,те единствени преминаха теста без никакъв проблем, а дори не разбраха ,че е тест,но и те са нашата надежда!
-И все още не са се сетили.Но измежду тях има вампири, няма ли да е опасно … та те се хранят с хора.А повечето хора ги мразят вампирите.
-Те не знаят, че ние знаем,че те са вампири, само ако разберат ще има проблем,но надявам се да не разберат. Всички от избраните деца, са преживели тежко минало и са го преодолели и сега всеки от тях има различна способност ,която не се намира навсякъде и може да ни помогне…
Единия от агентите разглежда албум с снимки и информация за избраните момичета и момчета…
-Виж каква информация намерих за тях.Ние ще развием техния потенциал!:
1. Еми -1,60 см висока.Има умението да разкодира всякакви електрични защити.Тя може да разбие всякакъв сейф без проблем.Но в часовете по другите неща я няма хич…
2. Миши-1,65 см висока.Бързо мисли,може да реши всякаква логическа задача без проблем.Но все едно има два леви крака.
3. Пепунаки- 1,79 висок. Той в момента тренира баскетбол.Бил е първенец в бокса и може да пребори всеки.Но както се казва , Ако има в краката,няма в главата.
4. Зoя – 1.67 см висока. Тя е дъщеря на най-великия убиец на вампири Какаши.Притежава страхотни бойни умения.
5. Диего- 1,83 см –Ледения принц . Много момичета го харесват,но то само ги отбласква.Мрази живота. Бие се доста добре с неговия меч. До сега се е мъчил да убие своя смъртен враг Амо , и ако влезе в това училище,са му обещали ,че ще му помогнат.
6. Ева – 1,61 см. Тя е един вид мъжко момиче. Приятно й е повече да се събира с момчета от колкото момичета.Мрази лиглите. Тя усеща какво ще се случи преди то да се случи . Но не винаги когато пожелае …
7. Севър- 1,66 см.Тя има уникално нещо в себе си.Тя вижда в бъдещето,когато си пожелае…
8. Сара и Лиса – 1,67 см са и двете. Сестри ,но никога не са се харесвали една друга.Двете могат да разберат кога някой човек лъжи или казва истината,и то само с едно докосване..
9. Сунако Харуно - 1,71см . Тя може да раздвижи водата само с пръст,когато си реши може да я замразява или загорещява.
10. Алекс-1,79см. Момчето има черен колан още от 5 годишен.Той е най-добрия „нинджа” в целия свят.
-Защо спря?
-Само тези 11 деца не са вампири…
-Не е ли опасно,щом повечето са въмпири?
Опасност,има,и то много.Но само чуй какви възможности имат и те!
-Да,да знам! Те са единствените който може би имат някакви способности измежду вампирите..
-Знам ,че знаеш,но не ги знаеш точно какви са тези способности.Просто чуй.
-Ама 11 деца и близо 15 вампира,може и някой от тези деца да станат вампири...
-Ще се погрижим за това.Нали знаеш ,че има една билка която ако хората я поемат и вампирите пият кръвта на онези който са взели тая билка,вампирите могат да умрат при по голямо количество.Но нашите трябва да се усетят.
-Тогава няма опасност!?!
-Да,спокойно няма никаква опасност,е може да има,ама е нищожна.А сега слушай какво ще ти прочета
1. Аманда – 1,60 см . Тя …тя замразява в мисълта си всичко около нея .
2. Рафа – 1,80см . Той може да запали пожар с мисълта си.
3. Юки - 1,63 см . Тя може да мърда предмети с поглед само.
4. Мия- 1,59 см . Тя е от вампирите ,който искат да си играят с жертвата си преди да я изяде. Нейни защитници са паяците и паяжините им . Тя ги използва за да мъчи жертвата си .
5. Кейти- 1,64 см . Тя е вампир,но живее с мисълта да убива вампири . Тя може да пръсне на човек главата само с мисълта си ,но на вампир не действа,само до главоболие може да го доведе…
6. Рони – 1,66 см висока – Тя е полу- човек , полу-вампир . Чак след като направи 18 години ще и се реши съдбата дали да е вампир или човек.Тя притежава способността да вижда на далечина до 3 км. Тя има брат на име Алекс-той не е вампир.
7. Изу – 1,64 см висока . Тя е най- опасния вампир в света.Но никой не може да я разкрие ,защото я мислят ,че тя е убийца на вампири.
8. Дарси- 1,58см.Тя може да промива мозъците на хората,но върху вампири не успява.
9. Сиси- 1,60 см. Тя може да се депортира за 1 сек от например БГ до Америка.
10. Сакура- 1,65 см. Те е полу-ангел и полу-вампир. И при нея се среща ,че след като навърши 18 години ще се реши кое от двете ще е. Само тя като усети кръв си променя външния вид.
11. Хриси – 1,62 см. Тя може да лети.Това й помага да вижда по добре,а нея по рядко да я виждат.Тя не лети с крила,а един вид с магия
-Дам,ноо…
-Не искам да ми но-къш!Или си с мен или си срещу мен!Ти избирай!Нали ми каза ,че ми имаш доверие.Та до сега беше с мен,защо се разколебаваш!?!
-…Съжалявам.!Имам все още доверие в теб,но имам и лошо чувство в мен.Няма ли начин да изпратим някой при тях който да може да ги наблюдава …
-Знаеш ли? Идеята ти е добра! Има ме няколко ученика из това училище който могат да ни помогнат. Помниш ли уния деца който ни помогнаха с мисията срещу извънземните?
-Да помня ги.
-Та как се казваха?
-Ами ,чакай да помисля . Нарито,Гаара,Саске,Неджи,Хината…
-Ооо да ,да ,сетих се и за другите! Ино,Киба,Карин,Итачи и Шикамаро.
-Да те бяха.
-Значи ето и тях десетимата ще ги извикаме при тези деца!Става ,нали.
-Ъмм,аз все още смятам за лоша тая идея,но така ще съм по-спокоен. Но аз разучих едни нещица за тея деца,който ще викаме при нас.Та тези способности който ми чете,ами те ги имат,но не знаят как да ги използват,те си мислят ,че е нещо нормално.Смисъл ,че те не са развили тези способности добре.Няма ли да ни е трудно да ги развием.
-Нали точно за това ги викаме в нашето училище!Ние ще им помогнем да ги развият и чак тогава ще им кажем за какво са извикани тук,и те сами ще решат дали искат да ни помогнат.
-Има опасност да откажат.
-Знам,но ще поемем този риск!Хайде сега,върви да си свършиш работата и не се притеснявай повече.
-Добре,шефе! Ще пратя на всеки от тях писмо за покана да учат в един клас в училище Макензи. Те ще бъдат 9 ”а” клас с специална икономическа паралелка.Никой няма да се усети за плана ни и няма да откаже да учи в това елитно училище.
-Да!Така е! И все пак тука са завършили много известни личности: Лейди Гага , Мадонна , Майкъл Джексан , Бритни Спиарс.…
- А в момента тука учи Джъстин Биибър (нз така ли се пише ;Д), но жалко че Джонас Брадър се изместиха от тук ;/.
-Да,жалко.. но сега това не ни е проблем и не ни интересува.На нас ни трябват тези 35 деца (не са точно 35,но там някаде). А сега тръгвай ,стига си се моткал, колкото по рано,толкова по добре .
-Добре ,аз отивам..
<3
съжелявам за голямото закъснение и знам ,че тази глава не е много интересна,ноо другата,оо другата ще ви вземе ума и дума та кажете си мнението
- ЦукиФен
Сря Мар 10, 2010 9:51 pm
Ай - Ай - Ай - Ай - Ай... Много е готина таз глава Ай, ще чакаме следващата
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: