КРАЛЯТ НА ПОРОЧНОТО
+13
sayuri
[...Лus$tfuL_g!rл...]
Ŧħе_SлladuRчЭ
Tuttu
Hermi
kotana
btflwolf4eto
Flying Cat
sakura46
independent_heroine
Fallen_AngeL
onyx&pink
sweet secret
17 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
КРАЛЯТ НА ПОРОЧНОТО
Сря Юли 07, 2010 8:45 pm
First topic message reminder :
[
ГЛАВА ПЪРВА
[
КРАЛЯТ НА ПОРОЧНОТО
''Изгорих всички добри неща в окото на Рая
Бяхаме прекалено глупави,за да бягаме
Прекалено мъртви,за да умрем....''
Бяхаме прекалено глупави,за да бягаме
Прекалено мъртви,за да умрем....''
Той можеше да подуши страхът ми!
Знаех го!
Беше някъде, но къде!
Треперех!
-Съкровище ...
Този мек като коприна глас се плъзна по мен, като кубчета лед.
- Не се страхувай от мен, красавице ... - примамливо прибави - Знаеш, че ще те намеря !
Притиснах се в стената толкова силно, така сякаш може да ме погълне, и да остана незабележима, за неговият орлов поглед.
Глупава ли бях !
Той знаеше всичко! Той виждаше всичко!
- Чувам накъсаното ти дишне, скъпа! - изсмя се доволно - Мога да усетя как топти малкото ти сърчице...
Затворих очи и преглътнах с усилие.
Мисли! Мисли, по дяволите !
Усещах как по лицето ми се стичат капки дъжд, които не охлаждаха бълбукането на кръвта под кожата ми.
Можех да подуша парфюма му. Той беше толкова близо.
Стъпките му отекваха в мрака на ноща. Не бързаше. Беше сигурен в победата си и в моето падение!
Дъждът се сипеше от мастилно сините небеса, по които нямаше и една звезда, която можеше да ми вдъхне надежда.
Нима мечтаех за надежда ? Не. Бях я изгубила! Маркас Крюаси ми я беше отнел !
- Вирджиния.... малка, моя, пресметлива убийцо .. - изтананика с толкова чувство, че изтръгна от устните ми тих стон на безсилие. – Ела, и поздрави своят любим, ангел мой!
Стиснах пистолета силно, толкова, че кокалчетата на пръстите ми побеляха. Опрях го в челото си и започнах да шептя.
-Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята...
Не продължих.
Отворих очи и се заслушах в песента на дъжда. Бях живяла в страх от този момент, твърде дълго.
Сега или никога !
Тялото ми пъргаво се отблъсна от стената и застанах с лице към пронизващият мрак.
Очите ми се движеха трескаво като фотографираха всичко наоколо. Нямаше и следа от него!
Стахувай се! Страхувай се, от това, което не можеш да видиш!
Собственото ми накъсано дишане ми се стореше толкова зловещо, че ми се прииска да приклекна свита като малко дете, и да стисна очи молейки се за сигурност.
Сърцето ми биеше, така както никога. Бързо, влудено, изплашено и пропито с мирисът на онези незабравими спомени.
Неговият отпечатък върху душата и тялото ми!
Той ме сграбчи. Знаех, че е зад мен. Политнах назад и пуснах пистолета.
- Вирджиния ... – простена до ухото ми - .. моята красива Вирджиния ... - Копнеех за теб предателке! - изсъска срещу кожата на врата ми - Все още обичам мириса ти, убийцо! Обичам, когато се предаваш!
Смеха му.
Този ангелски звук. Тези прелестни устни. Усещах тялото му. Всеки един мускул, всяка една извивка ми бяха познати.
- Маркас ... – чук се толкова ужасена. Слабостта в гласът ми, го накара да се засмее.
Боже, сякаш небесата се разтвориха над мен и ангелите засвириха на позлатените си арфи. - ... ти .. ме намери ... – зекнах, неспособна на нищо повече.
Усетих меките му устни, които се плъзнака по врата ми със болезнен копнеж.
Силната му длан минаваше през корема ми и ме натискаше към мускулестото му тяло.
- Сладка си точно както и преди, Вирджиния ! - Този път усетих раздразнението му, което извика в главата ми тревожни сигнали.
Мислостта на убиец ?!
Вярвах ли си?! Отговора : Маркас щеше да ме разфасова, а след това да си сготви пърчетата.
Не преувеличавам! Никой не познава Маркас Крюаси по - добре от мен, като се има впредвид, че той е неопознаваем по природа.
Смъртта ... Тя се ужасява от него. Хората... Те се влюбват безпаметно. Аз ..аз просто искам да избягам.
Извърна ме с лице към себе си, като положи властно ръце на раменете ми и ги стисна.
Тези теменуженосини очи...
Винаги съм си мислела, че е прекрасен.
Този негов поглед. Никога не съм срещала по - красиви и опасни очи от неговите.
Клише. Да. Но, бога ми, когато тези очи се спрът на теб, ти просто започваш да се подчиняваш... молейки се за тях . Жадувайки ги.
Толкова изразителни, толкова студени, толкова принизяващи те, карайки те да се чувстваш глупав, незнаичтелен ... и слаб.
Той приличаше на Ангел, а колко грешна беше тази представа.
Косата му бе тъмнокестенява, къса и съблазнително небрежна.
Усмивката му винаги бешя дявоски сексапилна. Сигурна бях, че щеше да ме убие с тази усмивка!
Чертите на лицето му бяха изящни. Не бяха грубовати или мъжествени, а по скоро по - необикновенни, младежки ...
Ах, каква измама!
По дяволите, ако някой бе истиснки мъртвец, то това бе той!
- Защо се предаде толкова бързо, Вирджиния - проследих синият му поглед, които сочеше въпросително, лежащото в калната земя оръжие. - Не си спомням да си била толкова покорна.
Усетих подигравката с личността ми в проклетият момент на триумфа му, но се въздържах да му отвърна остроумно, както си позволявах някога.
- Няма смисъл от борбата ми с теб, на този етап Маркас .. - промълвих толкова ниско, че думите ми почти се изгубиха в шума от летният дъжд.
Той остана да стои неподвижен. Мразех, когато правеше така. Нищо по него не помръдваше дори с милиметър. Теменужките, които представляваха очите му, не се отделяха от лицето ми.
Изучаваще ме.Изследваше с внимание всяко едно потреперване или несигурност, която несъзнателно издавах.
- Винаги съм обичал интелигентната ти природа, Вирджиния! - Отвърна ми след секунди, а на лицето му се изписа онази крива усмивка, която аз познавах като доволната, онази любвеобилната, с която те дарява любимият мъж.
Гледах го в очите. Знаех, че това му харесва ! Ако си позволих да сведа поглед надолу, това щеше да го накара да изгуби уважението си към смелостта ми.
На пръв поглед Маркас, бе живял твърде дълго, за да бъде впечатлен от нещо толкова дребно, но истината беше, че смелостта въздействаше на отношението му към човека срещу него.
Погали лицето ми с кокалчетата на пръстите си, съвсем леко, но допира му до кожата ми сега, когато бях изгубила част от животворният адреналин, който отначало кипеше във вените ми , беше пагубен за ума ми.
Не бях имала контакт с него цели четири години, а това, заради моща му, ми се отрази зле и се опрях на гърдите му, когато усетих да ми се завива свят.
Отблъснах се на секундата, усещайки че става още по - лошо.
- Забравила си, какво е да се докосваш до мен, Вирджиния - прошепна ми нежно, като се наклони леко и вдиша аромата на кожата ми затваряйки очи. - Винаги съм подбирал разумно жените в леглото си ... - започна внезапно, изменяйки по странно деликатен начин, темата - ... но ти позволих да ме измамиш. - довърши и се отдръпна, раздвижвайки натежелият въздух между нас.
Погледнах го, макар че всичко пред очите ми буквално плуваше наоколо, без да заема определана форма. Щом още можех да стоя на крака, нямаше да търся помоща му.
- Тук си за отмъщение, Маркас .. - припомних, сякаш повече на себе си - Кога ще ме убиеш? - попитах го направо, защото знаех, че с него увъртането няма да ми е от полза.
Смеха му се изля в ухото ми, когато се приведе още по - близо до мен от миналият път.
Почувствах желание да го сграбча и да го докосвам навсякъде. Не. Долен кучи син! Правеше го нарочно! Понечих да се отдръпна, но с изненада установих, че гърба ми бе подпрян в каменната стена на задънената улица.
- Вирджиния ... – простена, почти отчаяно, а дъхът му, единственото топло нещо в цялото му същество, се плъзна по устните ми като милувка. - Смърта не е достатъчно наказание за теб !
Знаех го!
Беше някъде, но къде!
Треперех!
-Съкровище ...
Този мек като коприна глас се плъзна по мен, като кубчета лед.
- Не се страхувай от мен, красавице ... - примамливо прибави - Знаеш, че ще те намеря !
Притиснах се в стената толкова силно, така сякаш може да ме погълне, и да остана незабележима, за неговият орлов поглед.
Глупава ли бях !
Той знаеше всичко! Той виждаше всичко!
- Чувам накъсаното ти дишне, скъпа! - изсмя се доволно - Мога да усетя как топти малкото ти сърчице...
Затворих очи и преглътнах с усилие.
Мисли! Мисли, по дяволите !
Усещах как по лицето ми се стичат капки дъжд, които не охлаждаха бълбукането на кръвта под кожата ми.
Можех да подуша парфюма му. Той беше толкова близо.
Стъпките му отекваха в мрака на ноща. Не бързаше. Беше сигурен в победата си и в моето падение!
Дъждът се сипеше от мастилно сините небеса, по които нямаше и една звезда, която можеше да ми вдъхне надежда.
Нима мечтаех за надежда ? Не. Бях я изгубила! Маркас Крюаси ми я беше отнел !
- Вирджиния.... малка, моя, пресметлива убийцо .. - изтананика с толкова чувство, че изтръгна от устните ми тих стон на безсилие. – Ела, и поздрави своят любим, ангел мой!
Стиснах пистолета силно, толкова, че кокалчетата на пръстите ми побеляха. Опрях го в челото си и започнах да шептя.
-Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята...
Не продължих.
Отворих очи и се заслушах в песента на дъжда. Бях живяла в страх от този момент, твърде дълго.
Сега или никога !
Тялото ми пъргаво се отблъсна от стената и застанах с лице към пронизващият мрак.
Очите ми се движеха трескаво като фотографираха всичко наоколо. Нямаше и следа от него!
Стахувай се! Страхувай се, от това, което не можеш да видиш!
Собственото ми накъсано дишане ми се стореше толкова зловещо, че ми се прииска да приклекна свита като малко дете, и да стисна очи молейки се за сигурност.
Сърцето ми биеше, така както никога. Бързо, влудено, изплашено и пропито с мирисът на онези незабравими спомени.
Неговият отпечатък върху душата и тялото ми!
Той ме сграбчи. Знаех, че е зад мен. Политнах назад и пуснах пистолета.
- Вирджиния ... – простена до ухото ми - .. моята красива Вирджиния ... - Копнеех за теб предателке! - изсъска срещу кожата на врата ми - Все още обичам мириса ти, убийцо! Обичам, когато се предаваш!
Смеха му.
Този ангелски звук. Тези прелестни устни. Усещах тялото му. Всеки един мускул, всяка една извивка ми бяха познати.
- Маркас ... – чук се толкова ужасена. Слабостта в гласът ми, го накара да се засмее.
Боже, сякаш небесата се разтвориха над мен и ангелите засвириха на позлатените си арфи. - ... ти .. ме намери ... – зекнах, неспособна на нищо повече.
Усетих меките му устни, които се плъзнака по врата ми със болезнен копнеж.
Силната му длан минаваше през корема ми и ме натискаше към мускулестото му тяло.
- Сладка си точно както и преди, Вирджиния ! - Този път усетих раздразнението му, което извика в главата ми тревожни сигнали.
Мислостта на убиец ?!
Вярвах ли си?! Отговора : Маркас щеше да ме разфасова, а след това да си сготви пърчетата.
Не преувеличавам! Никой не познава Маркас Крюаси по - добре от мен, като се има впредвид, че той е неопознаваем по природа.
Смъртта ... Тя се ужасява от него. Хората... Те се влюбват безпаметно. Аз ..аз просто искам да избягам.
Извърна ме с лице към себе си, като положи властно ръце на раменете ми и ги стисна.
Тези теменуженосини очи...
Винаги съм си мислела, че е прекрасен.
Този негов поглед. Никога не съм срещала по - красиви и опасни очи от неговите.
Клише. Да. Но, бога ми, когато тези очи се спрът на теб, ти просто започваш да се подчиняваш... молейки се за тях . Жадувайки ги.
Толкова изразителни, толкова студени, толкова принизяващи те, карайки те да се чувстваш глупав, незнаичтелен ... и слаб.
Той приличаше на Ангел, а колко грешна беше тази представа.
Косата му бе тъмнокестенява, къса и съблазнително небрежна.
Усмивката му винаги бешя дявоски сексапилна. Сигурна бях, че щеше да ме убие с тази усмивка!
Чертите на лицето му бяха изящни. Не бяха грубовати или мъжествени, а по скоро по - необикновенни, младежки ...
Ах, каква измама!
По дяволите, ако някой бе истиснки мъртвец, то това бе той!
- Защо се предаде толкова бързо, Вирджиния - проследих синият му поглед, които сочеше въпросително, лежащото в калната земя оръжие. - Не си спомням да си била толкова покорна.
Усетих подигравката с личността ми в проклетият момент на триумфа му, но се въздържах да му отвърна остроумно, както си позволявах някога.
- Няма смисъл от борбата ми с теб, на този етап Маркас .. - промълвих толкова ниско, че думите ми почти се изгубиха в шума от летният дъжд.
Той остана да стои неподвижен. Мразех, когато правеше така. Нищо по него не помръдваше дори с милиметър. Теменужките, които представляваха очите му, не се отделяха от лицето ми.
Изучаваще ме.Изследваше с внимание всяко едно потреперване или несигурност, която несъзнателно издавах.
- Винаги съм обичал интелигентната ти природа, Вирджиния! - Отвърна ми след секунди, а на лицето му се изписа онази крива усмивка, която аз познавах като доволната, онази любвеобилната, с която те дарява любимият мъж.
Гледах го в очите. Знаех, че това му харесва ! Ако си позволих да сведа поглед надолу, това щеше да го накара да изгуби уважението си към смелостта ми.
На пръв поглед Маркас, бе живял твърде дълго, за да бъде впечатлен от нещо толкова дребно, но истината беше, че смелостта въздействаше на отношението му към човека срещу него.
Погали лицето ми с кокалчетата на пръстите си, съвсем леко, но допира му до кожата ми сега, когато бях изгубила част от животворният адреналин, който отначало кипеше във вените ми , беше пагубен за ума ми.
Не бях имала контакт с него цели четири години, а това, заради моща му, ми се отрази зле и се опрях на гърдите му, когато усетих да ми се завива свят.
Отблъснах се на секундата, усещайки че става още по - лошо.
- Забравила си, какво е да се докосваш до мен, Вирджиния - прошепна ми нежно, като се наклони леко и вдиша аромата на кожата ми затваряйки очи. - Винаги съм подбирал разумно жените в леглото си ... - започна внезапно, изменяйки по странно деликатен начин, темата - ... но ти позволих да ме измамиш. - довърши и се отдръпна, раздвижвайки натежелият въздух между нас.
Погледнах го, макар че всичко пред очите ми буквално плуваше наоколо, без да заема определана форма. Щом още можех да стоя на крака, нямаше да търся помоща му.
- Тук си за отмъщение, Маркас .. - припомних, сякаш повече на себе си - Кога ще ме убиеш? - попитах го направо, защото знаех, че с него увъртането няма да ми е от полза.
Смеха му се изля в ухото ми, когато се приведе още по - близо до мен от миналият път.
Почувствах желание да го сграбча и да го докосвам навсякъде. Не. Долен кучи син! Правеше го нарочно! Понечих да се отдръпна, но с изненада установих, че гърба ми бе подпрян в каменната стена на задънената улица.
- Вирджиния ... – простена, почти отчаяно, а дъхът му, единственото топло нещо в цялото му същество, се плъзна по устните ми като милувка. - Смърта не е достатъчно наказание за теб !
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
Дата на рег. : 22.12.2009
Re: КРАЛЯТ НА ПОРОЧНОТО
Нед Юли 11, 2010 3:52 pm
Новата глава беше великолепна, направо божествена и ме остави без дъх... Как само си описала Маркас Толкова арогантен и в същото време секси, когато говори на Вирджиния Ти си страхотна и се питам, как може да има такъв талант на света, който не е показал дарбата си пред хората, а не само във форумите Чакам следващата част с огромно нетърпение
- independent_heroineСъстезател
Дата на рег. : 08.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Нед Юли 11, 2010 7:47 pm
И аз .. и аз чакам новата глава ..
Охх начи немога да пиша даже след като чета тоа фик ..
Много ми харесва и се питам има ли втори такъв ..
Мислех си и защо след главите не напишеш книга?
Знам, че е глупава идеа, съмно съм сигурна, че ше радваш много хора изън форумите!!
Охх начи немога да пиша даже след като чета тоа фик ..
Много ми харесва и се питам има ли втори такъв ..
Мислех си и защо след главите не напишеш книга?
Знам, че е глупава идеа, съмно съм сигурна, че ше радваш много хора изън форумите!!
- sweet secretЛюбител
Нед Юли 11, 2010 8:12 pm
ГЛАВА ПЕТА
ВРОРА ЧАСТ
ВРОРА ЧАСТ
''Като сън при мен помня как дойде и сънувах те без пробуждане!
Как повтаря се всяка нощ това, изморяваш ме и те чакам пак !
Времето дойде да си ходиш ти! Да прогоня те от главата си !
Тръгвай, пускам те, но не пускаш ти ..
Всяка точка в мен, пак побъркал си !
Когато в мойто тяло вече ти не си, защо любов със мойте мисли правиш ти?
Защо парфюмът ти преследва ме сега? И вместо теб е мой любовник през ноща!''
Как повтаря се всяка нощ това, изморяваш ме и те чакам пак !
Времето дойде да си ходиш ти! Да прогоня те от главата си !
Тръгвай, пускам те, но не пускаш ти ..
Всяка точка в мен, пак побъркал си !
Когато в мойто тяло вече ти не си, защо любов със мойте мисли правиш ти?
Защо парфюмът ти преследва ме сега? И вместо теб е мой любовник през ноща!''
- Къде изчезна, Маркас? - провикнa се от бюфета Кат, като подаде порция пържени картофки, на един висок мъж, който барабанеше нервно с пръсти, подсказвайки й, че бърза.
- Да пуши. - Излъгах, като скръстих небрежно ръце върху масата и се усмихнах на Кат, в отговор на нейното повдигане на вежди, когато чу за цигарите, които не одобряваше.
- Е, нека има един недостатък! - измърмори леко скептично тя, като се нацупи на нетърпеливият мъж, който грабна опакованата си храна за вкъщи и излетя през вратата, все едно го гонеха група бесни кучета.
- Свестен е. – обади се Ърни, като прекъсна редовното обсъждане на мача, който провеждаше с приятелите си, насядали на масата срещу мен. – Мъниче ти си ми умница - почука с пръст слепоочието си и ми се усмихна гордо - Не би се хванала, с кого да е! - отсече с увереност, която извика сълзи в очите ми.
Преглътнах болката, която ми причиниха милите му думи. Преглътнах и увереността, с която Ърни ме определяше като неговата ‘’умница’’.
Те харесваха Маркас и го мислеха за очарователен, млад мъж, който щеше да подреди живота ми, и да ме направи щастлива.
Не знаеха за опастноста, която ги грозеше. Водеха своите ротинни разговори, усмихваха се със своите светли и наивни усмивки, гледаха ме със очи, пълни с доверие и подкрепа и вярваха сляпо, че всичко е наред.
Не обичам да взимам решения, понеже никога не съм вярвала в себе си и в това, че съм способнма да постъпя правилно. Времето днес бе срещу мен, и гадната му, предизвикателна усмивка, ме притискаше, задавайки ми въпроса, какво смятам да направя, за да измъкна себе си, спася невинните в малката закусвалня, и спра Маркас, да се нахрани със служителка, за която знаех твърде много, за да мога да затворя очи и да се преструвам, че никога не е съществувала.
Изправих се внимателно, чувствайки омекналите си колене, които се подгъваха предателски и искаха да ме накарат да седна обратно.
- Къде тръгна, Джини? - попита ме учудено Кат, като сложи зад ухото си, един паднал кичур от русата си коса. - Щях да те притисна за подробности, за този привлекателен младеж. - смигна ми заговорнически, и се оплези палаво на Ърни, когато се обърна и я погледна сърдито.
- Старичка си за този мъжкар ! - отсече кисело Ърни, като изгледа лошо мъжете, които започнаха да го подкачат.
- Защо се месиш в женските разговори, Бартал? - смъмри го уж ядосана, като ми се подсмихна, когато го чу да пофти недоволно.
- Меся се аз ... – измърмори под носа си Биг Бос, като се намръщи засегнат.
Нямаше как да не се усмихна. Щеше да ми липса всичко. Техните спорове, лицата им, топлите им думи, семейството, което ми усигоряваха! Всичко това, беше най – ценното нещо, което някога бях имала.
- Ще му правя компания, Кат - излъгах, като мушнах ръце в джобовете на късите си, дънкови панталони и повдигнах вежди, уж да покажа, колко съм отегчена от мъжките пороци на Маркас.
- Не са ли сладки!? - възкликна щастливо Кат, като наклони леко глава и погледна Ърни в очакване на положителен отговор. - Не могат и миг един без друг !
- И ние бяхме така някога! - с тежка въздишка отбеляза Ърни, правейки опит да я подразни.
- Бяхме!? - премигна срещу него Кат, като се усмихна и направи физиономия тип - ‘’сигурен ли си, в това, което казваш’’
Използвах спора, който отвличаше вниманието им от нашата ‘’любов’’ с Маркас и се шмугнах безшумно през вратата. Хладният въздух през нощта на двадесет и втори май, двехиляди и десета година, заобиколи тялото ми, но вместо да ме накара да настръхна, ме подейства ободряващо и ми помогна да събера мислите пръснати в главата ми.
Беше тихо. Спокойно, изпълнено с мириса на предстоящо лято.
Само аз ли бях студена? Само за мен ли, небето изглеждаше злокобно надвиснало, а тъмнината насреща ми, странна и подтискаща ?
Хранеше ли се с нея? Притискаше ли я в студената, камена стена на ‘’При Ърни’’?
Потреперих и се обърнах към входната врата на закусвалнята, с мисълта да пратя всичко по дяволите и да се скрия вътре, но тогава нещо ме спря, нечий смях, признаците на веселие, които докоснаха мрака, превземащ ума ми.
Извърнах се, като обгърнах раменете си с ръце, когато вятъра промени нежното си докосване, и го направи почти грубо, развявайки косите ми.
Извих иззад сградара и се намерих на поляна, на която единственото построено, което беше в разрес с природата, беше малка беседка.
Ърни беше платил да я поставят, с мисълта, че служителите ще могат да си почиват навъздух, зад закусвалнята, далеч от изпаренията, които наистина втръсваха.
Заковах се на място, като забих нокти в голите си ръце, когато видях Дона, спокойно седяща до Маркас, който от време на време се накланяше към нея, и прошепваше в ухото и нещо, на което тя отговяряше със бурен, кокетен смях, от който ми се пригади.
Във въздуха се извиваше сивкав, тютюнев дим, който вятъра, бунтовник, донасяше до ноздрите ми.
Сърцето ми ускори ритъма си, когато Маркас се наведе към сочните устни на Дона и ги докосна със своите.
Чух сладкото пъшкане, което се надигна в гърдите й, когато ръката му опитно пропълзя под тениската й, милвайки гърба й.
Исках да издам присъствието си, но не можех. Гласът ми се бе изгубил някъде по сложният си път, към гластните ми струни, и не можех да издам и звук.
Видях как Маркас я придърпа към себе си и тя с охота се настани в скута му, като хвана лицето му между двете си малки длани и го зацелува страстно. Маркас стоеше небрежно облегнат на железните рамки на беседката, поставил ръцете си върху тях, като не изглеждаше възбуден, или нетърпелив да прави секс.
Дона нямаше да спре, защото ми беше ясно, че е напълно нормална жена, каквато бях и аз.
Знаех, какво е да се докоснеш до устните на Маркас, да се прилепиш до силното му тяло, да усетиш аромата му, да му позволиш да те завладее, но Дона не знаеше, какво означаваше точно този вампир да отговаря със същата страст на докосванията ти.
Седях там, на няколко крачки от тях и ги гледах, неспособна да извърна поглед и да избягам обратно.
В сърцето ми се надигна завист към червенокоската, въпреки че знаех, че това е глупаво и нередно.
Изведнъж тя изстена жално, когато Маркас проникна в нея.
Заотстъпвах назад, като започнах да клатя глава, отхвърляйки факта, че той правеше секс с някоя друга. Дона започна да се движи върху него, изпълвайки нощният въздух с жадните си стонове и молби. Маркас се повдигна леко и впи устни в нейните. Тази целувка явно бе плашеща за Дона, защото чух жаловитото и скимтене, когото мъжа започна да става груб, показвайки истиснкото си лице.
Сложих ръце пред устата си и натиснах силно, за да не изпищя!
Усещах, че по лицето ми се стичат сълзи, но не можех да им обърка внимание.
Изведнъж Дона изпищя от болка.
Подскочих, но въпреки вътрешният порив, който ме подтикваше към незабавно бягство, останах да треперя на мястото си. Писак ... точно като този на мама!
- Моля те ! - изкрещя ужасено тя, като се задърпа от него, но вече беше късно.
Вампира притискаше слабото й, човешко тяло и я убиваше, докато проникваше в нея със все сила.
Притиснах с юмруци главата си, в опит да спра виковете на момичето, които поразително приличаха на тези на мама. Сълзите мокреха лицето ми, въпреки че стисках очи силно, за да не гледам. Ушите ми започнаха да бучат, а тялото ми се стегна, напрегнато до момента, в който просто трепереше без да може да се спаси от смразяващото влияние на ужаса.
- Моля те ! - крещеше Дона - Моля те, пусни ме ..... пусни ме ... – виковете и започнаха да отслабват и да се губят в тишината на грозната нощ.
Треперех свита на влажната трева. Не спирах да притискам ръце до главата си, за да блокирам всички страшни звуци, всички познати усещания и цялата болка, която ме заливаше.
Беше тихо.
Мъртва ли беше?
Странно, как се надявах на това, защото не можех да понеса повече от болкта й!
Поемах си разко дъх, а когато го издишвах, конвулси разтрисаха цялото ми тяло. Постепено започнах да отделям ръце от главата си. Цялата бях обялна в студена под, и кожата ми настръхна, когато вятъра се удари в мен, като камион в малка, лека кола. Защо ? Можеше да я убие по – бързо! Защо го направи така ? Защо се намира на крачки от мен, а аз плача за душата му, а не за момичето?! Мразех себе си! Мразех й мама, защото трябваше да държи вампирите навън! Тя ги беше пуснала! Тя беше отворила вратата й на Маркас!
Отворих очи бавно, така сякаш се събуждах. Останах безмълвна, когато срещнах теменуженосиният поглед на направеното от студен мрамор същество пред себе си. Стоеше и се взираше в мен с някакъв проклет, психарски интерес, подходящ повече за Ханибал Лектър!
Беше седнал на беседката, далеч от мъртвото тяло на Дона и просто ме гледаше, така сякаш въздуха около него, около мен, около света, който той сриваше, не миришеше на кръв, насилие и поквара.
Нещо щракна в главата ми. Звука наподобяваше този на вдигнат предпазител. Не знам как се изправих, но усетих земята под покосените си крака. Побягнах!
Тичах с все сила, готова на всичко да избягам от това проклето чудовище с лице на ангел!
Спънах се и паднах на земята, като ожулих болезнено коляното си.
- Вирджиния - чух гласът му на няколко крачки от мен и се повдигнах със сетни сили, в опит да се изплъзна.
Не, аз нямаше да умра, в екстаз по него, както се бе случило с Дона ! Не, нямаше да му дам да ме докосне и омърси с тази своя привлекателна порочност!
Олови ръката ми и ме дръпна силно назад. Тялото ми политна и се удари в камените му гърди.
- Не ! - изкрещях извън себе си от ужас, като стоварих свитите си в юмруци ръце върху него. – Мръсно копеле! - изплаках, като продължих да стискам очи, с мисълта, че ако ги отворя ще видя нещо ужасяващо, нещо грозно, рогато и зловещо, което искаше да ме погълне и смаже, да ме вкуси, така както Дона.
- Не съм предполагал, че си толкова глупава! - промълви, имайки наглостта да ме укори, за нещо, което в този момент дори не можех да схвана.
- Пусни ме! - налудничево заповядах, като се замятах в ръцете му бясно - Пусни ме, кълна се ...
Намерих се по гръб върху влажната трева. Усетих го върху себе си. Толкова властен и натрапчив, точно като мириса на прясна кръв.
- В какво се кълнеш, Вирджиния ? - усетих топлият му дъх върху стиснатите си устни и извърнах глава настрани, като се опитах да го изблъскам, но усетих, че с едно лишено от усилие движение, ръцете ми бяха притиснати в земята. - В това, че ще ме накараш да си платя? - попита с насмешка, като прокара език по ухото ми, наслаждавайки се на отчаяната борба, която водех срещу него. - Мириша ли на нейната кръв? - прошепна бавно, като притисна коляното ми надолу, когато се опитах да го свия и да го възнаградя, така както заслужаваше.
- Убиец ! - изкрещях и отворих широко очи.
Странно ....
Не изглеждаше като чудовище. Но, защо? Нима не беше?
Луната придаваше на белотата на кожата му илюзията за безплътна прозрачност. Навярно е бил на двадесет и пет години, когато сърцето му бе спряло да бие завинаги.
Млад мъж, чиито черти бяха съвършено изградени. Нямаше нито едно несъвършенство, което обикновено се намираше дори и в прилежно гримираните звезди, които с възхищение гледахме от екрана.
Насочих погледа си към устните му, напълно забравила за страха, липсата на въздух и желание за мъст. Малиновочервени, съблазнителни и меки.
Знаех, че ако ги докосна това ще бъде краят ми, но въпреки това в моето глупаво, човешко сърце, се зароди копнеж по тяхната измамна топлина и нежност.
Разбърканите кичури на тъмната му коса, изглеждаха като посребрени в краищата, създавайки вълшебната илюзия, че са изплетени от лунната.
Какво знаех за Маркас Крюаси?
Нищо, освен дата на неговото разждане и смърт.
Това малко зрънце, получих от доклада, който беше съставен от един мой колега.
Вампирът Маркас Крюаси бе нетипично представен, на един наполовина напечатан лист.
За ‘’Кървните’’ липсата на информация бе недопостима, но колкото и усилия да се полагаха в опити за разгадаването на личността на Маркас, той остана загадката, за която нямаше отговор.
Роден на 28 юни 1785, малко преди Великата френска революция, в столицата на Франция, Париж, и завършил пътя си като човек, през 1810 година, в английският град Доувър, щата Делауеър.
В доклада не се споменаваше създателят му, нито причината, която го бе запратила в Ангиля през новият, за неговото човешко съществуване, 19 век, но лутането му през платовете на времето бе изчислено на 268 години.
Беше могъщ вампир, който едва ли пазеше живи останките от човешкият си живот, през който бе обичал, мразил, през който се бе борил и вярвал. Нищо от това не можеше да оцелее след удърната сила на времето.
- Защо мълчиш, Вирджиния? - Попита ме, а когато забелязах напрегнатото му изражение, осъзнах, че не е толкова студен, на колкото се преструваше. - Нима смъртта на приятелката ти не те възбуди? - Не, беше точно толкова студен, за колкото го имах.
Ироничната усмивка, на арогантният подлец, бе извила хубавите му устни.
Необичайната напрегнатост, която ми вдъхна сляпа надежда, се бе изпарила от великолепното му лице, така сякаш слънцето бе изгряло изведнъж, попивайки я от кожата му, като дъждовна капка.
Усещах го притиснат в мен и зловещо неподвижен, сякаш можеше да стои в тази поза цяла вечност.
- Защо го направи, Маркас? - чух слабият си глас и тогава усетих вскуса на безсилието и болката да навлизат в устата ми отново, подобно на горчиво кафе, или лоша храна. - Защо наказваш другите, когато искаш да накажеш мен?
Нещо се стичаше по лицето ми. Плачех ли ? Не можех да почувствам нито една своя реакция!
Усмивката му трепна, а сините му очи се заледиха, точно като в приказка, така сякаш Ледената кралица бе издишала отровният си дъх срещу тях, правейки ги непроницаеми, но и опковани с безчувственост.
Челюстите му се стегнаха и усетих как забива пръсти в рохката пръст на мократа земя, на която лежахме.
Дали си представяше, че стиска мен?
Нещо във въпроса ми го бе провокирало, а аз дори не можех да се сетя!
Тялото му се отпусна върху моето, и чак когато усетих тежестта му, разбрах че до сега ме бе предпазвал от нея.
Дишането ми се учести, а по челото и врата ми, избиха студени капки под.
Тялото му смразяваше топлата ми кръв.
На практика той беше мъртвец, спасен от гроба, а сега лежеше върху нещо живо, което можеше да почувства смъртта във тялото му, като смърт за себе си.
Лицето му се доближи до моето, толкова че устните ни се докоснаха.
Не помръднах.
Продължих да се взирам, като малък, оплашен заек, в злите му, изпълващи те с поквара очи, които се взираха в мен толкова осезаемо, че имах неприятното усещане, че преминават през всеки един пласт на мозъка ми и го претърсват, научавайки мислите и тайните ми.
- Маркас - прошепнах, но грешката ми, явно бе в моя ползва, защото устните ми се раздвижиха неволно върху неговите, при изговора на думата.
Това отколни вниманието му толкова неочаквано, че сърцето ми направи скок и продължи да препуска лудо в гърдите ми, така сякаш го правеше за последно и се опитваше да даде всичко от себе си.
Езика му се втурна в устата ми яростно и намери моят, като го накара да се подчини и да ме превърне в безгластна буква, точно каквато бе станала и Дона преди смъртта си.
Тръпки преминаха през цялото ми тяло.
Моща на Маркас се удари в главата ми като желязно гюле и премаза мозака ми, правейки ме безволева. Вампира не се опита да я ограничи, както правеше винаги, когато ме целуваше.
Просто ме премаза и ме остави да се гърча в агония, а най – лошото, че тази агония ме възбуждаше, развращаваше ме, караше ме да го желая още по – силно и да съм готова на всичко за да го получа. Усетих едната му ръка на кръста си, а другата все още забита в земята над главата ми.
Не знаех, какво точно правя, но зарових ръце в косата му, като се притиснах в него, с цялата глупост на която човешкият ми ум бе способен, и му отговорих страстно.
Изпитах адска болка в костите си, сякаш бях бабичка, която едва крета, но въпреки това не се опитах да изблъскам демона от себе си.
Тази целувка щеше да ме убие !
Може би това бе краят!
Меките му устни на убиец, върху моите и езика му от кадифе, който се движеше омайно в устата ми. Клепачите ми бавно заслизаха надолу, а тялото ми премина във фаза на пълна безчувственост.
Това е, Маркас !
Убий ме!
Радвам се, че няма да нараня никого повече, когато вече съм мъртва.
Хората, които са около мен, невинните, като Дона, те няма да имат значение за теб!
Убий ме !
Тогава няма да ги нараниш!
Убий ме !
Изведнъж той се отдръпна от мен, толкова рязко, че главата ми падна на земята и всичките ми мисли се разсипаха, като капки роса от откъснато цвете.
- Глупачка ! - изруга той, а вечно спокойният му глас, звучеше укорително, почти раздразнено.
Не ми се мислеше, как звучи, когато е ядосан!
Не можех да вдигна очи за да го погледна, но можех да предположа, че физиономията на лицето му е повече от недоволна.
Нямах сили да мисля, нито за него, нито за себе си! Исках да заспя! Толкова бях уморена ...
Вдигна ме на ръце. Можех да почувствам близостта му, като пърхане от крилете на безброй, разноцветни пеперуди.
- Победих те - прошепнах едва доловимо и се усмихнах леко, колкото да проявя свойствата на човешкият си инат. – Победих те, Маркас - повторих, когато почувствах сковаването на мъртвото му тяло. - За колко жесток се мислиш? - зададох въпроса си, но този път не шепнех, въпреки че гласът ми излезе предрезгавял и тих, но важното беше, че се бе върнал.
Маркас ме подхвърли лекичко, така сякаш ме подхващаше по – добре, но знаех, че го прави за да ме измъчи, а не защото съм се изплъзнала.
Изпъшках леко. Ставите ме боляха, а мозъка ми бе започнал да събира пръсналите се на различни посоки частици, които го изграждаха.
- И все пак ... - измърморих в плен на присъствието на вампира, и чувствата, които ме бяха полазили, когато бях толкова на сигурно в ръцете му - ... дори след като я уби, Маркас, пак си остана толкова красив и далечен ..
Мрака се спусна пред очите ми.
Изпаднах, в това, на което му викам бягство от бойното поле в неподходящ момент, но за докторите беше просто безсъзнание.
- sakura46Състезател
От : Ада хД
Рожден ден : 29.08.1996
Години : 28
Дата на рег. : 27.01.2010
Нед Юли 11, 2010 8:18 pm
олл великолепен фик не видях грешки а за главата тя и е перфектна много ми хареса с нетърпение чакам за следващата
От : ГорнЪъ
Рожден ден : 26.10.1996
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Нед Юли 11, 2010 9:29 pm
Ами вече казах всичко в предишните коментари ..
Главата както и смятах е невероятна ..
И чакам следващата ..
Главата както и смятах е невероятна ..
И чакам следващата ..
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Нед Юли 11, 2010 9:43 pm
Не... Ти направо ме остави без дъх... Сериозно Тази глава беше страшно интерестна. Но малко ми стана гадно, когато прочетох за Дона и Маркас... А, най- много ми харесва как представяш характера на Маркас... Очаквам следващата глава и това, което ще се случи в нея
- sweet secretЛюбител
Пон Юли 12, 2010 8:01 pm
ГЛАВА ШЕСТА
ПЪРВА ЧАСТ
ПЪРВА ЧАСТ
''Няма да кажа на никого, за начина, по който държиш ръката ми! Няма да кажа на никого, за нещата, които планираме !
Няма да кажа на никого, за начина, по който завърташ света ми! Няма да кажа на никого, че гласът ти е любимият ми звук ! Няма да кажа на никого! Няма да кажа на никого!''
Няма да кажа на никого, за начина, по който завърташ света ми! Няма да кажа на никого, че гласът ти е любимият ми звук ! Няма да кажа на никого! Няма да кажа на никого!''
Лежах в мекото легло, и се взирах в прелестното му лице на ангел.
Беше положил глава на ръката си и милваше зачервената ми буза, с върховете на пръстите си, сякаш се страхуваше да ме докосне.
Очите му имаха цветът на теменужки, положени на снежнобелият фон на лицето му.
Гледаше ме с толкова много копнеж, въпреки че ме люби цяла нощ.
В погледа му имаше някаква тъга, обвинение, че ме има, а това не ми помагаше да го мразя.
Снизхождението, което се криеше там, където очите му ми се струваха най – тъмно сини, можех да разгадая, като сремежа му да ме подготви за себе си, за това, което не знаех за него и за жаждата, която понякога провокирах, а той блокираше, само за да не ме нарани.
Можех да остана вплетена в този миг завинаги!!
Маркас твърдеше, че завинаги е прекалено дълго, но бе забравил, колко наивни мечти и разбирания имаме ние смъртните.
Пръстите му се заиграха с кичур от косите ми, а на лицето му разцъфна мека, възхитена усмивка.
Наистина ли ме намираше за толкова безценна ?
Можех ли да бъда, когато той бе така съвършен, а аз така омърсена и невинна едновременно.
- Иска ми се да можех да прочета мислите ти, Маркас. - промълвих тихо аз, като се доближих до него, и докоснах срамежливо вкустните му устни.
Усетих как тялото и съзнанието му се напрегнаха, за да панират моща от вековете, които бяха добили, за да не ми причини болка, безразсъдният ми допир до него.
Понякога бях лекомислена, когато го докосвах, но той не казваше нищо, а просто влагаше търпението си, за да не ме погуби.
- Защо ти е да ги четеш, Вирджиния? - попита ме, като не откъсваше очите си от кичура коса, който прокарваше през дългите си, бели пръсти. - Ще се отегчиш, любима, и няма да се питаш, дали си мисля за теб.
Претъркули се върху мен, като се приведе и докосна с устни мястото на врата ми, където свенливоста ми проличваше, по укореният до лудост пулс.
Задържа парещите си устни там, така сякаш броеше всяка една пулсация, която сам предизвикваше.
Аромата му ме накара да се усмихна.
Ухаеше ми на зима, пролет, на лято и есен. Ухаеше на шоколад, на грях на желание и болка. Ухаеше на провокация, на стимул, на дързост и безспирна енергичност.
Главата ми се замайваше лесно, а Маркас бе така труден за завладяване и разшифроване.
Целунах нежно съвършената извивка между врата и рамото му и помилвах стегнатите му гърди, кожата, по които бе идеално гладка, и изглеждаше с хиляди пъти по - светла, от тази на ръката ми.
Маркас се плъзна надолу по тялото ми, грациозно, без изобщо да усетя тежестта му, и ухото му се озова, плътно притиснато, до лявата ми страна, там където човешкото ми сърце биеше до припадък.
Притаих дъх, като отворих широко очите си, оставайки загледана в белият таван на стаята.
Заравяйки ръце в меката му коса, зачаках да чуя дълбокият му, чувествен глас, който ми липсваше, който прогонваше тишината, и я изпълваше със загадачна перспектива за нещо по – добро, по - интересно и по – малко самотно.
- Вярваш ли ми? - попита ме тихо.
Прехапах устни и притворих очи.
Маркас чуваше сърцето ми, усещаше колебанието ми, долавяше слабостта ми и копнежа ми по него.
- Обичам те! - отвърнах уверена, защото знаех, че това е единствената истина, която можех да му споделя.
Спомени ....
Толкова са болезнени, когато сънуваш, и те нагло, възползвайки се от слабостта ти, точно като вампир, атакуват отнесеното ти съзнание.
Клепачите ми се повдигнаха бавно, но мъглявата пелена пред очите ми, упорито отказваше да се отдръпне.
Всичко пред погледа ми бе криво, движеше се във вълнообразни линии, и приливаше в различни цветове.
Сбръчих чело и се напрегнах, като присвих очи, и ги наложих върху бялото петно, което се рееше пред тях .
Таван на стая може би?
По бузите ми се плъзна топла влага. Май плачех насън...
Колко тревиално от моя страна да издавам чувствата си, толкова глупаво!
- Странно, как дори ангел би завидял на невинността, която излъчва лицето ти, докато спиш.
Гласът му бе тих, овладян до съвършенство.
Сдържаността в тона му, ме полази като отровна пепелянка, а спотаената горчевина, представяваше дългият й език, с който искаше да ме докопа.
Повдигнах се на лакти, за да намеря погледа му.
Почувствах главата си толкова голяма, натежала, сякаш в нея се бе изляла цялата кръв на света.
Маркас стоеше, кръстосал крака, на едно тъмнозелено, старинно канапе, без да помръдва очите си от мен.
В непознатата стая не тъмно, а единствената светлина, идваше от три позлатени свещника, по които бяха наредени запалени свещи.
Тази мека светлина придаваше на лицето му особено обаяние, като смекчаваше малко, зловещият изглед на неподвижната му стойка.
Тъмните му очи изглеждаха по – наситено сини, въпреки че не мислех, че това е възможно.
След като отбележиш красотата на тези очи, след като се захласнеш по тях и вътрешно ги обсипеш с възхищението си, идва онзи неприятен момент, в който забелязваш, спотаената им жестокост, празнотата и безчувствието им.
Лицето му изглеждаше сурово, толкова студено, че самите му черти, се изостряха и го правеха да изглежда много по –възрастен.
- Къде съм? - попитах объркана, като положих ръка на челото си, когато ми се зави свят, само от това, че се бях поизсправила.
Енергията, която тялото ми притежаваше преди, ми бе отнета от устните му, и сега бях слаба, неуверена и беззащитна, пред сторгостта на синият му поглед.
- Нюарк, улица ‘’Саут Уилямс'', в старата къща ‘’Гарден Хаус’’, която купих миналият ден. - Осведоми ме доста подробно, но гласът му звучеше сухо и далечно, напълно нормален, както и отличен избор, за разговор със стар враг. - Време е да си поговорим, Вирджиния! - Каза след кратко, подтискащо ме мълчание, без дори да ме остави, да направя опит да задам следващият си въпрос. – С теб имаме какво да си кажем. - Ироничната му усмивка ме ужаси, и за момент, бях готова да се закълна, че в сините му очи припламна черен огън.
- Ти я уби. - прошепнах съкрушена, като сведох глава към ръцете си, които лежаха безжизнени в скута ми. – Тя беше невинна, Маркас! - повиших глас и усетих прилива на гняв да възвръща малко от отнетата ми сила. – Ако искаше нещо, защо просто не си го взе от мен ! – Усетих дързостта си, като елекричен шок, който ме накара да си поема дъх в очакване на болката, която мъжът щеше да ми причини.
Вдигнах очи към него, но той вече не беше там!
Всичко стана толкова бързо, може би преди да осъзная, че съм направила фаталната грешка да го предизвикам в открит двубой, в който единственият загубил щях да съм аз.
Вампирите имаха едно проклето предимство, с което бе почти невъзможно да се справиш, когато ти е трудно дори да четеш книга дълго време, без да получиш главоболие, както се случваше при мен.
Те се движеха толкова бързо, че нашите закърнели, човешки очи не можеха да проследят движенията им, и много често, именно това ни правеше тяхна жертава и решаваше изхода на сблъсака между видовете ни.
Намерих се запратена в стената с невероятна сила, която изкара въздуха ми навън.
Усетих как се изхлузвам, но студената му длан, която стискаше врата ми, ме изправи и не ми позволи да се свлека на посланият с дебел килим под, който ми изглеждаше като желана дестинация.
В главата ми избухна мощна експлозия, но от устните ми не се отрони и звук, което сякаш го вбеси, защото стисна врата ми по –силно, толкова че започна да ми прилошава от недостика на въздух, който изпитвах.
- Мислиш си, че знаеш всичко ?! - изсъска срещу лицето ми, и долових топлият му дъх по устните си - Мислиш си, че ми беше приятно да изчукам онази нещастна кучка? - смеха му се удари в стомаха ми, като юмрук и този път изстенах, но не толкова от болка, колкото от собственият си инат и нужда да се противопоставя с нещо на думите му.
Отворих рязко очи и се взрях в синята бездна, която представляваха неговите.
Виждах в погледа му ураган, помитащ всичко! Виждах началото и краят на живота, както и собствената си смърт .
Опитвах се да дишам, но това ми бе непосилно.
Усетих как започнах да се отпускам, а болезнените пулсации в главата ми, предизвикаха силно бучене и тръпки по цялото ми тяло.
Маркас ме пусна, като отстъпи крачка назад, за да мога да падна в краката му.
Звука от удара на тялото ми в пода, бе приглушен в съзнанието ми, но болката от него, отекна като вик в сърцето ми и ме накара да се свия, притискайки ръка към гърлото си.
Дробовете ми, ми изкрещяха за помощ, когато въздуха навлезе през разтворената ми уста твърде бързо и твърде рязко.
Изпъшках, като притиснах с ръка корема си и стиснах очи, докато болката се разпростираше като вирус из стегнатото ми тяло.
Маркас клекна до мен, като хвана брадичката ми и ме принуди да го погледна.
Знаех, какво излъчват очите ми, по проклетата му, самонадеяна усмивка.
Аз бях ужасена !
На прага на това да се свия в краката му и да моля за милост!
Стиснах зъби, когато лицето му се доближи на дъх от моето, но си наложих да го гледам в очите, молейки се да изглеждам твърда.
- Знаех, че си там и виждаш всичко, Вирджиния! - Заговори тихо той, като опря чело в моето, и ми се усмихна сладко, така сякаш го бях развеселила и накарала да се почувства щастлив. - Мога да те усетя, дори да съм на другият край на света, любима! - докосна устните ми, но не изпитах болка, а само силно желание да се отдръпна и да се свия до стената.
Потреперих, когато езика му навлезе в устата ми, но този път нежно, чувествено, така сякаш искаше да ме възнагради, да ми покаже, че съм спечелила благоволението му, с некаква своя постъпка.
Не затворих очи, защото за мен, тази целувка не бе нищо повече от израз на неговата победа. Болката започна да напуска тялото ми, а главата ми, въпреки цялата сила на волята ми, започна да се замайва приятно от аромата му, и меките му устни, които ме обгрижваха и ме караха да се чувствам жива.
Повдигна ме на ръце без да откъсва устните си от моите. Простенах тихо, изгаряща от желание по него. Исках да му се противопоставя!
Исках да мога да го нараня така, както той го правеше !
Искаше ми се да надникна в мрачното му съзнание и да видя, как живее демона, как понася вечността.
Положи ме на леглото.
Тялото му се прилепи като втора кожа по моето.
Освободи устните ми и плъзна езика си бавно по врата ми. Простенах тихичко, като затворих очи и започнах да се наслаждавам на собственото си убийство. Маркас засмука ухото ми, като ми зашептя куп еротични думи, които безсрамно ме възбудиха.
Трябваше да направя нещо против него, но вместо това започнах да разкопчавам копчетата на черната му, копринена риза, като захапах леко врата му и засмуках мястото.
Маркас потръпна.
Желаеше ли ме?
Дишането му се учести като моето, и ако не знаех, че няма пулс, щях да си помисля, че именно той топти във вените ми.
Ръката му се плъзна нежно по крака ми, милвайки чувствителната ми кожа.
Свалих ризата му, с много от негова помощ, и докоснах с устни гладките му гърди, без да се свиня да го възбуждам.
Беше толкова изкушаващ, че не ми остана нищо друго освен да затворя очи и да си представя, че това е Маркас, внимателният, грижовен вампир, в който си позволих да се влюбя, а не арогатният циник, който ме ужасяваше и който ненавиждах.
- И тя беше също толкова напориста като теб, Вирджиния - изсмя се цинично в ухото ми, като плъзна ръка между бедрата ми и притисна силно чувствителното място, където знаех че се крият желанията му. – О, да ! - изстена с перверзна усмивка на лице, когато се извих под него. -Сладката, малка сервитьорка, която ми подари кръвта си, толкова великодушно!
Пръстите му се свиха оскърбително и потъркаха грубо, възбуденото място, само за да ме накарат да се почувствам нищожна. -Толкова си влажна, Вирджиния - прошепна ми съблазнително, като размърда ръката си отново и стисна тънката дантела на бикините ми. - Забрави ли, красивата смърт на приятелската си?
Разтреперих се от омраза и възбуда едновремено, но при спомена за Дона тръпките, които ръцете на Маркас предизвикаха се вледениха и възвърнаха страха и презрението, което изпитвах към вида му.
Отблъснах се от него, като повдигнах леко тялото си, но не получих желаният успех.
- Спокойно, котенце! - подигра се на безсилието ми Той, като прокара езика си по брадичката ми, а после и по врата, като засмука кожата ми предизвикателно, карайки ме да си помисля, че ще впие зъби там. - Знам, че докато тя викаше, ти се искаше да си на нейно място!
- Отвръщаваш ме ! - извиках като посегнах срещу красивото му лице, но ръцете му се сключиха около китките ми и ги притиснаха до главата ми.
Поне вече не ме докосваха толкова интимно.
Нещо, което не можех да понеса, без да му доставя удоволствието от това да ме гледа да се извивам под него губеща се в наслада.
Езика му се опита да се плъзне в устата ми, но аз стиснах устни и извърнах глава в знак на протест.
Изсмя се леко подразнен, от това, че аз, нищожната смъртна, му казвам не. Почти успях да се изплъзна от него, но тогава ръката му ловко нави косата ми, и ме издърпа обратно.
Изръмжах от недоволство, а той се засмя развеселен на непокорството ми.
Почувствах възбудата му между бедрата си, а това ме ужаси, и ме накара да се боря срещу властта му още по – трескаво.
- Колко сладко! - прошепна с насмешка Маркас, като стисна кръста ми, почти болезнено, и ме придърпа към себе си, така че да разтвори краката ми, и да легне между тях, за да не му се изплъзна отново, и да ме направи още по – безпомощна. – Секси си когато се бориш, любима! Чувах го да ми се присвмива, но бях заета да се мятам под него, за да се отскубна
- Давай, принцесо, продължавай !
Ръката му изненадващо се впи в бедрото ми, толкова силно, че изпищях от болка.
Това беше грешка! Разтворих устните си и езика му веднага атакува устата ми.
Опитах се да извърна глава и да се освободя, но проклетият вампир захапа долната ми устна, и ме принуди да го приема.
Харесваше му, когато се борех! Харесваше му, когато видимо отказвах да му отговоря и приема в тялото си!
Но какво щеше да направи прокълнатият, ако обърнех правилата на проклетата му игричка?!
Как можех да го уязвя и да го накарам да изгуби?!
Маркас щеше да ме убие, само с устни, с ръце, но всеки имаше слабо място!
Отговорих му страстно, като зарових едната си ръка в косата му и се притиснах примамващо в тялото му.
Изстенах възможно най – възбуждащо, като плъзнах другата по голите му гърди, надолу към колна на дънките му.
Усетих объркването настанило се в него, което ме накара да ликувам!
Силното му тяло потрепери, а кожата му настръхна под пръстите ми.
Не можех да отрека, че това ми хареса!
Изведнъж жестокоста му започна да чезне и ръката му се зарови в косите ми.
Стана по – мек, а езика му се задвижи нежно.
Нима можех да извикам някакви чувства в него?!
Нима му бе по -лесно, да ме мрази, когато му отговарях с грубост, както го правеше той? Плашеше ли се великият немъртава от нежноста ми, която го изнервяше, хващайки го неподготвен?!
Започнах да губя разсъдъка си по – нежното му Аз, а това не бе препоръчително.
Маркас беше като бомба, с много сложен механизъм.
Можеш да я обезвредиш, но можеш и да гръмнеш, докато опитваш.
- Вирджиния ... - простена, с някакво неподходящо за него, отчаяние, като се повдигна леко и се вгледа в очите ми.
Това ме обезоръжи!
Почувах болка, а сълзите избиха в очите ми на секундата, сякаш той самият ги бе пожелал, изричайки името ми по този наичн.
Ръката ми случайно попадна на белега, който му бях оставила и застина, като вледенена на него. От дясната страна на пъпа му, имаше следа от сребърен куршум. Моят куршум!
- sweet secretЛюбител
Пон Юли 12, 2010 8:04 pm
ГЛАВА ШЕСТА
ВТОРА ЧАСТ
ВТОРА ЧАСТ
''Не знам кой си ти или какво си ..
знам само, че ми харесва
да гледам как от твоето тяло
се стича пот и влизаш в мен изцяло..
Докосваш се бавно,пазиш се
опипваш се жадно,мразиш ме..
Вече тик-така Ролекса - изнервя ме!
Нещата в мен вникват като в `Търси се` .. !
Аз съм хакер, свалям те !
И не зная вече просто на къде ..
Твоя чар е капката сълза
Дай ми лед за да немога аз да изгоря.... ''
знам само, че ми харесва
да гледам как от твоето тяло
се стича пот и влизаш в мен изцяло..
Докосваш се бавно,пазиш се
опипваш се жадно,мразиш ме..
Вече тик-така Ролекса - изнервя ме!
Нещата в мен вникват като в `Търси се` .. !
Аз съм хакер, свалям те !
И не зная вече просто на къде ..
Твоя чар е капката сълза
Дай ми лед за да немога аз да изгоря.... ''
Маркас стоеше безмълвен.
Погледа му издаваше задълбоченост, която за мен, едно крехко човешко създание, беше твърде мъчителна.
Можех да го усетя с кожата си. Неговата вътрешна борба.
Красивото му лице изглеждаше концентрирано в това, да ме принизи, но всъщност, ръката ми върху белега, значеше за него същата странна смесица от възбуда и гняв, каквито изпитвах и аз.
Показалеца ми се плъзна леко, подобно перце, върху бледата му кожа, очертавайки контурите на грапавият белег.
Не откъсвах очи от лицето му, но не видях зелената светлина, която вампира можеше да извика, ако поискаше, и да ми разкрие мислите си, така, както аз му разкривах своите, макар и неволно.
- Не с този наивен поглед, любима - прошепна в ухото ми и се усмихна криво . Усмивка между иронична закачка и заплашителен повей. - Не мога да понасям, когато хубавото ти телце, трепери така оплашено! - сините му очи заискряха зловещо - Искам да трепериш ужасена!
Имаше нещо в начина, по който се движеха устните му.
Студенината в гласът му почти не ме засегна, но равнодушието, но тази нехайна потребност да ме наранява, се забиха надълбоко в мен, и ме накараха да отдръпна ръката си от тялото му, така сякаш изведнъж бях усетила непоносима горещина, която ме бе опарила.
- Не мисля, че знаеш, колко глупаво изглеждаш, когато се правиш на разкаяна, котенце! - промълви спокойно, като фиксира виновното ми изражение, което мислеше за част от плана ми за оцеляване. - Защо не спрем да се лъжем! - възкликна весело Маркас, като докосна бързо устните ми, така сякаш бяхме подкачащи се влюбени. – Искам да те чукам, докато те убивам, заради този белег! - изрече думите толкова небрежно, но това не значеше, че студа, който ме обгърна беше част от любовната игра. - Мислеше ли се, че ще ти позволя да ме прецакаш и да избягаш?! - изведнъж стана сериозен, а интензитета, с който менеше настроенията, израза на лицето си и убийственият тон на гласът си, ми действаха зле, меко казано.
- Дори да ме убиеш аз ... - започнах неуверено, но дрезгавият му смях ме скова, и не посмях да продължа.
- Желая те, любима! - възкликна през смразяващата си усмивка, като помилва бледото ми лице. - Все пак ти си моята любима кучка! - прошепна до устните ми, като зарови едната си ръка с лъжлива нежност в косата ми, а с другата започна да очертава гърдите ми, през тънката материя на нощницата, с която ме бе облякъл.
- Нима долавям чувства? - не се сдържах да му го върна, повдигайки вежди иронично, макар че ми беше трудно да дишам, когато пръстите му, се плъзгаха толкова възбуждащо по гърдите ми.
- О, любима - мразех, когато боравеше с подигравката, така добре, както никой друг не можеше. – Ти никога не си значела нищо за мен! - изрече простичко, като ми се усмихна чаровно.
Почувствах унижението да ме залива с всяка негова дума. Знаех, че не съм нищо повече от неговото развлечение, и въпреки това ...
- Нараних ли чувствата ти? - попита ме с фалшива съчувственост, която ме накара да го изгледам презрително, въпреки че не исках да издавам, колко много ме е засегнал.
- Никога не си имал достъп до тях, за да ги нараниш, Маркас. – отвърнах му със същата съчувственост, като прибавих и леко докосване до устните му, така сякаш аз определях правилата на играта.
- Дръзката ми лъжкиня! - усмихна се, но бе мрачен, а задоволството му бе отишло по дяволите, за което се радвах. - Лесно мога да прекърша красивото ти, тънко вратле, но няма да ми е толкова забавно! - припомни, сякаш повече на себе си, отколкото на мен, и насочи вампирският си предизвикателен поглед към лицето ми. - Помниш ли как влезе в живота ми, малка умнице! - попита ме, като повдигната едната си вежда с измамно дружелюбие.
Кимнах леко, подобно на оплашено хлапе, което се страхува да си отвори устата, за да не каже нещо не както трябва.
Нима можех да забравя ? Помнех ....
- Ти беше моята мисия, Маркас - заговорих, опитвайки се да звуча спокойно и безчувствена като, макар че той бе крал на това, и аз не можех да се меря с него - Знаех, че ще присъстващ на вампирският бал, който вие наричате ‘’Бялата дама’’, затова бях подготвена да грабна вниманието ти! - довърших с лека, надменна усмивка, която отдавна планувах да запратя в лицето му.
- Е ... - провлачи мрачно той, като стисна здраво кичурите коса между пръстите си - ... грабна го. - потвърди, с дълбокият си глас, който прозвуча сухо
Помнех моят пръв и надявам се последен вампирски бал, който беше истинско мъчение, преди да се появи Маркас и да завърти главата ми, по онзи толкова вълшебен начин, по който се влюбваш, за първи път например - невинно и чисто, но всъщност опасно и достатъчно болезнено.
Не ми обръщаше никакво внимание, макар че за други вампири бях доста желана компания.
Бях внедрена на бала от Едуард, един уморен от вампирските правила немъртав, който снабдяваше с информация, шефа на ‘’Кръвните’’, моят ментор Томас Прайс.
Едуард не притежаваше, нито магнетичното излъчване, нито свежият хумор, нито пък многозначителната усмивка на Маркас, но определено не беше лоша компания за ноща, понеже бе ясно, че не мога да се появя на вампирски бал без кавалер вампир, който да ме брани от другите хищници.
Едуард не бе стар, колкото бе Маркас, едва на 188 години, но все пак невероявтно ловък и хитър.
Томас винаги се целеше твърде високо, макар да знаеше, че е много рисковано, и можеше да ме открие мъртва някой ден.
Как привлякох вниманието на Маркас?
Първо го залях с виното си, преструвайки се на съвършено пияна!
Започнах да се държа фриволно, както Томас ме бе научил, а Едуард не се месеше, уж защото знаеше мястото си във вампирската йерархия.
Маркас просто ми се усмихваше с поразяващо студена учтивост, но не ме удостояваше с вниманието си!
‘’Мога да те направя щестлива, красавецо!’’ - Една от репликите, които Томас ме бе накарал да зауча без да се изчервя. ‘’ Искаш ли да ти духам!’’ - Да, бях много отчаяна, че дори се реших на това, молейки се вампира да не си пада по екстрите.
Маркас не бе казал нищо, освен едно раздразнено от моя гледна точка : ‘’Ти си дете!’’
Помня чувствата, които ме бяха залели.
Стана ми неловко, но изпитах някво възхищение към него.
Томас казваше, че Маркас имал вкус към по – млади жени, но тогава ми стана ясно, че никой не го познвава, така както си мисли.
Знаех, че ако не спечеля това, което Томас иска, ще го разочаровам ужасно, а за мен нямаше по – лоша присъда.
Томас ме бе спасил от лапите на дядо ми, Гордан Джонсън, който провали всичко цветно, всичко детско, което си имах, като утеха, когато разбрах че мама я няма.
Държавата бе дала правата над мен в ръцете на заможният ми дядо, който обаче не пропускаше да посети стаята ми всяка една нощ.
Когато станах на петнадесет, се чувствах различна.
Мислех да се самоубия, защото не можех да понасям ръцете му по себе си повече.
Не можех да го гледам как се храни. Как спи. Как се усмихва, когато ми прави всички онези болезнени неща!
Щях да се хвърля от един мост, ако не беше Томас, който ме уговори да сляза. Бях глупаво, наранено и объркано момиче, което видя в лицето му спасителят, който му бе нужен.
Помогна ми!
Превърна се в бащата, който никога не бях имала.
Направи ме част от ‘’Кръвните’’, като ме обучи да бъда силна, смела и твърда, така че повече да не позволя на никой мъж да ме кара да правя неща, които не желая.
Как можех да си позволя да разочаровам Томас?
Не, аз трябваше на всяка цена да се внедря в ума на този могъщ немъртав, за да давам информация на ментора си, а когато дойдеше мигът, просто щях да го превърна в прах, каквато и без това си беше.
Не знам, защо Томас, бе избрал точно Маркас?
Тогава за мен всички бяха еднакви и нищо, освен смъртта им нямаше значение.
С напредването на вечерта, аз постояно се въртях около вампира.
Бях нахална, недодялана и както личеше по лицето му, досадна, но нямаше да се предам така лесно, когато Томас разчиташе на успеха ми.
Тогава Маркас бе уловил ръката ми грубо, и ме бе завлякъл в една от баните на горният етаж, с които огромното вампирко имение разполагаше.
Бях доста оплашена, но Томас ме бе предопредил, че е възмжно да се наложи да правя секс с вампира, така както с дядо.
Щях да затварям очи и да мълча, докато болката отмине и мъжът върху мен задоволи себе си. Плачеше ми се, защото това не ми харесваше, а след него се чувствах така непотребна, така мръсна и самотна.
Маркас ме блъсна вътре и заключи вратата.
Гледаше ме толкова изучаващо, докато се заех да свалям роклята си, че си спомням ясно, как бузите ми бяха станали по – тъмночервени и от нея. Спомням си също, че ръцете ми трепереха, докато разкопчавах малките копченца отпред.
‘’ Защо си толкова покорна?’’ - Съвсем изненадващо за мен, ме бе попитал вампира.
‘’ Ще бъда такава, каквато искаш!’’ - Бях отвърнала, но макар че исках да го кажа секси, гласът ми бе прозвучал несигурен и оплашен, каквато бях и аз.
Тогава бе присвил очи, някак недоволно. Сякаш това не му се нравеше. Беше много по – различен от всички вампири, който бях срещала. Погледа му не преминаваше през мен, а вникваше, така сякаш го бе грижа.
Беше приближил до мен.
Помня уверените няколко крачки, които бе направил за да стигне до треперещото ми тяло, което бе изложено пред погледа му.
Нескопосано целунах устните му, като стиснах очи и зачахак да свърши, чудейки се, колко ли трябва да трае една целувака и дали изобщо трябва да я има, когато вампирите бяха извратени и не правеха излишни усилия.
Тогава за първи път Маркас бе удържал моща си, за да не се пръсне мозъка ми.
Бях усетила, че той не движи устните си, но не от неопитност, както беше при мен, а така, сякаш се чуватваше неловко.
Тогава бях толкова върл враг на вампирите, че не приемах, че са способни на каквото и да е чувство.
Погледнах го.
Стоеше с отворени очи и се взираше в лицето на детето, което бе твърде смело и дори дръзко с него.
‘’Какво ти е сторил, Вирджиния?’’
Това бе достатъчно, за да срази увереноста ми.
Така започна всичко.
Чистача на вампири, Вирджиния Джонсън, се срина в ръцете на един, който бе научил тайната й.
Това сложи началото на връзката ми с Маркас!
Първият в живота ми и този, с когото не стисках очи, молейки се да свършим, когато ме любеше.
Погледа му издаваше задълбоченост, която за мен, едно крехко човешко създание, беше твърде мъчителна.
Можех да го усетя с кожата си. Неговата вътрешна борба.
Красивото му лице изглеждаше концентрирано в това, да ме принизи, но всъщност, ръката ми върху белега, значеше за него същата странна смесица от възбуда и гняв, каквито изпитвах и аз.
Показалеца ми се плъзна леко, подобно перце, върху бледата му кожа, очертавайки контурите на грапавият белег.
Не откъсвах очи от лицето му, но не видях зелената светлина, която вампира можеше да извика, ако поискаше, и да ми разкрие мислите си, така, както аз му разкривах своите, макар и неволно.
- Не с този наивен поглед, любима - прошепна в ухото ми и се усмихна криво . Усмивка между иронична закачка и заплашителен повей. - Не мога да понасям, когато хубавото ти телце, трепери така оплашено! - сините му очи заискряха зловещо - Искам да трепериш ужасена!
Имаше нещо в начина, по който се движеха устните му.
Студенината в гласът му почти не ме засегна, но равнодушието, но тази нехайна потребност да ме наранява, се забиха надълбоко в мен, и ме накараха да отдръпна ръката си от тялото му, така сякаш изведнъж бях усетила непоносима горещина, която ме бе опарила.
- Не мисля, че знаеш, колко глупаво изглеждаш, когато се правиш на разкаяна, котенце! - промълви спокойно, като фиксира виновното ми изражение, което мислеше за част от плана ми за оцеляване. - Защо не спрем да се лъжем! - възкликна весело Маркас, като докосна бързо устните ми, така сякаш бяхме подкачащи се влюбени. – Искам да те чукам, докато те убивам, заради този белег! - изрече думите толкова небрежно, но това не значеше, че студа, който ме обгърна беше част от любовната игра. - Мислеше ли се, че ще ти позволя да ме прецакаш и да избягаш?! - изведнъж стана сериозен, а интензитета, с който менеше настроенията, израза на лицето си и убийственият тон на гласът си, ми действаха зле, меко казано.
- Дори да ме убиеш аз ... - започнах неуверено, но дрезгавият му смях ме скова, и не посмях да продължа.
- Желая те, любима! - възкликна през смразяващата си усмивка, като помилва бледото ми лице. - Все пак ти си моята любима кучка! - прошепна до устните ми, като зарови едната си ръка с лъжлива нежност в косата ми, а с другата започна да очертава гърдите ми, през тънката материя на нощницата, с която ме бе облякъл.
- Нима долавям чувства? - не се сдържах да му го върна, повдигайки вежди иронично, макар че ми беше трудно да дишам, когато пръстите му, се плъзгаха толкова възбуждащо по гърдите ми.
- О, любима - мразех, когато боравеше с подигравката, така добре, както никой друг не можеше. – Ти никога не си значела нищо за мен! - изрече простичко, като ми се усмихна чаровно.
Почувствах унижението да ме залива с всяка негова дума. Знаех, че не съм нищо повече от неговото развлечение, и въпреки това ...
- Нараних ли чувствата ти? - попита ме с фалшива съчувственост, която ме накара да го изгледам презрително, въпреки че не исках да издавам, колко много ме е засегнал.
- Никога не си имал достъп до тях, за да ги нараниш, Маркас. – отвърнах му със същата съчувственост, като прибавих и леко докосване до устните му, така сякаш аз определях правилата на играта.
- Дръзката ми лъжкиня! - усмихна се, но бе мрачен, а задоволството му бе отишло по дяволите, за което се радвах. - Лесно мога да прекърша красивото ти, тънко вратле, но няма да ми е толкова забавно! - припомни, сякаш повече на себе си, отколкото на мен, и насочи вампирският си предизвикателен поглед към лицето ми. - Помниш ли как влезе в живота ми, малка умнице! - попита ме, като повдигната едната си вежда с измамно дружелюбие.
Кимнах леко, подобно на оплашено хлапе, което се страхува да си отвори устата, за да не каже нещо не както трябва.
Нима можех да забравя ? Помнех ....
- Ти беше моята мисия, Маркас - заговорих, опитвайки се да звуча спокойно и безчувствена като, макар че той бе крал на това, и аз не можех да се меря с него - Знаех, че ще присъстващ на вампирският бал, който вие наричате ‘’Бялата дама’’, затова бях подготвена да грабна вниманието ти! - довърших с лека, надменна усмивка, която отдавна планувах да запратя в лицето му.
- Е ... - провлачи мрачно той, като стисна здраво кичурите коса между пръстите си - ... грабна го. - потвърди, с дълбокият си глас, който прозвуча сухо
Помнех моят пръв и надявам се последен вампирски бал, който беше истинско мъчение, преди да се появи Маркас и да завърти главата ми, по онзи толкова вълшебен начин, по който се влюбваш, за първи път например - невинно и чисто, но всъщност опасно и достатъчно болезнено.
Не ми обръщаше никакво внимание, макар че за други вампири бях доста желана компания.
Бях внедрена на бала от Едуард, един уморен от вампирските правила немъртав, който снабдяваше с информация, шефа на ‘’Кръвните’’, моят ментор Томас Прайс.
Едуард не притежаваше, нито магнетичното излъчване, нито свежият хумор, нито пък многозначителната усмивка на Маркас, но определено не беше лоша компания за ноща, понеже бе ясно, че не мога да се появя на вампирски бал без кавалер вампир, който да ме брани от другите хищници.
Едуард не бе стар, колкото бе Маркас, едва на 188 години, но все пак невероявтно ловък и хитър.
Томас винаги се целеше твърде високо, макар да знаеше, че е много рисковано, и можеше да ме открие мъртва някой ден.
Как привлякох вниманието на Маркас?
Първо го залях с виното си, преструвайки се на съвършено пияна!
Започнах да се държа фриволно, както Томас ме бе научил, а Едуард не се месеше, уж защото знаеше мястото си във вампирската йерархия.
Маркас просто ми се усмихваше с поразяващо студена учтивост, но не ме удостояваше с вниманието си!
‘’Мога да те направя щестлива, красавецо!’’ - Една от репликите, които Томас ме бе накарал да зауча без да се изчервя. ‘’ Искаш ли да ти духам!’’ - Да, бях много отчаяна, че дори се реших на това, молейки се вампира да не си пада по екстрите.
Маркас не бе казал нищо, освен едно раздразнено от моя гледна точка : ‘’Ти си дете!’’
Помня чувствата, които ме бяха залели.
Стана ми неловко, но изпитах някво възхищение към него.
Томас казваше, че Маркас имал вкус към по – млади жени, но тогава ми стана ясно, че никой не го познвава, така както си мисли.
Знаех, че ако не спечеля това, което Томас иска, ще го разочаровам ужасно, а за мен нямаше по – лоша присъда.
Томас ме бе спасил от лапите на дядо ми, Гордан Джонсън, който провали всичко цветно, всичко детско, което си имах, като утеха, когато разбрах че мама я няма.
Държавата бе дала правата над мен в ръцете на заможният ми дядо, който обаче не пропускаше да посети стаята ми всяка една нощ.
Когато станах на петнадесет, се чувствах различна.
Мислех да се самоубия, защото не можех да понасям ръцете му по себе си повече.
Не можех да го гледам как се храни. Как спи. Как се усмихва, когато ми прави всички онези болезнени неща!
Щях да се хвърля от един мост, ако не беше Томас, който ме уговори да сляза. Бях глупаво, наранено и объркано момиче, което видя в лицето му спасителят, който му бе нужен.
Помогна ми!
Превърна се в бащата, който никога не бях имала.
Направи ме част от ‘’Кръвните’’, като ме обучи да бъда силна, смела и твърда, така че повече да не позволя на никой мъж да ме кара да правя неща, които не желая.
Как можех да си позволя да разочаровам Томас?
Не, аз трябваше на всяка цена да се внедря в ума на този могъщ немъртав, за да давам информация на ментора си, а когато дойдеше мигът, просто щях да го превърна в прах, каквато и без това си беше.
Не знам, защо Томас, бе избрал точно Маркас?
Тогава за мен всички бяха еднакви и нищо, освен смъртта им нямаше значение.
С напредването на вечерта, аз постояно се въртях около вампира.
Бях нахална, недодялана и както личеше по лицето му, досадна, но нямаше да се предам така лесно, когато Томас разчиташе на успеха ми.
Тогава Маркас бе уловил ръката ми грубо, и ме бе завлякъл в една от баните на горният етаж, с които огромното вампирко имение разполагаше.
Бях доста оплашена, но Томас ме бе предопредил, че е възмжно да се наложи да правя секс с вампира, така както с дядо.
Щях да затварям очи и да мълча, докато болката отмине и мъжът върху мен задоволи себе си. Плачеше ми се, защото това не ми харесваше, а след него се чувствах така непотребна, така мръсна и самотна.
Маркас ме блъсна вътре и заключи вратата.
Гледаше ме толкова изучаващо, докато се заех да свалям роклята си, че си спомням ясно, как бузите ми бяха станали по – тъмночервени и от нея. Спомням си също, че ръцете ми трепереха, докато разкопчавах малките копченца отпред.
‘’ Защо си толкова покорна?’’ - Съвсем изненадващо за мен, ме бе попитал вампира.
‘’ Ще бъда такава, каквато искаш!’’ - Бях отвърнала, но макар че исках да го кажа секси, гласът ми бе прозвучал несигурен и оплашен, каквато бях и аз.
Тогава бе присвил очи, някак недоволно. Сякаш това не му се нравеше. Беше много по – различен от всички вампири, който бях срещала. Погледа му не преминаваше през мен, а вникваше, така сякаш го бе грижа.
Беше приближил до мен.
Помня уверените няколко крачки, които бе направил за да стигне до треперещото ми тяло, което бе изложено пред погледа му.
Нескопосано целунах устните му, като стиснах очи и зачахак да свърши, чудейки се, колко ли трябва да трае една целувака и дали изобщо трябва да я има, когато вампирите бяха извратени и не правеха излишни усилия.
Тогава за първи път Маркас бе удържал моща си, за да не се пръсне мозъка ми.
Бях усетила, че той не движи устните си, но не от неопитност, както беше при мен, а така, сякаш се чуватваше неловко.
Тогава бях толкова върл враг на вампирите, че не приемах, че са способни на каквото и да е чувство.
Погледнах го.
Стоеше с отворени очи и се взираше в лицето на детето, което бе твърде смело и дори дръзко с него.
‘’Какво ти е сторил, Вирджиния?’’
Това бе достатъчно, за да срази увереноста ми.
Така започна всичко.
Чистача на вампири, Вирджиния Джонсън, се срина в ръцете на един, който бе научил тайната й.
Това сложи началото на връзката ми с Маркас!
Първият в живота ми и този, с когото не стисках очи, молейки се да свършим, когато ме любеше.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Юли 12, 2010 10:41 pm
Емии .. кво да драсна?
Както и очаквах всичко беше супер!
Браво!!
Както и очаквах всичко беше супер!
Браво!!
- sakura46Състезател
Вто Юли 13, 2010 12:45 am
м че интересно ставаа наистина фика е суперски
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Вто Юли 13, 2010 4:08 am
Нямам думи... Сигурно започвам да спамя, но тази глава беше невероятна, както другите... Просто нямаш равна... Браво момиче, ти си съкровище Чакам следващата глава
- NaruHina_95Развиващ се
От : Montana
Рожден ден : 19.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 15.04.2010
Вто Юли 13, 2010 10:19 am
Страшно е просто. Няам думички, НАИСТИНА!!!!!! Е имам някои- Ти нали го беше пускала във форума за юри, яой и секакви перверзни нещица- Ше го продължаваш ли? Ако искаш ми драсни едно ЛС
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Години : 30
Дата на рег. : 05.05.2010
Вто Юли 13, 2010 7:32 pm
Целият фик е невероятен - идея, описания, стил на писане!
Грешки имаше само веднъж-два пъти в главата, все пак не сме безгрешни като вампирите!
Определено искам да го прочета до край!
И все пак, ако трябваше да го оценяваме от 1 до 10, без да се замислям бих ти дала 10
Давай следващата главичка
Грешки имаше само веднъж-два пъти в главата, все пак не сме безгрешни като вампирите!
Определено искам да го прочета до край!
И все пак, ако трябваше да го оценяваме от 1 до 10, без да се замислям бих ти дала 10
Давай следващата главичка
- btflwolf4etoПрохождащо
Дата на рег. : 30.01.2010
Чет Юли 15, 2010 6:17 pm
оо моля те пускай следващата глава фикът е великолепен
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Чет Юли 15, 2010 6:36 pm
Без коментар
Аз вече ти чета фиковете и оставам без думи, за т'ва нз к'во да напиша
Емииии какво да кажа, то не ми останаха думи Хд
Главата е хипер, мега, гига яка
Само мога да се поклоня пред таланта ти, сериозно Хд
Аз вече ти чета фиковете и оставам без думи, за т'ва нз к'во да напиша
Емииии какво да кажа, то не ми останаха думи Хд
Главата е хипер, мега, гига яка
Само мога да се поклоня пред таланта ти, сериозно Хд
- sakura_tediЛюбител
От : ловеч
Рожден ден : 21.07.1997
Години : 27
Дата на рег. : 02.05.2009
Пет Юли 16, 2010 10:08 pm
Този фик е как да кажа...............
НЕННОРМАЛНО ГОТИН !!!!!!!
НЕННОРМАЛНО ГОТИН !!!!!!!
- sakura46Състезател
Съб Юли 17, 2010 11:42 am
много е як фика щом по 2 пъти чета една глава
- sweet secretЛюбител
Съб Юли 17, 2010 1:02 pm
ГЛАВА СЕДМА
ВТОРА ЧАСТ
ВТОРА ЧАСТ
Тук се слага началото на разказа преди 4 години, който ще ви открие, защо Маркас преследва Вирджиния и как се е стигнало до там!
''..Убиец те кръстиха, за дето без теб сега моето не е живот!
Не умиране, много по-страшно е името му е любов!
Кълна се,ще убия всеки от който чуя, даже и дума против тебе!
Обичам всяка рана, всяка сълза проляна, всичко,ти всичко си за мене..!''
Настаних се, леко притеснена, на най - отдалечената маса в кафенето.
Бях взела решение да прекратя мисията, която ме принуждаваше да предавам мъжът, когото обичах, всеки един проклет ден от моето съществуване.
Не издържах повече, оплетена докрай, във всевъзможни, безпочвени лъжи, които ми пречеха да спя, да ям, да мисля и живея нормално.
Сервитьорката донесе капочиното ми, с огромна, жизнерадосттна усмивка, която автоматично извика такава и на моето лице.
Благодарих й и се загледах в малкият, стенен часовник, който показваше точно три часа следобед, времето в което, Томас щеше да дойде за да проведем един от отегчителните разговори, в които аз му казвах, че Маркас ме държи твърде настрана, за да имам представа за случващото се, а той ми отвръщаше укорително, да се стегна и да се постарая да изровя възможно повече.
Истината е, че след първата си година, която прекарах с Маркас, добих по – голяма представа, защо Томас бе избрал да се вмъкна, именно в неговото легло.
Маркас Крюаси не беше глупав, но и не се криеше в дълбоките сенчести нощи, както правеха някой от събратята му.
Моят повелител, имаше доста доходоносен бизнес, за който обаче не ми бе позволил да науча много.
Знаех, че е собственик на четири от най – луксозните, нощни заведения в Аризона - ‘’Домът на дявола’’, ‘’Кървавата алея’’, ‘’Тайната на смърта’’ и ‘’Пътят към ада’’.
Както можеше да се досети всеки запознат с тъмната страна на ноща, това не бяха обикновени кубове, които просто го правеха неприлично богат, а свърталища на вампири от цял свят.
‘’Домът на дявола’’ се намираше в Финикс, където пребиваваше и Маркас, и освен с интересната слава на място, на което, според някои смъртни, можеш да се почувстваш несравнимо, беше и най – посещаваният клуб в щата, въпреки съществуването на другите три.
- Здравей, хлапе.
Вдигнах поглед от чашата си и се усмихнах унило на Томас, който се настани на канапето срещу мен.
Томас Прайс бе много симпатичен, тридесет и осемгодишен мъж, с прошарена, късо подстригана коса, която някога е била много тъмнокестенява, за което свидетелства остатъка тъмни косъмчета, които се мерваха иззад някое сребристо.
Имаше тънки, вечно опънати в права линия устни, които му изграждаха образа на човек, който постоянно се ядосва или дразни от нещо.
Чертите на лицето му бяха правилни, освен малко по –дългият нос, който имаше и лека гърбица, но всъщност го правеше много чаровен.
Очите му бяха светло кафяви, изключително умни и целенасочени, което подсказваше за човек със сериозна работа и постояни ангажименти, какъвто и беше в действителност.
- Томас, как си ? - попитах го, но не очаквах отговор, понеже знаех, че за него няма, нито добро, нито лошо настроение, както и успешен или неуспешен ден.
Томас бе човек, обичащ златната среда и никога не говореше за себе си, както и за моментните си състояния и мисли. Неписано правило. Така и не го разбрах.
- Трябва да поговорим, Вирджиния. - измърмори недоволно, и аз веднага се заех да размишлявам над всичко, което бях направила през седмицата. Хм, май не бях направила нищо нередно!
- Изглеждаш сериознен - отбелязах, като извих ъгълчетата на устните си надолу, и лицето ми придоби пародийно копие на дълбокомислено изражение, в стил Хорейшио.
- Още днес ще напуснеш къщата на вампира ! - Заговори направо той, а строгата нотка в гласът му, ме накара да го зяпна недоумяващо. - Изтеглям те, Вирджиния - поясни, въпреки че бях разбрала добре, какво имаше впредвид под това да напусна къщата на Маркас.
- Какво? - сбръчих вежди смаяна - Защо, Томас ? - повиших леко тон, напълно объркана от странното развитие на срещата ни. Очаквах да е скучна и уморителна, а не да получа изненада, по толкова рязък наичн! – След две години прекарани с Маркас, след толкова усилие от моя страна ?! - В гласът ми прозвуча несагласието ми с неговата заповед. Не можех просто да си събера багажа и да си тръгна ! - Какво промени мнението ти? - попитах, като разклатих глава раздразнено. - Нали бях заточена там за дълго?!
- Маркас е твърде опасен за теб, а и днес всичко ще приключи! - Отсече твърде уверен в думите си, като скръсти ръце върху масата и се втренчи в мен, с онези изпитателен поглед, който много добре познавах, и който не обичах особено. - Позволила си му да стигне твърде далеч ! - Заговори отново след краткото мълчание, което ми отпусна, за да размисля и подготвя отговорите си. - Не го приемаш като твоя работа, а като нещо различно! - Дочух упрека в гласът му, въпреки че нотката на разбиране почти го заглуши.
Томас беше прав, а аз не бях достатъчно добра лъжкиня, за да го отричам така смело пред него, както допреди месеци се опитвах да го отричам пред себе си.
- Това няма значени. – отвърнах твърдо, като преглътнах, когато се почувствах раздвоена за кой ли път. Моят дълг на чистач. Моят дълг и уважението, които имах към Томас. Всичко, което бях, и което ми беше отнето от едно чудовище. Всички тези неща, срещу любовта, която изпитвах към Маркас Крюаси и безсмъртното му тяло. – Какво си намислил, че си убеден в това, че нещата просто ще приключат? - поинтересувах се, като се взрях в кафявите му очи, и там прочетох студена решеителност, която ми подсказа, че каквото и да беше намислил, нямаше да имам шанс да го разобедя.
- Тази нощ ще нахлуем в ‘’Дома на дявола’’ и ще изчистим сганта, която се събира там! - Отговори ми с твърда решимост, Томас, като се усмихна доволно, сякаш си представяше, как ще унищожи всички вампири в клуба. - Маркас те държи настрана, но това не ни попречи да внедрим хора в клуба му, и да разберем повече за гадостите, които тези вампири вършат! - замълча за миг, като въздъхна с някакво съжаление, необичайно за него - В клуба е пълно с банки кръв, повечето, от които са попаднали случайно там, но не могат да се измъкнат - заговори с деловият тон, който използваше за да не показва слабост, когато нещата го жегваха - Тези хора са задължени да задоволяват капризите на вампирите, когато става въпрос за кръв ... - очите му се стрелнаха многозначитено към мен - ... както и за секс, във всички разновидности!
Почувствах се смазана, но не исках да повярвам на това.
Маркас не беше лош! Щях да го усетя!!!
Това, че Томас бе толкова настроен срещу него бе чиста лудост и нищо повече !
Маркас не беше като другите вампири.
Той не ме нараняваше, не ме караше да изпитвам болка, и на пук на това, че Томас, смяташе, че ме е принудил да правя развратен секс с него, това не беше вярно.
Маркас бе внимателн, грижовен и ме караше да се чувствам жива, специлна и защитена, винаги, когато беше наблизо.
Нито веднъж не бе опитал кръвта ми, и нито веднъж не ме принуди да се чувства унижена и продадена, както го направи Томас, когато ме застави да спечеля вниманието на същият този вампир, за който говореше такива небивалици.
- Маркас е зло, и много възрастно, копеле, Вирджиния ! - заговори отново Томас, като сви устни с погнуса – Макар, че миналото му е забулено в някаква шибана мистерия, настоящето му е достатъчно показателно и го превръща в един от най – дръзките вампири, срещу които сме се борили. - Томас разпери ръце ядосано - Прави всичко под носа ни, под носа на полицията, на медиите, на целият свят, и въпреки всичко е достатъчно нагъл за да не се крие, а да ни предизвиква с всяко обезобразено момиче, което намерим, с безброй стари белези от ухапване!
- Това е лудост, Томас ! - възроптах, като тропнах леко по масата, карайки го да се смръщи - Маркас просто развлича вампирите! - настоях, като кимна напълно убедена в това - Той не би вършил такива чудовищни неща !
Наистина го мислех! Това не беше възможно!
Обезобразени момичета?!
С безброй белези от вампирски зъби?!
-Момичета, млади и красива като теб, Вирджиния ! - тихо отвърна Томас, като се вгледа с мен с някаква нежност, която ме накара да се почувсвам още по – объркана.
Не знаех в какво да вярвам! Маркас, усмивката му, моментите на мълчание, в които не ми говореше, но искаше да правим любов, сякаш потушаваше някакъв стар огън, неговите пълни с предизвикателства очи, които можеха да ти се усмихват, но можеха да те накарат и сам да забиеш нож в сърцето си. Да, Маркас, вампира, който не бе направил и една стъпка за да ме накара да се почувствам празна ! Беше възможно ...знаех го, спомняйки си неговите думи.
‘’ Такъв съм, защото просто не искам и ти да се страхуваш, Вирджиния! Имаче съм съвършено друг!’’
По вените ми се разпростря болка. Не исках това да е истина! Исках мечтата, не болезнената реалност.
- Тези момичета служат за забавление ! Маркас ги подбира за специалните си клиент, които се гаврят с тях! - Томас замълча и ме погледна право в очите - Казват, че всяко момиче минавало през леглото му и игрите му били толкова жестоки, че някои не оцелявали, а други откачали от желание по него ! - Ако вампир убие смъртната курва, тя се заменя с нова, точно толкова лесно, колкото ще бъдеш заменена и ти!
Очите ми се напълниха със съзли, а ръцете ми започнаха да потреперват нервно.
Извърнах поглед от Томас, защото не можех да понасям убедеността в очите му.
Преглътнах тежко и се втренчих в свитите си в юмруци ръце.
Не! Не ! Не!
Познавах ли изцяло, Маркас ?!
Не, но .... имаше нещо ...
Този, който Томас ми обрисува бе непознат! Не беше Маркас! Не, не бе възможно да бъда, нали?!!
- Ако нападнеш ‘’Дома на дявола’’ ще ме загубиш завинаги - изрекох през сълзи, но макар че гласът ми трепереше от болка, очите ми светеха решително, показвайки му, колко сериозна съм.
Томас остана втрещен.
Очите му потъмняха от гняв и усети разочарованието му, по наична , по който се отдръпна и се облегна назад, сякаш искаше да остане възможно най – далеч от мен .
- Явно наистина си се превърнала в негова държанка - каза, като кимна презрително към мен, разглеждайки критично дрехите ми.
Бях облечена в тъмночервена, копринена рокля, с тънки презрамки и широко деколте.
Изведнъж се почувствах продажна!
Избърсах нервно сълзите, които издайнически оставиха влажни следи по бузите ми.
Не, не бях курвата на Маркас ! Аз бях Вирджиния Джонсън ...чистач...на немъртви ..
- Оставям решението на теб, Вирджиния - заговори Томас, а тона му бе груб, изпълнен с неприкрит гняв. - Ако избереш да станеш вампирска метреса, по – добре не ми се мяркай никога повече !
Лежах в неговото легло, с неговата нощница, с неговият мирис по кожата си. Мислите ми се надпреварваха, а тялото ми отново имаше нужда от неговото. Искаше ми се този ад да няма край, понеже не бях способна да се върна назад за да предодвратя началото, и вече бях омагьосана...
Вратата се отвори тихо, и усетих Маркас, веднага щом въздуха реещ се в стаята, ми донсе прелестният му аромат.
Затворих очи и стиснах зъби.
Не знаех какво да правя !
Ако не го предупредях, че ‘’Кръвните’’ ще нападнат клуба късно, тази вечер, можеше да пострада, но ако му разкажех, щях да ги предам, подписвайки собтсвента си смъртна присъда.
Леглото подаде под тежестта му, а тихият звук, накара кожата ми да настръхне.
Ами ако Маркас знаеше, и просто гледаше докъде ще стигна?!
Пулса ми се укори при тази мисъл. Господи, ако беше безмилостен убиец, какво щеше да ми причини?!
Усетих меките му устни да се плъзгат по рамото ми и задишах тежко, въпреки че не можех да се съсредоточа напълно върху желанието си да права любов с него.
- Искам те. – прошепна в ухото ми той, и можех да усетя самодоволната усмивка, макар че не я виждах. - Искам те сега ! - засмука настръхналата кожа на рамото ми, като плъзна ръката си под одеалото и стисна кръста ми, притискайки дупето ми в слабините си. – Искам да крещиш името ми, Вирджиния! - зашептя, като ме притисна още по – силно, така че да усещам пулсациите на мъжественоста му твърде безсрамно. – Искам да те гледам как свършваш!
Треперех цялата, като не смеех да се обърна.
Лицето ми гореше, а да не говорим за ушите ми, които направо пламтяха от срамните думички, които не за първи път чуваха.
- Не бъди такъв! - скарах му се, като понечих да се отдръпна, но той се изсмя тихичко и плъзна ръката си нагоре, като погали врата ми, а после и гърдите ми през копринената нощница. - Маркас .. – изстенах отчаяно, като сбръчих чело.
Трябваше да го отблъсна. Не можех да мисля, за секс точно сега, когато почти имах чувството, че усещам кръвта по ръцете му!
Господи, бях влюбена в убиец!
Той ме милваше с тези ръце, шептеше ми с тези устни, които крадяха, които измъчваха, убиваха ...
Усетих как вдиша аромата на кожата ми. Усетих трапчивият аромат на секс, който излъчваше.
Чия съдба бе преобърнал?!
Колко често бе убивал, бе се хранил, а после бе идвал и бе затварял очите ми със същите тези съблазнителни устни, като ми даваше близостта, от която имах нужда?!
Колко пъти ме бе любил след развратна вечер, която навярно свършваше с пируване с невинни момичета, омагьосани от него, точно така, както бях и аз?!
- Имам главоболие - излъгах, като се отдръпнах от него, опитвайки се да спазвам дистанция - Не се чувствам добре и искам да ми дадеш малко време.
Не се обърнах да го погледна. Просто останах с отворени очи заслушана в мълчанието му.
- Какво има ? - попита ме, като се приведе към мен, докосвайки бузата ми със студената си длан - Изглеждаш различна. – отбеляза, но в гласът му нямаше подозрение, а само тревога, като че ли за здравето ми.
- Ще излизаш ли тази вечер? - попитах го направо, като пропуснах въпроса му и се извърнах леко към него, за да срешна великолепните му сини очи.
Лицето му бе непроницаемо, но устните му бяха извити в иронична усмивка, която ме подразни.
- Звучиш така, сякаш си ми жена. - отбеляза и повдигна едната си вежда, гледайки ме със съмнение.
- Не, не съм ти жена ! - отсякох малко по – агресивно, като извърнах очи от неговите, прочитайки задоволството от бурната ми реакция - Аз съм просто поредната ти курва ! - просто се изплъзна от устата ми, но не съжалих че го изрекох. Вдишах дълбоко въздуха, който ми бе нужен и го погледнах отново. - Ходете където си искате, господарю мой, вашата метреса ще ви чака с разтворени крака !
- Не може ли, моята метреса да ме обслужи сега ? - попита ме невъзмутимо Маркас, а арогантната усмивка извила сексапилните му устни, изтръгна от гърдите ми раздразнено ръмжене.
- Върви по дяоволите вампире ! - извиках гневно, като се опитах да стана от леглото с най – гордата стойка на която бях способна, но силната му ръка, стисна моята и ме върна в леглото.
Озовах се под него, толкова бързо, че не можах дори да го напсувам звучно както ми се прииска.
Разтвори кратата ми с коляно, като притисна ръцете ми за да не мога да издера лицето му, както ми се искаше.
Сините му очи присветваха палаво, сякаш беше малко момче, което си просеше боя, който му бе нужен.
- Не искам да правим .. . - измърморих задъхано, но смеха му ме сепна. – Престани! - подразних се, когато очите му се спряха на лицето ми, пълни със снизхождение.
- Колко си нагла, съкровище - прошепна в ухото ми, като се изви гъвкаво върху мен, така че телата ни да се допрат еротично - Как можеш да имаш смелостта да ми говориш така ? - изрече, а дъхът му погали врата ми, като се спусна все така огнен към гърдите ми, които бяха ясно очертани под тънката материя.
- Маркас ... – простенах недоволно, когато езикът му се плъзна, очертавайки голата плът, в близост до дълбокото деколте. – Маркас ... нямаш ли работа - направих опит да се измъхна.
Не можех да бъда негова днес! Не можех да бъда негова изобщо.
- Имам ... - потвърди той, като пусна езика си в устата ми и спря дъха ми, с грубата си целувака, която ме накара да изгубя равновесие, макар че лежах на леглото - .. да те накарам да крещиш ! - усмихна ми се криво, като задържа китките ми с едната си ръка, а другата плъзна по крака ми, убийствено бавно, като замилва кожата ми.
- Маркас ... – изстенах, но умът ми работеше трескаво - Какво става в ‘’Дома на дявола’’?
Въпроса ми блокира жарта в очите му.
Той се претъркули неочаквано, без да ме докосва повече, и стана от леглото, като отвори големият, дървен гардероб и извади черни дънки, дълъг, кожен шлифер и тъмночервена риза.
Повдигнах се леко на лакти, като се нацупих театрално срещу него.
- Какво стана, любовнико? - попитах го предизвикателно, като станах и се приближих до него. Плъзнах ръце по голите му гърди и му попречих да сложи ризата си. - Не ме ли желаеш вече? - изпробвах си късмета, но трябваше да знам, а поведението му, ме наведждаше на мисълта, че Томас е бил прав за всичко.
Маркас се отдръпна, все така мълчалив.
Лицето му бе затворено за посетители, а сините му очи, се бяха превърнали в ледени висулки.
Навлече ризата си, като застана пред огледалото и заоправя яката си, без да ми обръща внимание.
Господи, било е истина ! Маркас е всичко, което Томас бе описал! Моля те, Маркас докажи, че не е така! Моля те!
Минах зад него като го прегърнах през кръста и притиснах тялото си до неговото.
Повдигнах се на пръсти и смело плъзнах език по врата му. Проклятие ! Маркас продължи да ме игнорира най -демонстративно, като оправи яката си, и се обърна, без да ми позволява да го докосвам повече.
Скръстих ръце пред гърдите си и затропах с крак, за да привлека вниманието му.
Исках да го провокирам, но той изведнъж се бе превърнал в най - съсредоточеният човек на света, в най – сдържаният и праволинеен.
Ха, нямаше да ми се изплъзне!
И аз знаех няколко номерца!
Обелче коженият си шлифер, все така в мълчание и без да ме поглежда.
Извърна се и се запъти към врата се уверена крачка, но аз застанах на пътя му, като се прилепих до вратата и плъзнах ръце зад гърба си.
- Нещо нередно ли попитах ? - промъливих невинно, като примигнах срещу него, с цялата елементарна сладост, на която бях способна.
- Отдръпни се, Вирджиния - въздъхна уморено той, като се пресегна за дръжката, но аз обвих ръката си върху нея и го погледнбах настоятелно. - Искам да ме любиш сега ! - отблъсна се от врата и се прилепих до тялото му, като повдитгнах леко коляно и потърках мъжественоста му, без да се замислям, колко много си позволявам.
- Спри се, Вирджиния - простена той, като ме отблъсна едва, задържайки ръце на раменете ми.- Сега мен ме боли глава. - подразни ме, като ми се усмихна лениво и прокара ръка през тъмната си коса.
Плъзнах ръце по раменте си и изхлузих надолу тънките презрамки на нощницата, която едва покриваше бедрата ми. Гледах го в очите. Предизвиквах го. На устните му заигра дръзка усмивка, но не се опита да ме докосне. Може би това бе начина. Щях да го задържа при себе си!
Приближих се отново, като го побутнах леко, назад и той покорно изпълни желанието ми.
Гледаше ме толкова съсредоточено, но си наложих да не се изчервявам, а да го съблазня, така както знаех, че мога. Блъснах го към големият фотьойл до камината и седнах в скута му, като опрях гърба си в гърдите му, и облегнах глава на рамото му.
- Какво правиш? - усетих възбудата в гласът му, и се размърдах подканващо в скута му.
- Ще оствиш курвата си сама тази нощ? - попитах го, въпреки че се почувствах ужасно, използвайки точно тази дума, която Томас не бе спрял да употребява.
- Ти не си курва. - прошепна в ухото ми, като ме повдигна, така сякаш бях перце, и ме тръсна на леглото. - Заспивай! - заповяда, като си пое дъх, което ми даде да разбера, че беше възбуден, но нещо го спираше.
Погледнах го скептично и се надигнах, въпреки предопредителните искрици в погледа му.
- Не отивай тази нощ! - изрекох сериозна, като се хвърлих в ръцете му внезапно, и го прегърнах силно, така сякаш някой щеше да ми го отнеме. – Моля те, остани с мен - изплаках тихичко, като се повдигнах на пръсти и докоснах безчувествените му устни, които никога не ме бяха карали да се чувставам толкова безпомощна .
- Има ли нещо, което искаш да ми кажеш? - плътният му глас прозвуча някак странно, така сякаш знаеше, какво се опитвах да му кажа, но искаше да чуе точно моите устни да го изричат.
- Не... - прошепнах и се откъснах от него, отдръпвайки се от пътя му. Не можех да предам Томас!
- В такъв случай ...- усмихна се насила, като помилва лицето ми с нежелание - .. ще се видим утре, Вирджиния.
Не! Спри, Маркас ! О, не, не можех да застана срещу вида си! Какво трябваше да направя ?
В клуба. Трябваше да ида в клуба и да им попреча да се сблъскат. Не знаех как точно, но знаех, че трябва да открия начин.
Бях взела решение да прекратя мисията, която ме принуждаваше да предавам мъжът, когото обичах, всеки един проклет ден от моето съществуване.
Не издържах повече, оплетена докрай, във всевъзможни, безпочвени лъжи, които ми пречеха да спя, да ям, да мисля и живея нормално.
Сервитьорката донесе капочиното ми, с огромна, жизнерадосттна усмивка, която автоматично извика такава и на моето лице.
Благодарих й и се загледах в малкият, стенен часовник, който показваше точно три часа следобед, времето в което, Томас щеше да дойде за да проведем един от отегчителните разговори, в които аз му казвах, че Маркас ме държи твърде настрана, за да имам представа за случващото се, а той ми отвръщаше укорително, да се стегна и да се постарая да изровя възможно повече.
Истината е, че след първата си година, която прекарах с Маркас, добих по – голяма представа, защо Томас бе избрал да се вмъкна, именно в неговото легло.
Маркас Крюаси не беше глупав, но и не се криеше в дълбоките сенчести нощи, както правеха някой от събратята му.
Моят повелител, имаше доста доходоносен бизнес, за който обаче не ми бе позволил да науча много.
Знаех, че е собственик на четири от най – луксозните, нощни заведения в Аризона - ‘’Домът на дявола’’, ‘’Кървавата алея’’, ‘’Тайната на смърта’’ и ‘’Пътят към ада’’.
Както можеше да се досети всеки запознат с тъмната страна на ноща, това не бяха обикновени кубове, които просто го правеха неприлично богат, а свърталища на вампири от цял свят.
‘’Домът на дявола’’ се намираше в Финикс, където пребиваваше и Маркас, и освен с интересната слава на място, на което, според някои смъртни, можеш да се почувстваш несравнимо, беше и най – посещаваният клуб в щата, въпреки съществуването на другите три.
- Здравей, хлапе.
Вдигнах поглед от чашата си и се усмихнах унило на Томас, който се настани на канапето срещу мен.
Томас Прайс бе много симпатичен, тридесет и осемгодишен мъж, с прошарена, късо подстригана коса, която някога е била много тъмнокестенява, за което свидетелства остатъка тъмни косъмчета, които се мерваха иззад някое сребристо.
Имаше тънки, вечно опънати в права линия устни, които му изграждаха образа на човек, който постоянно се ядосва или дразни от нещо.
Чертите на лицето му бяха правилни, освен малко по –дългият нос, който имаше и лека гърбица, но всъщност го правеше много чаровен.
Очите му бяха светло кафяви, изключително умни и целенасочени, което подсказваше за човек със сериозна работа и постояни ангажименти, какъвто и беше в действителност.
- Томас, как си ? - попитах го, но не очаквах отговор, понеже знаех, че за него няма, нито добро, нито лошо настроение, както и успешен или неуспешен ден.
Томас бе човек, обичащ златната среда и никога не говореше за себе си, както и за моментните си състояния и мисли. Неписано правило. Така и не го разбрах.
- Трябва да поговорим, Вирджиния. - измърмори недоволно, и аз веднага се заех да размишлявам над всичко, което бях направила през седмицата. Хм, май не бях направила нищо нередно!
- Изглеждаш сериознен - отбелязах, като извих ъгълчетата на устните си надолу, и лицето ми придоби пародийно копие на дълбокомислено изражение, в стил Хорейшио.
- Още днес ще напуснеш къщата на вампира ! - Заговори направо той, а строгата нотка в гласът му, ме накара да го зяпна недоумяващо. - Изтеглям те, Вирджиния - поясни, въпреки че бях разбрала добре, какво имаше впредвид под това да напусна къщата на Маркас.
- Какво? - сбръчих вежди смаяна - Защо, Томас ? - повиших леко тон, напълно объркана от странното развитие на срещата ни. Очаквах да е скучна и уморителна, а не да получа изненада, по толкова рязък наичн! – След две години прекарани с Маркас, след толкова усилие от моя страна ?! - В гласът ми прозвуча несагласието ми с неговата заповед. Не можех просто да си събера багажа и да си тръгна ! - Какво промени мнението ти? - попитах, като разклатих глава раздразнено. - Нали бях заточена там за дълго?!
- Маркас е твърде опасен за теб, а и днес всичко ще приключи! - Отсече твърде уверен в думите си, като скръсти ръце върху масата и се втренчи в мен, с онези изпитателен поглед, който много добре познавах, и който не обичах особено. - Позволила си му да стигне твърде далеч ! - Заговори отново след краткото мълчание, което ми отпусна, за да размисля и подготвя отговорите си. - Не го приемаш като твоя работа, а като нещо различно! - Дочух упрека в гласът му, въпреки че нотката на разбиране почти го заглуши.
Томас беше прав, а аз не бях достатъчно добра лъжкиня, за да го отричам така смело пред него, както допреди месеци се опитвах да го отричам пред себе си.
- Това няма значени. – отвърнах твърдо, като преглътнах, когато се почувствах раздвоена за кой ли път. Моят дълг на чистач. Моят дълг и уважението, които имах към Томас. Всичко, което бях, и което ми беше отнето от едно чудовище. Всички тези неща, срещу любовта, която изпитвах към Маркас Крюаси и безсмъртното му тяло. – Какво си намислил, че си убеден в това, че нещата просто ще приключат? - поинтересувах се, като се взрях в кафявите му очи, и там прочетох студена решеителност, която ми подсказа, че каквото и да беше намислил, нямаше да имам шанс да го разобедя.
- Тази нощ ще нахлуем в ‘’Дома на дявола’’ и ще изчистим сганта, която се събира там! - Отговори ми с твърда решимост, Томас, като се усмихна доволно, сякаш си представяше, как ще унищожи всички вампири в клуба. - Маркас те държи настрана, но това не ни попречи да внедрим хора в клуба му, и да разберем повече за гадостите, които тези вампири вършат! - замълча за миг, като въздъхна с някакво съжаление, необичайно за него - В клуба е пълно с банки кръв, повечето, от които са попаднали случайно там, но не могат да се измъкнат - заговори с деловият тон, който използваше за да не показва слабост, когато нещата го жегваха - Тези хора са задължени да задоволяват капризите на вампирите, когато става въпрос за кръв ... - очите му се стрелнаха многозначитено към мен - ... както и за секс, във всички разновидности!
Почувствах се смазана, но не исках да повярвам на това.
Маркас не беше лош! Щях да го усетя!!!
Това, че Томас бе толкова настроен срещу него бе чиста лудост и нищо повече !
Маркас не беше като другите вампири.
Той не ме нараняваше, не ме караше да изпитвам болка, и на пук на това, че Томас, смяташе, че ме е принудил да правя развратен секс с него, това не беше вярно.
Маркас бе внимателн, грижовен и ме караше да се чувствам жива, специлна и защитена, винаги, когато беше наблизо.
Нито веднъж не бе опитал кръвта ми, и нито веднъж не ме принуди да се чувства унижена и продадена, както го направи Томас, когато ме застави да спечеля вниманието на същият този вампир, за който говореше такива небивалици.
- Маркас е зло, и много възрастно, копеле, Вирджиния ! - заговори отново Томас, като сви устни с погнуса – Макар, че миналото му е забулено в някаква шибана мистерия, настоящето му е достатъчно показателно и го превръща в един от най – дръзките вампири, срещу които сме се борили. - Томас разпери ръце ядосано - Прави всичко под носа ни, под носа на полицията, на медиите, на целият свят, и въпреки всичко е достатъчно нагъл за да не се крие, а да ни предизвиква с всяко обезобразено момиче, което намерим, с безброй стари белези от ухапване!
- Това е лудост, Томас ! - възроптах, като тропнах леко по масата, карайки го да се смръщи - Маркас просто развлича вампирите! - настоях, като кимна напълно убедена в това - Той не би вършил такива чудовищни неща !
Наистина го мислех! Това не беше възможно!
Обезобразени момичета?!
С безброй белези от вампирски зъби?!
-Момичета, млади и красива като теб, Вирджиния ! - тихо отвърна Томас, като се вгледа с мен с някаква нежност, която ме накара да се почувсвам още по – объркана.
Не знаех в какво да вярвам! Маркас, усмивката му, моментите на мълчание, в които не ми говореше, но искаше да правим любов, сякаш потушаваше някакъв стар огън, неговите пълни с предизвикателства очи, които можеха да ти се усмихват, но можеха да те накарат и сам да забиеш нож в сърцето си. Да, Маркас, вампира, който не бе направил и една стъпка за да ме накара да се почувствам празна ! Беше възможно ...знаех го, спомняйки си неговите думи.
‘’ Такъв съм, защото просто не искам и ти да се страхуваш, Вирджиния! Имаче съм съвършено друг!’’
По вените ми се разпростря болка. Не исках това да е истина! Исках мечтата, не болезнената реалност.
- Тези момичета служат за забавление ! Маркас ги подбира за специалните си клиент, които се гаврят с тях! - Томас замълча и ме погледна право в очите - Казват, че всяко момиче минавало през леглото му и игрите му били толкова жестоки, че някои не оцелявали, а други откачали от желание по него ! - Ако вампир убие смъртната курва, тя се заменя с нова, точно толкова лесно, колкото ще бъдеш заменена и ти!
Очите ми се напълниха със съзли, а ръцете ми започнаха да потреперват нервно.
Извърнах поглед от Томас, защото не можех да понасям убедеността в очите му.
Преглътнах тежко и се втренчих в свитите си в юмруци ръце.
Не! Не ! Не!
Познавах ли изцяло, Маркас ?!
Не, но .... имаше нещо ...
Този, който Томас ми обрисува бе непознат! Не беше Маркас! Не, не бе възможно да бъда, нали?!!
- Ако нападнеш ‘’Дома на дявола’’ ще ме загубиш завинаги - изрекох през сълзи, но макар че гласът ми трепереше от болка, очите ми светеха решително, показвайки му, колко сериозна съм.
Томас остана втрещен.
Очите му потъмняха от гняв и усети разочарованието му, по наична , по който се отдръпна и се облегна назад, сякаш искаше да остане възможно най – далеч от мен .
- Явно наистина си се превърнала в негова държанка - каза, като кимна презрително към мен, разглеждайки критично дрехите ми.
Бях облечена в тъмночервена, копринена рокля, с тънки презрамки и широко деколте.
Изведнъж се почувствах продажна!
Избърсах нервно сълзите, които издайнически оставиха влажни следи по бузите ми.
Не, не бях курвата на Маркас ! Аз бях Вирджиния Джонсън ...чистач...на немъртви ..
- Оставям решението на теб, Вирджиния - заговори Томас, а тона му бе груб, изпълнен с неприкрит гняв. - Ако избереш да станеш вампирска метреса, по – добре не ми се мяркай никога повече !
Лежах в неговото легло, с неговата нощница, с неговият мирис по кожата си. Мислите ми се надпреварваха, а тялото ми отново имаше нужда от неговото. Искаше ми се този ад да няма край, понеже не бях способна да се върна назад за да предодвратя началото, и вече бях омагьосана...
Вратата се отвори тихо, и усетих Маркас, веднага щом въздуха реещ се в стаята, ми донсе прелестният му аромат.
Затворих очи и стиснах зъби.
Не знаех какво да правя !
Ако не го предупредях, че ‘’Кръвните’’ ще нападнат клуба късно, тази вечер, можеше да пострада, но ако му разкажех, щях да ги предам, подписвайки собтсвента си смъртна присъда.
Леглото подаде под тежестта му, а тихият звук, накара кожата ми да настръхне.
Ами ако Маркас знаеше, и просто гледаше докъде ще стигна?!
Пулса ми се укори при тази мисъл. Господи, ако беше безмилостен убиец, какво щеше да ми причини?!
Усетих меките му устни да се плъзгат по рамото ми и задишах тежко, въпреки че не можех да се съсредоточа напълно върху желанието си да права любов с него.
- Искам те. – прошепна в ухото ми той, и можех да усетя самодоволната усмивка, макар че не я виждах. - Искам те сега ! - засмука настръхналата кожа на рамото ми, като плъзна ръката си под одеалото и стисна кръста ми, притискайки дупето ми в слабините си. – Искам да крещиш името ми, Вирджиния! - зашептя, като ме притисна още по – силно, така че да усещам пулсациите на мъжественоста му твърде безсрамно. – Искам да те гледам как свършваш!
Треперех цялата, като не смеех да се обърна.
Лицето ми гореше, а да не говорим за ушите ми, които направо пламтяха от срамните думички, които не за първи път чуваха.
- Не бъди такъв! - скарах му се, като понечих да се отдръпна, но той се изсмя тихичко и плъзна ръката си нагоре, като погали врата ми, а после и гърдите ми през копринената нощница. - Маркас .. – изстенах отчаяно, като сбръчих чело.
Трябваше да го отблъсна. Не можех да мисля, за секс точно сега, когато почти имах чувството, че усещам кръвта по ръцете му!
Господи, бях влюбена в убиец!
Той ме милваше с тези ръце, шептеше ми с тези устни, които крадяха, които измъчваха, убиваха ...
Усетих как вдиша аромата на кожата ми. Усетих трапчивият аромат на секс, който излъчваше.
Чия съдба бе преобърнал?!
Колко често бе убивал, бе се хранил, а после бе идвал и бе затварял очите ми със същите тези съблазнителни устни, като ми даваше близостта, от която имах нужда?!
Колко пъти ме бе любил след развратна вечер, която навярно свършваше с пируване с невинни момичета, омагьосани от него, точно така, както бях и аз?!
- Имам главоболие - излъгах, като се отдръпнах от него, опитвайки се да спазвам дистанция - Не се чувствам добре и искам да ми дадеш малко време.
Не се обърнах да го погледна. Просто останах с отворени очи заслушана в мълчанието му.
- Какво има ? - попита ме, като се приведе към мен, докосвайки бузата ми със студената си длан - Изглеждаш различна. – отбеляза, но в гласът му нямаше подозрение, а само тревога, като че ли за здравето ми.
- Ще излизаш ли тази вечер? - попитах го направо, като пропуснах въпроса му и се извърнах леко към него, за да срешна великолепните му сини очи.
Лицето му бе непроницаемо, но устните му бяха извити в иронична усмивка, която ме подразни.
- Звучиш така, сякаш си ми жена. - отбеляза и повдигна едната си вежда, гледайки ме със съмнение.
- Не, не съм ти жена ! - отсякох малко по – агресивно, като извърнах очи от неговите, прочитайки задоволството от бурната ми реакция - Аз съм просто поредната ти курва ! - просто се изплъзна от устата ми, но не съжалих че го изрекох. Вдишах дълбоко въздуха, който ми бе нужен и го погледнах отново. - Ходете където си искате, господарю мой, вашата метреса ще ви чака с разтворени крака !
- Не може ли, моята метреса да ме обслужи сега ? - попита ме невъзмутимо Маркас, а арогантната усмивка извила сексапилните му устни, изтръгна от гърдите ми раздразнено ръмжене.
- Върви по дяоволите вампире ! - извиках гневно, като се опитах да стана от леглото с най – гордата стойка на която бях способна, но силната му ръка, стисна моята и ме върна в леглото.
Озовах се под него, толкова бързо, че не можах дори да го напсувам звучно както ми се прииска.
Разтвори кратата ми с коляно, като притисна ръцете ми за да не мога да издера лицето му, както ми се искаше.
Сините му очи присветваха палаво, сякаш беше малко момче, което си просеше боя, който му бе нужен.
- Не искам да правим .. . - измърморих задъхано, но смеха му ме сепна. – Престани! - подразних се, когато очите му се спряха на лицето ми, пълни със снизхождение.
- Колко си нагла, съкровище - прошепна в ухото ми, като се изви гъвкаво върху мен, така че телата ни да се допрат еротично - Как можеш да имаш смелостта да ми говориш така ? - изрече, а дъхът му погали врата ми, като се спусна все така огнен към гърдите ми, които бяха ясно очертани под тънката материя.
- Маркас ... – простенах недоволно, когато езикът му се плъзна, очертавайки голата плът, в близост до дълбокото деколте. – Маркас ... нямаш ли работа - направих опит да се измъхна.
Не можех да бъда негова днес! Не можех да бъда негова изобщо.
- Имам ... - потвърди той, като пусна езика си в устата ми и спря дъха ми, с грубата си целувака, която ме накара да изгубя равновесие, макар че лежах на леглото - .. да те накарам да крещиш ! - усмихна ми се криво, като задържа китките ми с едната си ръка, а другата плъзна по крака ми, убийствено бавно, като замилва кожата ми.
- Маркас ... – изстенах, но умът ми работеше трескаво - Какво става в ‘’Дома на дявола’’?
Въпроса ми блокира жарта в очите му.
Той се претъркули неочаквано, без да ме докосва повече, и стана от леглото, като отвори големият, дървен гардероб и извади черни дънки, дълъг, кожен шлифер и тъмночервена риза.
Повдигнах се леко на лакти, като се нацупих театрално срещу него.
- Какво стана, любовнико? - попитах го предизвикателно, като станах и се приближих до него. Плъзнах ръце по голите му гърди и му попречих да сложи ризата си. - Не ме ли желаеш вече? - изпробвах си късмета, но трябваше да знам, а поведението му, ме наведждаше на мисълта, че Томас е бил прав за всичко.
Маркас се отдръпна, все така мълчалив.
Лицето му бе затворено за посетители, а сините му очи, се бяха превърнали в ледени висулки.
Навлече ризата си, като застана пред огледалото и заоправя яката си, без да ми обръща внимание.
Господи, било е истина ! Маркас е всичко, което Томас бе описал! Моля те, Маркас докажи, че не е така! Моля те!
Минах зад него като го прегърнах през кръста и притиснах тялото си до неговото.
Повдигнах се на пръсти и смело плъзнах език по врата му. Проклятие ! Маркас продължи да ме игнорира най -демонстративно, като оправи яката си, и се обърна, без да ми позволява да го докосвам повече.
Скръстих ръце пред гърдите си и затропах с крак, за да привлека вниманието му.
Исках да го провокирам, но той изведнъж се бе превърнал в най - съсредоточеният човек на света, в най – сдържаният и праволинеен.
Ха, нямаше да ми се изплъзне!
И аз знаех няколко номерца!
Обелче коженият си шлифер, все така в мълчание и без да ме поглежда.
Извърна се и се запъти към врата се уверена крачка, но аз застанах на пътя му, като се прилепих до вратата и плъзнах ръце зад гърба си.
- Нещо нередно ли попитах ? - промъливих невинно, като примигнах срещу него, с цялата елементарна сладост, на която бях способна.
- Отдръпни се, Вирджиния - въздъхна уморено той, като се пресегна за дръжката, но аз обвих ръката си върху нея и го погледнбах настоятелно. - Искам да ме любиш сега ! - отблъсна се от врата и се прилепих до тялото му, като повдитгнах леко коляно и потърках мъжественоста му, без да се замислям, колко много си позволявам.
- Спри се, Вирджиния - простена той, като ме отблъсна едва, задържайки ръце на раменете ми.- Сега мен ме боли глава. - подразни ме, като ми се усмихна лениво и прокара ръка през тъмната си коса.
Плъзнах ръце по раменте си и изхлузих надолу тънките презрамки на нощницата, която едва покриваше бедрата ми. Гледах го в очите. Предизвиквах го. На устните му заигра дръзка усмивка, но не се опита да ме докосне. Може би това бе начина. Щях да го задържа при себе си!
Приближих се отново, като го побутнах леко, назад и той покорно изпълни желанието ми.
Гледаше ме толкова съсредоточено, но си наложих да не се изчервявам, а да го съблазня, така както знаех, че мога. Блъснах го към големият фотьойл до камината и седнах в скута му, като опрях гърба си в гърдите му, и облегнах глава на рамото му.
- Какво правиш? - усетих възбудата в гласът му, и се размърдах подканващо в скута му.
- Ще оствиш курвата си сама тази нощ? - попитах го, въпреки че се почувствах ужасно, използвайки точно тази дума, която Томас не бе спрял да употребява.
- Ти не си курва. - прошепна в ухото ми, като ме повдигна, така сякаш бях перце, и ме тръсна на леглото. - Заспивай! - заповяда, като си пое дъх, което ми даде да разбера, че беше възбуден, но нещо го спираше.
Погледнах го скептично и се надигнах, въпреки предопредителните искрици в погледа му.
- Не отивай тази нощ! - изрекох сериозна, като се хвърлих в ръцете му внезапно, и го прегърнах силно, така сякаш някой щеше да ми го отнеме. – Моля те, остани с мен - изплаках тихичко, като се повдигнах на пръсти и докоснах безчувествените му устни, които никога не ме бяха карали да се чувставам толкова безпомощна .
- Има ли нещо, което искаш да ми кажеш? - плътният му глас прозвуча някак странно, така сякаш знаеше, какво се опитвах да му кажа, но искаше да чуе точно моите устни да го изричат.
- Не... - прошепнах и се откъснах от него, отдръпвайки се от пътя му. Не можех да предам Томас!
- В такъв случай ...- усмихна се насила, като помилва лицето ми с нежелание - .. ще се видим утре, Вирджиния.
Не! Спри, Маркас ! О, не, не можех да застана срещу вида си! Какво трябваше да направя ?
В клуба. Трябваше да ида в клуба и да им попреча да се сблъскат. Не знаех как точно, но знаех, че трябва да открия начин.
- sayuriУчaщ се
От : Бургас
Рожден ден : 06.05.1996
Дата на рег. : 30.01.2010
Съб Юли 17, 2010 3:43 pm
Перфектно, невероятно, възхително, единствено ... По-добре да млъкна ...
- 4ere6kata96Любител
Рожден ден : 19.08.1994
Дата на рег. : 05.05.2010
Съб Юли 17, 2010 4:18 pm
Интересна глава
Този фик е изключителен (знам че повтарям другите, но истините трябва да се казват!)
Чакам още--->
Този фик е изключителен (знам че повтарям другите, но истините трябва да се казват!)
Чакам още--->
- sakura46Състезател
Съб Юли 17, 2010 6:22 pm
както винаги браво ще кажа много ми хареса с нетърпение ще си очаквам следващата
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Юли 17, 2010 8:28 pm
Супер е ..
Няа друго кво да кажа ..
Няа друго кво да кажа ..
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: