Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Вкарай бившата в затвора

+22
justME
Коко- Роко
*DanGэrOu$*
sasusaku_girl97
onyx&pink
crazy_about1327
LolliPoP
sakura_vampire
Flying Cat
..Bunny-By..!!
sasusaku145
Death_Angel
Fallen_AngeL
Tuttu
Obsession
KoniTy
Thэ Dark Girl
Lover.
sakura46
Ŧħе_SлladuRчЭ
X®i$Ttk@TaA
lips_of_an_angel
26 posters
Go down
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010

red Вкарай бившата в затвора

Вто Апр 13, 2010 2:29 pm
"Русите" ми клетки измисляха още една история Вкарай бившата в затвора 242502 Този път реших да пиша в първо лице. Малко ми е трудно, така че казвайте как се е получило blush Е дано ви хареса. :kisss:

Вкарай бившата в затвора.

Вкарай бившата в затвора Sasukeandsakura4
Глава 1 - Мисията.

Вкарай бившата в затвора Sasuke44

Прага-Чехия

06:00

Навън беше още тъмно. Слънцето бавно се изкачваше на небето. Част от още непоказалите се напълно лъчи осветяваха малка стаичка на двустаен апартамент. Стаята беше скромно подредена-телевизор, диван, кухня, хол, баня, спалня и т.н. Съвсем обикновен апартамент. Интересното обаче беше, че по средата на холът имаше лежанка, щанга, дъмбели, гирички и много ножове. Най-различни модели. Притежателят на апартамента лежеше на лежанката и вдигаше. Беше тихо и тъмно, само неговото дишане се чуваше. Изведнъж едно позвъняване разцепи зловещата тишина.

Биип-биип-биип

-Добре, добре. Идвам. Боже!-мрънках си под носа докато си замъкна задника до телефона.-Да!-извиках раздразнено, че ми прекъсват тренировката.
-Имаш задача-тих, спокоен даже монотонен глас чух от другата страна. Просто нямаше как да сбъркам този глас. В никакъв случай.
-Не е ли малко раничко за тебе, Какаши. Как така не спиш?- подигравателно му говорех.
-Всъщност да. Благодаря ти за загрижеността.-изпъшках раздразнено от отговора му и с малкото количество търпение, което ми беше останало зачаках да чуя останалото. Пращам ти информацията, искам те в Берлин в 14:00.

Какаши Хатаке- какво да ви кажа за него. Вечно ходи с маска, която закрива лявото му око. Един господ знае защо. Той ми се води нещо, като шеф. Первезно к*пеле си пада. Може да чете извратените си книжки с хилядолетия, но въпреки всичко той е изключително отговорен човек и винаги се меси в живота ми.

Седнах на лаптопа. След минута получих и файла, който ме интересуваше. Отворих го и какво да видя. Очите ми се разшириха, като палачинки. .
–Ах, ти мръсен к*чи син! Знаел си каква ще бъде задачата. Отново се месиш в живота ми ненормалнико.- вече бях ужасно бесен. Това преля чашата. Как смееше този самонадеян глупак да си пъха носа където не му е работата.
Задача ми беше свързана с бившата ми жена, която отново беше избягала от затвора. Ако още не сте разбрали нека ви се представя. Аз съм Саске Учиха-ловец на глави съм. Бившата ми жена Сакура Харуно- оженихме се много млади. Тогава бях едва на 19-млад, глупав тийнейджър ужасно влюбен, бързащ да се ожени за приятелката си. Тогава тя беше изключително сладко момиче на 17 години. Имаше бонбонено розова коса и смарагдови очи. Боже, как обичах тези очи. Винаги, когато ме погледнеше имах чувството, че прониква в мозъка ми и ми чете мислите.Толкова опияняващи очи имаше. Имахме чудесен брак. Поне първата година от семейният ни живот преди да си покаже рогата. След това започнаха проблемите. Когато навърших 21 се разведохме. Не беше особено приятелско делото и самият развод. След една година реши да се ожени за по-големият ми брат- Итачи. Колко ли не го предупреждавах, че тази жена е самият дявол, но кой да ме чуе. С ангелското си излъчване плени и него. Изкараха шест месеца заедно. Доста, ако питате мен при откачения характер на Сакура. Какво стана между тях един господ знае, но всичко завърши трагично. Една вечер докато Итачи спал тя му прерязала гърлото с кухненски нож за плодове. Лежа една година в затвора и се опита да се измъкне 3 пъти. Последният път стигна до границата, но я хванаха. Явно този път е извадила късмет мръсната к*чка. И сега честа се пада на мен да я върна обратно в пандиза. „Ох, отмъщението ще бъде сладко”.-дяволска усмивка се заформи на устните ми. Само ако знаеше какво и готвех. Събрах си багажа, и тръгнах към Берлин. Отидох на летището и хванах първият възможен самолет дотам. След три часа път най-накрая бях там. Тръгнах към познатата ми до болка сграда, на която пишеше с огромни червени мигащи букви Хатаке корпурейшън. Пъхнах си ръцете в джобовете и влязох в луксозната сграда. Отвън седях две животни играещи ролята на пазачи. Показах им пропуска си и те ме пуснаха. В интерес на истината сградата беше направена с вкус. Всичко беше направено от стъкло. Плочките бяха бели, а стените боядисани с бледо жълто. Взех асансьора и се качих на 5 етаж. Стигнах кабинета, а пред него седеше секретарката, която вдигаше телефоните.
-Господин Хатаке ви очаква-каза момичето, но аз не и обърнах внимание и си продължих все едно, че я няма.
Влязох в кабинета и първото нещо, което ми се наби в очите беше русият мъж стоящ пред него.
-Хей, Саске, братле кво праиш. Отдавна не сме се виждали.-синеокия вече се беше обърнал към мен и ме прегръщаше като луд.
-Наруто ще умра от недостиг на въздух, глупако. Пус..ни..ме!-вече почвах да виждам светлината от този идиот.
-Хеехе. Все така духовит. Виж съжалявам за Сс…
-Недей! Просто замълчи. Ни ми трябва съжалението ти.Ще хвана малката к*чка и всичко ще си дойде на мястото. Ок- говорех спокойно опитвайки се да задържа емоциите си.Бях се научил да не показвам емоции. Вече не бях онова наивно хлапе мислейки си, че живота е цветя и музика. Бях студен, лишен от всякакви емоции работохолик, кръвожадно, безмилостно копеле.

Наруто Узумаки- моят най-добър и единствен приятел. Знаем се от цяла вечност. Винаги е бил до мен. Няма отърваване от тази идиот. Голяма лепка е, но за разлика от мен к*пелето мръсно извади късмет в този ш*бан живот. Намери си жена и сега чака първото си дете.

-А ти, Наруто какво правиш тук? Не трябва ли да си при Хината?-попитах го леко учуден. Как може да идва на работа при положение…. „Я чакай малко. Той, защо е тук. А не Какаши не си познал Сакура е моя”-чак сега ми просветна, какво беше намислил.
-Какаши не….-бях бесен, как се смее да вика още хора, но преди да се доизкажа к*чият му син ме прекъсна.
-Стига сте се моткали момичета! Имате работа-говореше спокойно и монотонно четейки первезната си книжка. И от време на време мяташе поглед към нас.
-Не! Не си познал този път Какаши. До кога ще се месиш в живата ми, а? Сам ще се оправя. Знаеш, че аз съм най-добрият не ми трябват някакви лигави мамини момченца да ми се мотат в краката.-вече не издържах и повиших тон. Този човек може да ти изкара извън кожата ти. Е След Сакура разбира се.
-Теме и аз идвам. Няма да оставиш целия купон за тебе, нали?-говореше ми с тази негово глуповата усмивка и ръцете качени зад тила.
-Идиот! Никога няма да се промениш. Светът не е розов, както ти го виждаш. Сам ще тръгна. Точка по въпроса. Отивай да си гледаш жената и нероденото си бебе, че току виж се появи някой откачалка и ти разбие семейството.-бях напълно категоричен. Надявам се, че си го е набил в кухата глава.
-Добре, добре. Само не се пали. Виж какво ще направим.-намеси се Какаши.
Сега пък какво му беше родил болният извратен мозък. Да си направим семейно околосветско пътешествие в търсене на изгубената бивша. Да ама не. Тук ставаше въпрос за много повече от просто един обикновен улов. Ставаше въпрос за отмъщение, по най-бруталният и жесток начин. Нямаше просто да я хвана, щях да я съсипя. Сама ще се моли да я върна в затвора, но няма да получи този жест. Таман си отворих устата, за да кажа нещо, но бях прекъснат от господин обичам да чета первезни книжки вместо да изляза на среща.
-Ще те оставя да отидеш сам, но провалиш ли се ти пращам Наруто. Ясно ли е?
-Хн- измъчено отвърнах. Бях толкова отегчен. В главата ми се въртяха хиляди мисли- за настоящето, миналото, дори и бъдещето, но както винаги спокойствие за Саске няма. Още има да дрънка старият. Цяла лекция изнесе.
-Тава са всички сведения, който имаме по случая. Ако има някакви нови координати ще ти ги пращаме на мобилният.-каза ми като ми подаде една бая дебела червена папка. –А сега изчезвайте, че имам работа!-повиши тон гледайки заплашително с едното си око, но разбира се както винаги Наруто не беше доволен.
-А аз какво да правя докато Саске се забавлява на мисията. Искам и аз…-това бе последното, което чух преди да изляза. Запътих се към изхода на сградата. Хванах едно такси, което да ме откара до апартамента ми. Ако се чудите какъв апартамент, ами много просто. Какаши беше подсигурил апартаменти по целият сват за всичките си служите. Скрито покрито от нас нямаше.

В апартамента на Саске.

Лежах на леглото с папката в ръце. Отворих я и започнах да чета последните места, където беше отсядала. Различни места, фалшиви карти и самоличности. За последно е засечена в Мексико в Коацакоалкос под името Лолита Минго. Разглеждах часове наред папката. Разучавах всяко нейно действие, всеки ход, бях по петите й и нямаше отърване.
-Умна к*чка-измърморих си под носа преди да заспя. Все пак утре ме чакаше тежък ден.

Последната промяна е направена от lips_of_an_angel на Сря Май 19, 2010 3:51 pm; мнението е било променяно общо 7 пъти
X®i$Ttk@TaA
X®i$Ttk@TaA
Зарибен
Зарибен
Female
От : House Of Pain
Рожден ден : 21.09.1997
Години : 27
Дата на рег. : 10.01.2010

red Re: Вкарай бившата в затвора

Вто Апр 13, 2010 2:43 pm
Доста интересно! Браво! Справила си се добре с 1-вото лице и не видях грешки. Чакам продължение
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009

Вто Апр 13, 2010 2:45 pm
Ами интересна история , въпреки че Сак ми е любимка и не искам да е лошата, не мога да реша това аз. Имааше малко грешки и ти препиръчвам да цензурираш ! Вкарай бившата в затвора 507540
sakura46
sakura46
Състезател
Състезател
Female
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Дата на рег. : 27.01.2010

Вто Апр 13, 2010 3:03 pm
sakura_uchiha1 написа:Ами интересна история , въпреки че Сак ми е любимка и не искам да е лошата, не мога да реша това аз. Имааше малко грешки и ти препиръчвам да цензурираш ! Вкарай бившата в затвора 507540
и аз съм на същото мнение кефи ме обаче и на мен ми е лубимка Сакура Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605 иначе е яко Вкарай бившата в затвора 811726 Вкарай бившата в затвора 811726 кога ще е следващата глава Вкарай бившата в затвора 92772
Lover.
Lover.
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Апр 13, 2010 3:07 pm
wow страх0тно еее Вкарай бившата в затвора 811726 Вкарай бившата в затвора 811726 ...мене пък мн ме кефят фик0ве в които Сакура играе малко или мн0го р0лята на Bad Girl ^^ Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 73713 ...идеята е убийствена Вкарай бившата в затвора 386611 ... заглавиет0 също ме разби Вкарай бившата в затвора 787605 ''Вкарай бившата в затв0ра'' сам0 като го пр0четох и непременн0 реших, че т'ва трябва да се види Вкарай бившата в затвора 631890 ...0щииии Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 68766
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Вто Апр 13, 2010 3:16 pm
Много е хубаво Вкарай бившата в затвора 811726 Невероятна идея :bravo: Искам да знам какво става после, умирам от нетърпение Вкарай бившата в затвора 787605 Скоро ще пуснеш ли още? Вкарай бившата в затвора 23388
lips_of_an_angel
lips_of_an_angel
Любител
Любител
Female
От : Търси ме в мечтите си!!!
Дата на рег. : 03.02.2010

Вто Апр 13, 2010 3:32 pm
sakura46 написа:
sakura_uchiha1 написа:Ами интересна история , въпреки че Сак ми е любимка и не искам да е лошата, не мога да реша това аз. Имааше малко грешки и ти препиръчвам да цензурираш ! Вкарай бившата в затвора 507540
и аз съм на същото мнение кефи ме обаче и на мен ми е лубимка Сакура Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605 иначе е яко Вкарай бившата в затвора 811726 Вкарай бившата в затвора 811726 кога ще е следващата глава Вкарай бившата в затвора 92772
Споко бе, сладурковци. Вкарай бившата в затвора 787605 И аз харесвам Сак най-много от момичетата и от момчетата....ааа не казвам. Вкарай бившата в затвора 10436 Няма да развалям. Ще видите натък какво ще стане. Не се притеснявайте :;): Просто исках нещо по различно. Навсякъде едно и също. А до това кога ще има нова глава честно казано не знам Вкарай бившата в затвора 4485
Lover.
Lover.
Female
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Вто Апр 13, 2010 3:59 pm
lips_of_an_angel написа:
Споко бе, сладурковци. Вкарай бившата в затвора 787605 И аз харесвам Сак най-много от момичетата и от момчетата....ааа не казвам. Вкарай бившата в затвора 10436 Няма да развалям. Ще видите натък какво ще стане. Не се притеснявайте :;): Просто исках нещо по различно. Навсякъде едно и също. А до това кога ще има нова глава честно казано не знам Вкарай бившата в затвора 4485

дам наистина има някой фикчета к0ито са д0ста еднакви...но какт0 казах тв0ето фикче е убийствено ..идеята хипер мн ме радва 0тдавна исках да пр0чета нещо так0ва ^^ Вкарай бившата в затвора 631890 :obi4amte: ... а за Сак да и на мен ми е любимка , н0 мн ме кефи в к'ва с ветлина си я представила от пр0четен0то до сега - Bad and crazy girl Вкарай бившата в затвора 787605 ..сиг. съм, че следващата глава ще е 0ще по-яка а колк0то до т'ва кога ще я пуснеш нп ние ша чакаме ^^ Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 631890
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Вто Апр 13, 2010 4:43 pm
супер еееееееееееее :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Вкарай бившата в затвора 183921 Вкарай бившата в затвора 183921 Вкарай бившата в затвора 183921 Вкарай бившата в затвора 274454 Вкарай бившата в затвора 274454 Вкарай бившата в затвора 274454 Вкарай бившата в затвора 274454 Вкарай бившата в затвора 274454 Вкарай бившата в затвора 274454 Вкарай бившата в затвора 274454 искам ощеееееееееееееее Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 23388 Вкарай бившата в затвора 68766 Вкарай бившата в затвора 68766 Вкарай бившата в затвора 23388 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Вто Апр 13, 2010 4:44 pm
Фика ти е трепач! Вкарай бившата в затвора 811726 Супер е Вкарай бившата в затвора 811726 Давай още Вкарай бившата в затвора 811726
Tuttu
Tuttu
Любител
Любител
Female
От : София
Дата на рег. : 26.08.2009

Вто Апр 13, 2010 11:02 pm
оо и аз искам още Вкарай бившата в затвора 631890 фика има звезно бъдеще Вкарай бившата в затвора 811726
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

Сря Апр 14, 2010 12:33 pm
Нещо писането от 1 лице не се е получило.
Започа в първо лице и след това, хоп, в 3-то.
Идеята ми хареса, но тези букви ми извадиха очите.
Obsession
Obsession
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Апр 14, 2010 4:06 pm
Eха... Вкарай бившата в затвора 811726 Давай още Вкарай бившата в затвора 811726
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

Сря Апр 14, 2010 10:03 pm
И на мен много ми хареса и идеята ти е страхотна... Продължавай и пускай скоро следващта главичка.
sasusaku145
sasusaku145
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Sofia
Рожден ден : 14.12.1995
Дата на рег. : 28.03.2010

Сря Апр 14, 2010 10:17 pm
искам още Вкарай бившата в затвора 10436 Вкарай бившата в затвора 10436
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Сря Апр 14, 2010 10:28 pm
Идеята СТРАХОТНА грешките минимални има и цензура Вкарай бившата в затвора 787605 Въпреки че МНОГО харесвам Сакура ми харесва тя да е толкова изобретателна и МАЛКО лоша Вкарай бившата в затвора 787605 И ще чакам още
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009

Чет Апр 15, 2010 10:34 pm
Леко, ама мно леко ми напомня за филма: "Отстреляй бившата"!!
sakura_vampire
sakura_vampire
Female
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Дата на рег. : 30.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail

Чет Апр 15, 2010 10:47 pm
Ъъъъъъъъъ...........Вкарай бившата в затвора 901388 оставе ме без думи това е мега яко Вкарай бившата в затвора 531613 Вкарай бившата в затвора 323337 Вкарай бившата в затвора 323337 Вкарай бившата в затвора 476926 чакам ощи!!!!! Вкарай бившата в затвора 787605
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Чет Апр 15, 2010 11:11 pm
Antistar написа:
Леко, ама мно леко ми напомня за филма: "Отстреляй бившата"!!
вярно като се замисля малко наподобява този филм но МАЛКО във филма ставапо различно ама признайте че фика си го бива МНОГО Вкарай бившата в затвора 787605
LolliPoP
LolliPoP
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Коноха
Рожден ден : 29.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 22.01.2010

Пет Апр 16, 2010 6:38 am
ми бива го ест Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 811726 Вкарай бившата в затвора 811726
Obsession
Obsession
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Апр 16, 2010 7:08 am
Хайде дее :cvir: Пусни още Вкарай бившата в затвора 23388 Чакам от скоро, но ми се струва много
crazy_about1327
crazy_about1327
Фен
Фен
Female
От : София
Рожден ден : 15.04.1997
Дата на рег. : 06.03.2010

Пет Апр 16, 2010 6:40 pm
Фика е страхотен! С нетърпение чакам продължението.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Апр 16, 2010 8:09 pm
Фикчето наистина е хубаво
Ама тия букви ми извадиха очите Вкарай бившата в затвора 787605
Ŧħе_SлladuRчЭ
Ŧħе_SлladuRчЭ
Модератор на раздел
Female
Рожден ден : 23.06.1996
Дата на рег. : 07.12.2009

Съб Апр 17, 2010 9:21 pm
Може докато е гледала филма да се е вдъхновила обаче да го е измислила по друг начин. Вкарай бившата в затвора 507540
sasusaku_girl97
sasusaku_girl97
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 14.03.1997
Дата на рег. : 13.03.2010

Нед Апр 18, 2010 5:42 pm
аууу.. разби ме!! Направо мн як фик! Найстина мн различен фик от другите!!!
Вкарай бившата в затвора 787605Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605 Вкарай бившата в затвора 787605
още!!

Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713 Вкарай бившата в затвора 73713
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите