*--:ЛАФЧЕ:--*
+26
Tobidara
-Bad_Situacion-
Топчету
Miss Inтerpol ^.^
Fallen_AngeL
Цуки
MindFreak
Nagisa
Hermi
Vεrsus Alvαro
Goblin Teachies
Lover.
Privaте L♥ve
Sweeney Todd
ladysakura
Ŧħе_SлladuRчЭ
Sexy_Mileidy
sand_team
*Alx*
metall_girl
sakura46
onyx&pink
Flying Cat
..Miss Arrogant..
varto11
Lady D
30 posters
- Lady DГолям фен
От : Враца
Рожден ден : 05.12.1996
Години : 27
Дата на рег. : 26.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.grey man,Seikon no Qwaser,FMA,FMA brotherhood;
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Пет Юни 25, 2010 9:04 pm
First topic message reminder :
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/127/3/3/Hero__s_ComeBack_Flash_Manga_by_annria2002.swf
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/127/3/3/Hero__s_ComeBack_Flash_Manga_by_annria2002.swf
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Юни 26, 2010 10:19 pm
тцтц ..бахти темата https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f16/topic-t5659.htm#140453 тея не се спряха да праят някфи суnер безмислени теми
- Goblin TeachiesСъстезател
Дата на рег. : 21.12.2009
Направо разбивателноHermi написа:ОМГ :Д Долявам желязната ти логика. Може да си пораснал, но все още притежаваш обичайната мисловна дейност, покъртително нали.DeNkaTa написа:ае на бас ак0 е аз печеля ако не е ти губиш искаш ли и не пробвай да ме измамишHermi написа:големия, бас че не е? хдDeNkaTa написа:гео-какф0 ех0о ние учим Математика т0ва е ФАКТ!!! е Математиката е геометрия се едн0 еHermi написа:Ебах те в знанията по геометрия. хд може може. :ДDeNkaTa написа:що спираловиден не мое ли елипсовиден ?Hermi написа:Психолога, я не се ебавай! Ще ти чупя краченцата и ще видиш футбол през крив, спираловиден макрон! :ДDeNkaTa написа:философката почваш да разсъждаваш правилно, my child :DHermi написа:Винаги съм твърядала, че въображението ти може да изплаши хората. :ДDeNkaTa написа:кат си го представям почва да ме кефи :DHermi написа:Много филми на ужасите си гледал и ти се е развалила така и така крехката психика. хД Но найстина ще бъде ако не друго, то странна гледка, да се разхождаш със стълко стърчащо от окот. :ДDeNkaTa написа:и без тфа ше ги сменяме мятай камъни ако искаш по тех само ше изчакваш когат минават така съвсе, случайно някоя да ми се бодне в окото, ще е жестока гледка :DHermi написа:хаха, последния път ти се пукнаха прозорците, не ме карай да нанасям повече щети.DeNkaTa написа:Може да съчиняям тъпи песнички ама няя ги пея имам идея ае ти да ми попееш кат толко мерак имаш :DHermi написа:що бе, певческа дарба.DeNkaTa написа:дада пак да се изЛагам толкоз яко Ноу Леи
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009
Хей, я пиши на скайп, че те изгубих кой абонат си.f1st1k__ написа:Ох... ми тъпеем какво да праим... еб*ати жегата е днескаsand_team написа:Охооо, ко прайте, ве???
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Съб Юни 26, 2010 10:20 pm
Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
Че аз слушам на слушалките хДД
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Съб Юни 26, 2010 10:21 pm
тия новите ... (не че аз съм много стар само годинка :D )[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:тцтц ..бахти темата https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f16/topic-t5659.htm#140453 тея не се спряха да праят някфи сушер безмислени теми
Съб Юни 26, 2010 10:23 pm
и аз нали баща ми ще ме заКоли кат пИле ак0 чуе даже и звукsand_team написа:Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
- sand_teamБез спирачки
Съб Юни 26, 2010 10:23 pm
[..Pэrwэrt Bl0odsuckэr..] написа:тцтц ..бахти темата https://naruto-hit.catsboard.com/forum-f16/topic-t5659.htm#140453 тея не се спряха да праят някфи суnер безмислени теми
Напсувах го хДД Не се сдържах, много ми е лигаво тая вечер..
Съб Юни 26, 2010 10:24 pm
бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:25 pm
*Alεx* написа:Hermi написа:Надявам се да няма повече фен гърли, разберете го най накрая. 17 годишните пичове ходят по дискотеки и си живеят живота, не си правете илюзии.Antistar написа:Както винаги и Лизи да се включи.. хД макар че вече е късно ;Д хД
Според мен не е възможно изведнъж да се пръкнат двама хубави близнаци.. разбирам да бяха грозни, но няма дда отричам грозни и да се регнат в форум и да стоят нон-стоп в него. Вместо да ебат и пият до небето.. беше ми пределно ясно като започнах да се крам с тоя вампираа.. Имаше твърде женско писане.. И аз съм ги правила тея номера преди година.. хД
е тфа вече го считам за обида.... кво искате да кажете, че след като аз съм 19 годишна съм задръстена, защото кисна у форума? или че съм грозна и няам с кой да излизам и да се занимавам......
Лъжеш се Алекс. Ти си една от най- готините тук и всеки го кефиш на макс. аз имах предвид това, че ако се имаха за толкова големи пичове, тия момчета нямаше да се свалят с 11 годишни загорели момичета. И повярвай, виждала съм твои снимки и НЕ си грозна. ;) Нямах намерение да те засегна, просто се изнервих от малките самозалъгващи се момиченца, които не осъзнават, че пичове радко се срещат във форумитеи то на такава възраст.
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:27 pm
Верно, то и такива функции имаше, ама аз след като седнах върху мойте нещо издъхнаха. :Дsand_team написа:Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
- metall_girlГолям фен
От : сОфИя о.О
Дата на рег. : 19.02.2010
Съб Юни 26, 2010 10:29 pm
DeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
В момента се радвам че майка ми и бащата са разведени няма кой да ми се кара ако пусна музиката на колонките
Съб Юни 26, 2010 10:32 pm
при мене това е рядк0стmetall_girl написа:DeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзикВ момента се радвам че майка ми и бащата са разведени няма кой да ми се кара ако пусна музиката на колонките
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:33 pm
Нали, ние сме другари по съдба. хДDeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
Съб Юни 26, 2010 10:34 pm
така казано май, да :DHermi написа:Нали, ние сме другари по съдба. хДDeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзик
- metall_girlГолям фен
Съб Юни 26, 2010 10:34 pm
DeNkaTa написа:при мене това е рядк0стmetall_girl написа:DeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзикВ момента се радвам че майка ми и бащата са разведени няма кой да ми се кара ако пусна музиката на колонките
Кое да ти се карат че пускаш колонките или да ти дават да ги пуснеш
Съб Юни 26, 2010 10:35 pm
Аз ставам че ми почна анимето. FullMetal Alchemist
- metall_girlГолям фен
Съб Юни 26, 2010 10:36 pm
Аааа почнало ли е и аз ставам (малко съм зарибена)
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 10:36 pm
Аре, чао на психолога! И все пак ще оскам да ми попееш!DeNkaTa написа:Аз ставам че ми почна анимето. FullMetal Alchemist
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Съб Юни 26, 2010 10:41 pm
А при мене е напрао невъзможно.... ама проблема ми не е в родителите - те са си мои хора - а в гадната комшийка отдоло..... Майка и комбайнерска!!! Как пусна музика и се разтропа... писнало ми е от нея.... абе да я ч*кат калинките!DeNkaTa написа:при мене това е рядк0стmetall_girl написа:DeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзикВ момента се радвам че майка ми и бащата са разведени няма кой да ми се кара ако пусна музиката на колонките
- NagisaБъдещ фен
Рожден ден : 01.01.1991
Години : 33
Дата на рег. : 07.08.2009
Съб Юни 26, 2010 10:43 pm
[quote="f1st1k__"]
Аааа колко се радвам, че живея в къща
metall_girl написа:А при мене е напрао невъзможно.... ама проблема ми не е в родителите - те са си мои хора - а в гадната комшийка отдоло..... Майка и комбайнерска!!! Как пусна музика и се разтропа... писнало ми е от нея.... абе да я ч*кат калинките!DeNkaTa написа:при мене това е рядк0стmetall_girl написа:DeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзикВ момента се радвам че майка ми и бащата са разведени няма кой да ми се кара ако пусна музиката на колонките
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 30
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Съб Юни 26, 2010 10:46 pm
Ох ... ние си имаме един чехъл над нас
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Съб Юни 26, 2010 10:47 pm
[quote="Nagisa"]
Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
f1st1k__ написа:metall_girl написа:А при мене е напрао невъзможно.... ама проблема ми не е в родителите - те са си мои хора - а в гадната комшийка отдоло..... Майка и комбайнерска!!! Как пусна музика и се разтропа... писнало ми е от нея.... абе да я ч*кат калинките!DeNkaTa написа:при мене това е рядк0стmetall_girl написа:DeNkaTa написа:бащите ни си приличат ....Hermi написа:Че тях кой не ги мрази. :Д Блазе ти за музиката! Старшия си е легнал в съседната стая и ще ме изкорми с нокти ако го събудя, а тоа не е кой знае колко добър вариянт за смърт. :Дsand_team написа:хДД Точно часовете, които най-мразя Ми аз ей тука слушам малко Хаус мюзикВ момента се радвам че майка ми и бащата са разведени няма кой да ми се кара ако пусна музиката на колонките
Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 26, 2010 10:49 pm
Аууу разбирам... при мен свраката е отдоло!Топчету написа:Ох ... ние си имаме един чехъл над нас
Ох комшии... мн проблемни същества
- sand_teamБез спирачки
Съб Юни 26, 2010 10:50 pm
Пишете някое коментарче на ей тази тема (: плс хДД
- sand_teamБез спирачки
Съб Юни 26, 2010 10:51 pm
f1st1k__ написа:
Къде точно живееш в Испания, 'щот аз ще се местя там???
- NagisaБъдещ фен
Рожден ден : 01.01.1991
Години : 33
Дата на рег. : 07.08.2009
f1st1k__ написа:Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
Мале имам приятел живеещ на третия етаж и нямаше рожден ден да си направи като хората . А той си пада и по метъл и даже не може да му се изкефи като хората
- MindFreakРазвиващ се
От : Rousse
Рожден ден : 26.06.1995
Години : 29
Дата на рег. : 25.05.2010
Санд искам да ми направиш един банер ...
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите