- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
[коментари] The Twins
Пон Мар 14, 2011 12:27 am
Тук пишете своите наблюдения.
- JoInT{}MaNia4kaDoujinshi [доужиншита]
От : Плевен
Рожден ден : 20.02.1993
Години : 31
Дата на рег. : 07.04.2009
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Кои анимета са ти любими?
Re: [коментари] The Twins
Пон Мар 14, 2011 12:38 am
Кажи ми, че това, което си публикувала е пълна шега?! Моля те!
Ама не е, нали?
Мале, мале, как се изложи този път. Направо нямам думи...
Предишното произведение, което беше публикувала за Сакура и Гаара беше добре, даже повече от добре, а това е направо за кофата!
Изгубих желание даже да го прочета цялото.
Я кажи, когато пишеш на клавиатурата - на български ли пишеш или използваш английските букви???
Пълна глупост!
Гледаш от други фикове и това те проваля!
Пресъздай спомена, а не пиши, че започва спомен!
Направи така че, ние - читателите да си представим това, което се опитваш да ни кажеш като писател.
Пресъздай картина, която да ни впечатли.
Продължи си произведението за Сакура и Гаара и това направо го зарежи или не, напарви така, опитай отново и следавщата глава я направи по-добра.
И още нещо, забелязах че ти си гору/долу като мене. Не ти се отдава да пишеш в трето лице, а в първо!
Ама не е, нали?
Предишното произведение, което беше публикувала за Сакура и Гаара беше добре, даже повече от добре, а това е направо за кофата!
Я кажи, когато пишеш на клавиатурата - на български ли пишеш или използваш английските букви???
sSanDy написа:
Същият ден 3 часа по-рано.
Слънцето още не беше изгряло, а Ивейн лежеше будна в леглото си. Тя отмести леко главата си , за да погледне малкия часовник, поставен на нощното шкафче до нея. „Още е много рано...” – помисли си тя. Напоследък не можеше да спи добре. Непрекъснато сънуваше един и същи сън...
СПОМЕН
Чернокосото момиче вървеше с бавни крачки, а нежните и сини очи уплашено гледаха наоколо. Улиците бяха пусти. Силен вятър отронваше листата от дърветата. Небето, черно като мрака, всяваше страх и тъга в сърцето на Ивейн. Момичето бе обикаляла с часове града в опит да намери някого – бил той познат или не , но напразно. Накрая от умора, тя се свлече на колене на земята. Дишаше учестено, сякаш всичко това я задушаваше. Всеки шум я караше да потрепери. „Къде са всички, които обичам? Какво е станало тук?” Няколко сълзи се търкулнаха по бледото и лице и паднаха на студената , сива земя. И тогава тя усети две ръце да я хващат нежно за рамената. Ивейн се стъписа, но не смееше да се обърне. Седеше все така неподвижно. Единствено дъхът и бе спрял. Гласът до ухото и накара сърцето и да подскочи.
- От какво се страхуваш, Ивейн? – тя не можеше да види кой е , но беше убедена, че това е момче. След секунди отново беше сама. Непознатият бе изчезнал, както се бе и появил.
- От самотата... – прошепна момичето.
Пълна глупост!
Направи така че, ние - читателите да си представим това, което се опитваш да ни кажеш като писател.
Продължи си произведението за Сакура и Гаара и това направо го зарежи или не, напарви така, опитай отново и следавщата глава я направи по-добра.
И още нещо, забелязах че ти си гору/долу като мене. Не ти се отдава да пишеш в трето лице, а в първо!
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011
Пон Мар 14, 2011 8:27 pm
JoInT{}MaNia4ka написа:Кажи ми, че това, което си публикувала е пълна шега?! Моля те!
Ама не е, нали?
Я кажи, когато пишеш на клавиатурата - на български ли пишеш или използваш английските букви???sSanDy написа:
Същият ден 3 часа по-рано.
Слънцето още не беше изгряло, а Ивейн лежеше будна в леглото си. Тя отмести леко главата си , за да погледне малкия часовник, поставен на нощното шкафче до нея. „Още е много рано...” – помисли си тя. Напоследък не можеше да спи добре. Непрекъснато сънуваше един и същи сън...
СПОМЕН
Чернокосото момиче вървеше с бавни крачки, а нежните и сини очи уплашено гледаха наоколо. Улиците бяха пусти. Силен вятър отронваше листата от дърветата. Небето, черно като мрака, всяваше страх и тъга в сърцето на Ивейн. Момичето бе обикаляла с часове града в опит да намери някого – бил той познат или не , но напразно. Накрая от умора, тя се свлече на колене на земята. Дишаше учестено, сякаш всичко това я задушаваше. Всеки шум я караше да потрепери. „Къде са всички, които обичам? Какво е станало тук?” Няколко сълзи се търкулнаха по бледото и лице и паднаха на студената , сива земя. И тогава тя усети две ръце да я хващат нежно за рамената. Ивейн се стъписа, но не смееше да се обърне. Седеше все така неподвижно. Единствено дъхът и бе спрял. Гласът до ухото и накара сърцето и да подскочи.
- От какво се страхуваш, Ивейн? – тя не можеше да види кой е , но беше убедена, че това е момче. След секунди отново беше сама. Непознатият бе изчезнал, както се бе и появил.
- От самотата... – прошепна момичето.
Пълна глупост!
Просто исках да напиша нещо различно =) Не знаех, че не бива да се казва кога е спомен. А относно това дали гледам другите фикове, аз си имах идеята и не съм я взимала от други. За другият ми фик , вероятно днес ще постна другата глава . Мерси за коментара!
- Death_AngelМодератор на раздел "Фикчета"
От : Сърцето на Итачкоооо
Рожден ден : 14.05.1987
Години : 37
Дата на рег. : 22.12.2009
Вто Мар 15, 2011 3:15 am
Така... Наистина на няколко места вместо "й" имаше "и", но не съм съгласна с JoInT{}MaNia4ka, че гледането от други фикове те проваля по- точно четенето на други фикове, може да те накара да се научиш на това, което не знаеш, пък и ако не се напише СПОМЕН, откъде ще се знае, че е спомен на някой от героите Лично аз, преди пишех кратки глави и без много описания, но четенето на фиковете ме научи, как да ги правя дълги и да описвам повече неща, както и фантазията ми да работи. Така че аз не мисля, че такова нещо може да те провали, защото ЛИЧНО АЗ (пак се повтарям, но не ми пука) се възхищавам на едно- единствено момиче и съм я признала, като най- добрата писателка на фикове. Говоря за sweet_secret Нейните фикове ме накараха да се опитвам да измислям нови и нови сравнения, описания и какво ли не друго. Не съм чела фика ти за Гаара и Сакура, но обещавам, щом намеря време да го прочета и да изкажа мнение и на него, но на мен пък ми хареса този фик, така че ще чакам продължение. За други грешки не съм гледала, също така идеята ти наистина е оригинална и досега не съм чела друг фик, който да е с подобен сюжет, така че продължавай смело напред.
- ButterflyМодератор на раздел "Фикчета"
От : Earth
Дата на рег. : 18.11.2010
~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo
Вто Мар 15, 2011 4:05 am
Death_Angel написа:... пък и ако не се напише СПОМЕН, откъде ще се знае, че е спомен на някой от героите
Останах като гръмната! Честно!
cool_cherryl, ако не знаеш, това се счита за спам
Death_Angel
- sSanDyУчaщ се
Рожден ден : 01.07.1994
Години : 30
Дата на рег. : 03.03.2011
Вто Мар 15, 2011 3:54 pm
Death_Angel написа:Така... Наистина на няколко места вместо "й" имаше "и", но не съм съгласна с JoInT{}MaNia4ka, че гледането от други фикове те проваля по- точно четенето на други фикове, може да те накара да се научиш на това, което не знаеш, пък и ако не се напише СПОМЕН, откъде ще се знае, че е спомен на някой от героите Лично аз, преди пишех кратки глави и без много описания, но четенето на фиковете ме научи, как да ги правя дълги и да описвам повече неща, както и фантазията ми да работи. Така че аз не мисля, че такова нещо може да те провали, защото ЛИЧНО АЗ (пак се повтарям, но не ми пука) се възхищавам на едно- единствено момиче и съм я признала, като най- добрата писателка на фикове. Говоря за sweet_secret Нейните фикове ме накараха да се опитвам да измислям нови и нови сравнения, описания и какво ли не друго. Не съм чела фика ти за Гаара и Сакура, но обещавам, щом намеря време да го прочета и да изкажа мнение и на него, но на мен пък ми хареса този фик, така че ще чакам продължение. За други грешки не съм гледала, също така идеята ти наистина е оригинална и досега не съм чела друг фик, който да е с подобен сюжет, така че продължавай смело напред.
Благодаря ти! :P
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите