*--:ЛАФЧЕ:--*
+26
Tobidara
-Bad_Situacion-
Топчету
Miss Inтerpol ^.^
Fallen_AngeL
Цуки
MindFreak
Nagisa
Hermi
Vεrsus Alvαro
Goblin Teachies
Lover.
Privaте L♥ve
Sweeney Todd
ladysakura
Ŧħе_SлladuRчЭ
Sexy_Mileidy
sand_team
*Alx*
metall_girl
sakura46
onyx&pink
Flying Cat
..Miss Arrogant..
varto11
Lady D
30 posters
- Lady DГолям фен
От : Враца
Рожден ден : 05.12.1996
Години : 27
Дата на рег. : 26.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.grey man,Seikon no Qwaser,FMA,FMA brotherhood;
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Пет Юни 25, 2010 9:04 pm
First topic message reminder :
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/127/3/3/Hero__s_ComeBack_Flash_Manga_by_annria2002.swf
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/127/3/3/Hero__s_ComeBack_Flash_Manga_by_annria2002.swf
- Goblin TeachiesСъстезател
Дата на рег. : 21.12.2009
Съб Юни 26, 2010 10:04 pm
аз даже още не съм видял кой е написал тоя коментар ти ми викаш срамежливка :DHermi написа:Ало психолога, я да не ми обиждаш философията защото тя ще се убиди. Има чувства срамежливката!DeNkaTa написа:повярвай, философските и речи утешават (по-скоро плашат) (бъзиК) а ся сериозно кай кф0 те притесняя мисля да ставам психолог (до тук със сериозността )Hermi написа:Човек, сподели. Най- много да ти дръпна една философска мисъл и да се засмееш. не може да е т олкова лошо.Antistar написа:Мразя тоя жиеот дебаа
- HermiСъстезател
Дата на рег. : 14.12.2009
Съб Юни 26, 2010 10:05 pm
Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Съб Юни 26, 2010 10:05 pm
спх не приемам убиди навътре[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:0oф..DeNkata тряя си смениш аватара че единия от ония двамата измислените близнаци май беше със същия аватара доколкото помня..щоту ся кът ти видя аватара те бъркам за него и тръгвам да те псувам.. обаче после се осъзнавам !! тка че го смени да не стане тка да те напсувам без да искъм
Съб Юни 26, 2010 10:06 pm
философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Юни 26, 2010 10:07 pm
аве.. кфо се зарибявате двамата един друг
после ше я сменя ся ме мързи :D[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:0oф..DeNkata тряя си смениш аватара че единия от ония двамата измислените близнаци май беше със същия аватара доколкото помня..щоту ся кът ти видя аватара те бъркам за него и тръгвам да те псувам.. обаче после се осъзнавам !! тка че го смени да не стане тка да те напсувам без да искъм
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:09 pm
Ние ли бе? Намери кой!!! :Д С дребния се знаем от близо година и половина и скаипа му се беше е*ал и не сме си писали отдавна. хД С него сме така. хД[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:аве.. кфо се зарибявате двамата един друг
Съб Юни 26, 2010 10:10 pm
що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:11 pm
Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
Съб Юни 26, 2010 10:11 pm
кой е дребен вече съм с година поечеHermi написа:Ние ли бе? Намери кой!!! :Д С дребния се знаем от близо година и половина и скаипа му се беше е*ал и не сме си писали отдавна. хД С него сме така. хД[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:аве.. кфо се зарибявате двамата един друг
Съб Юни 26, 2010 10:12 pm
гео-какф0 ех0о ние учим Математика т0ва е ФАКТ!!! е Математиката е геометрия се едн0 еHermi написа:Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:12 pm
леле, не думай! Напаво си би рекорда.DeNkaTa написа:кой е дребен вече съм с година поечеHermi написа:Ние ли бе? Намери кой!!! :Д С дребния се знаем от близо година и половина и скаипа му се беше е*ал и не сме си писали отдавна. хД С него сме така. хД[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:аве.. кфо се зарибявате двамата един друг
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:13 pm
големия, бас че не е? хдDeNkaTa написа:гео-какф0 ех0о ние учим Математика т0ва е ФАКТ!!! е Математиката е геометрия се едн0 еHermi написа:Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
Съб Юни 26, 2010 10:13 pm
мм дамHermi написа:леле, не думай! Напаво си би рекорда.DeNkaTa написа:кой е дребен вече съм с година поечеHermi написа:Ние ли бе? Намери кой!!! :Д С дребния се знаем от близо година и половина и скаипа му се беше е*ал и не сме си писали отдавна. хД С него сме така. хД[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:аве.. кфо се зарибявате двамата един друг
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Съб Юни 26, 2010 10:14 pm
Охооо, ко прайте, ве???
ае на бас ак0 е аз печеля ако не е ти губиш искаш ли и не пробвай да ме измамишHermi написа:големия, бас че не е? хдDeNkaTa написа:гео-какф0 ех0о ние учим Математика т0ва е ФАКТ!!! е Математиката е геометрия се едн0 еHermi написа:Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- HermiСъстезател
спамим :Дsand_team написа:Охооо, ко прайте, ве???
ю?
Съб Юни 26, 2010 10:15 pm
Спорим за Математиката и Геометрията - умно налиsand_team написа:Охооо, ко прайте, ве???
Съб Юни 26, 2010 10:15 pm
Не точно спамене а спортменск0 спамене (тфа беше тъпо)Hermi написа:спамим :Дsand_team написа:Охооо, ко прайте, ве???
ю?
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:16 pm
ОМГ :Д Долявам желязната ти логика. Може да си пораснал, но все още притежаваш обичайната мисловна дейност, покъртително нали.DeNkaTa написа:ае на бас ак0 е аз печеля ако не е ти губиш искаш ли и не пробвай да ме измамишHermi написа:големия, бас че не е? хдDeNkaTa написа:гео-какф0 ех0о ние учим Математика т0ва е ФАКТ!!! е Математиката е геометрия се едн0 еHermi написа:Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Съб Юни 26, 2010 10:17 pm
хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
Съб Юни 26, 2010 10:17 pm
аз слушам Skilletsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Съб Юни 26, 2010 10:18 pm
Ох... ми тъпеем какво да праим... еб*ати жегата е днескаsand_team написа:Охооо, ко прайте, ве???
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:19 pm
Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
тцтц ..бахти темата https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f16/topic-t5659.htm#140453 тея не се спряха да праят някфи суnер безмислени теми
Направо разбивателноHermi написа:ОМГ :Д Долявам желязната ти логика. Може да си пораснал, но все още притежаваш обичайната мисловна дейност, покъртително нали.DeNkaTa написа:ае на бас ак0 е аз печеля ако не е ти губиш искаш ли и не пробвай да ме измамишHermi написа:големия, бас че не е? хдDeNkaTa написа:гео-какф0 ех0о ние учим Математика т0ва е ФАКТ!!! е Математиката е геометрия се едн0 еHermi написа:Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите