[коментари] Тъмната стаичка...[Не е по Наруто]
+7
Flying Cat
Death_Angel
NaruHina_95
Your Hime*
Hermi
onyx&pink
Ŧħе_SлladuRчЭ
11 posters
- Ŧħе_SлladuRчЭМодератор на раздел "Фикчета"
Рожден ден : 23.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 07.12.2009
[коментари] Тъмната стаичка...[Не е по Наруто]
Пет Авг 27, 2010 5:05 pm
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: [коментари] Тъмната стаичка...[Не е по Наруто]
Пет Авг 27, 2010 5:09 pm
Исторята ми харесва
Има някаква мистерия около Аюми
Имам чувстото, че това момиче е специално т.е. че не е точно човек или ддз Хд Отново моите измишльотини Хд
Няма да говоря за правописни грешки, неточности и т.н. защото вече редактнах главите, ама доста зор видях докато го направя Хд
Само не можах да разбера защо точно "Тъмната стаичка" Хд
Има някаква мистерия около Аюми
Имам чувстото, че това момиче е специално т.е. че не е точно човек или ддз Хд Отново моите измишльотини Хд
Няма да говоря за правописни грешки, неточности и т.н. защото вече редактнах главите, ама доста зор видях докато го направя Хд
Само не можах да разбера защо точно "Тъмната стаичка" Хд
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Дата на рег. : 14.12.2009
Пет Авг 27, 2010 5:23 pm
Не ми каза значи че си го пуснала нали! Гадина... ЗА фика се изразих по скайп, деиствието е бързо. От тук че там, че пак тук. хД Сега няма грешки, или поне аз не ги видях. Чакам още, защото щом има анимация, филм, серял и.. сериял хД То защо да няма и един великолепен фик по тази тема. ^^ Така че чакаме още ^^
- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Рожден ден : 18.06.1996
Дата на рег. : 20.06.2010
Пет Авг 27, 2010 9:30 pm
- Това ми хареса. Прочетох само първата глава, но по-късно ще прочета и втората. Хана йори е една от любимите ми драми и определено ще следя фика. Грешки - мисля, че само няколко запетаи. На места изреченията не бяха много добре написани, но съм сигурна, че ще оправиш това в следващите глави, нали?
Пет Авг 27, 2010 10:09 pm
Вдъхнових се да го напиша гледайки сериала, но фика не е по Hana Yori Dango.Your Hime* написа:Това ми хареса. Прочетох само първата глава, но по-късно ще прочета и втората. Хана йори е една от любимите ми драми и определено ще следя фика. Грешки - мисля, че само няколко запетаи. На места изреченията не бяха много добре написани, но съм сигурна, че ще оправиш това в следващите глави, нали?
Благодаря за коменара , а относно грешките - сигорно редакторката ми е била изморена или е пропуснала , на всеки му се случва. Тъй като вярвам в способностите й , не мисля че ще има още грешки.
Благодаря за коментара.
- NaruHina_95Развиващ се
От : Montana
Рожден ден : 19.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 15.04.2010
Нед Авг 29, 2010 6:21 pm
Беше страхотно, май нямаше никакви грешки, а описанията бяха перфектни- нито прекалено къси, че да не разбереш нищо, нито твърде дълги, че да ти стане досадно, обаче имената и характерите ми напомнят за едно аниме и за един сериял направен по аниме- yamato nadeshiko shichi henge(сериала по аниме) и Bokura Ga Ita(анимето)- които аз съм гледала по 3 пъти , иначе-
Маги (Kazu): Намалих емотиконите.
Маги (Kazu): Намалих емотиконите.
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Нед Авг 29, 2010 9:22 pm
Абе Любов, това е най- якото което си измисляла и писала до сега Много ми хареса. Грешки не видях и описанията си бяха там, където трябва да са. Продължавай и искаме нова глава
- HermiСъстезател
Съб Сеп 04, 2010 11:56 am
Прочетох новопопълненията и адски много ми харесаха! Нека това да не те вдъхновява, защото не съм спала от 2 дена и направих котката на хамстера... Офтопик... Та значи описанията мисля че са наред, само часта с дуела на ми хареса особено, поради факта че самия екшън липсваше, но карай, простено ти е. :Д за грешки не съм гледала, а и знаеш, че и да гледам няма да видя кой знае колко, а и адски се забавлявах... Не се сърди човече хД Абе като цяло ми хареса и чакам още. :Д
- Flying CatМодератор на раздел "Фикчета"
От : Пловдив
Рожден ден : 18.04.1926
Години : 98
Дата на рег. : 12.10.2009
Нед Сеп 05, 2010 5:34 am
Абе, тоя фик ми напомня на корейската версия на Boys Over Flowers.
Прочетох първата глава и ми стига. На мен лично не ми харесва. Добре е написано, но просто вече си мисля, че знам какво ще стане. Няма да споделям, защото виждам, че има читатели. Грешките не се набиват на очи, но има и такива. Говоря за първа глава.
Маги: Кирилизирано и редактирано!
- Коко- РокоПрохождащо
Дата на рег. : 07.05.2010
Нед Сеп 05, 2010 11:31 am
Разбрах че си се вдъхновила от сериалчето в което няма нищо лошо. Така по фика- не е зле, но не е и много добре. За мен претрупваш нещата, трябват ти повече описания. грешки имаше, но признавам, не толкова колкото преди, значително са намалели! измислила си имена на героите- това е добре, но хайда давай го по- бавно, защото лично аз се обърках кой кого сваля, кой на кого е роб, че кой е братовчед, макар че разбирам смисъла, ан=ко не бех гледала сериалчето вероятно нямаше да успея. Това ми е забележката- описанията! айде чакам още.
- ^^Fantasy^^Любител
От : Scary Movie
Рожден ден : 25.09.1996
Дата на рег. : 06.06.2010
Нед Сеп 05, 2010 11:52 am
Наистина доста прилича на Hana Yori Dango...Много нещта са събрани на едно място и трябваше да го прочета 2пъти, тъй като първият път го, четох от горе-от горе и нищо не разбрах Засега ми се струва доста придвидимо, но може би ще го следя....
Нед Сеп 05, 2010 11:56 am
Дам, началото може да прилича на сериала, но аз се вдъхнових по японската версия. Няма да е същото и съм измислила найстина интересни неща, който предполагам никой няма да може да ги отгатне, но решението дали да го череш или не си е твое. Благодаря за коментара..:|GreenminD|:. написа:
Абе, тоя фик ми напомня на корейската версия на Boys Over Flowers.
Прочетох пъ. Ne znam no na men рвата глава и ми стига. На мен лично не ми харесва. Добре е написано, но просто вече си мисля, че знам какво ще стане. Няма да споделям, защото виждам, че има читатели. Грешките не се набиват на очи, но има и такива. Говоря за първа глава.
Маги: Кирилизирано и редактирано!
Едит: Прочетох и другите коментари - за описанията : искам да са леки , а не натрупани, че на читателят да им писне , но ще се постарая да ги направя по-добри.
И пак повтарям НЕ е по сериала и развитието ще е различно!
Ем, това беше. Благодаря за коментарите~
Пон Сеп 06, 2010 11:19 pm
Абе Любов, много ми хареса главата и най- вече, че момчетата играели "Не се сърди човече" Направо ме изкарти това и си умрях от смях. Продължавай и чакам следващата глава.
П.П. Видях няколко грешки и една пропусната буква, но това изобщо да не ти пука
П.П. Видях няколко грешки и една пропусната буква, но това изобщо да не ти пука
Чет Окт 07, 2010 9:17 pm
Съжелявам, че главата се забави толкова.
Написала съм повече от половината и скоро ще я пусна.
Да ви зарадвам- най-накрая завърших клипа си, който бях започнала да правя ощее в началото на фика. Той представя героите, който са известни актьори. С новата глава ще публикувам и клипа.
Благодаря на всички читатели, който пишат коментари, и естествено и на другите. Радвам се ако фика Ви харесва.
За сега това е от мен.
Ciao ~
By Sezz ;DD
Написала съм повече от половината и скоро ще я пусна.
Да ви зарадвам- най-накрая завърших клипа си, който бях започнала да правя ощее в началото на фика. Той представя героите, който са известни актьори. С новата глава ще публикувам и клипа.
Благодаря на всички читатели, който пишат коментари, и естествено и на другите. Радвам се ако фика Ви харесва.
За сега това е от мен.
Ciao ~
By Sezz ;DD
- HermiСъстезател
Пет Окт 08, 2010 10:33 pm
хех Сез, вто ТОВА ми хареса. Маги е велик едактор,а описанията ти са великолепни и точни. Ей успя да ме зарадваш и да дам нещо без критика. Провто вълшебно описани чувства, вмъкнат лек хуор.. абе беше супер. сега за клипчето- хах, ай лайк ит. :Д Знаех кой са повечето герой... ноо пак супя да ме изненадаш, а ефектите бяха точни- нито прекалено много е да и се замае главата, нито пък малко че да ти се доспи. Не знам защо не с го харесваш но мен ме израдва ^^ Айде това беше от мен и не се бави толкова за следващата глава, имаш фенове все пак.
- Your Hime*Модератор на раздел "Фикчета"
От : Тръгвам си от мястото, на което ти продължаваш да живееш.
Дата на рег. : 20.06.2010
Пет Окт 08, 2010 10:45 pm
- Hey, мисля, че съм ти казвала.. хмм... но щом искаш. Ай лов дис фик. *ухилено*
Сериозно, обичам го. Знаеш, че не се хващам да чета фикове заради огромния ми мързел, но това си заслужава. И героите... аз ти казах, че уцели всичките ми слаби места. *ухилено* Гледай само да не се изложиш с Огури Шун. *върти очи*
Искам Казу-чан!!! *плаче*
Съб Окт 09, 2010 7:31 pm
Това, че сме скарани не мисля, че е повод да не чета фиковете ти и да не пиша коментари, нали?
И сега по темата- фика винаги ми е харесвал и да ти призная чесно не мислех, че ще го направиш толкова интересен. Главите са дълги, описанията на място и действието не се развива бързо. Браво и на редакторът ти, защото не видях грешки. Еми какво друго да кажа, освен продължавай право напред
И сега по темата- фика винаги ми е харесвал и да ти призная чесно не мислех, че ще го направиш толкова интересен. Главите са дълги, описанията на място и действието не се развива бързо. Браво и на редакторът ти, защото не видях грешки. Еми какво друго да кажа, освен продължавай право напред
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Окт 10, 2010 12:55 pm
Хммммммм, Сез от къде да почна Хд
Значи, имаш грешчици и най-вече пунктуационни.
Някои думи не са така, както си ги написала. И какво за бога е "лежанка"??? Такава дума за първи път чувам. Айде хубу кресло, легло, ама точно това...
Правописни грешки имаше тук-там и да благодарим на редактора, че ги е оправил Хд
Главата е дълга, това е изключително добре.
Осъваршенствала си се в писането, пишеш на по-високо ниво, ама пак нещо на ти се получава.
Иначе е сравнително добре Хд
Това, че Аюми им приготвя храна т.е. цялата сценка, когато тя отива при тях и те я чакат и т.н. ми прилича на един азиатски сериал, който гледах наскоро, само че не си спомням името му Хд
Ем, какво още да кажа....
Напиши ми сценарии Иначе ше трябва да се бия за главната роля в пиесатаааа аааа те главните герои са само двамааааа а има мн други хораааа Тва не беше към главата, ама наистина ми трябва сценарии Хд
Значи, имаш грешчици и най-вече пунктуационни.
Някои думи не са така, както си ги написала. И какво за бога е "лежанка"??? Такава дума за първи път чувам. Айде хубу кресло, легло, ама точно това...
Правописни грешки имаше тук-там и да благодарим на редактора, че ги е оправил Хд
Главата е дълга, това е изключително добре.
Осъваршенствала си се в писането, пишеш на по-високо ниво, ама пак нещо на ти се получава.
Иначе е сравнително добре Хд
Това, че Аюми им приготвя храна т.е. цялата сценка, когато тя отива при тях и те я чакат и т.н. ми прилича на един азиатски сериал, който гледах наскоро, само че не си спомням името му Хд
Ем, какво още да кажа....
Напиши ми сценарии Иначе ше трябва да се бия за главната роля в пиесатаааа аааа те главните герои са само двамааааа а има мн други хораааа Тва не беше към главата, ама наистина ми трябва сценарии Хд
Сря Окт 27, 2010 10:00 am
Хора, сега съм в час по информатика и исках да отделя малко време...
Начи нямам интернет, затова не мога да пусна новата глава, но ще се помъча по някакъв начин .
Това е за сега от мен
Сез няяя ^^ хД
Начи нямам интернет, затова не мога да пусна новата глава, но ще се помъча по някакъв начин .
Това е за сега от мен
Сез няяя ^^ хД
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Дата на рег. : 11.10.2010
Пет Ное 19, 2010 6:50 pm
Ти хубаво си ме караш да коментирам, ама мислиш ли, че знам какво да кажа?? *ухилено*
Главата е наистина добра. Всички описания са си на място, грешките ти ги оправих и ти се скарах за тях и историята си е много добре написана както винаги. Аз продължавам да си чакам за... абе, няма да им кажа за кое. И... ако продължавам да повтарям коментарите ще трябва да се наказвам сама. :D
Главата е наистина добра. Всички описания са си на място, грешките ти ги оправих и ти се скарах за тях и историята си е много добре написана както винаги. Аз продължавам да си чакам за... абе, няма да им кажа за кое. И... ако продължавам да повтарям коментарите ще трябва да се наказвам сама. :D
- MariaРазвиващ се
Рожден ден : 17.03.1995
Години : 29
Дата на рег. : 15.02.2010
Пет Яну 07, 2011 2:34 pm
Много забавна история,но има и частица мистерия,което я прави още по интересна.Обаче беше много забавно как и Сора и Кьохей ревнуваха...Ах тези момчета.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите