- norchetoПрохождащо
От : goRattA
Дата на рег. : 05.12.2010
Врагове?!
Съб Яну 01, 2011 10:09 pm
[b]Хораа , много оплесках времето за което се извинявам
Това е първия ми фик- стана тъпо изобщо не съм доволна,но написах и 2 глава и ме радва..
15 септември. Аз Харуно Сакура се бях запътила към училището с възможно най-бавна крачка. Вълне ие имаше но то бе убито от притеснението. То не бе точно приеснение, а някъкав вид … хмм и аз не мога да го определя,но ще ви дам ясна представа за какво говоря.
Аз-момичето което никой не разбира.
Ино-красавицата , ‘’кралицата,, със много ‘’ слуги,,
Темари - тъпата сладурана ‘’ слугуваща,, на Ино
Гаара - момчето за което момичетата се избиват :х
Тези тримата ги мразя от дъното на душата си. Но този Гаара го презирам да степен така , че потръпвам като го видя. Аз си мълчах до едно време , но щом разбрах че омразата ни е взаимна някак се почуствах добре. Защо? Защото можех да го плуя и обиждам без да го засегна. Не че ми пукаше де.
Когато стигнах видях двете примадони и на няколко метра от тях Гаара… НЕ исках да се дразня още 1 ден , но все някак трябваше да стигна до приятелите си , които бяха зад тях. Минавайки случайно се бутнах в него.
- Леко бе!!! - каза той без да се обърне дори.
- Ако мислиш , че можеш да ми говориш така - лъжеш се много жестоко.
Той се обърна и погледна изненадано , изплашено и доволно едновремено.
- А-аа.. С-са…-разтресе глава и продължи сериозно- Сакура , това ти ли си?
- Не Селин Дион.. - изцепката беше повече от неуместна.
* в главата на Гаара *
Олеле това ли е старата дебела, късокрака , кривозъба , плоскогърда Сакура? Как за 3 месеца толкова се е променила. Това е идеалът ми за момиче. J
* сакура *
- А-аам .. Защо ме зяпаш? - казах го сърдито и намръщено , но изведнъж се изчервих и .. Буквално избягах.
В часа по Биология, Хината ( най-добрата ми приятелка ) ме попита:
- Саку.. Ам , защо Гаара те е зяпнал така ?
Вцепених се. Та, дори аз самата нямах отговор.
* гаара *
Опитвах се да не я гледам, но очите не ме слушаха. Тя не беше като другите-вярно че се мразехме , но аз бях готов да го променя.
*сакура*
Следващия час беше ФВС. Не е зле, защото съм много добра в спорта. J
- 200 коремни!! Всички , без изключения госпобжице Яманака ! - издра си гърлото даскалката.
Винаги ни разделяше по двама и този път не беше изключение. Но защо по дяволите ме сложи с Гаара?
Легнах на пода, силно се надявах да не седна на краката ми, но не ! През цялото време ме гледаше право в очите с лека усмивка. Но той е наистина хубав. Гадняр е, но е хубав.
- Гаара, какво става? Как нещата се промениха така рязко?
* гаара *
Не, не можех да и кажа. Да не съм луд? Трябваше да измисля лъжа ( най-лошата идея)
Това е първия ми фик- стана тъпо изобщо не съм доволна,но написах и 2 глава и ме радва..
15 септември. Аз Харуно Сакура се бях запътила към училището с възможно най-бавна крачка. Вълне ие имаше но то бе убито от притеснението. То не бе точно приеснение, а някъкав вид … хмм и аз не мога да го определя,но ще ви дам ясна представа за какво говоря.
Аз-момичето което никой не разбира.
Ино-красавицата , ‘’кралицата,, със много ‘’ слуги,,
Темари - тъпата сладурана ‘’ слугуваща,, на Ино
Гаара - момчето за което момичетата се избиват :х
Тези тримата ги мразя от дъното на душата си. Но този Гаара го презирам да степен така , че потръпвам като го видя. Аз си мълчах до едно време , но щом разбрах че омразата ни е взаимна някак се почуствах добре. Защо? Защото можех да го плуя и обиждам без да го засегна. Не че ми пукаше де.
Когато стигнах видях двете примадони и на няколко метра от тях Гаара… НЕ исках да се дразня още 1 ден , но все някак трябваше да стигна до приятелите си , които бяха зад тях. Минавайки случайно се бутнах в него.
- Леко бе!!! - каза той без да се обърне дори.
- Ако мислиш , че можеш да ми говориш така - лъжеш се много жестоко.
Той се обърна и погледна изненадано , изплашено и доволно едновремено.
- А-аа.. С-са…-разтресе глава и продължи сериозно- Сакура , това ти ли си?
- Не Селин Дион.. - изцепката беше повече от неуместна.
* в главата на Гаара *
Олеле това ли е старата дебела, късокрака , кривозъба , плоскогърда Сакура? Как за 3 месеца толкова се е променила. Това е идеалът ми за момиче. J
* сакура *
- А-аам .. Защо ме зяпаш? - казах го сърдито и намръщено , но изведнъж се изчервих и .. Буквално избягах.
В часа по Биология, Хината ( най-добрата ми приятелка ) ме попита:
- Саку.. Ам , защо Гаара те е зяпнал така ?
Вцепених се. Та, дори аз самата нямах отговор.
* гаара *
Опитвах се да не я гледам, но очите не ме слушаха. Тя не беше като другите-вярно че се мразехме , но аз бях готов да го променя.
*сакура*
Следващия час беше ФВС. Не е зле, защото съм много добра в спорта. J
- 200 коремни!! Всички , без изключения госпобжице Яманака ! - издра си гърлото даскалката.
Винаги ни разделяше по двама и този път не беше изключение. Но защо по дяволите ме сложи с Гаара?
Легнах на пода, силно се надявах да не седна на краката ми, но не ! През цялото време ме гледаше право в очите с лека усмивка. Но той е наистина хубав. Гадняр е, но е хубав.
- Гаара, какво става? Как нещата се промениха така рязко?
* гаара *
Не, не можех да и кажа. Да не съм луд? Трябваше да измисля лъжа ( най-лошата идея)
- Shinin' My Life~Учaщ се
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010
Re: Врагове?!
Чет Яну 27, 2011 12:30 pm
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите