Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Фалшива самоличност

+31
justME
loveto_3
Lover.
*DanGэrOu$*
sakura96plami
Коко- Роко
Kazuki Yone
elinceto_555
kateto
.: Gangsta_4_life :.
Miss Inтerpol ^.^
Death_Angel
`M I N I
`M.и.s.h.и.t.0`
goldy1999
lips_of_an_angel
Vεrsus Alvαro
sasusaku145
sasusaku_girl97
Poison_sun
sakura46
KoniTy
gabimoli
..Bunny-By..!!
Obsession
Thэ Dark Girl
Flying Cat
X®i$Ttk@TaA
rosi_rosi
Ŧħе_SлladuRчЭ
onyx&pink
35 posters
Go down
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

red Фалшива самоличност

Нед Апр 18, 2010 12:30 pm
First topic message reminder :

Този фик го пишем аз и sakura_uchiha1
Ако се хареса ще напишем и другите глави

Глава 1

-Саске! - Извика бясно краля вече в стаята му. Младия принц се надигна от леглото и го погледна сълниво.
-Нямаш ли морал?! - И погледна към момичето в леглото му. Тя се изчерви и се скри в завивките. Саске въздъхна тежко и проговори:
-Не, нямам татко. Така както ме гледаш не ми е останал никакъв. А сега би ли излязъл, трява да се облека.
Краля го погледна недоволно и тръшна вратата след себе си. На принца изобщо не му беше до моралните изблици на баща му. Той не беше като него. Обичаше славата, забавлението и жените- най- вече тях. За него те бяха просто начин да си достави удоволствие и нищо повече. Никога не приспиваше с една два пъти. Всяка вечер беше с различна, по- красива от другите. Този живот му харесваше, не го задължаваше в нищо, можеше да прави каквото си иска. Скоро обаче Саске щеше да се прости с пропадналия си живот и да започне сериозно да се захваща със задълженията, които прилягат на един принц.

-Какво? - Саске едва не се задави с хапката си.
-Каквото чу.- Отвърна баща му.- Другата седмица ставаш на 21 и трябва да се ожениш.
-Да не би да умираш, че си се разбързал така?
-Ни най-малко. На бала в събота ще си избереш годеница. Давам ти една година да се упознаете, след което ще се ожените.
-Ама ти сериозно ли?! - Попита принца през смях. Краля смръщи вежди.
-Започвай да се приготвяш, че работа те чака. И още нещо- днес ще пристигне графиня Арина. Тя ще помага за приготовленията. Постарай се да не я уплашиш от първия път.
И баща му излезе от трапезарията. Саске се зачуди "Графиня значи...?" Представяше си я на около 25- 30 години. С тъмна коса и тъмни очи, някоя като жените, които беше свикнал да вижда. Сега обаче не му се занимаваше с нея. Да, той харесваше женските създания. Мислеше ги за неповторими, нежни и коварни, способни да направят всичко, за да получат онова, което искат. Опасни и хитри. Точно това го привличаше в тях. Графиня Арина не падаше по- долу. Може би беше по- обиграна от другите и знаеше различни трикове. Засега не му беше нужна.
А тя бе очарователна. Слезе от каретата, облечена в светло- зелена рокля, която нямаше нито ръкави, нито презрамки. Косата й бе бонбоненорозова, вдигната на кок, но тя я пусна, като я размятка наляво и надясно, за да може да придобие някаква прилична форма. Очите й бяха смарагдовозелени, пръскащи искри, а кожата й бе бяла и фина. Саске се усмихна дяволито. "Каква графиня си имаме...!" -Помисли си. Явно нямаше да я пренебрегне току-така.
Отиде до нея и положи ръка на голото й рамо. Графинята изтръпна, но веднага след това се съвзе и вдигна гордо глава.
-Какво си мислите, че правите? -Попита раздразнено тя и махна ръката на Саске от себе си.
-Приветствам ви. Бъдете благодарна, че не ви се нахвърлих. Обикновено, когато видя красива жена като вас, едва се сдържам.
Розовокоската издаде сподавен стон и се запъти към входа на двореца. Принца я последва и те закрачиха един до друг.
-Вие трябва да сте графиня Арина, нали? -Попита той и се опита да я прегърне през кръста. Тя обаче ловко се измъкна от опита му и продължи да си върви.
-Да, аз съм графиня Сакура Арина.- Правеше стъпка след стъпка и гледаше право напред. Саске се подразни. Никоя жена не се беше държала така с него. Харесваше му.
-Ами много добре тогава! - Каза развеселено той и препречи пътя й. Сакура въздъхна и се опита да мине вдясно, но той отново застане пред нея.
-Слушайте, тук съм по работа, а не да си играя игрички с вас!- Каза му ядосано тя и го избута от пътя си.
-Ооо, аз обичам да играя. Знам много игри. Някой път трябва да ви покажа.- Принца се засмя и започна да върви отново до нея.
-Не бих желала да ставам свидетел на ненормалните ви изблици.- Заяви розовокоската и се заизкачва по стълбите.
-Е, графиньо, ще се наложи да ме изтърпите. Няма да се отделя от вас цяла седмица.- Отвърна й той и й показа стаята й на втория етаж.
-Благодаря, сега обаче трябва да се разделим.
-Не се притеснявайте, на обяд ще се видим пак.- Засмя се Саске и й помаха за "чао".
Сакура влезе в стаята си и затвори вратата. Щеше да бъде една много дълга и изтощаваща седмица. Принца беше своенравен, твърдоглав, инат и самовлюбен. Пълен досадник. Трябваше обаче да го изтърпи и като си помислеше, че можеше да й бъде съпруг... Е, на външен вид изобщо не беше грозен, даже напротив. Беше висок, строен и мускулест. Косата му бе гарвановочерна, очите пронизващи и също толкова черни, колкото косата, а кожата- бяла, много бяла. Хората някога са казали : "Не съди книгата по корицата." Колкото и начетен да изглеждаше, принца беше просто едно лигаве, а тя имаше една седмица да го научи на нещо и тази седмица започваше от днес.

Последната промяна е направена от onyx&pink на Сря Апр 28, 2010 4:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

red Re: Фалшива самоличност

Вто Апр 27, 2010 8:41 pm
Страхотноооо, нова главичка.
Много е хубава.
Братята Учиха стават все по - арогантни Фалшива самоличност - Page 3 787605
Интересно ми е какво ще се случи после...
Скоро ли ще пуснете още? Фалшива самоличност - Page 3 23388
Poison_sun
Развиващ се
Развиващ се
Дата на рег. : 02.04.2010

Вто Апр 27, 2010 9:13 pm
Това беше велико! Страшно много ми хареса. Особено края на главата (mm). Надявам се максимално скоро да има нова глава. Фалшива самоличност - Page 3 23388
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009

Вто Апр 27, 2010 9:30 pm
Супер, браво на двете ми Любов Фалшива самоличност - Page 3 507540 много е хубаво пускайте следващата глава Фалшива самоличност - Page 3 268430
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009

Вто Апр 27, 2010 9:42 pm
Стиа сте се вайкали, пускаите next глава ;Д

Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 787605
Obsession
Obsession
Female
От : Japan *3*
Рожден ден : 13.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 11.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bakugan, Yu - Gi - Oh, Bayblade - Metal fusion, FMA Brotherhood

Вто Апр 27, 2010 9:45 pm
Невероятна главичка
Обожавам това фикче
Много ме изкефи там, където Сак замая един на Итачи...
Ще чакам още с нетърпение...
Знам, че съм нахална, но кога ще има?
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.02.2010

Вто Апр 27, 2010 10:27 pm
супер еееееееееееееее Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Години : 28
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Вто Апр 27, 2010 11:39 pm
sweet_temari написа:Страхотноооо, нова главичка.
Много е хубава.
Братята Учиха стават все по - арогантни Фалшива самоличност - Page 3 787605
Интересно ми е какво ще се случи после...
Скоро ли ще пуснете още? Фалшива самоличност - Page 3 23388
MXM Фалшива самоличност - Page 3 787605
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Апр 28, 2010 6:35 pm
Ето ви другата глава Enjoy

Глава 6

В този момент някой я хвана за ръката и я предърпа в прегръдките си. Младата лейди се изненада, когато видя Итачи.
-Ето така се танцува танго, малки братко. – Каза той на Саске и рязко пусна Сакура надолу, като гърбът й се изви в мост и косата й докосна пода. След което рязко я дръпна обратно в обятията си и я изправи. Телата им мигновено се докоснаха и тя почувства как се изчервява. Лицата им бяха на сантиметри. Усещаше дъхът мувърху устните си. Главата й се замая.
-Милейди...- Каза й с онзи кадифен глас и двамата направиха стъпка встрани. Краката им се движеха в синхрон. Телата им не се отлепяха едно от друго. Сакура можеше да почувства мускулите му. „Не, не, не!” Повтаряше си тя. Това беше измама. Той искаше единствено да се позабавлява с нея и нищо повече. Нямаше да му позволи да направи такова нещо.
Изведнъж Итачи премести ръката си още по –надолу и графинята се стъписа. Трябваше да се съсредоточи върху танца.
-Къде сте се научили да танцувате така? – Попита я мъжът.
-В моето графство ме научиха на всички познати танци. – Отвърна му тя и обгърнха с един крак неговия. Итачи отново изви гърбът й надолу и шията й се опъна. Без да му мисли много той я целуна, след което я изправи и продължиха да танцуват.
-Ухаете прекрасно. – Прошепна й той и я придърпа още повече към себе си. Изглеждаше така сякаш телата им бяха едно цяло. Кръвта й се качи в главата. Вече не можеше да мисли. Този мъж я караше да изпитва неща, от които непременно трябваше да се пази. Правиха стъпка след стъпка, движение след движение, а сърцето й ускоряваше ритъма си. Дишането й се учести и заради това, че вече се беше изморила, и заради огромното напрежение. Гърдите й се издигаха нагоре и надолу. Итачи прокара ръка по рамената й, после докосна шията й и Сакура отметна глава назад. През това време принца се наведе и зацелува врата й, рамената й и се спусна надоло до гърдите й. Устните му оставяха горещи следи. Прииска му се да я има. Да гали нежната й кожа и да я обсипва с целувки. Младата лейди вдигна глава и очите им се срещнаха. Неговите излъчваха желание, страст и прикрита перверзност. Нейните бяха замъглени от всичко, което се случи. Не виждаше ясно. Ако не се овладееше можеше да изпълни всяко негово желание.
-Както си и мислех, скъпа моя. Тялото ви предлага неизмерими наслади. – Нежно й говореше той. Ръцете му обхождаха всяка нейна извивка. Изведнъж обаче розовият облак се спука. Сакура веднага се осъзна и се отскубна от прегръдките му.
-Как си позволявате! – Извика гневно тя.
-Ооо, извинете, драга моя, но аз не чух нито един знак на протест. – Отговори й с надменна усмивка той.
-Отрепка! Не мога да ви понасям!
-Според мен пък само говорите така. Тялото ви преди малко отговаряше на докосванията и целувките ми.
-Вулгарен плъх! Отвращавате ме! – И застана до вратата. Итачи я приближи и продължи да говори.
-Така ли, милейди? Аз пък мисля обратното.
-Е, трябва да отидете на психолог. Явно нещо не ви е наред.- След което излезе от залата. Итачи все още стоеше там. Не беше усетил кога брат му си беше отишъл. Тази вечер обаче никога нямаше да я забрави. Това момиче го подлуди. Искаше още, искаше я цялата!
Сакура се заключи в стаята си и легна н леглото. Не можеше да повярва какво бе направила току – що. С въздишка постави едната си ръка на челото.
-Божичко...! – Пое си дълбоко въздух и издиша. Ритъмът на сърцето й се беше успокоил, но не напълно. Тя се изправи и седна на стола пред огледалото. В момента, в който видя отражението си забеляза следите от целувките на Итачи. Имаше една на шията си, и други две върху разголената част на гърдите си. Споменът за преди малко веднага нахлу в съзнанието й. Докосването му изгори кожата й. Прииска й се още, още, още...!
-Не! – Каза си решително Сакура. – Макар, че не се знае какво ще се случи накрая... Набързо се преоблече в копринената си бяла нощница и изгаси свещите. Рябваше й спокойствие. Жалко, че и тази вечер нямаше да го получи. Въртеше се в леглото,отвиваше се и пак се завиваше. Припи й се вода. Налагаше се да слезе до кухнята. Изобщо не й се нравеше идеята да преминава през огромните коридори, но нямаше как. Стана от леглото, запали свещта и тръгна из коридорите. Беше студено. Трябваше да си вземе горно. Стпките й се чуваха като ехо и това я плашеше. Ако някой изкочеше от нищото щеше да получи удар.
Притеснено стигна до кухнята и видя каната с вода на дървената маса. Наля си вода и задъхано започна да пие. Изведнъж някой я хвана през кръста. Сакура се стресна и изтърва чашата. Нямаше сили дори да изпищи. Не можеше да разбере дали това беше Итачи или Саске, докато някой не й нашепна в ухото...
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female

Сря Апр 28, 2010 6:56 pm
"-Както си и мислех, скъпа моя. Тялото ви
предлага неизмерими наслади. – Нежно й говореше той."
Леле Любов това беше... направо нямам думи и аз искам да ми ги казва тези думи Итачи
Фалшива самоличност - Page 3 92542 .... Моля те пускай следващата глава, защото ще получа инфаркт Фалшива самоличност - Page 3 268430 Фалшива самоличност - Page 3 183921
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

Сря Апр 28, 2010 6:59 pm
Леле, невероятна главичка!
Нямам търпение да разбера какво ще стане и дали мъжа е Итачи или Саске /въпреки, че ми се струва, че ще е Итачи blush /
Скоро ли ще пуснете още?
sasusaku145
sasusaku145
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Sofia
Рожден ден : 14.12.1995
Дата на рег. : 28.03.2010

Сря Апр 28, 2010 8:02 pm
Това беше велико! Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Сря Апр 28, 2010 9:06 pm
супер ееееееееее Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Апр 28, 2010 9:32 pm
СТРАХОТНО ooo da :lol!: Фалшива самоличност - Page 3 242502 :bravo: :obi4amte: :uhaa: ОЩИ :uhaa: :uhaa: :uhaa: :uhaa:
Miss Inтerpol ^.^
Състезател
Състезател
Female
Дата на рег. : 05.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡

Сря Апр 28, 2010 9:54 pm
Още, още, още! Невероятна си ! :lol!: :obi4amte: :uhaa:
Poison_sun
Poison_sun
Развиващ се
Развиващ се
Female

Сря Апр 28, 2010 10:13 pm
Това беше невероятно! Стана ми жал за Саске, но ще видим какво ще стане по-нататък. Нямам търпение за следващата глава. Моля Ви не ни мъчете много и я пускайте по-скоро. Страхотни сте! Фалшива самоличност - Page 3 23388 :cvetq:
П.С: начина, по който представяте случващото се е великолепен.
Състезател
Състезател
Female
От : Tokyo
Рожден ден : 16.02.1995
Години : 29
Дата на рег. : 30.01.2010

Чет Апр 29, 2010 3:56 pm
Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 Уникален Фикк ooo da ooo da Ощееееееее Фалшива самоличност - Page 3 73713 Фалшива самоличност - Page 3 73713 Фалшива самоличност - Page 3 73713 Фалшива самоличност - Page 3 73713
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female

Чет Апр 29, 2010 5:03 pm
ИСКАМ ОЩЕ !
kateto
kateto
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : sofiq
Рожден ден : 12.08.1996

Чет Апр 29, 2010 5:42 pm
супер е още
elinceto_555
elinceto_555
Любител
Любител
Female
Рожден ден : 06.10.1996
Дата на рег. : 04.10.2009

Чет Апр 29, 2010 9:41 pm
Момичета фикът ви е уийствен Фалшива самоличност - Page 3 73713 Фалшива самоличност - Page 3 73713
Много съм нахална ма искам ОЩЕ Фалшива самоличност - Page 3 707287 Фалшива самоличност - Page 3 986847 Фалшива самоличност - Page 3 838984 Фалшива самоличност - Page 3 58594
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Пет Апр 30, 2010 9:11 pm
Айде ето ви другата глава
Enjoy

Глава 7

-Я, кой бил тук! Разхождаш се в тъмното, а? Защо така? Да не би да се върна за още? – Дъхът му милваше шията й. Вече съжаляваше, че не си беше взела нещо, скоето да се наметне. Почувства как ръцете му преминават по тялото й и стигат до врата, после братно надолу.
-Вече ви казах, че не искам да имам нищо общо с вас. – Каза му едва едва тя. Итачи само се засмя и я целуна по рамото. Отмести внимателно косата й и започна да целува очертанията на гръбначният й стълб. Кожата й настръхна. Главата й се замая.
-Наистина ли не искате? – Попита иронично той и я обърна с лице към себе си. Погледите им се срещнаха за пореден път. Сакура видя, че мъжът пред нея беше само по бели широки панталони ужасно смъкнати надолу. Преглътна силно. Сърцето й препускаше. Имаше чувстовото, че ще изкочи. Итачи се усмихна перверзно и я придърпа още повече към себе си. Момичето усети очертанията на мискулите му, силата на тялото му. Не издържаше вече. Трябаше да избяга от него, но не го направи.
-Казва ли ли са ви, че сте ослепитено красива? – Попита я той и зацелува пътя от шията й до гърдите и обратно.
-Не... – Отвърна му задъхано тя и положи ръце на голата му плът. Допирът веднага вля в тялото й горещина. Итачи повдигна глава и хвана брадичката й с два пръста. Неочакване устните му докоснаха нейнити. Нежно ги помилва с език и Сакура ги разтвори. Езикът му нахлу в устата й и се преплете с нейния в страстен танц. Принцът се накланяше все повече към нея и тя продължаваше да ходи назад докато не се опря на масата. Сложи ръцете си върху нея и се подпря. Итачи продължаваше да я притиска надолу. Графинята се принуди да се качи на масата и мъжът я последва. Без да се усети беше разтворила краката си и той се бе наместил между тях.
Целувките му ставаха все по – разгорещени. Ръцете му започнаха да шарят по тялото й. Преминаха през гърдите й, корема й и повдигнаха копринената нощница нагоре към бедрата й и те се откриха.
-Не може... – Прошепна тя между целувките му.
-Така ли? И кой го казва? – Отвърна й с въпрос той и започна да целува крака й от коляното нагоре. Премина през бедрата, корема, стомаха, гърдите, шията и се сля с устните й отново. Нощницата й се беше вдигнала чак до стомаха. Ръцете му галеха корема и бедрата й. Сакура вече не се страхуваше да отговаря на докосванията и милувкте му. Искаше да почувства още, да усети още... Изведнъж Итачи спря. Надвеси се над нея и я погледна с усмивка. По лицето й се изписа объркване и недоволство.
-Много ми се иска да продължим, Сакура, но не може. Ако ще ви правя моя собственост трябва да стане както му е реда. Не искам да отнемам девствеността ви на кухненската маса. Не е редно. – И й се усмихна дяволито.
-Канален плъх! – Извика тя. – Как си позволявате да ми говорите така?!
-Позволявам си всичко, което поискам.
-Ставайте от мен! Веднага! – Развика се младата лейди и се опита да го избута.
-Защо така грубо, мила? До преди малко не искахте да ви пускам, а сега...
-Отрепка! – Изсъска му в лицето.
-Повтаряте се, милейди. – Засмя се Итачи и се изправи.
-Вървете по дяволите! Не ви понасям.
-Така ли? – Попита я разгневено той и без да му мисли я придърпа към себе си и я целуна страстно и изискващо.
-Не ме докосвайте! – Нареди му Сакура и се измъкна от ръцете му. Отвратено избърса устните си с опаковото на дланта си и тропна с крак.
-Какво има, скъпа моя? Какво не ви е по вкуса?
-Вие! – Извика тя и излезе от кухнята. Итачи постоя още малко, като продължи да се усмихва.
-Бягайте колкото си искате, милейди, обаче няма да можете да се скриете. – След което се наведе и обра парчетата от счупената чаша. Неволно езикът му премина през устните и усети сладък вкус.
-Вишна... Устните й имат вкус на вишна... – Каза си той и се изправи. Постави парчетата от чашата на масата, на която до преди малко се беше позабавлявал толкова добре и се върна обратно в стаята си.
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female

Пет Апр 30, 2010 9:46 pm
супер ееееееееееееееееееееее Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 Фалшива самоличност - Page 3 811726 :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :kisss: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: ощиииииииииииииии Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 23388 Фалшива самоличност - Page 3 68766 Фалшива самоличност - Page 3 68766 Фалшива самоличност - Page 3 68766 Фалшива самоличност - Page 3 68766 :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir: :cvir:
Flying Cat
Flying Cat
Модератор на раздел
Female

Пет Апр 30, 2010 10:47 pm
Супер е !! Фалшива самоличност - Page 3 811726
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Пет Апр 30, 2010 11:19 pm
фикът ви е уийствен Фалшива самоличност - Page 3 631890 ooo da :lol!: Фалшива самоличност - Page 3 242502 :bravo: :obi4amte: :uhaa: :uhaa: :uhaa:
Death_Angel
Death_Angel
Модератор на раздел
Female

Съб Май 01, 2010 12:15 am
Иеееееее моя Итачко... Фалшива самоличност - Page 3 949973
"-Позволявам си всичко, което поискам. "
Еми да поиска и мен така
Фалшива самоличност - Page 3 507540 Фика е страхотен, браво на писателките. Много добре се е получил и е адски интересен Фалшива самоличност - Page 3 268430 Продължавайте в същия дух и дано да пуснете следващата глава скоро Фалшива самоличност - Page 3 5131
Thэ Dark Girl
Thэ Dark Girl
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Нед Май 02, 2010 9:25 pm
Страхотна главичка!
Значи Сак ще е с бате Итачи/само мое предположение/?
Супееер...
Искам още...
Надявам се, скоро да има?
Kazuki Yone
Kazuki Yone
Новородено
Новородено
Female
Дата на рег. : 08.05.2010

Съб Май 08, 2010 8:32 pm
Кратки са главите. Няма описания, действието се развива светкавично. Наблегни на описанията, понеже , когато ги изтърваш както сега, се получават огромни дупки в сюжета и голямо двусмислие.
Имаше правописни грешки. Макар ,че е СасуСаку историята я бива. Саске добре си се постарала да го опишеш но само до там.
Един съвет - намери си редактор, наистина ще ти помогне
Надявам се да не съм те обидила с критиката Фалшива самоличност - Page 3 507540
Коко- Роко
Прохождащо
Прохождащо
Дата на рег. : 07.05.2010

Съб Май 08, 2010 9:04 pm
Съгласна съм по- горния комент. Няма да се повтарям, само ще кажа, че историята не е кой знае колко оригинална, но все пак всеки има нужда от любовни клишета. Давайте нататък.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите