- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
~Коментари~ The secrets of the sisters
Пет Фев 18, 2011 6:31 pm
Коментарите по фика се пишат тук!
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Re: ~Коментари~ The secrets of the sisters
Вто Фев 22, 2011 12:54 pm
Ммм... Май ще съм първата, която ще коментира фика Смятам, че като за начало е доста добър и... не знам другите какво мислят, но аз лично забелязвам напредък в сравнение със СасуСаку - фика на авторката, който преди време коментирах. Прихвърлила си се от трето лице в първо и така ще ти е по-лесно да пишеш. Не е нещо, което завършва на Саку (нали се сещаш: СасуСаку, ИтаСаку, ДейСаку...). Това означава, че мислиш сама и сама създаваш идея, герои, текст... Има оригиналност.
От всичко изброено до тук, смятам, че имаш напредък. Може би трябва още мааалко да се преработят главите, да станат мааалко по-дълги... Но предполагам и в този вариант са добри
От всичко изброено до тук, смятам, че имаш напредък. Може би трябва още мааалко да се преработят главите, да станат мааалко по-дълги... Но предполагам и в този вариант са добри
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Re: ~Коментари~ The secrets of the sisters
Пон Мар 07, 2011 2:28 pm
Пак май аз ще коментирам творбата ти!
Започна добре, но после яко пре*ба нещата. Не искам да бъда груба, но ако бях написала истинската дума, която ми се въртеше в главата, щях да те обидя, а аз не целя да направя точно това.
В моментите, когато ти се налага да описваш ситуацията или да влагаш чувства, си се оплела яката и то до такава степен, която не само обърква мисълта ти, но и мисълта на четящия. Прилича ми на пресъздаване на мислене между съзнателно Аз и вътрешно Аз, но не се е получило никак добре.
Да вземем този пример:
И този също:
Ъм, така де, не видях мисълта ти да е навързана, по-скоро приличаше на хаос от нещо, което не си могла да сложиш в ред. Мога да ти направя и редакция, но... Мисля да се огранича, защото ти може и да не желаеш. Пък и преди време четох фик, чиито мисли бяха толкова объркани и оплетени, а пък автора беше толкова нехаен за онова, което беше пуснал, че почвам да се чудя дали изобщо си струва да правя някаква редкация. Не само ще ми отнеме време, но пък и може ти не само да се обидиш, ами дори да не я вземеш под внимание.
Така, че само ако искаш, мога да ти покажа как да оправиш тази грешка. Само ще кажа: избягвай тези неща *смъртоносен поглед* и това, което по принцип ползваш в интернет пространството, за да говориш с приятелките си. Повярвай ми, съква тотално и показва, че нямаш речник!
Съжалявам, ако съм те обидила с нещо! Надявам се някой друг да ти каже мнението си, за да не съм единствената, чиито коментар не е бил хубав.
едит: Сега се сетих, че можеш и ти да се коригираш от мнението ми на ето този фик ЦЪК!
Започна добре, но после яко пре*ба нещата. Не искам да бъда груба, но ако бях написала истинската дума, която ми се въртеше в главата, щях да те обидя, а аз не целя да направя точно това.
В моментите, когато ти се налага да описваш ситуацията или да влагаш чувства, си се оплела яката и то до такава степен, която не само обърква мисълта ти, но и мисълта на четящия. Прилича ми на пресъздаване на мислене между съзнателно Аз и вътрешно Аз, но не се е получило никак добре.
Да вземем този пример:
„ -.- Спести си лекцията, Той няма да си ме вземе обратно! Твърде е зает, да се занимава с взимане на интуиции и-” Ооооо, сега ми стана ясно, що ми я натресе!! Дори и Ти ни си успял да я търпиш, а? Е, „благодаря” !!!
Обърнах се отново към съучениците си, или по-точно към мястото на което се предполагаше, че трябва да седна. Тогледнах съседното място и .... О, мамка му! На мястото до моето седеше негово величество – Джарет І ... и май ме гледаше?!? Твърде дълго стоиш на едно място!!! Движи се, за бога!... Отново ти, а? Е, п-п-права си .... бррррр ... тва беше трудно за казване ... мислене? 0.о? – Все тая!!!
И този също:
Не успях да се здържа и избухнах в лек кикот, който от своя страна прерасна в хилене, което пък~ МИСЛЯ ЧЕ СХВАНАХА!!!! Кхм... Продължи, ако обичаш!!” *смъртоносен поглед* Мдаааа ... ами това което стана бе ... да кажем, че той не уцели момента да ми се зъби ... приближи се много близо и ... някой го бутна отзад и той ... емм ~*о*~ .. той ме целуна!!! По устата!!!
Ъм, така де, не видях мисълта ти да е навързана, по-скоро приличаше на хаос от нещо, което не си могла да сложиш в ред. Мога да ти направя и редакция, но... Мисля да се огранича, защото ти може и да не желаеш. Пък и преди време четох фик, чиито мисли бяха толкова объркани и оплетени, а пък автора беше толкова нехаен за онова, което беше пуснал, че почвам да се чудя дали изобщо си струва да правя някаква редкация. Не само ще ми отнеме време, но пък и може ти не само да се обидиш, ами дори да не я вземеш под внимание.
Така, че само ако искаш, мога да ти покажа как да оправиш тази грешка. Само ще кажа: избягвай тези неща *смъртоносен поглед* и това, което по принцип ползваш в интернет пространството, за да говориш с приятелките си. Повярвай ми, съква тотално и показва, че нямаш речник!
Съжалявам, ако съм те обидила с нещо! Надявам се някой друг да ти каже мнението си, за да не съм единствената, чиито коментар не е бил хубав.
едит: Сега се сетих, че можеш и ти да се коригираш от мнението ми на ето този фик ЦЪК!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите