- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 20.06.2010
[коментари] Последната надежда (фик по Наруто)
Вто Авг 24, 2010 5:18 pm
Коментари по фика "Последната надежда (фик по Наруто)" се пишат тук.
- loveto_3Учaщ се
Рожден ден : 09.03.1997
Години : 27
Дата на рег. : 28.03.2010
Re: [коментари] Последната надежда (фик по Наруто)
Съб Авг 28, 2010 2:45 pm
Супер е моля те по - скоро пусни следващата глава моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
- SvetlinaНовородено
Дата на рег. : 14.08.2010
Нед Окт 03, 2010 10:27 pm
ще има ли продължение фика тои ми е от любимите моля пусни нова глава . препрочела съм всичко което има уснато до момента поне сто пъти и не ми е омръзнало.Аз не се интересувам от грешки, правопис и други такива важно за мен е историята да те грабне дотолкова че след като я прочетеш да мислиш цял ден как ли ще продължи а този фик ми е в ума от 1 септември моля продължи го
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Пон Окт 18, 2010 4:00 am
quote="SunrisE"]Така, няма да продължавам фика. Обаче, ако някой иска да го направи вместо мен, да ми пише на ЛС и, ако има желаещи, до месец ще реша кой ще го продължи .[/quote]
В темата с фиковете не се пуска нищо, друго освен главите на фикчетата. Заключвам темата с фика и за коментарите. Ако някой иска да продължи фика, моля да пише ЛС на авторката и след като се разберат, да съобщят на мен или на някой друг от екипа.
В темата с фиковете не се пуска нищо, друго освен главите на фикчетата. Заключвам темата с фика и за коментарите. Ако някой иска да продължи фика, моля да пише ЛС на авторката и след като се разберат, да съобщят на мен или на някой друг от екипа.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите