Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

[коментари] Да бъдеш звезда

+10
Fen_na_JoInT-a
Lover.
sakura_sasuke_fenka
onyx&pink
`M I N I
L E X Ĭ
Fallen_AngeL
Hermi
Thэ Dark Girl
JoInT{}MaNia4ka
14 posters
Go down
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

red [коментари] Да бъдеш звезда

Пон Сеп 27, 2010 10:45 pm
First topic message reminder :

Е, тук коментирайте.

Последната промяна е направена от JoInT{}MaNia4ka на Чет Яну 06, 2011 1:27 am; мнението е било променяно общо 1 път

Black Wings
Редовен
Редовен
Дата на рег. : 02.06.2010

red Re: [коментари] Да бъдеш звезда

Вто Яну 25, 2011 1:54 am
Всъщност май моя коментар ще е единствения различен тук... Начина, по който си написала фика ми допада, но...
1. Някак си ми се вижда еднообразен - още от втората глава аз лично (не знам за другите) вече знаех коя ще е финалната двойка. Изглежда ми като повечето фикове, които напоследък се пишат. В тях става дума или за любов, или фика е сапунка, или перверзен - нищо различно.
Всъщност след като прочетох някъде около 5 фика видях заглавието на този и видях, че автора си ти и си казах само: Боже, най накрая нещо различно - е да ама не. Предчувствам аз лично, че нататък самия сюжет ще стане като повечето фикове - Итачи ще се държи добре със Сакура, ще я обича, но тя ще избере Сaске просто защото въпреки, че е толкова грyб на нея точно това й харесва.
Все едно и също, а на мен лично вече ми дотегна от такива еднакви и еднообразни фикове. Всички пишат едно и също не мислиш ли?
Ще следя фика ти с огромнатаа надежда сюжета му да не се превърне точно в това огромно "повторение"
Иначе си се справила добре.

Надявам се да не съм те обидила с нещо, но ти самата каза, че искаш да чуеш нечие различно мнение и аз мисля, че ти го предоставих.
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Яну 25, 2011 10:12 am
Спокойно, не си ме обидила. smile

Темари Акатски написа:
1. Някак си ми се вижда еднообразен - още от втората глава аз лично (не знам за другите) вече знаех коя ще е финалната двойка. Изглежда ми като повечето фикове, които напоследък се пишат. В тях става дума или за любов, или фика е сапунка, или перверзен - нищо различно.

Ами... как да кажа, Грешиш.
Фик, който е за любов? Сапунка? Первезен? - брех, че кои фикове са по различни?
Тези с фантастиката? Че аз пиша един такъв.
Може би и заради това е една от причините да започна нещо по-различно... Не знам...
Когато започнах да пиша по тази идея ми се стори различна...
Може и аз да съм в грешка. Не парадирам, че винаги съм права.

Темари Акатски написа: Предчувствам аз лично, че нататък самия сюжет ще стане като повечето фикове - Итачи ще се държи добре със Сакура, ще я обича, но тя ще избере Сaске просто защото въпреки, че е толкова грyб на нея точно това й харесва.
Все едно и също, а на мен лично вече ми дотегна от такива еднакви и еднообразни фикове. Всички пишат едно и също не мислиш ли?
Ще следя фика ти с огромнатаа надежда сюжета му да не се превърне точно в това огромно "повторение"

Хммм, ще бъдеш приятно изненадана в бъдеще. smile
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Постът съдържа неприлични думички!

Вто Яну 25, 2011 10:57 pm
Значи... подкрепям донякъде Темари Акатски за мнението й относно фиковете. Подозирам, че тя е искала да каже нещо друго, но не е подбрала точните думи, за това мисля да се включа в спора. Разбира се, няма как да не похваля авторката, че се е справила добре. Направила е един истински образ на момиче, които гони целите си и е способно да жертва нещо. Включила си и СПОМЕНИ! Доста важно нещо, понеже спомените са единственото нещо, което правят образа реален и истински, а и създават ДРАМА. Макар ако го пишех аз, щях да се задълбоча в още описване на чувства, НО не го пиша аз... И въпреки това е добро. Единствената забележка към авторката и се надявам да не ми се сърди: нямаш описание на Сакура! Само крака и това, че е красива, защото е избрана за манекен. Знам, че повечето са гледали анимето и знаят, че тя е с розова коса и зелени очи и фика само допълва картината. Но ако някой друг чете това, нали трябва да добие представа, нали?!

А сега да подкрепя Темари Акатски. Мисля, че е искала да каже, че в повечето фикове има любов и секс, и детайлно описване на е*ането (много се извинявам за нецензурния език!). Мисля още, че фиковете се нареждат в категория "хентай", ако изобщо има такъв раздел. Мисля също, че повечето автори, сякаш описват секс-фантазиите си и съответно получават отзиви от рода на: "Уау! Страхотно! Чакам следващата глава с нетърпение!" и т.н. Схванахте мисълта ми, нали?

Сега... И аз пиша за секс. И мен ме вълнува. Изчела съм доста книги - не само розовите тъпотии, които всеки е виждал на сергиите, но и наистина книги, които пленяват. Точно това липсва на повечето фикове. Казвам, че няма драма или тръпка. Всичко се свежда до това: те се нае*аха и всичко е наред. В първият ми фик, се опитах паралелно със секса да пресъздам доста идеи и ъгли, от които може да се погледне анимето и да се усети истинската любов. Дали някой ги е видял тези идеи, не знам. Само се надявам да са направили впечатление. Бях вметнала идея за саможертвата, за болката, за това кое е редно: да служиш на клана си или на селото си... Образът на Итачи е събирателен за всички тези идеи.

Пиши за секс и за мръсотии, защо не! Само гледай да създадеш проникновение. Някаква дилема или драма зад цялото описване на секса. Тогава ще е стойностно и ще си заслужава четенето. Нали? Тогава и фикът ти ще се различава от останалите и ще е хубав. Поне за мен. smile

И последно коронното: "Искам ощииииииииии!" [коментари] Да бъдеш звезда - Page 2 242502
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Вто Яну 25, 2011 11:22 pm
cool cheryll написа: Единствената забележка към авторката и се надявам да не ми се сърди: нямаш описание на Сакура! Само крака и това, че е красива, защото е избрана за манекен. Знам, че повечето са гледали анимето и знаят, че тя е с розова коса и зелени очи и фика само допълва картината. Но ако някой друг чете това, нали трябва да добие представа, нали?!

Малиииии не съм се замисляла за това...
И сега като се замисля си наистина права. Ще прегледам главите си в следващите няколко дни и ще преценя мястото, където трябва да "сложа" образа на Сакура. Благодаря ти, че забеляза този мой пропуск и че ми каза.
Надявам се че това, което съм замислила ще е добре. Старая се да има комедия на моменти, еротика и естествено ще приложа и драма, но ще е малко по-нататака. Може би защото искам по някакъв начин да поразпъна така да се каже, лукими.
Ще прегледам нещатата на ново и ще се постарая да си поправя пропуските.
Чувствата? Хм, явно трябва малко повечко да се постарая.
Е, ще се опитвам до като не се науча. А и тези листовки много ме дразнят... Което също ме забавя.
onyx&pink
onyx&pink
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Wonderlnd
Рожден ден : 28.06.1994
Години : 30
Дата на рег. : 13.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

Сря Яну 26, 2011 8:37 am
Този път всичко отново си беше добре описано, само че липсват запетайки на някои места иии накрая т'ва "той го нямаше" еее написано грешно! Трябва да е "него го нямаше", но мисля, че грешката е от невнимание.
Обаче сериозно фика ти почва да ми става любиимия! Хд
Страшно мн ме кефи действието, характерите на героите - всичко!
А, да - чакам другата глава...
Fallen_AngeL
Fallen_AngeL
Бъдещ фен
Бъдещ фен
Female
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009

Сря Яну 26, 2011 10:47 am
На мен ми харесаха описанията в последната глава и определено са доста по-добре от тези в началото.
Видях само една грешка в последното изречение. Трябва да пише "него го нямаше", а не "той го нямаше".
Чакам следващата.
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Сря Яну 26, 2011 11:34 am
Хм, тази грешка я оправих. Благодаря, че ми я поазахте. Отностно пропуснатите запетаи, ами... май ще трябва да го прегледам на ново или да попитам някой от по висшите... да ми обясни някои други неща, които явно съм пропуснала.
Ами, да. Тази глава е по-добра от предишните... Като се има на предвит, че този фик го започнах на шега [коментари] Да бъдеш звезда - Page 2 242502
За да го оправя ще трябва да си погледна началото, което явно, по очевидни причини, ми куца.
`M.и.s.h.и.t.0`
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 30
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

Съб Фев 26, 2011 12:57 am
почнах да го чета от вчера твоя фик, по точно от клиповете да го гледам, че ми е някак по бързо и така .. останах мн доволна, мн рядко да ми допадне някой фик, надявам се като продължавам да чета да не остана разочарована .. Идеята е супер интересна, Сакура мрази Саскето ии покрай нейната омраза как се хвана със Итачи [коментари] Да бъдеш звезда - Page 2 23388 пускай следващите глави, че скоро ще я настигна, продължавай в същият дух !!!!!
Но забелязах, но може и аз да съм в грешка, но няма голямо описание например, за Итачи описанието беше, че има дълга коса и как е облечен .. е, ние всички знаем как изглежда, но за сестрата на Сакура изобщо не я разбрах к'ва е на фаца [коментари] Да бъдеш звезда - Page 2 376805 но може и аз да не съм прочела, някаде да е пишело .. абе както и да е, може да се повторя, мн ми харесва за ся фик-а , това е по важно ! [коментари] Да бъдеш звезда - Page 2 975213
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female

~~АНИМЕ ЛИСТ~~

Съб Фев 26, 2011 11:21 pm
`M.и.s.h.и.t.0` написа:
Но забелязах, но може и аз да съм в грешка, но няма голямо описание например, за Итачи описанието беше, че има дълга коса и как е облечен .. е, ние всички знаем как изглежда, но за сестрата на Сакура изобщо не я разбрах к'ва е на фаца [коментари] Да бъдеш звезда - Page 2 376805 но може и аз да не съм прочела, някаде да е пишело ...

Като за начало се радвам, че ти е харесало.
И да, може и да съм пропуснала някои други описания, за които си наистина права. Пропускът ми се появява от това, че винамието ми не е насочено изцяло върху този фик. Ще видя по нататък как ще развия нещата и как ще обработя героите си.
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите