Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

red *коментари* Врагове?!

Вто Яну 04, 2011 2:20 pm
Коментари по Врагове?! тук!
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Re: *коментари* Врагове?!

Пон Яну 10, 2011 4:31 pm
Оох, това е едно от най-плачевните неща, които съм чела и за които съжалявам, че си загубих времето. Но от друга страна никой не ме е карал да го чета, нали?

Съвет: прочети още няколко книги, вложи чувства в това, което пишеш и тогава се пробвай да пишеш, става ли? Да речем след половин или една година, предполагам ще имаш материал и идеи и те няма да се изчерпват със слабия ти изказ и малкото думи в речника ти. Само не искам да се обиждаш!

Ако след това време, решиш да постнеш нещо и аз забележа, че няма промяна, мисля, че ще ти е време да се откажеш изобщо да пишеш...

Само за информация: но ти на колко си години? Защото дори когато бях на девет и пишех за зайчето Питър, творението ми бе по-добро от твоето...

В интерес на истината, този... фик... Не! Това Нещо плаче за редакция и ако искаш или имаш желание, веднага ще ти посоча няколко начина да го направиш сносно и хубаво за четене. Но първо: прочети няколко книжки и тогава пак ще се видим тук!
-*-What The Hell-*-
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

Пон Апр 11, 2011 2:46 pm
кратко, с грешки и недоизпипано, не ми хареса...
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите