*коментари* The Right decision...]]
+4
sakura_sasuke_fenka
Fallen_AngeL
SunrisE
BeautifulQueenStyle
8 posters
- BeautifulQueenStyleЗарибен
Рожден ден : 13.09.1998
Години : 26
Дата на рег. : 02.08.2010
*коментари* The Right decision...]]
Пет Окт 29, 2010 11:16 pm
Тук пише коментарите си!!Относто фика!
---------------------------
---------------------------
- BeautifulQueenStyleЗарибен
Рожден ден : 13.09.1998
Дата на рег. : 02.08.2010
Re: *коментари* The Right decision...]]
Пет Окт 29, 2010 11:19 pm
Хмм..лично на мен ми хареса! Идеята е различна..!
Описиния имеше! С една дума Санди,фикчето ти е превъзходно
----------------------------
Описиния имеше! С една дума Санди,фикчето ти е превъзходно
----------------------------
- SunrisEРазвиващ се
Дата на рег. : 03.08.2010
Съб Окт 30, 2010 12:57 am
Ами, хареса ми, но ще ти дам един съвет, не сменяй лицето от което разказваш. В началото беше 3, а после премина на 1, това не е много хубаво. Иначе, не забелязах много грешки, така че продължавай, чакам следващата глава.
ПП: Тази тема се прави на друго място, малко по-нагори си пише с големи букви "Коментари" и там се слагат всички такива теми. Предлагам някой мод да я премести.
ПП: Тази тема се прави на друго място, малко по-нагори си пише с големи букви "Коментари" и там се слагат всички такива теми. Предлагам някой мод да я премести.
- Fallen_AngeLБъдещ фен
От : Лудницата на 4км
Дата на рег. : 06.12.2009
Съб Окт 30, 2010 10:41 am
Не сменяй лицата, от които пишеш. Или пишеш от нейно име, или не.
Имаше правописни и граматически грешки, но не бяха много.
А описанията... Ами има ги, но имат нужда от още оправяне.
Пишеш добре, но прекалено хаотично.
Давай нататък.
Имаше правописни и граматически грешки, но не бяха много.
А описанията... Ами има ги, но имат нужда от още оправяне.
Пишеш добре, но прекалено хаотично.
Давай нататък.
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Съб Окт 30, 2010 7:44 pm
На мен лично страшно ми хареса, като за първа глава Но и моята забележка е като другите - не дей да сменяш така изведнъж лицата. Малко е объркващо. Избери си едно и пиши само в него. Не видях грешки. Можеби малко повече описания са нужни, но с времето ще се научиш Е, дано скоро ни пуснеш следващата глава!
- lightning4Развиващ се
Рожден ден : 04.10.1995
Години : 29
Дата на рег. : 21.08.2010
Съб Окт 30, 2010 7:55 pm
Няма да започвам веднага с критиките. Първо искам да кажа, че главата е много интересна и нямам търпение да пуснеш следващата, идеята ти много ми допадна. Сега за грешките ти, вече ти казаха за времето, затова няма да се повтарям, имаше на места правописни и пунктуационни грешки, но като за 1 глава ми хареса много. Ако си търсиш редактор мога да ти помогна.
- ..::*sTupid_girL*::..Редовен
- От : My town.. [cupcake town] ^^
Рожден ден : 20.12.1997
Дата на рег. : 24.05.2010
Нед Окт 31, 2010 5:35 pm
аз няма да повтарям другите ;) искам само да ти кажа, че пишеш добре и увлекателно .. :) главите ти са дълги и почти без правописни грешки ... ами ще се развам скоро да има още .. :)
- Sandi96Новородено
Рожден ден : 23.05.1996
Години : 28
Дата на рег. : 29.10.2010
Нед Окт 31, 2010 7:38 pm
Благодаря на всички ви... И наистина оценявам това, че ви харесва... За следващата глава ще се постарая да я направя с дълги описания, повече интересни случки ии... Надявам се до тогава да се сдобия с редактор.. Вече работя по въпроса.. Още един път ви благодаря!! Оценявам го, наистина много!!
- Sandi96Новородено
Рожден ден : 23.05.1996
Години : 28
Дата на рег. : 29.10.2010
Нед Окт 31, 2010 7:39 pm
lightning4 написа:Няма да започвам веднага с критиките. Първо искам да кажа, че главата е много интересна и нямам търпение да пуснеш следващата, идеята ти много ми допадна. Сега за грешките ти, вече ти казаха за времето, затова няма да се повтарям, имаше на места правописни и пунктуационни грешки, но като за 1 глава ми хареса много. Ако си търсиш редактор мога да ти помогна.
Ами... Ще се радвам, ако ми помогнеш... Колкото до постоянното сменянае на лицата... Просто не мога да се сдържа да напиша нещо, което ми е дошло на ума и ми е харесало като идея.... Независимо колко грешно би могло да е то
- sakura_sasuke_fenkaУчaщ се
От : Пазарджик
Рожден ден : 14.08.1997
Години : 27
Дата на рег. : 17.05.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Пет Ное 05, 2010 6:53 pm
Такам... мога с ръка на сърце да кажа, че тази глава беше савършенна! За разлика от предшественичката си тази беше само в 1 лице и нямаше досадното сменяне на гледните точки /лицата/. Правописни грешки не видях, освен една - беше написала две думи слято, но това не е болка за умиране - и аз често го правя.
Четях с интерес и също така мога да кажа, че си се справила много добре /отново/ с описанията. Надявам се скоро да прочетем следващата глава!
Четях с интерес и също така мога да кажа, че си се справила много добре /отново/ с описанията. Надявам се скоро да прочетем следващата глава!
- Black WingsРедовен
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010
Съб Ное 06, 2010 1:44 pm
Хареса ми, но в първата глава имаше грешки и бе смесила 1 и 3 лице.
Във втората глава не го забелязах (браво на редакторката ти ) Историята е интригуваща и мисля, че ще я следя.
Данеби да пропуснах да кажа: Искам още!!!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите