- Tunicheli_sakuНовородено
От : някъде далечч ..
Рожден ден : 30.11.1997
Години : 26
Дата на рег. : 01.03.2011
Любовта е болка..
Чет Мар 03, 2011 12:03 am
Здравейте..! Такамм 1во преди да прочетете фика ми трябва да ви кажа ,че знам че няма да ви хареса...Но искам да видя какви грешки допускам и какво трябва да направя за да не ги допускам вече.Благодаря ви за отделеното време..
1 глава...
1 глава...
В града живее момиче на име Сакура.Тя има бонбонено розова коса и мраморно зелени очи.Тя е много красива.19 годишно момиче , което работи като модел. Снима се в списания , дават я по най-известните телевизии и е много богата.Винаги носи скъпи дрехи и аксесоари. Тя работи с Учиха Саске след като сключиха договор с фирмата му.Първо се снима сама , а после заедно със Саске. Учиха Саске е много богат.Има по-голям брат на име Итачи. Той и брат му имат тъмна коса и тъмни очи. Единственото нещо което ги различава е , че Саске е много разглезен , а брат му не. Сакура обожава работата си , но мрази това , че се снима с разглезения Учиха Саске. Просто не иска хората да я виждат с него въпреки , че той е любовта на живота и. След време започна да се снима със двамата братя.Някои снимки били неприлични.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Един ден на снимачната площадка
-Така..Така..Сакура, звездата ми , отиди до Итачи.-каза шефа и. Тя веднага отиде до Итачи - сега седни в скута му - Сакура седна - и го целуни страстно.
Сакура се поколе*а малко , защото до сега не беше целувала никой от тях.Но щом чу думата "и снимаме" страха си отиде и го целуна доста страстно.
В мислите на Сакура:"Лол! Учиха се целувал много страстно... "
В мислите на Итачи:" Тази е толкова секси. Искам я за себе си , да е сама моя..."
-Ии.. Стоп! - Щом чула думите на шефа и , се отдръпнала от Итачи. - Бяхте страхотни днес! Ще се видим утре в 8 часа. - казал шефа им.
Всички се разотивали. Итачи и Саске ги чакаше една готина черна кола , а Сакура я чакали бодигардовете и , Дейдара и Сасори , отпред пред една сребриста кола.
В колата на Учиха
-Братле , браво на теб! - каза Саске
-Оле само да усетиш как страстно се целува малката. - каза Итачи - Искам още такива целувки от нея.
-Удари десетката , брат ми.
В мислите на Саске:"Винаги той , защо не я целунах аз..? Тя е толкова гореща."
В колата на Сакура
-Ее...Сакура как мина днес? - попита Дей.
-Ами...Добре...както винаги...
-С кого се снима този път? - полюбопитства Дейдара - Кажи на Саку..
-Със Итачи...се...целувахме...
Настъпи тишина , но Сасори я развали.
-И как мина?
-Ами...добре.
Дейдара не продума и дума след като разбра за целувката на Сакура.
Във мислите на Дейдара:"Ъмм , откога ли се целува с него?Колко време е било това? Оле Дей оспокой се какво те интересува теб! Ти си и само бодигард...
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Re: Любовта е болка..
Чет Мар 03, 2011 12:49 am
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите