*--:ЛАФЧЕ:--*
+26
Tobidara
-Bad_Situacion-
Топчету
Miss Inтerpol ^.^
Fallen_AngeL
Цуки
MindFreak
Nagisa
Hermi
Vεrsus Alvαro
Goblin Teachies
Lover.
Privaте L♥ve
Sweeney Todd
ladysakura
Ŧħе_SлladuRчЭ
Sexy_Mileidy
sand_team
*Alx*
metall_girl
sakura46
onyx&pink
Flying Cat
..Miss Arrogant..
varto11
Lady D
30 posters
- Lady DГолям фен
От : Враца
Рожден ден : 05.12.1996
Години : 27
Дата на рег. : 26.02.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.grey man,Seikon no Qwaser,FMA,FMA brotherhood;
Re: *--:ЛАФЧЕ:--*
Пет Юни 25, 2010 9:04 pm
First topic message reminder :
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/127/3/3/Hero__s_ComeBack_Flash_Manga_by_annria2002.swf
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/127/3/3/Hero__s_ComeBack_Flash_Manga_by_annria2002.swf
- NagisaБъдещ фен
Дата на рег. : 07.08.2009
Съб Юни 26, 2010 10:51 pm
f1st1k__ написа:Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
Мале имам приятел живеещ на третия етаж и нямаше рожден ден да си направи като хората . А той си пада и по метъл и даже не може да му се изкефи като хората
- MindFreakРазвиващ се
Дата на рег. : 25.05.2010
Съб Юни 26, 2010 10:51 pm
Санд искам да ми направиш един банер ...
- Miss Inтerpol ^.^Състезател
Дата на рег. : 05.05.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Съб Юни 26, 2010 10:54 pm
Ми Villabona близо е до Сан Себастиан....sand_team написа:f1st1k__ написа:
Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
Къде точно живееш в Испания, 'щот аз ще се местя там???
- sand_teamБез спирачки
От : From The Music World <333
Рожден ден : 06.03.1993
Години : 31
Дата на рег. : 14.04.2009
Съб Юни 26, 2010 10:54 pm
Кк, ама колко голям и на кой???
- sand_teamБез спирачки
Съб Юни 26, 2010 10:55 pm
f1st1k__ написа:Ми Villabona близо е до Сан Себастиан....sand_team написа:f1st1k__ написа:
Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
Мхм. Аз искам да ида в Ибиза хДД
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D. Gray Man ♡ Sword Art Online ♡ Katekyo Hitman Reborn! ♡ One Piece ♡ Psycho-Pass ♡ Kuroko no Basuke ♡ Fairy Tail ♡ Kuroshitsuji 1/2 ♡ FullMetal Alchemist - Brotherhood ♡ Hakuouki ♡
Съб Юни 26, 2010 10:58 pm
Оооо, разбирам го напълнооо. И на мен ми дай Рок, Метъл, Поп... абе зависи от настроението. Но.... най- добре си е в къща ама кфо да се правиNagisa написа:f1st1k__ написа:Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
Мале имам приятел живеещ на третия етаж и нямаше рожден ден да си направи като хората . А той си пада и по метъл и даже не може да му се изкефи като хората
- NagisaБъдещ фен
Рожден ден : 01.01.1991
Години : 33
Съб Юни 26, 2010 11:01 pm
f1st1k__ написа:Оооо, разбирам го напълнооо. И на мен ми дай Рок, Метъл, Поп... абе зависи от настроението. Но.... най- добре си е в къща ама кфо да се правиNagisa написа:f1st1k__ написа:Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
Ама той е луд за 100 човека иначе как си им го връща заради тия глупости с тая музика Стига родителите му да ги намя ги прави и тия над и тия под неговия етаж диви
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 26, 2010 11:02 pm
Ооо Ибиза.... там не ми се ходи... ше полудея сигурно. Тук океана ми е близо и не съм отишла на плаж и 1 път А не ми се мисли да съм на остров... заобиколена от вода... лелееее немога да си го представяsand_team написа:f1st1k__ написа:Ми Villabona близо е до Сан Себастиан....sand_team написа:f1st1k__ написа:
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009
Съб Юни 26, 2010 11:03 pm
хаха аз съм в къща. Има си недостатъци. 1-во стените не са особено дебели и се чуват доста неща, което е кофти за един тиин. хД 2-ро се чува всяка музика, а баща ми има свръхслух само когато ми оттърва и тва е един от тези моменти.f1st1k__ написа:Оооо, разбирам го напълнооо. И на мен ми дай Рок, Метъл, Поп... абе зависи от настроението. Но.... най- добре си е в къща ама кфо да се правиNagisa написа:f1st1k__ написа:Ами и аз живеех в къща ама.... нашите решиха, че ще живея при тях в Испания! И най гадното е, че сме на третия етаж! Представи си....
- NagisaБъдещ фен
Съб Юни 26, 2010 11:05 pm
Hermi написа:хаха аз съм в къща. Има си недостатъци. 1-во стените не са особено дебели и се чуват доста неща, което е кофти за един тиин. хД 2-ро се чува всяка музика, а баща ми има свръхслух само когато ми оттърва и тва е един от тези моменти.
Не знам в каква къща си ама нищо не се чува е освен ако някой не е решил да подслушва тогава нищо няма да го спре
Дигам къщата във въздуха като слушам музика и никой нищо не ми казва е преди 2ч тогава вече минавам на
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 11:10 pm
хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
- Goblin TeachiesСъстезател
От : Килията На Дявола ^.^
Рожден ден : 22.03.1998
Години : 26
Дата на рег. : 21.12.2009
Съб Юни 26, 2010 11:10 pm
Завърнах се
Съб Юни 26, 2010 11:11 pm
ние сме в апартамент ама тия над нас са напрао страшни гарги (говоря за жената мъжът е от мойте хора :D )Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 11:13 pm
Йо
- sand_teamБез спирачки
f1st1k__ написа:Ооо Ибиза.... там не ми се ходи... ше полудея сигурно. Тук океана ми е близо и не съм отишла на плаж и 1 път А не ми се мисли да съм на остров... заобиколена от вода... лелееее немога да си го представяsand_team написа:f1st1k__ написа:Ми Villabona близо е до Сан Себастиан....sand_team написа:f1st1k__ написа:
- NagisaБъдещ фен
Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Е при нас е един дълъг коридор и вратите са наредени от дясно и от ляво и една в края на коридора и една в началото. Та мисълта ми е че комуникацията е лесна отваряш вратата казваш какво имаш да казваш и всички те чуват
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 11:15 pm
хах, при нас коминикацията изисква технологии.Nagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Е при нас е един дълъг коридор и вратите са наредени от дясно и от ляво и една в края на коридора и една в началото. Та мисълта ми е че комуникацията е лесна отваряш вратата казваш какво имаш да казваш и всички те чуват
Съб Юни 26, 2010 11:15 pm
баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 11:17 pm
Тебе те знам каква скорост развиваш, не се учудва. хДDeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юни 26, 2010 11:17 pm
DeNkaTa написа:ние сме в апартамент ама тия над нас са напрао страшни гарги (говоря за жената мъжът е от мойте хора :D )Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Мани, мани... на тая отдоло дъщеря й ме убива.... като почнала да пеее... ама пее по- фалшиво от мене ти казвам Направо немога да я понасям ама скоро ще има " Сладко Отмъщение"
Съб Юни 26, 2010 11:20 pm
километър на десетилетия тфа си е достаHermi написа:Тебе те знам каква скорост развиваш, не се учудва. хДDeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
- NagisaБъдещ фен
Съб Юни 26, 2010 11:21 pm
DeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Оооо яко си е ами тия където са от 3 етаж нагоре дори да си хвърлят боклука им отнема сумати време
Съб Юни 26, 2010 11:22 pm
мене ме дразни комуникацията на брат ми секи път кога ме види по некой шут или салатка отзад ама за следващия път като се върни ще има "Отмъщение"
МУХАХАХАХАХАХ не го умея тоя глас ама нищо
МУХАХАХАХАХАХ не го умея тоя глас ама нищо
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 11:23 pm
Така е по ангелите!DeNkaTa написа:километър на десетилетия тфа си е достаHermi написа:Тебе те знам каква скорост развиваш, не се учудва. хДDeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Съб Юни 26, 2010 11:23 pm
да бе да фащаш боклука през терасата и готово и се кефиш на звука като падне а от първия (дет живея аз) не се чува нищо якоNagisa написа:DeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Оооо яко си е ами тия където са от 3 етаж нагоре дори да си хвърлят боклука им отнема сумати време
Съб Юни 26, 2010 11:24 pm
Тфа не го схфанах ама карайHermi написа:Така е по ангелите!DeNkaTa написа:километър на десетилетия тфа си е достаHermi написа:Тебе те знам каква скорост развиваш, не се учудва. хДDeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
- HermiСъстезател
Съб Юни 26, 2010 11:25 pm
Зависи какво се изхвърля. :ДDeNkaTa написа:да бе да фащаш боклука през терасата и готово и се кефиш на звука като падне а от първия (дет живея аз) не се чува нищо якоNagisa написа:DeNkaTa написа:баси якото аз тряя да хода половин час за да стигна до кухнята (не буквално разбира сеNagisa написа:Hermi написа:хаха незнам, но мойта ъща е такава. Прихна ли всеки ми звъни по тела и ми казва "наздраве" хД / ние комуникуваме по ела, защото всички ни мързи да отидем от 1 стая в друга ако не е за храна филм или спец повод хД /
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите