Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week
No user

Go down
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red ~Коментари~ Обещанието... (GaaSaku)

Нед Мар 06, 2011 8:38 pm
Коментари по фика "Обещанието" тук!
Butterfly
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

red Re: ~Коментари~ Обещанието... (GaaSaku)

Пон Мар 07, 2011 2:43 pm
Ммм... На мен ми хареса. Ще спомена също, че преди време, когато ме хвана манията по Наруто и се появи Гаара, умрях си от кеф. Аз по принцип си падам по такива мрачни персонажи, които те карат... да настръхнеш... За двойката те подкрепям. Имаш богат речник, в точните моменти си добавила описания... Малко ми е трудно да повярвам, че това ти е първи опит в писането, но пък ти ще кажеш истината, предполагам. Нямаш правописни грешки, нито пунктуационни, нито граматични, нито си се оплела да описваш нещо несъществено... Може и да не съм ги забелязала, разбира се, но пък трябва да ти кажа, че аз рядко гледам правописните грешки. Е, случвало се е да попадна на автор, който ги допуска буквално на всеки ред и това навежда на мисълта, че си няма грам култура. Не съм против това да не ги допускаш, случва се понякога да не я видиш. Така, че изобщо не очаквай от мен да те коря за нещо такова!

И последно: на колко си години? Написаното говори за възраст над 15. Греша ли? smile
JoInT{}MaNia4ka
JoInT{}MaNia4ka
Doujinshi [доужиншита]
Doujinshi [доужиншита]
Female
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?

Пон Мар 07, 2011 3:32 pm
Не е лошо за четене. Леко и приятно.
Забелязах нещо обаче, до колкото ги огледах двете глави забелязах нещо. Прекаляваш с многоточията. Използват се, когато има недоизказана мисъл или също така, като обрат в логическото развитие на мисълта или външна намеса. Съмнявам се, че не можеш да допълниш тези изречения с поне, още някоя друга дума за допълнение към окрасата на изречението.
Още нещо: "търкулват" това е дума избрана от теб за да подчертаеш сълзите, стичащи се по лицето на Сакура. Въпроса ми е, защо не използва синоними? На няколко места си я използвала думата, но според мен щеше да е още по-добре, ако използваше синоними. Вниманието на читателя щеше да е по-целенасочено.
И последно: Твърде кратко! Пуснала си двете глави в един пост. Старай се всяка една глава, която напишеш да имам минимун 1000 символа. В противен случай, не се счита за глава, а за нещо, което е просто ей така нахвърлено.
sSanDy
sSanDy
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011

Пон Мар 07, 2011 6:57 pm
cool cheryll написа:Ммм... На мен ми хареса. Ще спомена също, че преди време, когато ме хвана манията по Наруто и се появи Гаара, умрях си от кеф. Аз по принцип си падам по такива мрачни персонажи, които те карат... да настръхнеш... За двойката те подкрепям. Имаш богат речник, в точните моменти си добавила описания... Малко ми е трудно да повярвам, че това ти е първи опит в писането, но пък ти ще кажеш истината, предполагам. Нямаш правописни грешки, нито пунктуационни, нито граматични, нито си се оплела да описваш нещо несъществено... Може и да не съм ги забелязала, разбира се, но пък трябва да ти кажа, че аз рядко гледам правописните грешки. Е, случвало се е да попадна на автор, който ги допуска буквално на всеки ред и това навежда на мисълта, че си няма грам култура. Не съм против това да не ги допускаш, случва се понякога да не я видиш. Така, че изобщо не очаквай от мен да те коря за нещо такова!

И последно: на колко си години? Написаното говори за възраст над 15. Греша ли? smile

Мерси за коментара. Да, първият ми фик е и съм на 16 =) Радвам се , че е станало сполучливо.
sSanDy
sSanDy
Учaщ се
Учaщ се
Female
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011

Пон Мар 07, 2011 6:59 pm
JoInT{}MaNia4ka написа:Не е лошо за четене. Леко и приятно.
Забелязах нещо обаче, до колкото ги огледах двете глави забелязах нещо. Прекаляваш с многоточията. Използват се, когато има недоизказана мисъл или също така, като обрат в логическото развитие на мисълта или външна намеса. Съмнявам се, че не можеш да допълниш тези изречения с поне, още някоя друга дума за допълнение към окрасата на изречението.
Още нещо: "търкулват" това е дума избрана от теб за да подчертаеш сълзите, стичащи се по лицето на Сакура. Въпроса ми е, защо не използва синоними? На няколко места си я използвала думата, но според мен щеше да е още по-добре, ако използваше синоними. Вниманието на читателя щеше да е по-целенасочено.
И последно: Твърде кратко! Пуснала си двете глави в един пост. Старай се всяка една глава, която напишеш да имам минимун 1000 символа. В противен случай, не се счита за глава, а за нещо, което е просто ей така нахвърлено.

Мерси, че ми обърна внимание на тези грешки =) Ще се постарая да ги поизчистя от следващата глава. Главите са кратки , защото и аз самата не знаех дали ще се харесат =)
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите