†~Your other side ~†
+8
^^Fantasy^^
metall_girl
sakura46
..Miss Arrogant..
Топчету
varto11
-Bad_Situacion-
onyx&pink
12 posters
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
†~Your other side ~†
Вто Юли 06, 2010 4:07 pm
Такааа понеже предишния клуб "Създанийца" вече го няма, защото участниците в него си позволиха повечко волности в скайп, според предишния основател, аз правя нов клуб подобен на другия. Нека изясня защо го правя, защото вече сме почнали да правим списанията и ще е адски нечестно и гадно ако пратим целия тоя труд на вятъра. Затова моля без сърдити.
А сега за новия клуб. Той се казва Your other side или казано друго яче Твоята друга страна. Като се записвате пишете каква е другата ви страна / някакво същество /и дали тя е добра или зла. Трябва да сложите малко инфо за съществото, което ще бъдете т.е. ако има някаква способност каква е тя. Ще има 15 лоши и 15 добри същества, което означава, че тоя който прехвтрля бройката на добрите заминава в злите И го казвам само веднъж. За предишните значки нз дали ше ги пазим още, а и не искам да отварям още работа на Зори, но ако случайно ни трябват нови, аватарите ги пращате на нея на ЛС.
Предишните записвания не важат!
А сега за новия клуб. Той се казва Your other side или казано друго яче Твоята друга страна. Като се записвате пишете каква е другата ви страна / някакво същество /и дали тя е добра или зла. Трябва да сложите малко инфо за съществото, което ще бъдете т.е. ако има някаква способност каква е тя. Ще има 15 лоши и 15 добри същества, което означава, че тоя който прехвтрля бройката на добрите заминава в злите И го казвам само веднъж. За предишните значки нз дали ше ги пазим още, а и не искам да отварям още работа на Зори, но ако случайно ни трябват нови, аватарите ги пращате на нея на ЛС.
Предишните записвания не важат!
Осовател: onyx&pink
Президенти:
1. onyx&pink
2. Издирва се
3. Издирва се
2. Издирва се
3. Издирва се
Зли същества:
1. onyx&pink - Анпириус -полу ангел полу вампир. Единствена!
2. -Bad_Situacion- Чистокръвен вампир. Единствения! Внимание, няма място за повече чистокръвни, сори.
3. varto-sasuke uchiha - Върколак. Внимание, бяга бързо!
4. Топчету - Единственият и неповторим азурен дракон Фанг. Пазете се хора, може да смразява!
5. infected.girl - Damn Angel. Внимание, работи с Дявола и Бог!
6. sakura46 - Изкушение. Тревога, може да те съблазни, сложете си очилата против изкушение.
7. Metal_Girl - Вампиро - демон. Всички да залягат има брадва и не се притеснява да я използва.
8. Spring_Rain - Перверзен секси вампир, който използва брутализъм. Всички майки да приберат невръстните си деца!
9. Dark..Lady - Върколак. Върколаците станаха двама, пазете се, хора.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Добри същества:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
- -Bad_Situacion-БЛОКИРАН
От : Някъде
Рожден ден : 04.11.1994
Дата на рег. : 27.06.2010
Re: †~Your other side ~†
Вто Юли 06, 2010 4:09 pm
Последния останал чистокръвен вампир. Единствен!
- varto11Модератор
От : Шумен
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 26
Дата на рег. : 23.07.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Death Note, Fullmetal Alchemist, Another, Avatar the last airbender, Avatar the legend of Korra
Вто Юли 06, 2010 4:11 pm
Върколакчо и от Злте ест. Може да съживява мъртви, да лекува и да се движи супер бързо.
- ТопчетуCosplay fan
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Дата на рег. : 25.07.2008
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed
Вто Юли 06, 2010 4:12 pm
Единственият и неповторим азурен дракон Фанг, който освен киселинен огън, може да избълва и ледена струя, замразявайки противниците си - зъл.
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Вто Юли 06, 2010 4:12 pm
Аз искам да съмм.. ангел.. Damn Angel.. работя и за Дявола и за Бог
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010
Вто Юли 06, 2010 4:13 pm
Изкушение от лошите ест.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Юли 06, 2010 4:16 pm
Изи добро или зло същество си?
- metall_girlГолям фен
От : сОфИя о.О
Дата на рег. : 19.02.2010
Вто Юли 06, 2010 4:17 pm
Такам аз съм нещо между демон и вампир и съм единствена по рода си
Както казах съм вампир и съответно имам вампирски сили , сиреч пия кръв и съм адски силна , а като демон мога да летя и имам оръжие , огромна брадва която има и магическа сила (как го измислих тва цялото) и съм от злите
Eто снимка:Цък
Както казах съм вампир и съответно имам вампирски сили , сиреч пия кръв и съм адски силна , а като демон мога да летя и имам оръжие , огромна брадва която има и магическа сила (как го измислих тва цялото) и съм от злите
Eто снимка:Цък
- ^^Fantasy^^Любител
От : Scary Movie
Рожден ден : 25.09.1996
Дата на рег. : 06.06.2010
Вто Юли 06, 2010 4:17 pm
Перверзен, секси вампир, който отвлича жертвите си, изнасилва ги и после ги убива, изпивайки кръвтта им най-бруталну.....кръвта му възбужда хората и ги поставя под негов контрол, освен това може да лети..от лошите
- Dark..LadyУчaщ се
От : Монтана
Рожден ден : 13.12.1996
Години : 27
Дата на рег. : 05.07.2010
Вто Юли 06, 2010 4:38 pm
Тъкамм .. аз ще съмм Върколак който напада само хората , ако ухапе човекк , то човекка бива превърнатт в чудовище . А в друг случай който е по вероятенн за малките деца е да имм откъсне главитте или да станатт канибали. С други думи Жеводанския Върколак - зло същество ^^
- sakura_vampireАниме/манга/филми/сериали
От : ВаРнА мОрЕтО сИнИтЕ вЪлНи.........
Рожден ден : 16.08.1996
Дата на рег. : 30.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Darker than BLACK, Ao no Exorcist, Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club, Pandora Hearts, Fairy tail
Вто Юли 06, 2010 4:41 pm
Вампир-демон мога да използвам магия, да говоря с мъртвите, трудно се ядосвам ама като стане бог да е на помощ на тази изгубена душа (този който я е ядосал) и въпреки че не се ядосва много е от злите
- snejincetyЛюбител
От : Долна Оряховица
Рожден ден : 05.05.1998
Години : 26
Дата на рег. : 13.12.2009
Вто Юли 06, 2010 4:43 pm
Вещица, от злите ест.. Владея всякакви видове магия, мога да премахна цели планини, само със щракване на пръсти. Тези около мен избягват да ме ядосват, защото има лоши последствия. Мога и да лекувам, но го правя мн., мн. рядко.
Ето и пик
Ето и пик
- ..Miss Arrogant..Състезател
От : .. Somewhere where u have never been !..
Дата на рег. : 26.05.2010
Вто Юли 06, 2010 4:49 pm
onyx&pink написа:Изи добро или зло същество си?
Може ли нещо средно ??? Незнам нещо неопределено..
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Вто Юли 06, 2010 5:03 pm
Мисан - злоковно нощно създание, обитаващо спокойни места, тоест без хора.... Търси храната си през нощта с помощта на приемници... През деня е красива жена, която примамва жертвите си /мъже Xd/ и им поставя пръстени (приемниците), с които ги намира по-лесно...
Тъпа работа, ама Единствена по рода си!
Нека съм от добрите Че няма много
Тъпа работа, ама Единствена по рода си!
Нека съм от добрите Че няма много
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Юли 06, 2010 5:06 pm
Адски много се извинявам обаче тая тема няма да съществува повече! Защо ли? Еми ще кажа защо, защото не постъпих както трябва. Исках просто да възродя клуба, а заради това се скарах със Сез в скайп. Face it people, тя ми е по - скъпа от някакъв си клуб. За да правя нов клуб базиран на стария трябваше да питам първо нея, но не го направих затова сега новия клуб заминава в Кошчето! Съжалявам, че ви разигравам така и, че стана такъв огромен цирк обаче т'ва е положението. Айде сега Варто да изтрие темата. Пък ако има протести, еми оправяйте се.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите