Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

* * * Още е без заглавие...

+18
Hermi
Fallen_AngeL
sakura96plami
KoniTy
`M I N I
Цуки
..Bunny-By..!!
Goshkoo
Thэ Dark Girl
Loneliness
X®i$Ttk@TaA
Sakura_111
crazy_about1327
lips_of_an_angel
`M.и.s.h.и.t.0`
sakura_vampire
Леми Кай
Bloody_Merry
22 posters
Go down
Bloody_Merry
Bloody_Merry
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Селото скрито в боклука
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 06.12.2009

red * * * Още е без заглавие...

Нед Мар 07, 2010 11:28 am
First topic message reminder :

Така, тази сутрин се събудих с тази идея и ето....

* * *
Пролог

Сакура стоеше облегната на прозореца пред кабинета на хокагето, опитваща се да прогони жегата от себе си. Конаха на помнеше по- горещо лято от векове нито по- щастлива пролет за Сакура. Всичко се беше наредило перфектно. Саске се върна невреди от мисията си с Итачи, а Наруто вече беше почти сгоден за Хината. Красива усмивка се настани на устните й докато чакаше търпеливо двамата си съотборници. Мислите й се върнаха към магнетичния поглед на Саске. Беше възмъжал през последните няколко години. Определено, вече не беше онова красиво момче, по което беше хлътнала като малка. Онова момче имаше някаква крехкост и гъвкавост, която сегашният Саске беше загубил напълно – ставайки мъж. Не, че и сега не беше красив и предизвикателен. О, боже! Сега си беше направо готов за корицата на някое списание, и то от някои като онези, които веднъж беше намерила в квартирата на Наруто. Прехапа устни изчервила се. Кога, по дяволите беше станала толкова перверзна?!?
Всичко е от жегата, - Помисли си срамно и подръпна късите си панталонки нерво надолу. А, дали все още харсваше Саске? Е, това вече беше един много сложен въпрос... Вярно, симпатичен й беше, радва се толкова много когато се завърна почти невредим, но беше изчезнало онова усещане, че би разчупила света за него на две, като порцеланова чинийка, нямаше го онова преперене в колената или свиването на стомаха, който я караха да си забравя мислите, като ученичка. Вече виждаше и друга своя история, в която той би могъл да й е само приятел. При това от най- добрите...
- ХЕЕЙЙ!!! Сакура- чан! – Подвикна Наруто на наколко крачки зад нея. – Здравей! Как си?
- О, Наруто! – Сакура весело го прегърна благодарна, че я извади от тези глупави размисли. – Много добре, бладодаря. – После го погледна подмолно.
- Въпросът е ти как си? Чух, че Хината вчера е нощувала при теб...
Блондинът пламна от притеснение и започна нерво да чупи пръсти.
- Ааа! КАКВО?!?! НЕ Е ВЯРНО!!! КОЙ ТЕ ИЗЛЪГАЛ ТОЛКОВА ДОЛНО...
Сакура се отдръпна от него и отново се настани на прозореца.
- Ммм, Хината ми каза... – Перверзна усмивка красеше устните й, а Наруто продължаваше да се срами. – Саске, тук сме! – Подвикна тя към другото момче и се запъти към него. За секунда спря и обърна глава към Наруто. – Също така каза да ти предам, че си е изкарала изключително добре... – Но те можеха да си карат така – с роматичните вечери и откраднатите нощи до края на живота си. - Но, Бака! Тя няма да те чака вечно!!! Време е да действаш!!!
Наруто се подсмихна весело.
- Знам, затова вчера я помолих да се премести да живее при мен...
- НАИСТИНА ЛИ?!?! – Сакура беше шокитано- радостна!!! Хвана Саске и затанцува валс припявайки си – Ще си имаме племеници...
Чернокосият насочи питащият си взор към Наруто.
- Аз и Хината ще живем заедно. – Въздъхна той, а Сакура продължаваше да си танцува със Саске. – Но, Сак, ако между мен и нея не се получи? – Попита Блондинът малко изплашен, след това стана много изплашен заради погледа, който тя му хвърли. Танца й секна и започна да го заплашва какво ще стане, ако не се постарае тя да си получи племенниците. Общо взето неща от типа на – Кастрация, Убийство и Търсене на Зимуващите раци.
- Ясна ли съм? – Попита накрая, а Наруто и Саске стояха мирно пред нея с ръце пред достойнствата си и кимаха отчетливо.
- Сър, да, Сър!!!
- Добре! – Усмиха им са мило тя и отвори врата водеща в кабинета на Хокагето. Когато видя, че двамата не тъгват след нея заради тиядата, която още им държи страх отегчено ги прикани. – Хайде, де!!!

lips_of_an_angel
Любител
Любител
Дата на рег. : 03.02.2010

red Re: * * * Още е без заглавие...

Вто Мар 30, 2010 8:41 pm
Кога ще пуснеш още :kisss: Много яко. Теа давмцата да ви напомнят на някой * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 Моляте пиши по-бързо. Много е яко :kisss: * * * Още е без заглавие... - Page 2 811726
Цуки
Фен
Фен
Дата на рег. : 20.02.2010

Сря Мар 31, 2010 12:06 am
Много яко!!! Давай още!
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км

Сря Мар 31, 2010 9:14 am
Мале женоо....
Това е много яко..
Имаше правописни грешки на места, ама то няма да си ти, ако пишеш правилно... * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605
Ами чакам следващата глава и се надявам да е скоро...
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009

Сря Мар 31, 2010 9:56 am
Винаги съм харесвала стила в които пишеш, а за чувството за хумор да не говорим. ПРОСТО УНИКАЛНО! * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 Но и съм съгласна с предходния коментар, ако няма грешки от невнимание, няма да е твоя стил. * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 иии ко щях да казвам... а да! Заформя се интрига и аз като видем почитател на Наруто сапунките ще дежъря на компютъра за следващата глава! * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605
Bloody_Merry
Bloody_Merry
Учaщ се
Учaщ се
Female

Сря Мар 31, 2010 7:11 pm
ХЕЙ!!! Не ми обиждайте правиписа, че той ще ви се обиди!!! Моя правопис си има чувства да знаете!!! @/ това е правописа ми.../ * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 * * * Още е без заглавие... - Page 2 242502 - а това аз...
И не, нямам раздвоение на личноста!!! Повече от пет сме!
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Сря Мар 31, 2010 8:47 pm
суперррр еееееееее * * * Още е без заглавие... - Page 2 637210 * * * Още е без заглавие... - Page 2 637210 * * * Още е без заглавие... - Page 2 637210 :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!:
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

Сря Мар 31, 2010 8:59 pm
Превъзходен е ooo da Кога ще има още, че стана интересно? * * * Още е без заглавие... - Page 2 811726 * * * Още е без заглавие... - Page 2 811726 * * * Още е без заглавие... - Page 2 811726
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Чет Апр 01, 2010 12:22 am
мн якооооооооооооо * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605 ощееееееееееееее
sasusaku145
sasusaku145
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Sofia
Рожден ден : 14.12.1995
Дата на рег. : 28.03.2010

Нед Апр 04, 2010 10:38 pm
още * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388 * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388 * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388
Bloody_Merry
Bloody_Merry
Учaщ се
Учaщ се
Female

Нед Май 16, 2010 12:19 pm
Следващите няколко дни Сакута прекара на паубата почти преборила се с гаденето, отчасти и заради силната ментова отвара на русокосият бог, и заради еуфория от красивата месност през, която се движеше кораба. Океянът се виеше в канал покрай вечно зелени гори, от който лъхаше мириса на смола и лед. Наблюдаваше всичко с нови очи, виждаки кораба вече не като уред за денонощни мъчения на стомаха й, но и като едно изключително удобно и приятно средство за придвиждане. Беше запленена от това както нежно пори вълните, а Тай умело го прекарваше през опасните плитчини. Вятърът развяваше косата й, а тя се наслаждаваше на милувката му, когато чу Наруто да пита.
- Какво, по дяволите, прави тя?
Ортус беше слязла от наблюдателницата, на която беше качила преди три дни и сега необезпокоявана се събличаше в другия край на кораба. Когато остана само по бельо привърза тъничка, колкото конец връв към единия си глезен и скочи във ледените води.
- Отива да се изкъпе. – Спокойно заяви Тай, взе мяха с вода и седна до Сакура. – Водите тук са сладководни и сравнително безопасни, но адски студени. Чест й правя, че не хаби питейната вода за такива работи, но някой ден ще се простуди много зле и ще умре. Вълчият смях на Лусиен се чу точно до тях.
- Тя да се простуди? Когато видя лъв веган, ще го повярвам. – Протегна се и взе манерката от Таурус. – Какво пак й стана онзи ден и защо ме заля с онази гадост? – Намръщи се русокосит бог, незабелязвайки как Сакура го изпива с поглед.
- Защото беше безчувствен към съдбата на другите, както винаги... – Завъртя очи розовокосото момче.
- Глупости. – Намръщи се пак Луси и затри разсеяно голото си рамо. – Просто не смятам, че такова... Детиско поведение й отива. Виждал съм я в битка и знам, колко жестока може да бъде.
- Но си израснал с нея и знаеш, че си позволява да е жестока само с хора, доказали, че заслужават да потънат в ледената паст на Хел. – Обори го Тай, гледайки го изпод вежди, знаейки, че е прав и че мъжът срещу него го знае. Лусиен само изръмжа след, което се отегли в трюма, донасяйти бяла ръчно тъкана памучна риза и я остави до Сакура.
- Ела да ми помогнеш да опънем платната. – Почти изръмжа и се зае да отвръзва дебелите корабни въжета от мачтата.
- Идвам. – Подвикна Таурус и стана смигвайки на Сакура, която се изчерви и притисна глава до колената си. Секунди по- късно с едно ловко котешко движение Ортус се качи отново на паубата. Закрачи весело към Сакура, която беше започнала да я гледа на кръв заради погледите, с който Саске гледаше чернокосото момиче. Сякаш му се възхищаваше. Не, че нямаше за какво... Розавокоската проследи почти съвършенното тяло на Ори. Тесни женствени рамена, налят бюст, стойна снага и дълги прави крака, които почти й стигаха до сливиците. Осанката й беше царствена, силна, определено предизвикваща възхищение. Ори усмихната облече ризата, която полепна по мокрото й тяло и седна по турски до тийм седем.
- Здравейте, аз съм Ортус, но това е името, което използва родът ми, рожденото ми име е Уна, затова ако искате можете да ме наричате така. – Гласът й беше ясен и зъннък. – На мен се падна тежката задача да ви запозная с обичаите на Севера.
- Защо пък тежка? – Учудено попита Наруто. Саске седна до тях и мъчаливо започна да слуша разговора.
- Защото Севера има мнохо обичаи, при това почти всички от тях свещенни. А, ако наруши неподходящия, извършваш светотадство, което на наша земя се наказва със смърт.
- ААА!!! Това е ужасно!!! – Почти извика Наруто. – Ние, не знем нищо за вас!!! Какво ще правя?!?! Не ми се умира!!! Още не съм станал хокаге!!! ААА!!!
Смехът на Уна се извиси на кораба също толкова весело и звъннко като гласът й.
- Аз знам много неща за Севера!!! – Оправда се Сакура чувствайки се все едно се сътезава с Ино с младежките си години, но за разлика от тогава тук не можеше да се докаже във свойте най- добри области, защото тук такива сутиации нямаше. А, това глупаво момиче приличаше на филмова звезда и се къпеше почти гола в ледени води!!! Едва ли можеше да се мери във нещо с нея! Мамка му! Изпсува тя на ум и срещна прителския поглед на Уна взрян в себе си.
- Какво знаеш, Сакура – сама? – Любопитно попита тя.
- Севера е най- малката република на континента. – Започна намръщена тя. - Държавната глава се нарича Старейшина и управлява с помаща на “Съвета на народа”. Това са дванайсет избрани, чрез гласуване мъже... А... – Сакура пламна. Май знаеше само това. Зарамено заби поглед в земята и започна да рови в съзнанието си за още факти, но нищо не изплуваше.
- Това е така. И не се съмнявам, че вероятно знеш още много неща, за който просто не се сещаш в момента. – Усмиха й се топло Уна. – Но, за да оцелеш, не политическите факти са ти нужни, трябва да се знаеш обичайте ни, а не политиката ни. Това не се учи от книгите. Само севернияк може да ти покаже как да спазваш традициите ни, Сакура- сама. – Розовкоската я изгледа на кръв. - Не се опитвам дя те злепоставя пред никого. Просто искам да ви покажа основното. Позволено ли ми е? – Морско сините очи на момичето я гледаха умолително.
- Продължи. – Студено се обади Саске, след минута мълчане.
- Не съм ти задавала въпрос. Недей да говориш без позволение. – Гласът на Уна изплюща във въздуха. Сакура се изненада, никой не си беше позволявал да му говори така. Особено женската страна на населението, те обикновенно му се възхищаваха и умилкваха. Момичето пред нея беше изключителна, вероятно. Можеше да научи много от нея, ако не се държеше като разсърдено дете. Красива усмивка се настани на устните на Сакура и много по- мило отговори.
- Моля, продължи.
Уна й се усмихна в отговор.
- Така, ние сме изключтелно суеверен народ. Много, ама много суеверни. Според мен е само губене на време, но... Аз нямам глас. – Уна залостиво вдигна рамене. – Да започнем с поздрава. – Момичето се протегна и нежно хвана китката на Сакура. – Наруто- сама, Саске – сама за вас поздрава, понеже сте войни. Захвата е такъв. – Сакура и Уна размърдаха ръжете си за да има покажат. – Хващате китката на човека, който поздравявате и казвате. “ Нека още дълго бие сърцето ти, войне на Один, сине на славен баща!” Изчаквате да ви се отговори с “ И твоето, войне, и нека Один бележе пътя ти с битки и слава!”, след това би трябвало да ти отговорят с “Посрещни смъртта си в битка!” и отговаряш “Защото славата остава вечно!”. Схванахте ли?
Саске кимна студено, а Наруто гледаше заинтересовано.
- Защо правите всичко това?
- Така се запознаваме. Традиции. При това особено полезни, ако човека слещу теб лъже, че е Севернак, веднага се разбира. – Каза Уна и пусна Сак.
- А, защо първо се казва “войне на Один”, а после “сине на славен баща”? – Сакура и Саске гледаха странно. Наруто никога не е проявялав интерс към нещо такова. Човек би могъл да каже, че е някоя нова техника, а не просто чуждестранен поздрав.
- Защото за нас е важно дали един човек е войн или не, а и върховният ни бог е един, а родовете много. – Поясни без досада момичето. – От уважение.
- Защо се пожелава да загинеш в битка? – Продължи с въпросите блондинът.
- Защото за нас най- великата смърт е тази в битка. Тя носи слава и ти проправя тък към Валхала. – Продължи спокойно тя.
- Какво е Валхала?
- Нащият рай. Там отиват само най- великите бойци и се готвят за Рагнарьок, битката на края на света. – Поясни Уна виждайки пламъчено на любопитството в очите на Наруто. – Ейнхериите, това са падналите в битка войни, прекарват дните си в ядене, пиене и битки помежду си, след които умрелите възкръсват веднага, а отсечените крайници израстват отново. Храната за тях е осигурена от месото на огромния глиган Сехримнир, когото колят всеки ден и всяко утро той възкръсва, а готвачът Андхримнир го приготвя в котела Елдхримнир. Козата Хейдрун, която пасе от върха на ясена Игдрасил, пък осигурява пиенето - нейното мляко е вкусно и силно като стара медовина и е в такова количество, че стига за всички обитатели на Асгард. Освен валкириите, това са падналите жени войни, и войните във Валхала живее и Гулинкамби, петелът, който всяка сутрин буди воините, както и боговете.
- И това е вашата представа за рай? – Попита Сакура и потръпна. – Не ми звучи много примамливо.
Уна се засмя.
- За лечителите има много по- различни традиции. Вие са поздравявате с “Пожелавам ти дълъг живот, дъще на мъдра жена.” И се отговаря с “Ще живея за да помагам, защото за това съм призвана, мъдра майко.” И така натакък, много деликатно и нежно. – Усмихна се Уна. – Много по- красиво от нашите войнствени поздрави.
- Ти не си ли лечителка? – Замисли се Наруто. – Бях чел някъде, че в Севера половото разделение е много силно.
“Той ЧЕТЕ?!?!” – Саске
“ Полово РАЗДЕЛЕНИЕ?!?!?” – Сакура
- Има правила, който могат да бъдат... – Момичто се замисли за точната дума. - Заобиколени при даден обстоятелства.
- Като например? – Погледна я Наруто с любопитство.
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Нед Май 16, 2010 12:22 pm
Ехааа
Супер е.
Давай още
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Нед Май 16, 2010 12:56 pm
Супер е. * * * Още е без заглавие... - Page 2 631890
Hermi
Hermi
Състезател
Състезател
Female
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009

Нед Май 16, 2010 1:16 pm
Ахх, Саске го насраха и ми се доигра хоро. Главата наистина е добра, а Наруто ЧЕТЕ. О.О Ето това е нещо, което не съм срещала в никой друг фик!
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Нед Май 16, 2010 1:54 pm
супер е * * * Още е без заглавие... - Page 2 637210 :kisss:
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010

Нед Май 16, 2010 2:30 pm
Сладурке, пишеш уникално :kisss: Много е добро. Това фикче ми стана едно от любимите. Имаше малко изядени букви и грищки, но на кой му пука. :|-): Толкова е интересно :ihaa: , че почти не обърнах внимание. Кога ще пуснеш още?
nevitu
nevitu
Прохождащо
Прохождащо
Дата на рег. : 10.05.2010

Нед Май 16, 2010 6:50 pm
чакам още
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 14.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 13.03.2010

Пон Май 17, 2010 12:29 pm
супер е!! ОЩЕ.... * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388 * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388 * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388 * * * Още е без заглавие... - Page 2 23388
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км

Пон Май 17, 2010 1:53 pm
Чакам тъ некст чаптър...
И ти обещавам, че ако не я качиш скоро, ще дойда до вас и после дори майка ти, няма дате спаси... * * * Още е без заглавие... - Page 2 787605
Bloody_Merry
Bloody_Merry
Учaщ се
Учaщ се
Female

Пон Май 17, 2010 4:07 pm
Почвам да пиша, почвам да пиша!!! Зо е добро момиче, оне- сама! :obi4amte: :kisss:
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите