Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

~Живот по сценарий~

+13
Thэ Dark Girl
X®i$Ttk@TaA
Hermi
miss_kapriss989
..Bunny-By..!!
Flying Cat
Death_Angel
ladysakura
KoniTy
Ŧħе_SлladuRчЭ
Miss Inтerpol ^.^
onyx&pink
`M I N I
17 posters
Go down
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

red ~Живот по сценарий~

Съб Май 01, 2010 8:15 pm
First topic message reminder :

Така, още един мой фик... Да предопредя, че може първата глава да не е станала интересна, но това просто е началото! ако ви хареса ще го продължа, така че успех!
~Живот по сценарий~ - Page 2 787605 ~Живот по сценарий~ - Page 2 787605 ~Живот по сценарий~ - Page 2 787605

1. Глава: "С краката нагоре"

Бляскави вечери, романтични разходки, любов... Красиви тоалети, богати къщи....
- Канаме, обичам те!
- Ще се омъжиш ли за мен, Хорина?...
- Стоп! Втори дубал!
- Господин Режисьор, моля да обявите почивка.
- Чухте дамата – ПОЧИВКА!
- Госпожице Хюга искате ли питие?
- Не благодаря Ханиме.Наруто Узумаки дойде ли?
- В гримьорната е. Да го повикам ли?
- Не е необходимо. Аз ще отида.
~Живот по сценарий~ - Page 2 Normal94361ad969fe6885c
Хината Хюга беше една от най-известните филмови актриси, която познава цяла Япония, но и почти целия свят. Тя беше преуспяла в много свои филми и шест пъти е взимала главната роля. За първи път се бе снима във филм още, когато е била на десет години. Нейната кариера, обаче, се развива с огромна скорост. Участвала е в над 60 филма и още толкова ТВ предавания и шоута.
- Наруто, готов ли си?
- Здравей Хината! Как вървят снимките?
- Това е една ужасна сапунка, в която изобщо не искам да участвам, но нали...
- Да, режисьора. Какаши притеснява ли те?
- Защо точно той трябваше да филмира „Icha, icha paradise”?
- Съжалявам, ако те притеснява има начин – ще му кажем, че се отказваш.
- Не, не искам да го обидя... Сакура обади ли се? Каза, че турнето е свършило.
- Да, в града е.
- Страхотно. Значи отиваме.
- Какво? Не мислих, че ще се върнеш там, отново...
- Винаги правиш обратен завой в миналото – в този случай това е така.
- Разбирам. Ами снимките?
- Това оставям на теб. Помоли го да ме освободи, а аз ще се приготвя. След десет минути пред входа.
- Да... добре Хината!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Така.. да се върнем около десет години назад във времето, когато звездите ( Хината, Наруто...) бяха още деца и не познаваха лукса и постоянно насочените камери към тях... Да, в малко селце ( по-късно град) наречено Коноха, където листата танцуваха и там, където паднаха, от огнената земя израстваше едно ново поколение...
- Сакура! Добре ли си?
- Да, благодаря ти Хината. Наистина дървото е високо, не трябваше да се качвам толкова нагоре...
- Няма нищо, но повече няма да правиш така. Обещаваш?
- Обещавам!
- Добре, сега да отиваме на училище.
- Да-а, хайде..
Слънчеви дни, детски усмивки, игри, спомени, смях... Така минаваше животът на група тинейджъри, добри приятели, които винаги правеха скуката забавна.
- Саске, махни си мазните пръсти от чина ми! Научи се, когато си изядеш баницата да си ги измиеш!
- Дрън, дрън... Хигиеничката Сакура, кажи ми нещо, което все още не знам.
- Като за начало, трябва да млъкнеш!
- Хей, хей! По-полека Сакура... нали знаеш, че той е такъв.
- Да, да знам Наруто; благодаря, че ми каза. Той е просто оригинален – като турски анцунг.
- Сакура, прекаляваш!
- Клас стани!
Клас мирно! – изведнъж дежурния изкомандва и учителя влезе.
- Добър ден, деца! – поздрави той с дневника в ръка, а погледът му в някаква книга.
- До-бър ден!
<< Уфф, отново час по История! Нищо не му разбирам от господина... Нищо! >>
- Така, днес ще изпитвам номеррр... Номер десети да заповяда на дъската и да разкаже за династията Син.
- Аз! – Сакура помаха с ръка, изправи се и се запъти към дъската, когато нечий крак я спъна...
- Ааааааа! Саскеееееее! – целият клас избухна в смях, защото Сакура бе на земята измокрила се от някакво сокче, което без да иска будна ат съседната маса върху себе си.
- А, нещастен случай! Извикайте бързите дрехи! ( Бърза помощ) – подигравателно запротестира той.
- Ще видиш ти един нещастен случай!
- Господине, вижте какво прави тя! А пък е отговорник на класа!
- Толкова си тъп, че като застанеш до една стена тя пада, защото по-умния винаги отстъпва.
- О-о-о Великите измислици! Прекрасно сравнение, заслужаваш да участваш във филм „Овцете мислили” – отново класа беше сломен от коментара на Саске.
- Ти cи такъв идиот, че ако има конкурc за идиоти ще вземеш второ мяcто, защото cи такъв идиот, че ще ти измъкнат първото мяcто изпод ноcа!
- Хах, кой го казва!
- Престанете и двамата! – учителят, Какаши Хатаке наистина му омръзна да слуша постоянните драми, които всеки час се изиграваха пред него.
- Но... той
- Тя..
- И двамата излезте отвън! – излязоха, мрънкайки нещо под носа си. Те винаги си бяха такива – приятелски врагове!

Последната промяна е направена от Vishnev cvqt на Нед Май 02, 2010 11:54 am; мнението е било променяно общо 1 път

..Bunny-By..!!
Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

red Re: ~Живот по сценарий~

Чет Юни 03, 2010 11:40 pm
Ех лошо фика е адски
ама маи авторката го забрави
~Живот по сценарий~ - Page 2 4485
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Чет Юни 03, 2010 11:54 pm
Не съм го забравила просто нямам време ~Живот по сценарий~ - Page 2 4485 Следващата седмица ще подновя главите ~Живот по сценарий~ - Page 2 631890
dark_vampire
dark_vampire
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Male
От : Варна
Рожден ден : 15.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 26.05.2010

Пет Юни 04, 2010 3:50 am
Айде бе сладурано само ни мъчиш ~Живот по сценарий~ - Page 2 507540 Престраших се да пиша коментарче, защото ме беше страх да не ме изядете ~Живот по сценарий~ - Page 2 507540 Базикам се, много ми хареса фикчето и няма да ти давам зор, защото знам какво правиш, а пък другите не ~Живот по сценарий~ - Page 2 920442 Когато можеш я пусни ~Живот по сценарий~ - Page 2 92772
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

Съб Юни 12, 2010 8:09 pm
dark_vampire написа:Айде бе сладурано само ни мъчиш ~Живот по сценарий~ - Page 2 507540 Престраших се да пиша коментарче, защото ме беше страх да не ме изядете ~Живот по сценарий~ - Page 2 507540 Базикам се, много ми хареса фикчето и няма да ти давам зор, защото знам какво правиш, а пък другите не ~Живот по сценарий~ - Page 2 920442 Когато можеш я пусни ~Живот по сценарий~ - Page 2 92772
Aaa не може така да я пуска, когато иска . ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 Да пуска по-бързо удивителното продължение, че ще го убием момичето с камъни ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 Споко шегувам се ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706
Иделно е , има смесено и училище, и реален живот. Много ми допада ~Живот по сценарий~ - Page 2 268430 ~Живот по сценарий~ - Page 2 5131
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Години : 26
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Съб Юни 12, 2010 9:58 pm
Маги, не бъди лоша!!! Иначе няма да дойда при теб изобщо!!! Моля, моля, моля!!! Иначе ще ти се разсърдя!!! ~Живот по сценарий~ - Page 2 242502 :/:
`M I N I
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Съб Юни 26, 2010 4:46 pm
Сори за грешките ~Живот по сценарий~ - Page 2 4485

5. Глава: „Громкъй звук” – „ Силен звук”

Темари гледаше като „Луд гений” ~Живот по сценарий~ - Page 2 937111, защото не очакваше това.
<< Яя! Гръм от ясно небе! Тоз пък от де се взе?>> - Момичето мигновенно скочи от мястото си, но пък си удари главата и се люшна в прегръдките на Сай, който, обаче спеше с отворена уста.
<< Ъ.ъ.ъъ! Смърди на чесън! Бляк yoah >> - Темари се опита да стане от него, но той сложи ръката си върху гърба й и това просто беше чудесно. Самолетът тръгна да отлита и през това време, Темари се друсаше върху Сай. << Негодник! Простак! Пусни ме, бе! Ще ти смажа мутрата, ако можех!>> - Русокосата го проклинаше наум, обиждаше го, а той най-нагло спеше гушнат в нея (XD)... Накрая момичето не издържа, след като той я хвана с двете ръце и дори се усмихна!
- САЙ!!! Пусни ме бе, психопад надрусан! Какво ти става! – Сай се стресна, подскочи и пусна Темари, а тя падна под седалката, но косата й се бе заплела в ципа на панталоните му.
- Какая безобразие! У самальота дурастиь делать! Палиция! Стража! Паймайтя етъх курканоу! – една бабка рускиня от третата седалка на техния ред започна да вика, ръкомаха, дори посегна да клати главата на Темари да се махне от гащите на Сай. ( превод – Какво безобразие! В самолета глупости да правят! Полиция! Стража! Хванете тези пуйки! Xd писала съм направо, без да спазвам Руската граматиката за да четат всички)
- Ах ти! Клоун такъв! Ще те убия Сай! Чу ли ме! Мъртъв си! – Сай гледаше в една точка, неразбиращ нищо от ситуацията. Чуваше само крясъци и смях от страна на пътниците.
- Аз съм стюардесата. Какво се е случило? - В този момент се чу едно разкопчаване на цип (XD) – Темари усърдно бръкна вътре и си извади косата, а Сай – Сай въобще не чувстваше нещо, той бе припаднал с отворени очи (XD).
<< Тъп идиот! Ще му се стори малък светът и няма къде да се скрие от мен!>> - Мислите на Темари отново забушуваха в главата й, но този пък наистина не знаеше какво да прави.
- Госпожице, моля да дойдете с мен. – Стюардесата изглеждаше много ядосана, а пътниците все повече и повече се смееха на разиграващата се случка пред тях.
- Мы казаки! Мы очень страстные люди! – Един откачен дядо, вероятно мъжа на бабката рускиня започна да подскача, сякаш се радваше. ( ето и превода – Ние сме казаци! Ние сме много страстни хора!)
- Господине! Седнете на мястото си и закопчайте колана!
- Не колан. Няма колан в гащи!... Мы казаки! Мы очень страстные люди!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
След неочакваната случка, Темари седна на мястото си, вече разговаряла със стюардката, и продължи да чете списанието си.
Не след дълго, Сай, който идваше от тоалетната, се настани и с присвити очи погледна към русокосата.
- Кажи сега – доволна ли си? – Темари се обърна с тъпа физиономия. ~Живот по сценарий~ - Page 2 81406
- Кое да съм доволна?
- Че си скъсах ципа, а? Сега какво ще правя?
- Какво си скъсал? Ципа ли? – Темари едва удържаше смеха си, но кой да знае, че съвсем ще изгуби контрол. – Хахаа... (...) ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706
- Смешно ти е на теб! Как ще ходя?
- Имаш ли игла и конец? – Сай кимна, после погледна настрани – Ела в тоалетната...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Бабката тъкмо отиваше до тоалетната, когато чу странни звуци идващи от там...
- Аа!. Ооо... А-а-А-а.... Уф... Не... не... недей!
- Стой мирен! Извади го! – викаше ядосано Темари.
- Не мога!.... Ти го извади.... заклещил се е!...
- Чакай, аз ще го взема!... – Бабата щом чу това, веднага отвори вратата и панически изпищя!
- Аааааа!... Секс! - Но картината изобщо не беше такава. Темари бе клекнала, бръкнала в джоба на Сай за да извади телефона, който той не можел да извади.
- Млъкни изкуфяла кранто! Млъкни бе!
- Аааааааааа! – никаква реакция от бабката.
- Сай да изчезваме! Следващия път няма да ни се размине! Ще ни изхвърлят като кучета!
- Къде? ~Живот по сценарий~ - Page 2 617815
- Ще скочим...
KoniTy
KoniTy
Фен
Фен
Female
От : Hell Yeah :D
Рожден ден : 27.01.1998
Дата на рег. : 13.02.2010

Съб Юни 26, 2010 5:08 pm
Много забавна глава !!! Пръснах се от смях ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 ~Живот по сценарий~ - Page 2 880706 Беше върхъ !!! smile
..Bunny-By..!!
..Bunny-By..!!
Female
От : Варна
Рожден ден : 28.10.1996
Дата на рег. : 19.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail , Kaichou wa Maid-sama!

Съб Юни 26, 2010 10:05 pm
Главата е забавна
COME ON NEXT------->
..::*sTupid_girL*::..
..::*sTupid_girL*::..
Редовен
Редовен
От : My town.. [cupcake town] ^^
Рожден ден : 20.12.1997
Дата на рег. : 24.05.2010

Нед Юни 27, 2010 8:55 am
Фикът ти е много ама много як...Давай следващата глава .... ~Живот по сценарий~ - Page 2 10436
miss_kuklA
miss_kuklA
Състезател
Състезател
Female
От : мястото, където не си ти
Рожден ден : 24.08.1998
Дата на рег. : 16.04.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Vampire knight

Нед Юни 27, 2010 10:20 pm
Муахаха! Оле, Маги, докато го 4етох, забравих, че ти си авторката... Муахахаха !!! Паднах от стола!!! Не мога да спра да се смея!!! Муахахаха!!!!
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите