[коментари] Да бъдеш звезда
+10
Fen_na_JoInT-a
Lover.
sakura_sasuke_fenka
onyx&pink
`M I N I
L E X Ĭ
Fallen_AngeL
Hermi
Thэ Dark Girl
JoInT{}MaNia4ka
14 posters
Страница 1 от 2 • 1, 2
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
[коментари] Да бъдеш звезда
Пон Сеп 27, 2010 10:45 pm
Е, тук коментирайте.
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 27
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Re: [коментари] Да бъдеш звезда
Вто Сеп 28, 2010 9:06 pm
Ами, хареса ми.
Не видях грешчици, описанията бяха страхотни...
Както sasusaku96 каза, различно е
Аз също ще го следя с интерес и се надявам скоро да има още
Не видях грешчици, описанията бяха страхотни...
Както sasusaku96 каза, различно е
Аз също ще го следя с интерес и се надявам скоро да има още
- HermiСъстезател
От : Стола пред компютъра.
Рожден ден : 01.03.1996
Години : 28
Дата на рег. : 14.12.2009
Вто Сеп 28, 2010 9:25 pm
!-я фик по наруто който прочетох беше твоя и от тогава съм ти таен фен номер 1. Знаеш че обичам а давам критика, но в момента просто немога. Опсанията ти са перфектни, а за идеята ми харесва. Напомня ми на едно филмче ама кой се сеща коее .. както и да е, винаги съм била СасуСаку фен, но само на качествените фикчета за тази двоика и не се и съмнявам че това ще е едно от тях.
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Окт 02, 2010 12:24 pm
Идеята е различна и много хубава.
Хареса ми момента, когато Саске се изръси на сцената, а също така и разговора с Итачи.
Пишеш много увлекателно и ще чакам следващата глава.
Хареса ми момента, когато Саске се изръси на сцената, а също така и разговора с Итачи.
Пишеш много увлекателно и ще чакам следващата глава.
- L E X ĬГолям фен
Дата на рег. : 08.07.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Съб Окт 02, 2010 5:15 pm
♥Наскоро не чета фикове, ама айде от мен да мине реших да прочета твоя Ииии...абе одавна няма Сасусаку ХДД уж било изтъркано а изведнъж вече няма...Таа фика е супер, идея-супер, грешки-няма! =Д следя го 1000% и чакам да пуснеш следващата глава, за да нямаа пляс-пляс! хДД♥
- `M I N IСтрашна работа съм
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 28
Дата на рег. : 03.03.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note
Съб Окт 02, 2010 6:32 pm
Зашеметяващо! Точно от това имах нужда - фик със Сакура и Саске, дори да не е сасусаку Та обикновенно като чета нещо подобно; като казвам нещо, смисъл нещо, което ми е интересно, музата ми веднага идва и сега не е изключение. И преди съм го казвала.... е, това със музата де... Тук критиката е съвсем излишна, така че въобще няма да споменавам. Надявам се скоро да пуснеш главата, но няма да те изнудваме де и няма да ставаме като Саске - досадни хД Е ти си знаеш и успех с писането!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Съб Окт 02, 2010 8:06 pm
Не че нещо де, ама съм изненадана, че толкова ви харесва.
Идеята просто ми се роди и реших да я развия.
Ще се постарая да пусна и следващата глава в близкото бъдеще.
Наистина много съм ви благодарна за положителните коментари, които сте написали.
Идеята просто ми се роди и реших да я развия.
Ще се постарая да пусна и следващата глава в близкото бъдеще.
Наистина много съм ви благодарна за положителните коментари, които сте написали.
- Thэ Dark GirlАниме/манга/филми/сериали
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Дата на рег. : 07.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight
Чет Окт 14, 2010 3:25 pm
Много ми хареса новата глава!
Та, значи, Сак ще става манекенка, а? Суупер
И отново, описанията имаше, всичко е ОК
Иии когато можеш, ще чакаме главата
Та, значи, Сак ще става манекенка, а? Суупер
И отново, описанията имаше, всичко е ОК
Иии когато можеш, ще чакаме главата
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Пон Дек 27, 2010 10:17 pm
Реших да драсна един коментар понеже една фр само ми задава въпроси...
Някои от вас са ме питали дали това ще е SasuSaku или нещо друго... Сиг., че от тази глава (4-та) може да си помислите, че ще е ItaSaku, но да ви кажа - все още не съм решила на къде отива фика...
Ако ви е интересно да разберете - следете го.
Някои от вас са ме питали дали това ще е SasuSaku или нещо друго... Сиг., че от тази глава (4-та) може да си помислите, че ще е ItaSaku, но да ви кажа - все още не съм решила на къде отива фика...
Ако ви е интересно да разберете - следете го.
- onyx&pinkМодератор на раздел "Фикчета"
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Пон Дек 27, 2010 10:39 pm
Отдавна не бях писала коментче
Ей на тва му се казва глътка свеж въздух! Форума е претъпкан с какво ли не, а този фик е щастие за очите. Разведряващ, тийн и приятен за четене.
А последната глава беше доста заинтригуваща. Грешки не видях. Чакам следващата с нетърпение.
Ей на тва му се казва глътка свеж въздух! Форума е претъпкан с какво ли не, а този фик е щастие за очите. Разведряващ, тийн и приятен за четене.
А последната глава беше доста заинтригуваща. Грешки не видях. Чакам следващата с нетърпение.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Дек 28, 2010 5:13 am
Как да кажа, че докато писах главата доста се смях...
Дано ви хареса
Дано ви хареса
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Вто Дек 28, 2010 9:34 am
Оооооо, дааааааааа - това определено е един от любимите ми фикове!
Рядко се срещат вече такива.
Наистина се посмях, особено накрая
Не знам какво направи, обаче няма да мога да заспя, ако еюне прочета следващата глава Хд
Рядко се срещат вече такива.
Наистина се посмях, особено накрая
Не знам какво направи, обаче няма да мога да заспя, ако еюне прочета следващата глава Хд
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Вто Дек 28, 2010 11:27 am
Главата наистина е страхотна.
Много се посмях... особено на стихчето за Саске. Велико е!
Чакам следващата главичка с нетърпение и да знаеш, че този фик е един от любимите ми.
Не ме интересува дали ще е СасуСаку, ИтаСаку или СасоСаку. Важното е, че е интересен и вълнуващ. Описан чудесно.
Много се посмях... особено на стихчето за Саске. Велико е!
Чакам следващата главичка с нетърпение и да знаеш, че този фик е един от любимите ми.
Не ме интересува дали ще е СасуСаку, ИтаСаку или СасоСаку. Важното е, че е интересен и вълнуващ. Описан чудесно.
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Дек 28, 2010 6:59 pm
Така му се пада на Саске! Направо го закова! Наистина невероятна глава! Нямам търпение да разбера какво ще се случи и дали Сак ще успее да устои на изкушенията, които я заобикалят!!! Е, дано скоро напишеш и пуснеш следващата глава, че направо не мога да чакам повече!!! ТРЯБВА да знам какво става!!!
- Lover.Аниме/манга/филми/сериали
От : France.
Дата на рег. : 20.01.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Дек 29, 2010 1:06 am
Определено ми хареса!
Фикчето ти наистина е добре написано, имаш хубави описания, а и идеята е забавна и развлекателна! ;]
Чакам следващата глава и да се надяваме, че ще я напишеш по-скоро! ;]
Фикчето ти наистина е добре написано, имаш хубави описания, а и идеята е забавна и развлекателна! ;]
Чакам следващата глава и да се надяваме, че ще я напишеш по-скоро! ;]
- Fen_na_JoInT-aНовородено
От : Хелзинки
Рожден ден : 25.02.1991
Години : 33
Дата на рег. : 05.01.2011
Сря Яну 05, 2011 4:42 am
Ее бравос Деса! Продължавай все така Нещата добре се заформят след тази глава. Чакам да видя какво ще стане на това парти и дали ще разбере поканата . Дано по-скоро да разберем ;р
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Яну 05, 2011 11:38 am
Останах направо безмълвна! За такова кратко време за се разружат мечти, градени с години! Но сакура веднага измисли решение! Колко е умна. Относно савата глава - не видях грешки (не че съм гледала за такива де -.-") нямаше, но имам една забележка към теб - прави главите по-дълги за да не се налага да уча повече :* б и дано скоро ни зарадваш с поредната глава
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Сря Яну 05, 2011 3:33 pm
Нямаш си и представа колко те обичам!!!!
Главата беше невероятна!
Страшно много ми хареса.
Бях се отказала да чета фикове по Наруто, защото и без това ми писна, а и не видях нищо, как да го кажа - по-привличащо, магнетично. Твоя фик обаче така ме завладя, че едва чакам следващата глава
Главата беше невероятна!
Страшно много ми хареса.
Бях се отказала да чета фикове по Наруто, защото и без това ми писна, а и не видях нищо, как да го кажа - по-привличащо, магнетично. Твоя фик обаче така ме завладя, че едва чакам следващата глава
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Сря Яну 05, 2011 6:34 pm
Значи, искаше ми се да е по-дълга главата ама от многото мисли дет ги имах в главата си останах със сравнително малко. Исках да я напиша колкото се можеше по-бързо, защото имам идея за следващата глава. Да, ама не знам кога ще я напиша понеже си карам шофьорските курсове и е яко листовки. Предполагам няма да ми се сърдите, ако закъснея.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:
Нед Яну 23, 2011 9:21 pm
Главата беше дъхоспираща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Невероятна!!! Хах, нямала съм търпение за глава на фик от близко почти 1 година, а виж какво направи ти?! Страшно мн ме кефи всичко във фика, в идеята, в историята....... Ще се побъркам ако не получа още една доза!!!!!!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Яну 25, 2011 1:00 am
Радвам се, че ви харесва фика. Или може би е по правилно да кажа, излязлата нова 7-ма глава. Нищо, че не е минала през редакция и че има грешки в нея. Все пак те ще бъдат отстранени, но както винаги, малко по-късничко. :D
Казвала съм и в другите си постове, че все още не знам какъв ще е фика.
Имам предвид с кого ще е Сакура.
Може да се каже, че вече съм решила с кого ще е, но не ми се иска да се издавам или да написвам в заглавието за коя точно двойка става въпрос. Защото ако го направя, то тогава вие ще знаете за какво иде реч и ще е малко скучно... Не мислите ли?
Поласкана съм от коментарите ви, но ми се искаше и някой да ми каже къде са ми грешките (като изключим пунктуацията... защото все пак няма безгрешен човек... и може да стане една голямаааа вражда...). Структората на изреченията... ала бала... за това говоря.
Както и да е.
Благодарна съм за положителните ви коментари.
Казвала съм и в другите си постове, че все още не знам какъв ще е фика.
Имам предвид с кого ще е Сакура.
Може да се каже, че вече съм решила с кого ще е, но не ми се иска да се издавам или да написвам в заглавието за коя точно двойка става въпрос. Защото ако го направя, то тогава вие ще знаете за какво иде реч и ще е малко скучно... Не мислите ли?
Поласкана съм от коментарите ви, но ми се искаше и някой да ми каже къде са ми грешките (като изключим пунктуацията... защото все пак няма безгрешен човек... и може да стане една голямаааа вражда...). Структората на изреченията... ала бала... за това говоря.
Както и да е.
Благодарна съм за положителните ви коментари.
- svenxxxНовородено
Дата на рег. : 20.10.2009
Вто Яну 25, 2011 1:04 am
Хмммм... какво да кажа, чудя се откъде да започна, то просто такъв фик да те остави без думи за писане и мисли за размишляване.
Идеята - Виждал съм доста фикове по Наруто, всякакви на тип(фантастични, комедийни, трагични, смешни, неловки, перверзни и т.н.), чел съм фикове написани по най-различни стилове, но това, което следя и чета и чакам всеки път, е различно. Различно с привкуса на банално, но уникално, като дъждовна и бистра капка в локвата от кална вода. Идеята си е стандартна, но представена по много уникален начин. Поздравявам авторката за фика си.
Сюжета - лек, приятен, прегледен, а какво повече да поискаме от това? Във всяка обстановка, настроение и описание е вдъхнато доста силно желание и емоция. Докато четеш фика, може да се пренесеш в жестокия и луксозен свят(когато се налага) на обикновеното момиче Сакура.
Героите - Да, всеки един от тях е представен с характер и в доста по-различна светлина от оригиналната история на анимето Наруто. Харесва ми начина, по който си ги представила.
Писането - Подробно, подредено, дълго, но сбито, което ти позволява да четеш този фик, без да се уморяваш или да ти е скучно, или пък да ти липсва детайлност, с която да можеш да си асимилираш всичко, а после да си го представиш в ума.
Лично, на мен фика ми харесва и ще го следя с интерес. Надявам се да поддържаш историята все така интересна и завладяваща. [b]
Идеята - Виждал съм доста фикове по Наруто, всякакви на тип(фантастични, комедийни, трагични, смешни, неловки, перверзни и т.н.), чел съм фикове написани по най-различни стилове, но това, което следя и чета и чакам всеки път, е различно. Различно с привкуса на банално, но уникално, като дъждовна и бистра капка в локвата от кална вода. Идеята си е стандартна, но представена по много уникален начин. Поздравявам авторката за фика си.
Сюжета - лек, приятен, прегледен, а какво повече да поискаме от това? Във всяка обстановка, настроение и описание е вдъхнато доста силно желание и емоция. Докато четеш фика, може да се пренесеш в жестокия и луксозен свят(когато се налага) на обикновеното момиче Сакура.
Героите - Да, всеки един от тях е представен с характер и в доста по-различна светлина от оригиналната история на анимето Наруто. Харесва ми начина, по който си ги представила.
Писането - Подробно, подредено, дълго, но сбито, което ти позволява да четеш този фик, без да се уморяваш или да ти е скучно, или пък да ти липсва детайлност, с която да можеш да си асимилираш всичко, а после да си го представиш в ума.
Лично, на мен фика ми харесва и ще го следя с интерес. Надявам се да поддържаш историята все така интересна и завладяваща. [b]
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Яну 25, 2011 1:31 am
svenxxx написа:Хмммм... какво да кажа, чудя се откъде да започна, то просто такъв фик да те остави без думи за писане и мисли за размишляване.
Лично, на мен фика ми харесва и ще го следя с интерес. Надявам се да поддържаш историята все така интересна и завладяваща.
Е, нямах точно такъв коментар предвид, svenxxx
С този си коментар направо се оля
Още малко и ще ме изкараш по-велика и от всички писатели на света
Познавам се и бих предпочела по-скромен коментар, ако не е проблем
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Вто Яну 25, 2011 1:54 am
Всъщност май моя коментар ще е единствения различен тук... Начина, по който си написала фика ми допада, но...
1. Някак си ми се вижда еднообразен - още от втората глава аз лично (не знам за другите) вече знаех коя ще е финалната двойка. Изглежда ми като повечето фикове, които напоследък се пишат. В тях става дума или за любов, или фика е сапунка, или перверзен - нищо различно.
Всъщност след като прочетох някъде около 5 фика видях заглавието на този и видях, че автора си ти и си казах само: Боже, най накрая нещо различно - е да ама не. Предчувствам аз лично, че нататък самия сюжет ще стане като повечето фикове - Итачи ще се държи добре със Сакура, ще я обича, но тя ще избере Сaске просто защото въпреки, че е толкова грyб на нея точно това й харесва.
Все едно и също, а на мен лично вече ми дотегна от такива еднакви и еднообразни фикове. Всички пишат едно и също не мислиш ли?
Ще следя фика ти с огромнатаа надежда сюжета му да не се превърне точно в това огромно "повторение"
Иначе си се справила добре.
Надявам се да не съм те обидила с нещо, но ти самата каза, че искаш да чуеш нечие различно мнение и аз мисля, че ти го предоставих.
1. Някак си ми се вижда еднообразен - още от втората глава аз лично (не знам за другите) вече знаех коя ще е финалната двойка. Изглежда ми като повечето фикове, които напоследък се пишат. В тях става дума или за любов, или фика е сапунка, или перверзен - нищо различно.
Всъщност след като прочетох някъде около 5 фика видях заглавието на този и видях, че автора си ти и си казах само: Боже, най накрая нещо различно - е да ама не. Предчувствам аз лично, че нататък самия сюжет ще стане като повечето фикове - Итачи ще се държи добре със Сакура, ще я обича, но тя ще избере Сaске просто защото въпреки, че е толкова грyб на нея точно това й харесва.
Все едно и също, а на мен лично вече ми дотегна от такива еднакви и еднообразни фикове. Всички пишат едно и също не мислиш ли?
Ще следя фика ти с огромнатаа надежда сюжета му да не се превърне точно в това огромно "повторение"
Иначе си се справила добре.
Надявам се да не съм те обидила с нещо, но ти самата каза, че искаш да чуеш нечие различно мнение и аз мисля, че ти го предоставих.
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Вто Яну 25, 2011 10:12 am
Спокойно, не си ме обидила.
Ами... как да кажа, Грешиш.
Фик, който е за любов? Сапунка? Первезен? - брех, че кои фикове са по различни?
Тези с фантастиката? Че аз пиша един такъв.
Може би и заради това е една от причините да започна нещо по-различно... Не знам...
Когато започнах да пиша по тази идея ми се стори различна...
Може и аз да съм в грешка. Не парадирам, че винаги съм права.
Хммм, ще бъдеш приятно изненадана в бъдеще.
Темари Акатски написа:
Ами... как да кажа, Грешиш.
Фик, който е за любов? Сапунка? Первезен? - брех, че кои фикове са по различни?
Тези с фантастиката? Че аз пиша един такъв.
Може би и заради това е една от причините да започна нещо по-различно... Не знам...
Когато започнах да пиша по тази идея ми се стори различна...
Може и аз да съм в грешка. Не парадирам, че винаги съм права.
Темари Акатски написа: Предчувствам аз лично, че нататък самия сюжет ще стане като повечето фикове - Итачи ще се държи добре със Сакура, ще я обича, но тя ще избере Сaске просто защото въпреки, че е толкова грyб на нея точно това й харесва.
Хммм, ще бъдеш приятно изненадана в бъдеще.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите