Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Loneliness
Loneliness
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Там някъде...
Рожден ден : 27.01.1995
Години : 29
Дата на рег. : 28.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Blood+, Hell Girl and Bleach

red Между Рая и Ада...

Пет Яну 28, 2011 12:45 am
Просто го пускам, а ако на някого му хареса ще има още...
Само да се изясним, пиша защото ми хареса... пускам, защото искам мнение...
Ще пускам когато мога... а на коментари като " Кога ще има още?" или "Кога ще пускаш следващата глава?"
Ще кажа, че това не са коментари, а просто Спам...
Знам, че дрънкам глупости.
Но все пак вземете да прочетете правилата, не са написани, защото хората си нямат друга работа, а да се спазват....

Еее добре, ето и моето нещо..

Това е редактираната версия. Много благодаря на моя невероятен редактор!
.

Коментарите тук !

Глава 1

Стоях на спирката и чаках автобуса да дойде и да се прибера, но не. Той не идваше, а ставаше все по-студено, а аз бях само по къса пола, клин, ботуши, потник и един суичър, разбира се всичко беше черно.
Ученическата ми чанта беше преметната през рамото ми. Русата ми коса се вееше около мен, принуждавайки ме постоянно да я махам. Усетих някаква вибрация, последвана от мелодия. Откопчах ципа на суичъра си, изкарвайки телефона си, и погледнах към екрана му, на който пишеше "Крис."
Отваряйки капака лека усмивка се плъзна по устните ми.
- Хей! – лениво отговорих.
- Какво става, Ви? - попита ме весело той, а аз се засмях.
- Добре е, а при теб как е?
- И при мен е добре. Ще ходиш ли тази седмица на село?
- Сигурно, но защо питаш?
- Просто питам, за да знам какво да правя. – уточни той.
- Добре, а ти къде си сега? – измърморих, защото едвам се сдържах, да не затракам със зъби.
- Разхождам се с едни приятели и си викам: "Не съм чувал Вивиту от доста време, дай да й се обадя!" – отново се засмя.
- От доста време ли? Или от днес на обяд? - попитах аз като ирония прозвуча в гласа ми.
В далечината блеснаха светлини, явно най-накрая рейса идваше.
- Е, добре де! Просто ми стана скучно. – измрънка като дете с отнета близалка.
- И си пийнал, малко. – казах го по-скоро като факт, отколкото като въпрос.
- Как разбра?! – гласът му прозвуча някак си по-писклив от обикновено.
- Може би, защото те познавам откакто се родих. - автобуса спря точно пред мен, отваряйки вратите си, а аз влязох, настанявайки се и изкарах парите си.
- Това е вярно, но си някак странна и винаги разбираш кога лъжа, а и знаеш кога трябва да ме спасиш. - тук замълча, а през това време кондукторът мина и му платих.
- Хайде стига спомени и съжаления! Всичко това вече е минало. - засмях се. За мен наистина беше минало и такова щеше да си остане занапред.
- Права си, но ако пак се случи какво ще правим? - звучеше притеснено и някак тъжно.
- Ако се случи ще се справим, но го кажи преди да стане толкова трудно, ясно!? - бях повишила тона си и за това бързо се огледах наоколо, за да видя дали някой ме е чул, но с изненада открих, че в автобуса бяха само шофьора, кондуктора и някакво момче, което се беше настанило на последните седалки.
- Аз ще затварям, защото в момента не мога да говоря, но по-късно ще довършим! - от другата страна чух само едно: "Ааа" преди да затворя капака на телефона си, където след секунда се показа часа, който бе 22:15. Веднага направих физиономия, която гласеше "А, стига де! Кога, по дяволите стана толкова късно?!?". Прибрах си телефона и изкарах MP4-та си, след което опрях главата си на прозореца и се замислих за днешния ден.

Спомних си последния ми час днес, който както винаги във Вторник бе Химия, но този път бях решила да отида до градската библиотека за да проверя за някаква книга, защото моите свършиха, заради това, когато свърши часа тръгнах към спирката, а от там хванах рейса и се замъкнах до библиотеката.
Там се загледах из редовете. Докато се разхождах из коридорите се чувствах като в рая, а книгите бяха толкова много и навсякъде. Точно, когато минавах покрай огромен рафт покрит с изящни книги, вниманието ми бе привлечено от една доста интересна на външен вид. Беше голяма, обвита с черни махагонови корици. Взех прекрасната книга и се отправих към местата за четене. Положих я на една от масите, дръпвайки си стол и седнах.
На корицата с позлатени букви пишеше: "Това което не виждаме". Отворих я и усетих хладна вълна да преминава през мен, която предизвика студени тръпки по цялото ми тяло.
На първата страница пишеше същото, но не виждах името на автора.
- Госпожице? - чух глас зад мен, заради който едва не се разпищях.
Не бях усетила присъствието на библиотекарката, което предизвика още повече объркване в мен. Обърнах си главата.
- Да? – накарах гласът ми да звучи равен и за мое щастие успях.
- Дойдох да ви кажа, че след малко ще затваряме. - погледнах часовника на лявата си ръка и за мое учудване показваше 21:30ч.
- Да, извинете ме! Веднага тръгвам! Благодаря ви, довиждане! - станах и взех книгата
- Щях да забравя! – възкликнах и се засмях. - Може ли да взема тази книга? - тя кимна и тръгнахме към рецепцията, след което жената я записа, пожела ми лека вечер и си тръгнах.

Огледах се наоколо, осъзнавайки, че още съм в автобуса и си отдъхнах тихичко, но веднага след това се зачудих защо усетих такава студенина, когато отворих книгата. Това чувство ми харесваше, едновременно с това и плашеше , но някак ми беше познато.
Автобуса подминаваше спирките една след друга без да спира, защото нямаше никой, а и нито аз, нито момчето седящо на последните седалки изявявахме това желание. Като се замисля момчето беше някак си загадъчно. Беше облечено с черни джинси, черна тениска и черно кожено яке. Косата му беше черна и вдигната нагоре, а очите му не можех да видя, защото бяха затворени. Лицето му беше спокойно и бледо, устните му - алени. Беше секси и то адски много.
Господи аз не съм такава. Аз не съм перверзна, какво за Бога става с мен?!
Изведнъж видях моето "скъпоценно" училище и това означаваше, че трябва да се приготвям за слизане, но много ме мързеше да стана. Цялото тяло ме болеше от падането снощи, но от къде можех да знам, че брат ми е в банята. Аз си бях влезнала вътре, както всеки ден с чехлите, но с едната разлика, че се изтърсих. Беше доста гадно и болезнено, а идиота се хилеше като маймуна.
Изправих се и застанах пред вратите, които след няколко минути се отвориха и аз слязох пред "Форум"-а. Навън бе станало по-студено, от когато се качих. След като свикнах със студа, започнах да вървя към поликлиника. По пътя слушах песента на Backstreet Boys – Incomplete, която ми напомняше за първата ми любов, но несъзнателно се бях спряла и загледала в черното небе, което приличаше по-скоро на небосвод от някои филм на ужасите.
Спомних си как преди се събирахме у някой, правехме си филмова вечер и всеки носеше по някой филм. Взимахме си чибс, пуканки, сладолед и т.н. Стояхме по цели нощи смеейки се на някой момент, в който са прекалили с кръвта, или когато някои се разпищи.
Когато се събирахме на село, отивахме в стаичката и взимахме пиене и музика, а когато вече бяхме на градус излизахме на центъра и играехме на футбол, или сядахме на спирката докато някой не се сети че е късно.
С периферното си зрение видях нещо или някой да минава, поради което веднага се съвзех от унеса и се огледах наоколо, но не виждах нищо.
- Само ти се е привидяло, Витория. – промърморих на себе си и затворих очи. След като се уверих в твърдението, че си въобразявам продължих пътя си.

Последната промяна е направена от Loneliness на Вто Фев 01, 2011 2:25 am; мнението е било променяно общо 1 път
Shinin' My Life~
Shinin' My Life~
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : I found my Place... the name is 'You'
Рожден ден : 18.06.1996
Години : 28
Дата на рег. : 11.10.2010

red Re: Между Рая и Ада...

Пет Яну 28, 2011 12:56 am
Между Рая и Ада... Kommm10
Black Wings
Black Wings
Редовен
Редовен
Female
От : София
Рожден ден : 12.05.1995
Години : 29
Дата на рег. : 02.06.2010

Пет Фев 04, 2011 2:36 pm
Такам, Ивка ме помоли да пусна новата глава на фика, защото тя няма възможност да направи това в момента.

Глава 2
част 1:

Когато бях пресякла улицата, оглеждайки се още 4-ти пъти за да бъда напълно сигурна, че никой не ме следи, свалих слушалките от ушите си и прибрах MP4-та си, след което извадих телефона си и набрах номера на приятелката си Вики.
- Ало? - чу се детския й глас от другата страна.
- Хей! Ходих до градската библиотека днес след училище. - гласът ми трепереше от студа, а и на всичкото отгоре заваля.
Трябваше да започна да гледам прогнозата за времето преди да излизам.
- Ан, добре ли си? Звучиш сякаш си хапнала сладолед и ти е замръзнал мозъка - тя се засмя.
- Просто ми е студено, а и вали. При вас вали ли ? - попитах, стараейки се да не тракам със зъби, което до известна степен успявах да постигна.
- Не, тук не вали. Е, какво намери там? Нещо интересно? - гласът й прозвуча развълнувано и доколкото я познавах сега сигурно скачаше върху леглото.
- Да, намерих. Утре преди училище ела у нас! – стигнах до следващата улица и пресякох.
Сега се намирах пред магазините, които отдавна бяха затворили, но това не ме притесняваше. Притесняваше ме това, че улицата, по която трябваше да мина беше по-тъмна и от мозъчната ми кухина.
- Ще ти се обадя след малко, защото сега съм до миялнята и е много тъмно, а знаеш, че съм скарана с тъмнината. - и двете се засмяхме. Тя каза само едно " Хахаха... Да" и затвори, а аз набрах телефона на батко ми - моето съкровище.
- Хей, любов ще дойдеш ли да ме вземеш? Аз съм до миялнята. - отговора беше: "Ти си демон, а те е страх." и прекъсна.
- Само да ми паднеш и ще видиш кой е демон, и кой го е страх! - заканих се тихичко.
Докато си беснеех вътрешно забелязах, че зад мен има някой, но не се обърнах. Знаех, че моето съкровище ще се появи като рицар на бял кон и ще ме спаси.
И точно тогава от ъгъла излезe момче облечено със сиви дънки, черен суичър и гуменки, а на главата си имаше качулка, която ми напомни за моята.
Аз се затичах, хвърляйки се на врата му.
- Много бързо дойде. - усетих как той отвръща на прегръдката ми.
- Хайде да се прибираме, защото става студено и вали! - засмях се.
Отдръпнах се от него и тръгнахме по тъмната пресечка.
- Зак? – попитах тихичко.
- Хм?
- Днес ми се обади Крис. - гласът ми стана тих, но знаех, че ме чува. - Попита ме дали ще ходя на село.
- И?
- Ам, искам да знам дали ще ходим. Ти ще дойдеш с мен, нали ? – попитах.
От доста време не си говореха, но все пак се надявах да получа някакъв отговор, който така и не последва.
- Зак? - гласът ми трепна.
- Не ме интересува нищо свързано с него. - гласът му беше студен и безчувствен. Това ме накара да настръхна, спирайки се на място, осъзнала, че никога преди не ми е говорил така.
Той също спря. Дъждът продължаваше да вали, а аз усетих, че някой ни наблюдава, но бях прекалено шокирана, че да предприема някакви действия.
- Какво, за Бога ми говориш ?! - едвам се сдържах да не се разкрещя.
Брат ми се обърна към мен и свали качулката си. Пред мен се разкри русата му коса, която беше осветена от уличните лампи пред блока.
- Ви, той не е същия. - той спря, поколе*аейки се дали да продължи, но аз нямаше да му позволя! Не!
- Стига! Той ми е като втори брат и няма да позволя някаква си тъпа случка да развали взаимоотношенията ни! - за мое учудване за първи път показвах емоциите си пред някой друг освен Леми, а Зак ме погледна сякаш не ме бе виждал преди.
- Ви... - не го оставих да довърши просто започнах да тичам.
Какво, за Бога ми ставаше? Аз показвах чувствата си!?
Тичах колкото можех по-бързо, но знаех, че той е зад мен. Чувах го как вика името ми и усещах как се приближава все повече до мен.
Това ме накара да се стресна още повече, защото той се доближаваше и щеше да ме хване, а аз не бях достатъчно бърза за да му избягам.
”Бягай Анна той идва за теб.” - в умът ми прозвуча гласче, което не бях чувала от толкова отдавна.
„ Хайде Анна, не се отказвай! ”- продължи то да ме окуражава.
И се получи, усетих как започвам да бягам все по-бързо и по-бързо. Наближавах края на блоковете, а там се намираше входа за апартамента, в който живеех, но странното бе, че вече не усещах присъствието на никого зад мен.
Влязох във входа и започнах да тичам по стълбите към 3-я етаж. Бях бясна на себе си. Не на него, а на себе си. Аз бях виновна за всичко.
И изведнъж загубих равновесие, започвайки да падам точно от последната стълба на третия етаж.
Светкавично бързо сложих ръце пред тялото, подпирайки се на тях. Избутах се назад , изправяйки се и точно, когато щях да направя крачката, след която щях да се озова пред вратата, усетих как всичко ми става черно и политам надолу.
Две силни ръце ме хванаха.
- Витория? Ви? Ви?! - гласът ставаше все по- слаб и по-слаб, докато аз напълно потънах в черното море.
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

Нед Фев 06, 2011 12:48 am
Между Рая и Ада... Komentar
Sponsored content

Върнете се в началото
Similar topics
    Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите