- sweet secretЛюбител
Рожден ден : 08.06.1993
Години : 31
Дата на рег. : 15.01.2010
* коментари* Wicked Game
Нед Сеп 12, 2010 3:34 pm
Тук можете да ни кажете своето мнение.
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Re: * коментари* Wicked Game
Нед Сеп 12, 2010 4:22 pm
Идеята за фикът ви супер мноо ме изкефи. Знам че някои сигурно ще кажат, че това е поредната история в която участват вампири и ала бала,, но това което сте измислили на мен ми се струва интересно и някак си ми грабна вниманието още от първата глава.:д Другото което е, характера на героинята ацки мноо ме радва ии междодругото се надявам да НЕ стане така, че с времето да почне да има нещо повече от приятелство между Тереса и тоя Рей.. !! хдд Прекалено е добричак ии някак си ще ми е мноо тъпо, ако стане така.!! :д
За грешки вообще дори не съм гледала, тка че за тфа няя ви прая никакви забележки. Амм.. като цяло ми хареса ацки много както казах вече,, затова пускайте следващата глава по-бързо, че ми стана интересну!! ;]]
За грешки вообще дори не съм гледала, тка че за тфа няя ви прая никакви забележки. Амм.. като цяло ми хареса ацки много както казах вече,, затова пускайте следващата глава по-бързо, че ми стана интересну!! ;]]
- Vεrsus AlvαroЛюбител
От : Бургас
Дата на рег. : 25.12.2009
Нед Сеп 12, 2010 4:37 pm
Вече ти казах , че много ми харесва. Каквото и да пишеш винагои ще е различно и грабва вниманието.
Мацката е доста дивичка и това й придава чар
Чакам следващата порция с нетърпение :D
Мацката е доста дивичка и това й придава чар
Чакам следващата порция с нетърпение :D
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009
Нед Сеп 12, 2010 6:19 pm
Всяко твое нещо ме радва на макс. как става незнам, но е факт. :Д Мадамата наистина е пич. хД Предопреждение към читателите: ако пак се повторят заръчките по ЛС как да се продължава история ще се включа не само аз... Не ме карайте, окей ^^
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите